Hoved Forhold Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

Whoopi GoldbergRangering 444 -42Alder 65 år Zodiac Skorpionen Forhold 13 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre poster er Whoopi Goldberg muligens singel.

Forhold

Whoopi Goldberg var tidligere gift med Lyle Trachtenberg(1994 - 1995), David Claessen(1986 - 1988)og Alvin Martin (I)(1973 - 1979).



Whoopi Goldberg har vært i forhold til Michael Visbal(2001 - 2004), Frank Langella(1995 - 2001), Jeffrey Cohen(nitten nitti fem), Ted Danson(1992 - 1994), Timothy Dalton(1990 - 1993), Eddie Gold(1987 - 1990)og David Edger(1986).

Whoopi Goldberg har hatt møter med Alan Moore(1987), Danny Glover og Bill Duke.

joe jonas og camielle belle

Om

Whoopi Goldberg er en 65 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Caryn Elaine Johnson 13. november 1955 i New York City, New York, USA, hun er kjent for The Color Purple, Ghost i en karriere som spenner over 1982 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Skorpionen.



Whoopi Goldberg har vært i to matchups på skjermen, inkludert Ted Danson i Laget i Amerika (1993)og Ray Liotta i Corrina, Corrina (1994).

Whoopi Goldberg er medlem av følgende lister: Beste kvinnelige birolle Golden Globe-vinnere (film), Geffen Records-artister og Grammy Award-vinnere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Whoopi Goldberg! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift36 år3 år, 3 måneder1 år
Dating75 år, 7 måneder2 år, 3 måneder1 år, 10 måneder
Støte på3---
Total1. 36 år1 år, 11 måneder1 år

Detaljer

FornavnWhoopi
EtternavnGoldberg
PikenavnJohnson
Fullt navn ved fødselenCaryn Elaine Johnson
Alternativt navnDa Whoop, Shuttlehead
Alder65 år
Fødselsdag13. november 1955
FødestedNew York City, New York, USA
Høyde5 '5' (165 cm)
Vekt59 kg
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonBarberer øyenbrynene
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleWashington Irving High School, New York City, NY (droppet ut, førsteårsstudiet)
Yrke TekstSkuespillerinne, komiker, radio disc jockey, produsent, forfatter, singer-songwriter, talkshow-vert, Broadway-stjerne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseFargen lilla, spøkelse
Musiksjanger (tekst)Politisk satire / nyhetssatire, observasjonskomedie, svart komedie, sarkasme, musikalsk komedie, deadpan, fornærmelseskomedie, karakterkomedie, satire, surrealistisk humor, surrealistisk humor
År aktiv1981 – nåtid, 1982 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Entertainment Booking Agency, Celebrity Talent International, Splash Talent, World Entertainment Talent Agency
Merke påtegning(1999) TV-reklame: flooz.com, (2001) TV-reklame: Entenmanns bakerier, (2004) Trykkannonser: Slim-Fast Weight Loss Plan., (2004) TV-reklame: Slim-Fast Weight Loss-systemet., (2007 ) Utskriftsannonser: LA Weight Loss-systemet, (2007) TV-reklame: QVC Shopping Network, (2009) TV-reklame: MyTouch-mobiltelefon., (2010) Utskriftsannonser (som Mona Lisa): Kimberly-Clark Worldwide's Poise Liners blære control pads., (2011) TV-reklame: Poise panty liners., T-Mobile (2009), MCI
(nitten nitti fem)
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseC
Midje (tommer)26
Hofter (tommer)36
Klærstørrelse8
Skostørrelseelleve
Offisielle nettstederwww.facebook.com/whoopigoldberg, twitter.com/whoopigoldberg, www.nndb.com/people/242/000025167/, www.biography.com/people/whoopi-goldberg-9314384, www.behindthevoiceactors.com/Whoopi-Goldberg /

Caryn Elaine Johnson (født 13. november 1955), kjent som Whoopi Goldberg (), er en amerikansk skuespiller, komiker, forfatter og TV-personlighet. Hun er nominert til 13 Emmy Awards og er en av få underholdere som har vunnet en Emmy Award, en Grammy Award, en Oscar og en Tony Award. Hun er også den andre svarte kvinnen som vinner en Oscar for skuespill.

