Hoved Forhold Chandler Riggs

Chandler Riggs

Chandler Riggs DatingRangering 5013 257Alder 21 år Zodiac Kreft Forhold 2 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Chandler Riggs og Brianna MaphisBrianna Maphis dater Chandler Riggs se forholdet

Forhold

Chandler Riggs har vært i forhold til Hana Hayes(2014 - 2016).

Om

Chandler Riggs er en 21 år gammel amerikansk skuespiller. Han ble født Chandler Carlton Riggs 27. juni 1999 i Atlanta, Georgia, USA. Han er kjent for Carl Grimes på The Walking Dead i en karriere som strekker seg fra 2006 til nå. Stjernetegnet hans er Kreft.



Chandler Riggs har vært i en kamp på skjermen med Katelyn Nacon i De vandrende døde (nitten nitti fem).

Chandler Riggs er medlem av følgende lister: Amerikanske TV-skuespillere, Amerikanske barneskuespillere og People from Atlanta, Georgia.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Chandler Riggs! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingto5 år, 4 måneder3 år, 7 måneder1 år, 9 måneder
Totalto5 år, 4 måneder3 år, 7 måneder1 år, 9 måneder

Detaljer

FornavnChandler
MellomnavnCarlton
EtternavnRiggs
Fullt navn ved fødselenChandler Carlton Riggs
Alternativt navnStolHandler, Chandler Carlton Riggs, Chandler Riggs
Alder21 år
Fødselsdag27. juni 1999
FødestedAtlanta, Georgia, USA
Høyde5 '4' (163 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnKreft
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleEtwoah videregående skole
Yrke TekstSkuespiller
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseCarl Grimes på The Walking Dead
År (er) Aktiv2005 – nåtid, 2006 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kommersiell: Cox Communications-Bundle, Kommersiell: Rooms to Go
Offisielle nettstederwww.facebook.com/riggstours, www.instagram.com/chandlerriggs5/, twitter.com/chandlerriggs, www.rottentomatoes.com/celebrity/chandler_riggs/, www.allmovie.com/artist/chandler-riggs-p666135
FarWilliam Riggs
MorGina Riggs
BrorGrayson Riggs

Chandler Riggs (født 27. juni 1999) er en amerikansk skuespiller og DJ, best kjent for sin faste rolle som Carl Grimes i AMC-skrekkdrama-tv-serien The Walking Dead (basert på tegneserie med samme navn) fra 2010 til 2018. For sitt arbeid med serien vant Riggs tre Saturn Awards fra fem nominasjoner og en Young Artist Award fra tre nominasjoner.

Mer om Chandler Riggs Mindre om Chandler Riggs

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toBrianna MaphisForhold2016tilstede5 år
1Hana HayesForholdApr 201420161 år
Brianna Maphis #to

Brianna Maphis

2016

Brianna Maphis dater Chandler Riggs ...[vis par] Hana Hayes #1

Hana Hayes

2014 - 2016

Hana Hayes og Chandler Riggs separerte i 20 ...[vis par] #to

Brianna Maphis

2016

Brianna Maphis og Chandler Riggs har vært sammen siden 2016.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Alder52%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #1

Hana Hayes

2014 - 2016

Hana Hayes og Chandler Riggs datert fra april 2014 til 2016.



Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 44% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Chandler Riggstjueen KreftSkuespiller
amerikansk
Brianna Maphis2. 3 Steinbukken
amerikansk
Hana Hayes22 VærenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

Chandler Riggs Chandler Riggs - The Walking Dead Chandler Riggs - The Walking Dead The Walking Dead - Chandler Riggs Jeffrey Dean Morgan- 21. juli 2017- AMC på Comic Con 2017 - dag 2 Jeffrey Dean Morgan- 21. juli 2017- AMC på Comic Con 2017 - dag 2 21. juli 2017 - AMC på Comic Con 2017 - dag 2 21. juli 2017 - AMC på Comic Con 2017 - dag 2 21. juli 2017 - AMC på Comic Con 2017 - dag 2 Jeffrey Dean Morgan- 21. juli 2017 - Comic-Con International 2017 - AMCs 'Fear The Walking Dead' panel Jeffrey Dean Morgan- 21. juli 2017 - Comic-Con International 2017 - AMCs 'Fear The Walking Dead' panel Jeffrey Dean Morgan- 21. juli 2017 - Comic-Con International 2017 - AMCs 'Fear The Walking Dead' panel

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Arv huggormen2019CooperFilm
En million små ting2018Patrick 'PJ' NelsonTV-show
Følg med2017DJFilm
Nåde2014GeorgeFilm
Terminus2011DanielKortfilm
De vandrende døde2010Carl GrimesTV-show
Den gale mannen2010Ryan Gregory (7 år)TV-film
Bli lav2009TomFilm
Jesus H. Zombie2006Egon, Zombie sammenFilm
Robotkylling2005Carl GrimesTV-show
KunCaseyFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Katelyn nacon
    • De vandrende døde
      nitten nitti fem
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.