Hoved Forhold William Brent

William Brent

William Brent DatingRangering 2867 -277Alder 25 år Zodiac Vekten Forhold 5 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Billy Unger og Angela MorenoÁngela Moreno begynte å date William Brent den 25. juli 2014. se forholdet

Forhold

William Brent har vært i forhold til Teala Dunn(2014), Raini Rodriguez(2013), Alli Simpson(2012)og Allisyn Snyder(2009).

Om

William Brent er en 25 år gammel amerikansk skuespiller. Født William Brent Unger 15. oktober 1995 i Palm Beach Country, Florida, USA, er han kjent for National Treasures: Book of Secrets, You Again, Lab Rats. Stjernetegnet hans er Vekten.



William Brent har vært i to matchups på skjermen, inkludert Allisyn Snyder i Sonny med en sjanse (2009)og Sammi Hanratty i The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone (2013).

William Brent er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske barneskuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til William Brent! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating512 år, 4 måneder3 år, 10 måneder28 dager
Total512 år, 4 måneder3 år, 10 måneder28 dager

Detaljer

FornavnWilliam
MellomnavnBrent
EtternavnBarn
Fullt navn ved fødselenWilliam Brent Unger
Alternativt navnBilly
Alder25 år
Fødselsdag15. oktober 1995
FødestedPalm Beach Country, Florida, USA
Høyde173 cm (5 '8')
Vekt61 kg (135 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeHazel
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespiller, Musican
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseNational Treasures: Book of Secrets, You Again, Lab Rats
År aktiv2007 – nåtid
Offisielle nettstederbilly-unger.co.cc/, www.imdb.com/name/nm2598945/
FarWilliam Unger
MorKarley Unger
BrorEric Unger (skuespiller)
SøsterErin Unger (skuespillerinne)
KjæledyrJinxx (katt), slange
FavorittbandPistoler og roser
FavorittsangerSukker (rødbrun 5), Sweet Child O 'Mine (Guns' N 'Roses)
FavorittfargerNett

William Brent Unger (født 15. oktober 1995) er en amerikansk skuespiller. Han er kjent for å spille Chase på Disney XD-serien Lab Rats and Lab Rats: Elite Force. Kreditt som Billy Unger før 2016, startende med Lab Rats: Elite Force, han er kreditert som William Brent.

Mer om William Brent Mindre om William Brent

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Angela MorenoForhold25. juli 2014tilstede6 år
4Teala DunnForholdFebruar 2014Februar 2014<1 month
3Raini RodriguezForholdDesember 2013Desember 2013-
toAlli simpsonForhold R 20122012-
1Allisyn SnyderForhold20092009-
Angela Moreno #5

Angela Moreno

2014

Angela Moreno begynte å date William Bre ...[vis par] Teala Dunn #4

Teala Dunn

2014

William Brent og Teala Dunn skilles fra hverandre ...[vis par] Raini Rodriguez #3

Raini Rodriguez

2013

Raini Rodriguez og William Brent er separert ...[vis par] Alli simpson #toRykte

Alli simpson

2012

Alli Simpson og William Brent er skilt ...[vis par] Allisyn Snyder #1

Allisyn Snyder

2009

William Brent og Allisyn Snyder er separate ...[vis par] #5

Angela Moreno

2014

Ángela Moreno og William Brent har vært sammen siden 25. juli 2014.

hvem er tori kelly dating
Forhold 6 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Alder98%'> Kompatibilitet 70% se forholdet #4

Teala Dunn

2014

William Brent og Teala Dunn daterte fra februar til mars 2014.



Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 88% se forholdet #3

Raini Rodriguez

2013

Raini Rodriguez og William Brent daterte fra 1. til desember 2013.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #to

Alli simpson

2012 (rykter)

Det ryktes at Alli Simpson har koblet seg til William Brent i 2012.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 70% se forholdet #1

Allisyn Snyder

2009

William Brent og Allisyn Snyder daterte i 2009.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
William Brent25 VektenSkuespiller
amerikansk
Angela Moreno25 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Teala Dunn24 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Raini Rodriguez27 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Alli simpson2. 3 TyrenSanger
Australsk
Allisyn Snyder25 TyrenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

Avengers: Age of Ultron (2015) Billy og Angelas jubileum Angela forelsket i Billy Billy kysser Angela Billy og Angela's Snog Billy Unger og Angela Moreno Billy Unger og Angela Moreno Angela Morenos kjæreste Billy bite kjærlighet med Angela Billy og Angela kysser Billy Unger og Angela Moreno Billy Unger og Angela Moreno

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Labrotter: Elite Force2016Chase DavenportTV-show
The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone2013Billy Stone (som Billy Unger)Film
Mighty Med2013Chase DavenportTV-show
Forsøkskaniner2012Chase Davenport, SpikeTV-show
Monster Mutt2011Zack Taylor (som Billy Unger)Film
Milliarder dollar førsteårsstudenter2011Chase (som Billy Unger)TV-film
Sparker det2011BrodyTV-show
MAUR. Gård2011NevilleTV-show
The Invited2010Ekstra stemmer (stemme, som Billy Unger)Film
Sammy's Adventures: The Secret Passage2010Hatchling Sammy (stemme, som Billy Unger)Film
Deg igjen2010Ben (som Billy Unger)Film
Ingen vanlig familie2010Troy CottenTV-show
Brudekriger2009Film
Veiv: Høyspenning2009Young Chev (som Billy Unger)Film
Jack og bønnestengelen2009Prince Charming (som Billy Unger)Film
Motsatt dag2009Sammy Benson (som Billy Unger)Film
Spesialagent Oso2009MichaelTV-show
Barn av kornet2009Ekstra stemmer (stemme, som Billy Unger)TV-film
Mental2009Conor StephensTV-show
Rock Slyde2009Young Rock (som Billy Unger)Film
Sonny med en sjanse2009WesleyTV-show
Hawthorne2009SamTV-show
Bytte2008Screaming Boy (stemme, ikke kreditert)Film
Terminator: The Sarah Connor Chronicles2008Marty BedellTV-show
Cop Dog2008Robby North (som Billy Unger)Film
Kan du lære mine alligator-manerer?2008EricTV-show
National Treasure: Book of Secrets2007Charles Gates (som Billy Unger)Film
Seven's Eleven: Sweet Toys2007Frankie (som Billy Unger)Kortfilm
Ghost Whisperer2005Pete MurphyTV-show
Medium2005Teddy Carmichael, Young JoeyTV-show
Frustrerte fruer2004Tsjad, Jeremy McMullinTV-show
Cold Case2003Jeff ReedTV-show
Skrubber2001erTV-show
Familiemann1999Handicapped Kid, Kid # 1, Other KidTV-show
Tonight Show med Jay Leno1992Kid # 2, Transfat KidTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Allisyn Ashley Arm og Billy UngerAllisyn Snyder
    • Sonny med en sjanse
      2009
    [vis matchup]
  • Billy Unger og Sammi HanrattySammi Hanratty
    • The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone
      2013
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.