james lafferty og eve hewson
Mer om Whoopi Goldberg Mindre om Whoopi Goldberg

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1. 3Michael VisbalForhold200120043 år
12Frank LangellaForholdAugust 1995Februar 20015 år
elleveJeffrey CohenForholdnitten nitti femnitten nitti fem-
10Lyle TrachtenbergGift1994nitten nitti fem1 år
9Ted DansonForholdApril 199219941 år
8Timothy DaltonForholdNov 1990Apr 19932 år
7Alan MooreStøte på19871987-
6Eddie GoldForhold198719903 år
5David edgerForhold19861986-
4David ClaessenGift19861. oktober 19882 år
3Danny GloverStøte på -
toBill DukeStøte på -
1Alvin Martin (I)Gift197319796 år
Michael Visbal #1. 3

Michael Visbal

2001 - 2004

Michael Visbal og Whoopi Goldberg separerte ...[vis par] Frank Langella #12

Frank Langella

1995 - 2001

Whoopi Goldberg og Frank Langella er separate ...[vis par] #elleve

Jeffrey Cohen

nitten nitti fem

Whoopi Goldberg og Jeffrey Cohen er separert ...[vis par] Lyle Trachtenberg #10

Lyle Trachtenberg

1994 - 1995

Whoopi Goldberg og Lyle Trachtenberg var di ...[vis par] Ted Danson #9

Ted Danson

1992 - 1994

Whoopi Goldberg og Ted Danson skilte seg i F ...[vis par] Timothy Dalton #8

Timothy Dalton

1990 - 1993

Whoopi Goldberg og Timothy Dalton er separate ...[vis par] Alan Moore #7

Alan Moore

1987

Alan Moore og Whoopi Goldberg er skilt ...[vis par] Eddie Gold #6

Eddie Gold

1987 - 1990

Whoopi Goldberg og Eddie Gold er skilt ...[vis par] #5

David edger

1986

David Edger og Whoopi Goldberg er skilt ...[vis par] David Claessen #4

David Claessen

1986 - 1988

Whoopi Goldberg og David Claessen var skilt ...[vis par] Danny Glover #3

Danny Glover

Danny Glover og Whoopi Goldberg er separate ...[vis par] Bill Duke #to

Bill Duke

Bill Duke og Whoopi Goldberg var i en relatert ...[vis par] Alvin Martin (I) #1

Alvin Martin (I)

1973 - 1979

Alvin Martin (I) og Whoopi Goldberg var div ...[vis par] #1. 3

Michael Visbal

2001 - 2004

Michael Visbal og Whoopi Goldberg datert fra 2001 til 2004.

Forhold 3 år se forholdet #12

Frank Langella

1995 - 2001

Whoopi Goldberg og Frank Langella daterte fra 1995 til mars 2001.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #elleve

Jeffrey Cohen

nitten nitti fem

Whoopi Goldberg og Jeffrey Cohen daterte i 1995.

se forholdet #10

Lyle Trachtenberg

1994 - 1995

Whoopi Goldberg og Lyle Trachtenberg var gift i 3 måneder. De datet i 9 måneder etter å ha blitt sammen i 1994 og giftet seg 1. oktober 1994. Tre måneder senere ble de skilt 1. oktober 1995.

Forhold 1 år se forholdet #9

Ted Danson

1992 - 1994

Whoopi Goldberg og Ted Danson daterte fra april 1992 til februar 1994.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #8

Timothy Dalton

1990 - 1993

Whoopi Goldberg og Timothy Dalton daterte fra 1990 til april 1993.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #7

Alan Moore

1987

Alan Moore og Whoopi Goldberg hadde et møte i 1987.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #6

Eddie Gold

1987 - 1990

Whoopi Goldberg og Eddie Gold daterte fra 1987 til 1990.

Forhold 3 år se forholdet #5

David edger

1986

David Edger og Whoopi Goldberg hadde et forhold fra 1986 til 1986.

se forholdet #4

David Claessen

1986 - 1988

Whoopi Goldberg og David Claessen var gift i 2 år. De datet i 8 måneder etter å ha blitt sammen i 1986 og giftet seg 1. september 1986. To år senere ble de skilt 1. oktober 1988.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Alder33%'> Kompatibilitet 38% se forholdet #3

Danny Glover

Danny Glover hadde et møte med Whoopi Goldberg.

som har chelsea handler datert
MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #to

Bill Duke

Bill Duke hadde et møte med Whoopi Goldberg.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #1

Alvin Martin (I)

1973 - 1979

Alvin Martin (I) og Whoopi Goldberg er skilt etter et ekteskap på 6 år. De hadde 1 barn.

