Hoved Forhold Cameron Boyce

Cameron Boyce

Cameron Boyce 1999 - 2019Rangering 200 25Alder 20 ved død Zodiac Tvillingene Forhold 5 totalt Cameron Boyce ble født på denne dagen for 20 år siden
Født 28. mai 1999.

Hvem dater han akkurat nå?

Hvil i fred.

Forhold

Cameron Boyce var i et forhold med Paulina Char(2019), Brenna D'Amico(2015 - 2017), Peyton List(2012 - 2015)og Sofia Carson.



Det ryktes at Cameron Boyce har koblet seg til Madison Pettis(2013).

Om

Amerikansk skuespiller Cameron Boyce ble født Cameron Mica Boyce 28. mai 1999 i Los Angeles, California, USA og døde 6. juli 2019 Los Angeles, California, USA i alderen 20. Han er mest husket for Mirrors, Jessie, Gamer's Guide to Pretty Mye alt, etterkommere filmer. Stjernetegnet hans er Gemini.

Cameron Boyce deltok i 5 matchups på skjermen, inkludert Brenna D'Amico i Etterkommere (2015), Genevieve Hannelius i Jessie (2011), Peyton Liste i Jessie (2011), Genneya Walton i Jessie (2011)og Sierra McCormick i Jessie (2011).



Cameron Boyce er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske barneskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Cameron Boyce! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating42 år, 5 måneder1 år, 8 måneder2 år, 2 måneder
Ryktet18 år, 4 måneder--
Total58 år, 4 måneder3 år2 år, 2 måneder

Detaljer

FornavnCameron
MellomnavnKlassifisert
EtternavnBoyce
Fullt navn ved fødselenCameron Mica Boyce
Alternativt navnCam, Cameron
Alder20 (alder ved død) år
Fødselsdag28. mai 1999
FødestedLos Angeles, California, USA
Døde6. juli 2019
DødsstedLos Angeles, California, USA
DødsårsakEpileptisk anfall
BegravetKremert, aske gitt til familie eller venn
Høyde5 '6' (168 cm)
Vekt61 kg (134 kg)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
Religionjødisk
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleSherman Oaks Center for Enriched Studies
Yrke TekstSkuespiller, danser, modell
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseMirrors, Jessie, Gamer's Guide to Pretty Much Everything, Etterkommere filmer
År (er) Aktiv2008 – nåtid, 2008–2019
Talent Agency (f.eks. Modellering)Osbrink Talent Agency
Merke påtegningKraft Macaroni & Cheese, Subaru (2008), Kellogg's Fruit Loops Cereal (2009), Walgreens (2009), Domyos (2010), Lunchables (2010), Charter Cable (2011), Bisquick Shake N Pour (2011), Burger King's Marvel Superheroes (2012), American Røde Korss Putetrekkprosjekt (2014)
Skostørrelse9
Offisielle nettstedertwitter.com/thecameronboyce, www.instagram.com/xmob_bboytruth, www.rottentomatoes.com/celebrity/cameron-boyce, www.allmovie.com/artist/cameron-boyce-p594659
FarVictor Boyce
MorLibby Boyce
SøsterMaya Boyce
VennSpencer List (Peytons bror og beste venn), Karan Brar, Skai Jackson, Dove Cameron, Booboo Stewart, Sofia Carson
KjæledyrCienna (hund)
FavorittmatSushi, Tall Mocha Frappuccino (Starbucks Drink), Pizza, pommes frites, iskrem
FavorittfargerSvart

Cameron Mica Boyce (28. mai 1999 - 6. juli 2019) var en amerikansk skuespiller. Han begynte sin karriere som barneskuespiller, og dukket opp i 2008-filmene Mirrors and Eagle Eye, sammen med komediefilmen Grown Ups (2010) og dens oppfølger fra 2013. Hans første hovedrolle var i Disney Channel-komedieserien Jessie (2011–2015).



