Hoved Forhold William H. Macy

William H. Macy

William H. Macy GiftAlder 71 år Zodiac fisk Forhold 2 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Felicity Huffman og William H. MacyWilliam H. Macy og Felicity Huffman har vært gift i 23 år siden 6. september 1997. se forholdet

Forhold

William H. Macy har vært i et forhold med Megan Mullally.

Om

William H. Macy er en 70 år gammel amerikansk skuespiller. Født William Hall Macy Jr 13. mars 1950 i Miami, FL, USA, er han kjent for Jerry Lundegaard In Fargo (1996) i en karriere som strekker seg fra 1978 til nå. Stjernetegnet hans er Fiskene.



William H. Macy har deltatt i 4 matchups på skjermen, inkludert Sharon Stone i Bobby (2006), Chloe Webb i Skamløs (2011), Joan Allen i Pleasantville (1998)og Joan Cusack inn Skamløs (2011).

William H. Macy er medlem av følgende lister: Emmy Award-vinnere, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til William H. Macy! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift124 år, 6 måneder--
Dating1---
Totalto24 år, 6 måneder12 år, 3 måneder-

Detaljer

FornavnWilliam
MellomnavnHall
EtternavnMacy
Fullt navn ved fødselenWilliam Hall Macy Jr.
Alternativt navnBill, Willie
Alder71 år
Fødselsdag13. mars 1950
FødestedMiami, FL, USA
Høyde175 cm (5 '9')
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeGrønn
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonLangt tett hår
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
ReligionAteist
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleAllegany High School, Cumberland, Maryland, USA (1968)
universitetVeterinærmedisin, Bethany College, Bethany, West Virginia, USA (overført), teater, Goddard College, Plainfield, Vermont, USA (1971)
Yrke TekstSkuespiller, stemmeartist, manusforfatter, lærer og regissør innen teater, film og fjernsyn.
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseJerry Lundegaard In Fargo (1996)
År aktiv1978 – nåtid, 1978- nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)William Morris Endeavour Entertainment (LA)
Merke påtegning(1997) TV-reklame for Levi's Easy Fit Jeans, (1997) TV-reklame for Gap Jeans, (1984) TV-reklame for Cling Free, (2003) Public Service Announcement (PSA) TV-reklame for funksjonshemminger, (2003) TV-reklame for Microsoft , (2006) TV-reklame for Smith Barney (voiceover), (1986) TV-reklame for Brick Church, (2001) Trykkannonser, med ektefelle Felicity Huffman, for bevissthetskampanjen whymilk.com 'melk bart', (2013) TV-reklame for Silk Almondmilk Vanilla som den animerte Almond Man-karakteren (voiceover), (2015) TV-reklame for Turbo Taxs program for individuell skatteforberedelse for 2015 (voiceover)
Offisielle nettstederwww.nndb.com/people/547/000023478/, twitter.com/williamhmacy?lang=en, www.behindthevoiceactors.com/William-H-Macy/, www.instagram.com/williamhmacy/?hl=no
FarWilliam Hall Macy, Sr. (ble tildelt det fremtredende flygende korset og en luftmedalje for å fly en B-17 flygende festningsbomber i andre verdenskrig.)
MorLois (født Overstreet) (Var en krigs enke som møtte Macys far etter at hennes første ektemann døde i 1943.)

William Hall Macy Jr. (født 13. mars 1950) er en amerikansk skuespiller og regissør. Filmkarrieren hans har blitt bygget på opptredener i små, uavhengige filmer, selv om han også har dukket opp i actionfilmer. Macy har beskrevet seg selv som 'en slags middelamerikansk, WASPy, luthersk slags fyr ... Everyman'. Macy har vunnet to Emmy-priser og fire Screen Actors Guild Awards, samt en nominasjon til Oscar-prisen for beste kvinnelige birolle for sin opptreden i Fargo. Siden 2011 har han spilt Frank Gallagher, en hovedperson i Showtime-bearbeidelsen av den britiske tv-serien Shameless. Macy har vært gift med Felicity Huffman siden 1997.

Mer om William H. Macy Mindre om William H. Macy

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toFelicity HuffmanGiftSeptember 1996tilstede24 år
1Megan MullallyForhold -
Felicity Huffman #to

Felicity Huffman

nitten nittiseks

William H. Macy og Felicity Huffman har biet ...[vis par] Megan Mullally #1

Megan Mullally

William H. Macy og Megan Mullally er forskjellige ...[vis par] #to

Felicity Huffman

nitten nittiseks

William H. Macy og Felicity Huffman har vært gift i 23 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i september 1996 og giftet seg 6. september 1997.

som har Cameron Diaz datert
Forhold 24 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% Barn 2 barn se forholdet #1

Megan Mullally

William H. Macy og Megan Mullally hadde et forhold.



MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 76% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
William H. Macy71 fiskSkuespiller
amerikansk
Felicity Huffman58 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Megan Mullally62 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Sofia GraceHunn1. august 200020 år gammel Felicity Huffman
Georgia GraceHunn14. mars 200219 år gammel Felicity Huffman

Fotogalleri

ER - William H. Macy Cake (2014) Cake (2014) The Sessions - William H. Macy og John Hawkes (2012) Fargo (1996) William H. Macy og Kate Beckinsale: Den 22. årlige Critics 'Choice Awards William H. Macy og Kate Beckinsale: Den 22. årlige Critics 'Choice Awards Skamløs plakat sesong 7 (2016) Stillbilder fra 'Room' Skamløs rollebesetning Finale av serien 'Desperate Housewives' Lincoln Advokat

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Krystal2017Dr. Wyatt OgburnFilm
Blodfar2016KirbyFilm
Walter2015Dr. CormanFilm
Stjeler biler2015Philip WyattFilm
Rom2015RobertFilm
Ring en bønn2015RegningFilm
Rorfritt2014Trill (innehaver)Film
To-biters vals2014CarlFilm
Kake2014LeonardFilm
Et enkelt skudd2013PittFilm
Vinden øker2013Satomi (engelsk versjon, stemme)Film
Stol på meg2013GaryFilm
Sessions2012Far BrendanFilm
Ernest & Celestine2012Head Dentist (engelsk versjon, stemme)Film
Lincoln Advokat2011Frank LevinFilm
Skamløs2011Frank Gallagher, Jerry GallagherTV-show
Portretter i dramatisk tid2011William H. MacyFilm
Versailles2011RegningTV-show
Skitten jente2010StråleFilm
Marmaduke2010Don TwomblyFilm
Shorts2009Dr. NoseworthyFilm
The Maiden Heist2009George McLendonFilm
Bart fikk et rom2008ErnieFilm
Avtalen2008Charlie BernsFilm
Fortellingen om Despereaux2008Lester (stemme)Film
Familiemann2008Todd BeckerTV-film
Han var en stille mann2007Gene ShelbyFilm
Villsvin2007Dudley FrankFilm
Bobby2006PaulFilm
Doogal2006Brian (stemme)Film
Alles helte2006Lefty Maginnis (stemme)Film
Innlandsriket2006AnnonsørFilm
Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King2006Clyde Umney, George Demmick, Sam LandryTV-show
Nysgjerrige George2006FortellerenTV-show
Enheten2006USAs presidentTV-show
Edmond2005EdmondFilm
Sahara2005Admiral SandeckerFilm
Takk for røyking2005Senator Ortolan FinistirreFilm
Mobil2004Sgt. Bob MooneyFilm
I Enemy Hands2004Sjef for båt Nathan TraversFilm
Spartansk2004StoddardFilm
Vendbare feil2004Arthur RavenTV-film
Ulllokket2004BeinTV-film
Seabiscuit2003Kryss av Tock McGlaughlinFilm
Stjeler Sinatra2003John IrwinFilm
The Cooler2003Bernie LootzFilm
I ustand2003StevenTV-show
Velkommen til Collinwood2002RileyFilm
Dør til dør2002Bill PorterTV-film
Det er en veldig god Muppet-julefilm2002GlennTV-film
Fokus2001Lawrence NewmanFilm
Jurassic Park III2001Paul KirbyFilm
Panikk2000AlexFilm
State og Main2000Walt PriceFilm
Happy, Texas1999ChappyFilm
Magnolia1999Quiz Kid Donnie SmithFilm
Mystery Men1999Eddy, skovlFilm
En liten sak om drap1999Terry ThorpeTV-film
Natten til den hodeløse rytteren1999Ichabod Crane (stemme)TV-film
Batman Beyond1999Aaron Herbst, KarrosTV-show
En sivil handling1998James GordonFilm
Jerry og Tom1998KarlFilm
Pleasantville1998GeorgeFilm
Psykopat1998Milton ArbogastFilm
Con1998BobbyTV-film
Hercules1998Jorgen Svenson, Sven JorgensonTV-show
Sports Night1998Sam DonovanTV-show
Lionhearts1998Leo løvehjerteTV-show
The Wild Thornberrys1998RundeTV-show
Air Force One1997Major CaldwellFilm