Forhold 6 år MåleResultatKinesisk dyrekrets40%Alder98%'> Kompatibilitet 35% Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Whoopi Goldberg65 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Michael Visbal-
Frank Langella83 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Jeffrey Cohen-
Lyle Trachtenberg- Skuespiller
amerikansk
Ted Danson73 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Timothy Dalton75 VærenSkuespiller
Britisk
Alan Moore67 SkorpionenForfatter
Britisk
Eddie Gold-
David edger-
David Claessen62 VærenKino
nederlandsk
Danny Glover74 KreftSkuespiller
amerikansk
Bill Duke78 fiskSkuespiller
amerikansk
Alvin Martin (I)66 Ektefelle
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
AlexandreaHunn Alvin Martin (I)

Fotogalleri

Whoopi Goldberg Whoopi Goldberg - Variety Magazine Pictorial [United States] (21. april 2021) Whoopi Goldberg - Variety Magazine Pictorial [United States] (21. april 2021) Whoopi Goldberg - Variety Magazine Pictorial [United States] (21. april 2021) The Stand - Whoopi Goldberg The Stand - Whoopi Goldberg Star Trek: The Next Generation - Whoopi Goldberg Star Trek: The Next Generation - Whoopi Goldberg Alice in Wonderland - Whoopi Goldberg Scooby-Doo og gjett hvem? Whoopi Goldberg, Eva Marie Saint, Penélope Cruz, Goldie Hawn, Tilda Swinton og Anjelica Huston på The 81st Annual Academy Awards - Press Room (2009) Penélope Cruz, Goldie Hawn, Whoopi Goldberg, Anjelica Huston, Tilda Swinton og Eva Marie Saint på den 81. årlige Oscar-utdelingen (2009)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Stativet2020Mor AbagailTV-show
Det mest fantastiske2019Forteller (stemme)Kortfilm
Furlough2018MødreFilm
Instinkt2018Joan RossTV-show
Lucy in the Sky2018Mrs. LewisKortfilm
Tilfeldige handlinger av flyness2018Offiser PearsonTV-show
Summer Camp Island2018BarbTV-show
Ingen er lure2018LolaFilm
Etterkommere 22017Ursula (stemme, ikke kreditert)TV-film
Når vi reiser oss2017Pat NormanTV-show
9/112017MetzieFilm
Flåtten2017Whoopi GoldbergTV-show
Elv2017Gayle MorgensternFilm
Slott2017Gayle MorgensternKortfilm
Gratulerer med dagen til meg2017MorenKortfilm
Sensitive Men2016Åndelig lederKortfilm
Yamasong: March of the Hollows2016YariFilm
Elena av Avalor2016LangTV-show
Dyr.2016DorothyTV-show
Nattlue2016Whoopi GoldbergTV-show
Spør StoryBots2016Tann feenTV-show
King of the Dancehall2016Loretta BrixtonFilm
Svart hund, rød hund2015CalliopeFilm
Big Stone Gap2015Fleeta MullinsFilm
Savva. Serdtse voina2015Mama Zho Zi (engelsk versjon, stemme)Film
Mil fra Tomorrowland2015GameMasterTV-show
The Stinky & Dirty Show2015Meg, Miss BeeTV-show
Delores og Jermaine2015DeloresTV-film
The Late Show med Stephen Colbert2015God heksTV-show
Teenage Mutant Ninja Turtles2014Bernadette ThompsonFilm
7D2014Magisk speilTV-show
Topp fem2014Whoopi GoldbergFilm
En dag sent og en dollar kort2014bratsjTV-film
BoJack rytter2014MikhaelaTV-show
Det var en gang i eventyrland2013Mrs. RabbitTV-show
Nashville2012Whoopi GoldbergTV-show
666 Park Avenue2012Maris ElderTV-show
Motsetningene til rettferdig håp2012Film