Mer om Cameron Boyce Mindre om Cameron Boyce

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Paulina CharUkjent R 20192019-
4Brenna D'AmicoForholdAug 2015Okt 20172 år
3Madison PettisStøte på R 20132013-
toPeyton ListForholdNov 2012Apr 20152 år
1Sofia CarsonUkjent R -
Paulina Char #5Rykte

Paulina Char

2019

Det ryktes at Paulina Char og Cameron Boyce ...[vis par] Brenna D'Amico #4

Brenna D'Amico

2015 - 2017

Brenna D'Amico og Cameron Boyce er ...[vis par] Madison Pettis #3Rykte

Madison Pettis

2013

Cameron Boyce og Madison Pettis er separate ...[vis par] Peyton List #to

Peyton List

2012 - 2015

Cameron Boyce og Peyton List skilles fra hverandre ...[vis par] Sofia Carson #1Rykte

Sofia Carson

Sofia Carson og Cameron Boyce ble ryktet om ...[vis par] #5

Paulina Char

2019 (Ryktet)

Det ryktes at Paulina Char har fått kontakt med Cameron Boyce i 2019.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #4

Brenna D'Amico

2015 - 2017

Brenna D'Amico og Cameron Boyce hadde et forhold fra august 2015 til oktober 2017.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #3

Madison Pettis

2013 (Ryktet)

Det ryktes at Cameron Boyce har koblet seg til Madison Pettis i 2013.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #to

Peyton List

2012 - 2015

Cameron Boyce og Peyton List datert fra 2. november 2012 til april 2015.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #1

Sofia Carson

(Rykte)

Det ryktes at Sofia Carson har koblet seg til Cameron Boyce.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet 10% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Cameron Boycetjue TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Paulina Char25 KreftPersonlighet
amerikansk
Brenna D'Amicotjue VektenSkuespillerinne
amerikansk
Madison Pettis22 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Peyton List2. 3 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Sofia Carson28 VærenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

Jessie Jessie Jessie Jessie Jessie Jessie Bunk'd Bunk'd Cameron Boyce og Brenna D'Amico Cameron Boyce og Brenna D'Amico Cameron Boyce og Brenna D'Amico Cameron Boyce og Brenna D'Amico

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Paradise City2021SimonTV-show
Etterkommere 32019CarlosTV-film
Fru Fletcher2019Brendans venn, Brendans skolekamerat, ZachTV-show
Rundt2019CalFilm
Wicked Woods: A Descendants Halloween Story2019Carlos (stemme)TV-show
Fremgangsmåte2018BeckerTV-film
Etterkommere 22017CarlosTV-film
Edderkopp mann2017Herman Schultz, ShockerTV-show
Etterkommere 2: Det går ned2017CarlosTV-film
Etterkommere2015.CarlosTV-film
Kode svart2015.BrodyTV-show
Bunk'd2015.Luke RossTV-show
Gamer's Guide to Pretty Much Everything2015.ConorTV-show
Etterkommere: Wicked World2015.CarlosTV-show
Voksne 22013Keithie FederFilm
Liv og Maddie2013KrahggTV-show
Ultimate Spider-Man2012Luke RossTV-show
Judy Moody and the Not Bummer Summer2011JegerFilm
Jake and the Never Land Pirates2011ChillyZack, JakeTV-show
Game On2011Spiller toKortfilm
Jessie2011Luke RossTV-show
Disney Monstober2011Cameron Boyce, Masked StrangerTV-show
Voksne2010Keithie FederFilm
Rist det opp2010Lil Highlighter DancerTV-show
Lykke til Charlie2010Falske Gabe DuncanTV-show
The LXD: The Legion of Extraordinary Dancers2010Unge Jasper JamesTV-show
Eagle Eye2008Sam HollomanFilm
speilene2008Michael CarsonFilm
Generelt sykehus: Nattskift2007Michael 'Stone' Cates Jr.TV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Cameron Boyce og Brenna D'AmicoBrenna D'Amico
    • Etterkommere
      2015.
    [+1 til]
  • Cameron Boyce og Genevieve HanneliusGenevieve Hannelius
    • Jessie
      2011
    [vis matchup]
  • Cameron Boyce og Peyton ListPeyton List
    • Jessie
      2011
    [vis matchup]
  • Genneya Walton
    • Jessie
      2011
    [vis matchup]
  • Sierra McCormick og Cameron BoyceSierra McCormick
    • Jessie
      2011
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.