Hoved Forhold Willie Nelson

Willie Nelson

Willie Nelson GiftRangering 6095 0Alder 88 år Zodiac Tyren Forhold 7 totalt Barn
9 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Annie DAngelo og Willie NelsonAnnie D'Angelo og Willie Nelson har vært gift i 29 år siden 16. september 1991. se forholdet

Forhold

Willie Nelson var tidligere gift med La Hopkins(1989 - 1990), Shirley Collie(1961 - 1971), Connie Nelson(1972 - 1988)og Martha Jewel Matthews(1952 - 1960).

Willie Nelson har vært i et forhold med Amy Irving(1980).



Willie Nelson har hatt et møte med Connie Hamzy(1972).

Om

Willie Nelson er en 88 år gammel amerikansk låtskriver. Født Willie Hugh Nelson 29. april 1933 i Abbott, Texas, er han kjent for Prolific alternativ countryartist som har gitt ut over 200 album i løpet av sin tiår lange karriere. Stjernetegnet hans er Tyren.

Willie Nelson er medlem av følgende lister: Cannabis-kultur, amerikanske singer-songwriters og Columbia Records-artister.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Willie Nelson! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

hvem dateres nicki minaj nå 2016

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift534 år, 5 måneder17 år, 5 måneder3 år
Dating1---
Støte på149 år, 5 måneder--
Total749 år, 5 måneder19 år, 6 måneder3 år

Detaljer

FornavnWillie
MellomnavnHugh
EtternavnNelson
Fullt navn ved fødselenWillie Hugh Nelson
Alternativt navnThe Red Headed Stranger, The Ambassador to Weedville, Shotgun Willie, Booger Red, Red Headed Stranger
Alder88 år
Fødselsdag29. april 1933
FødestedAbbott, Texas
Høyde5 '6' (168 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeGrå
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetBaylor University i ett år
Yrke TekstMusiker, låtskriver, produsent, skuespiller, aktivist
YrkeSongwriter
Krav til berømmelseEn produktiv alternativ countryartist som har gitt ut over 200 album i løpet av sin tiår lange karriere
Musiksjanger (tekst)Country, Rock, Pop, Outlaw Country, Blues, Jazz, Gospel
MusikksjangerLand
År aktiv1956 – nåtid
MusikkstilTradisjonelt land, Progressivt land, Country-Pop, Nashville Sound / Countrypolitan, Outlaw Country, Pop / Rock, Moderne Pop / Rock
Music MoodVennlig / natur Sentimental, Freewheeling
InstrumentGitar, låtskriver, vokal, bass
Instrument (tekst)Vokal, gitar
PlateselskapLiberty, RCA, Atlantic, Columbia, Island, Justice Records, Lost Highway Legacy Recordings, Lost Highway, Legacy Recordings
Tilknyttede handlingerWaylon Jennings, The Highwaymen, Johnny Cash, Kris Kristofferson, Merle Haggard, Ray Price, Roger Miller, Johnny Paycheck, Johnny Bush, Glen Campbell, George Jones, Loretta Lynn, Emmylou Harris, Faron Young, Mel Tillis, The Strangers, David Allan Coe, Billy Joe Shaver, Ray Charles, Toby Keith, Neil Young, The Family, Patsy Cline, Hank Cochran, Bob Dylan, Leon Russell, Kenny Chesney, Various The Family, Dolly Parton
Offisielle nettstederwww.willienelson.com/, http://www.willienelson.com/, http://willienelson.com

Willie Hugh Nelson (født 29. april 1933) er en amerikansk musiker, skuespiller og aktivist. Den kritiske suksessen til albumet Shotgun Willie (1973), kombinert med den kritiske og kommersielle suksessen til Red Headed Stranger (1975) og Stardust (1978), gjorde Nelson til en av de mest anerkjente artistene innen countrymusikk. Han var en av hovedfigurene i det fredløse landet, en undergenre av countrymusikk som utviklet seg på slutten av 1960-tallet som en reaksjon på de konservative begrensningene i Nashville-lyden. Nelson har spilt i over 30 filmer, medforfatter av flere bøker, og har vært involvert i aktivisme for bruk av biodrivstoff og legalisering av marihuana.

Mer om Willie Nelson Mindre om Willie Nelson

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Annie D'AngeloGift1987tilstede34 år
6The HopkinsGift198719903 år
5Amy IrvingForhold19801980-
4Connie HamzyStøte på19721972-
3Shirley CollieGift1960197111 år
toConnie NelsonGift1958198830 år
1Martha Jewel MatthewsGift195119609 år
Annie d #7

Annie D'Angelo

1987

Annie D'Angelo og Willie Nelson har vært ...[vis par] #6

Hopkins

1987 - 1990

La Hopkins og Willie Nelson ble skilt i ...[vis par] Amy Irving #5

Amy Irving

1980

Willie Nelson og Amy Irving er skilt fra hverandre ...[vis par] Connie Hamzy #4

Connie Hamzy

1972

Connie Hamzy og Willie Nelson er skilt ...[vis par] Shirley Collie #3

Shirley Collie

1960 - 1971

Shirley Collie og Willie Nelson ble skilt ...[vis par] Connie Nelson #to

Connie Nelson

1958 - 1988

Connie Nelson og Willie Nelson ble skilt ...[vis par] Martha Jewel Matthews #1

Martha Jewel Matthews

1951 - 1960

Willie Nelson og Martha Jewel Matthews var ...[vis par] #7

Annie D'Angelo

1987

Annie D'Angelo og Willie Nelson har vært gift i 29 år. De datet i 4 år etter å ha blitt sammen i 1987 og giftet seg 16. september 1991.