Muppets2011Whoopi GoldbergFilm
En liten bit av himmelen2011GudFilm
Den lille motoren som kunne2011Tower (stemme)Film
Suburgatory2011YakultTV-show
Vi sees i september2010Lindsays terapeut (ikke kreditert)Film
Toy Story 32010Strekk (stemme)Film
Blått blod2010Byrådsformann Regina Thomas, Regina ThomasTV-show
For fargede jenter2010Alice, hvitFilm
Kambakkht Ishq2009Whoopi GoldgbergFilm
Madea går i fengsel2009WhoopiFilm
Glede2009Carmen TibideauxTV-show
Midten2009Jane marshTV-show
Strøm2008JodiKortfilm
Liv på Mars2008Bror LovebutterTV-show
Vaskeren2008Paulina KmecTV-show
Etterkommere2008Rød blomst (stemme)Kortfilm
A Muppets Christmas: Letters to Santa2008DrosjesjåførTV-film
Hvis jeg hadde visst, var jeg et geni2007MammaFilm
Doogal2006Ermintrude (stemme)Film
Alles helte2006Darlin '(stemme)Film
Homie Spumoni2006ThelmaFilm
30 Rock2006Whoopi GoldbergTV-show
Så ikke VÆRELIG2006MaMa BelleTV-show
Farce of the Penguins2006Helen (stemme)Film
Racing Stripes2005Franny (stemme)Film
Alle hater Chris2005Louise ClarksonTV-show
Robotkylling2005Celie Johnson, HAL 9000, Swift WindTV-show
Jiminy Glick i Lalawood2004Whoppi GoldbergFilm
Pinocchio 30002004Cyberina (stemme)Film
Superbabies: Baby Geniuses 22004Whoopi GoldbergFilm
Entourage2004Whoopi GoldbergTV-show
Littleburg2004Ordfører WhoopiTV-show
Snøstorm2003Snøstorm (stemme)Film
Pauly Shore er død2003Whoopi GoldbergFilm
Gode ​​gjerder2003Mabel spaderTV-film
Frihet: En historie om oss2003Lucy Parsons, Millie Freeman, Patricia KingTV-show
Whoopi2003Mavis raeTV-show
Showboy2002Whoopi GoldbergFilm
Star Trek: Nemesis2002Guinan (ikke kreditert)Film
Det er en veldig god Muppet-julefilm2002Daniels 'sjef'TV-film
Madeline: My Fair Madeline2002Miss Clavel (stemme)TV-film
Liberty's Kids: Est. 17762002Deborah SamsonTV-show
Kingdom Come2001Raynelle SlocumbFilm
Monkeybone2001DødFilm
Rotterace2001Vera BakerFilm
Hollywood-skiltet2001Kvinne ved begravelse (ikke kreditert)Film
Golden Dreams2001Califia, dronningen av California (forteller)Kortfilm
Kall meg Claus2001Lucy CullinsTV-film
Hva gjør en familie2001Terry HarrisonTV-film
Law & Order: Criminal Intent2001Chesley WatkinsTV-show
Bare for meg historier2001FortellerTV-show
Lil 'Romeo, Nick Cannon & 3LW: Foreldre forstår bare ikke2001Nick's MomKortfilm
Flere hunder enn bein2000CleoFilm
The Adventures of Rocky & Bullwinkle2000Dommer Cameo (ikke kreditert)Film
Sterk medisin2000Dr. Lydia EmersonTV-show
Weber-showet2000Whoopi GoldbergTV-show
Glede1999Baby klovnFilm
Jente avbrutt1999ValerieFilm
Den dype enden av havet1999SukkertøyFilm
Alice i Eventyrland1999Cheshire CatTV-film
Jackie er tilbake!1999Sykepleier Ethyl Washington Rue Owens (Jackies søster)TV-film
The Magical Legend of the Leprechauns1999Grand BansheeTV-show
Law & Order: Special Victims Unit1999Janette GraysonTV-show
Foxbusters1999RansomeTV-show
Hvordan Stella fikk tilbake Groove1998Delila AbrahamFilm
Rudolph the Red-Nosed Reindeer: The Movie1998Stormella - The Evil Ice Queen (stemme)Film
Rugrats-filmen1998Ranger Margaret (stemme)Film
Titey1998Isfjellet (stemme)Kortfilm