Boogie Nights1997Lille BillFilm
Colin Fitz Lives!1997Mr. O'DayFilm
Logre med hunden1997Mr. YoungFilm
kongen på haugen1997Dr. RubinTV-show
Ned periskopnitten nittiseksKaptein KnoxFilm
Fargonitten nittiseksJerry LundegaardFilm
Ghosts of Mississippinitten nittiseksCharlie CriscoFilm
Slå megnitten nittiseksPolitimannFilm
Andersonvillenitten nittiseksOberst ChandlerTV-show
Superman: The Animated Seriesnitten nittiseksregissørTV-show
The Writing on the Wallnitten nittiseksPetrocelliTV-film
Over mistankenitten nitti femFordeler. Atty. SchultzFilm
Evolvernitten nitti femEvolver (stemme, som W.H. Macy)Film
Mr. Holland's Opusnitten nitti femVice rektor Wolters (som W.H. Macy)Film
Mord i det førstenitten nitti femWilliam McNeil (som Bill Macy)Film
Romkameraternitten nitti femLege (ikke kreditert)Film
Tall Talenitten nitti femRailroad Magnate (ikke kreditert)Film
I skyggen av det ondenitten nitti femDr. Frank TeagueTV-film
Mystery Dancenitten nitti femBob WilsonTV-show
Dead on Sight1994Steven MeekerFilm
Oleanna1994JohnFilm
Klienten1994Dr. GreenwayFilm
ER1994Dr. David MorgensternTV-show
Texansk1994DoktorTV-film
Å være menneskelig1993BorisFilm
Benny & Joon1993Randy BurchFilm
Søker etter Bobby Fischer1993Tunafisk farFilm
Tjue dollar1993Eiendom kontoristFilm
Bakersfield P.D.1993Russell KarpTV-show
Frasier1993RalphTV-show
A Murderous Affair: The Carolyn Warmus Story1992Sean HammelTV-film
In the Line of Duty: Siege at Marion1992Ray DanielsTV-film
Et privat spørsmål1992Psykiater (som W.H. Macy)TV-film
Rettferdighetens hjerte1992BåsTV-film
Drap1991Tim SullivanFilm
Skygger og tåke1991Cop med Spiro (som W.H. Macy)Film
Borgerkriger1991Donald PatchenTV-show
Lov og orden1990Assisterende amerikansk advokat John McCormack, Jack PowellTV-show
Simpsons1989William H. MacyTV-show
Ting endrer seg1988Billy Drake (som W.H. Macy)Film
Leppetjeneste1988Farmer (som W.H. Macy)TV-film
Drapet på Mary Phagan1988RandyTV-show
Tattinger's1988MyronTV-show
House of Games1987Sgt. Moran (som W.H. Macy)Film
Radiodager1987Radio Voice (som W.H. Macy)Film
L.A.-lov1986Bernard RuskinTV-show
Den siste dragen1985J.J. (som W.H. Macy)Film
Spenser: Til leie1985Distriktsadvokat, Efrem ConnorsTV-show
Equalizer1985Dr. SpauldingTV-show
Hjemby1985Loring DixwellTV-show
Joanna1985Napoleon FlipperTV-film
Gutten som elsket troll1984Sokrates (som W.H. Macy)TV-film
Spisestuen1984... (som W.H. Macy), arkitekt, Arthur, CharlieTV-film
Alive from Off Center1984TV-show
Kate & Allie1984CarlTV-show
Krigs spill1983NORAD Officer (ikke kreditert)Film
Uten et spor1983Reporter (som W.H. Macy)Film
Vuggen vil falle1983Ben Duffy (som W.H. Macy)TV-film
Situasjonskomedie1983Chip StikkelsbærTV-film
Foolin 'Around1980Bronski (som W.H. Macy)Film
Et sted i tiden1980Kritiker (som W. H. Macy)Film
Awakening Land1978Vil BeagleTV-show
ABC etterskole spesialtilbud1972ButikkansattTV-show
En annen verden1964Frank Fisk (1982) (som W.H. Macy)TV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Sharon Stone og William H. MacySharon Stone
    • Bobby
      2006
    [vis matchup]
  • William H. Macy og Chloe WebbChloe Webb
    • Skamløs
      2011
    [vis matchup]
  • William H. Macy og Joan AllenJoan Allen
    • Pleasantville
      1998
    [vis matchup]
  • William H. Macy og Joan CusackJoan Cusack
    • Skamløs
      2011
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.