Forhold 34 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Alder1%'> Kompatibilitet 25% Barn 2 barn se forholdet #6

Hopkins

1987 - 1990

La Hopkins og Willie Nelson var gift i 1 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i 1987 og giftet seg i 1989. 1 år senere skilte de seg i 1990.

som er bonnie wright gift med
Forhold 3 år Barn 2 barn se forholdet #5

Amy Irving

1980

Willie Nelson og Amy Irving hadde et forhold fra 1980 til 1980.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #4

Connie Hamzy

1972

Connie Hamzy og Willie Nelson hadde et møte i 1972.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder1%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #3

Shirley Collie

1960 - 1971

Shirley Collie og Willie Nelson var gift i 10 år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i 1960 og giftet seg i 1961. 10 år senere ble de skilt i 1971.

Forhold 11 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder52%'> Kompatibilitet 38% se forholdet #to

Connie Nelson

1958 - 1988

Connie Nelson og Willie Nelson var gift i 15 år. De datet i 14 år etter å ha blitt sammen i 1958 og giftet seg 30. april 1972. 15 år senere ble de skilt i 1988.

Forhold 30 år Barn 2 barn se forholdet #1

Martha Jewel Matthews

1951 - 1960

Willie Nelson og Martha Jewel Matthews var gift i 7 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1951 og giftet seg 27. oktober 1952. 7 år senere ble de skilt i 1960.

Forhold 9 år Barn 3 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Willie Nelson88 TyrenSongwriter
amerikansk
Annie D'AngeloN JomfruenMakeup Artist
amerikansk
The Hopkins-
Amy Irving67 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Connie Hamzy68 SteinbukkenPersonlighet
amerikansk
Shirley Collie78 fiskSanger
amerikansk
Connie Nelson- Produsent
amerikansk
Martha Jewel Matthews-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
VillaMann The Hopkins
DEHunn The Hopkins
LanaHunn11. november 195367 år gammel Martha Jewel Matthews
SusieHunn23. mai 195665 år gammel Martha Jewel Matthews
BillyMann16. september 195862 år gammel Martha Jewel Matthews
Paula CarleneHunn196952 år gammel Connie Nelson
Amy LeeHunn6. juli 197347 år gammel Connie Nelson
Lukas AutryMann25. desember 198832 år gammel Annie D'Angelo
Jacob MicahMann24. mai 199031 år gammel Annie D'Angelo

Fotogalleri

Wild Texas Wind - Willie Nelson Wild Texas Wind - Willie Nelson Den 53. årlige CMA-prisen i Music City Center i Nashville Willie Nelson - Movie News Magazine Pictorial [Singapore] (februar 1981) Willie Nelson ca 1972 Lee Walker, Jesse Ray Torrance, Tobey Naylor og Sheriff Dalton .... Outlaw Justice Willie Nelson og sønner for John Varvatos Fall 2013 Annonsekampanje Willie Nelson og sønner for John Varvatos Fall 2013 Annonsekampanje Willie Nelson og sønner for John Varvatos Fall 2013 Annonsekampanje Willie Nelson og Sinead O'Connor Willie Nelson Willie Nelson & Ray Price

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Venter på at miraklet skal komme2018Jimmy RiggsFilm
Paradoks2018NettFilm
Min cricket og meg2017Buck BonhamFilm
Willie og meg2017Bones, SelfFilm
Tapt i London2017Willie NelsonFilm
Zoolander 22016Willie NelsonFilm
Muppets.2015Willie NelsonTV-show
Bare vil fest2015BandmedlemKortfilm
Engler synger2013NickFilm
Få deg en jobb2011Wedding Band MemberFilm
Øl til mine hester2008CharlieFilm
Surfer, fyr2008Bonde BobFilm
Swing Vote2008Willie NelsonFilm
Blond ambisjon2007Pap PawFilm
Sloss med sinne2007VilFilm
The Dukes of Hazzard: The Beginning2007Onkel Jesse DukeTV-film
The Dukes of Hazzard2005Onkel Jesse DukeFilm
The Big Bounce2004Joe LurieFilm
Munk2002Willie NelsonTV-show
The Journeyman2001Samuel HancockFilm
Stardust2000DokFilm
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me1999Willie NelsonFilm
The Long Kill1999Lee WalkerTV-film
Halvstekt1998HistorikerrøykerFilm
Borte Fishin '1997Billy 'Catch' PoolerFilm
Logre med hunden1997Johnny DeanFilm
Starlightnitten nittiseksgrampa LiumFilm
Nash broernitten nittiseksEarl DobbsTV-show
Big Dreams & Broken Hearts: The Dottie West Storynitten nitti femWillie NelsonTV-film
Støv til støv1994Advokat Neil MorrisFilm
Dr. Quinn, medisinkvinne1993Marshall Elias BurchTV-show
Delta1992Willie NelsonTV-show
Wild Texas Wind1991Willie NelsonTV-film
Eventyr i Eventyrland1991TroubadorTV-show
Nok et par ess: tre like1991Billy Roy RodriguezTV-film
Par ess1990Billy Roy BarkerTV-film
Once Upon a Texas Train1988John Henry LeeTV-film
Hvor i helvete er det gullet? !!?1988KryssTV-film
Rødhåret fremmed1986Pastor Julian ShayFilm
Stagecoach1986Doc HollidayTV-film
The Last Days of Frank og Jesse James1986Gen. Jo ShelbyTV-film
Songwriter1984Dok JenkinsFilm
Miami Vice1984Jake PiersonTV-show
Pryor's Place1984TV-show
Barbarosa1982BarbarosaFilm
Kommer ut av isen1982Red LoonTV-film
Tyvnitten åtti enOklaFilm
Kaprifol Rose1980BuckFilm
Den elektriske rytteren1979WendellFilm
The Rockford Files1974Charlie StrayhornTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.