Kjendis Deathmatch1998Whoopi GoldbergTV-show
En Alan Smithee-film: Burn Hollywood Burn1997Whoopi GoldbergFilm
Inn og ut1997Whoopi Goldberg (ikke kreditert)Film
I Gloaming1997Sykepleier MyrnaTV-film
Mother Goose: A Rappin 'and Rhymin' Special1997Mor Gooseberg (stemme)TV-film
Bjørn i det store blå huset1997The Great BandiniTV-show
Tullnitten nittiseksHarriet FranklinFilm
Bordello of Bloodnitten nittiseksSykehuspasient (ikke kreditert)Film
Eddienitten nittiseksEddieFilm
Ghosts of Mississippinitten nittiseksMyrlie EversFilm
The Associatenitten nittiseksLaurel ayresFilm
The Sunshine Boysnitten nittiseksSykepleier (ikke kreditert)TV-film
Tracey tar på seg ...nitten nittiseksGudTV-show
Boys on the Sidenitten nitti femJaneFilm
Moonlight og Valentinonitten nitti femSylvie MorrowFilm
Dr. Katz, profesjonell terapeutnitten nitti femWhoopi GoldbergTV-show
Happily Ever After: Eventyr for hvert barnnitten nitti femMor Gooseberg, Zenobia The Hoodoo DivaTV-show
The Wonderful World of Disneynitten nitti femDr. Vivien Morgan, dronning ConstantinaTV-show
Corrina, Corrina1994Corrina WashingtonFilm
Star Trek: Generations1994Guinan (ikke kreditert)Film
Løvenes Konge1994Shenzi (stemme)Film
The Little Rascals1994Bokhvete er mammaFilm
The Pagemaster1994Fantasi (stemme)Film
Lastet våpen 11993Sgt. Billy York (ikke kreditert)Film
Laget i Amerika1993Sarah MathewsFilm
Naken i New York1993Tragedy Mask on Theatre WallFilm
Sister Act 2: Back in the Habit1993DelorisFilm
Barnepiken1993Edna, Whoopi GoldbergTV-show
En kul som den julen1993Irwin (stemme), mammaTV-film
Sarafina!1992Mary MasembukoFilm
Søsterloven1992DelorisFilm
Spilleren1992Detektiv AveryFilm
Helt fantastisk1992GoldieTV-show
Forsvarere av Dynatron City1992Ms Megawatt (stemme)TV-film
Husfest 21991Professoren (ikke kreditert)Film
Såpeskål1991Rose SchwartzFilm
Blackbird Fly1991Kortfilm
Spøkelse1990Oda Mae BrownFilm
The Long Walk Home1990Odessa CotterFilm
Bagdad kafé1990innenforTV-show
Kaptein Planet og planeterne1990GaiaTV-show
Beverly Hills Brats1989Whoopi GoldbergFilm
Homer og Eddie1989Eddie CerviFilm
Kiss Shot1989Sarah CollinsTV-film
Tales from the Crypt1989Fare, selvtillitTV-show
Clara's Heart1988Clara MayfieldFilm
Telefonen1988Vashti BlueFilm
Innbruddstyv1987Bernice RhodenbarrFilm
Fatal Beauty1987Rita RizzoliFilm
En annen verden1987Dr. JordanTV-show
D.C. Follies1987Whoopi GoldbergTV-show
Star Trek: The Next Generation1987GuinanTV-show
Reparasjoner1987StemmenKortfilm
Jumpin 'Jack Flash1986Terry DoolittleFilm
Fargen lilla1985Celie JohnsonFilm
Måneskinn1985Camille BrandTV-show
CBS Schoolbreak Special1984Mariah JohnstonTV-show
Borger1982Film
Saturday Night Live1975IsfjelletTV-show
Et veldig sordid bryllupAbernatha ColemanFilm
EventyrskogFortellerFilm
Pierre duen-haukenFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Ted Danson og Whoopi GoldbergTed Danson
    • Laget i Amerika
      1993
    [vis matchup]
  • Whoopi Goldberg og Ray LiottaRay Liotta
    • Corrina, Corrina
      1994
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.