Hoved Forhold Vin Diesel

Vin Diesel

Vin Diesel LangsiktigRangering 398 85Alder 53 år Zodiac Kreft Forhold 16 totalt Barn 3 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Vin Diesel og Paloma JimenezPaloma Jiménez og Vin Diesel har vært i et langvarig forhold siden 2007. se forholdet

Forhold

Vin Diesel har vært i forhold til Maria Menounos(2006), Shannon Malone(2004), Asia Argento(2002), Michelle Rodriguez(2001), Karrine Steffans(2001 - 2002), Samantha Phillips(1998 - 1999), Elisa Jordana, Layla Roberts, Mariah Carey og Michelle Ruben.

Vin Diesel har hatt møter med Summer Altice(2000), Chanel Ryan(2000)og Kaya Jones.



Vin Diesel ryktes å ha koblet seg til Carmen Electra(2000)og Myla Sinanaj.

Om

Vin Diesel er en 53 år gammel amerikansk skuespiller. Født Mark Sinclair Vincent 18. juli 1967 i New York City, New York, USA, han er kjent for The Fast and The Furious. Stjernetegnet hans er Kreft.

Vin Diesel har deltatt i 4 matchups på skjermen, inkludert Lauren Graham i Smokken (2005), Asia Argento i xXx (2002), Deepika Padukone i xXx: Return of Xander Cage (2017)og Michelle Rodriguez i Rask rasende (2009).



Vin Diesel er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Amerikanske filmprodusenter og Amerikanske stemmeskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Vin Diesel! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingelleve14 år, 4 måneder1 år, 5 måneder1 år
Støte på33 måneder, 2 dager1 måned-
Ryktetto---
Total1614 år, 4 måneder1 år3 måneder, 2 dager

Detaljer

Fornavnmerke
MellomnavnSinclair
EtternavnVincent
Fullt navn ved fødselenMark Sinclair Vincent
Alternativt navnVin Diesel, Dom, Diesel, Bouncer
Alder53 år
Fødselsdag18. juli 1967
FødestedNew York City, New York, USA
Høyde183 cm
Vekt102 kg (225 kg)
ByggeVellystig
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSnart
Karakteristisk funksjonItaliensk avstamning, Deep voice, One Race Films grunnlegger, Tigon Studios grunnlegger, Racetrack Records grunnlegger, Nice Body
StjernetegnKreft
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleAnglo-American International School, New York, NY
universitetHunter College
Yrke TekstSkuespiller, produsent, regissør, manusforfatter, forfatter
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseDen raske og rasende
År (er) Aktiv1990 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Brillstein Entertainment Partners
Merke påtegningOne Race Films, Tigon Studios, Racetrack Records, (1999-2000) Utskriftsannonse: Timex-klokker, Nike
Klærstørrelse9
Skostørrelseelleve
Offisielle nettstederVinDiesel.com, www.oneracefilms.com/, www.tigonstudios.com/, racetrackrecords.com/, www.imbd.com/name/nm0004874/, www.facebook.com/VinDiesel, twitter.com/vindiesel, http: //www.vindiesel.com, www.nndb.com/people/135/000023066/, www.biography.com/people/vin-diesel-9542476
FarIrving (stefar) (fungerende instruktør, teatersjef)
MorDelora (psykiater, astrolog)
BrorPaul Vincent (18. juli 1967), Tim Vincent
SøsterSamantha Vincent
FamiliemedlemHania Riley Vincent (datter)
VennPaul Walker
Associated PeopleSteven Spielberg, Paul Walker
KjæledyrRoman (hund - italiensk mastiff)
FavorittfolkHarrison Ford, Al Pacino, Marlon Brando, Robert De Niro
Favoritt filmerRask 5
FavorittbandJackson 5
FavorittstederNew York, Santo Domingo, Los Angeles, Malibu, Miami, San Francisco, Las Vages
FavorittmatKylling
FavorittfargerSvart, grå, grønn, blå, hvit, sølv, rød, neongrønn
Favoritt tilbehørHatter, klokker

Mark Sinclair (født 18. juli 1967), bedre kjent som Vin Diesel, er en amerikansk skuespiller, produsent, regissør og manusforfatter. Han steg til internasjonal berømmelse med sin rolle som Dominic Toretto i The Fast and the Furious-serien.



Mer om Vin Diesel Mindre om Vin Diesel

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
16Paloma JimenezForhold20072007-
femtenMaria menounosForhold R 20062006-
14Shannon MaloneForhold20042004-
1. 3Asia ArgentoForhold20022002-
12Karrine SteffansForhold200120021 år
elleveMichelle RodriguezForhold20012001-
10Sommer AlticeStøte påFebruar 2000Juni 20003 måneder
9Carmen electraStøte på R 20002000-
8Chanel RyanStøte på20002000-
7Samantha PhillipsForhold199819991 år
6Elisa jordanaForhold -
5Myla SinanajStøte på R -
4Layla RobertsForhold -
3Mariah CareyUkjent -
toMichelle RubenForhold -
1Kaya JonesStøte på -
Paloma Jimenez #16

Paloma Jimenez

2007

Paloma Jiménez og Vin Diesel har vært i en ...[vis par] Maria menounos #femtenRykte

Maria menounos

2006

Vin Diesel og Maria Menounos er skilt ...[vis par] Shannon Malone #14

Shannon Malone

2004

Shannon Malone og Vin Diesel er skilt ...[vis par] Asia Argento #1. 3

Asia Argento

2002

Asia Argento og Vin Diesel er skilt fra hverandre ...[vis par] Karrine Steffans #12

Karrine Steffans

2001 - 2002

Karrine Steffans og Vin Diesel skiltes i ...[vis par] Michelle Rodriguez #elleve

Michelle Rodriguez

2001

Vin Diesel og Michelle Rodriguez er separert ...[vis par] Sommer Altice #10

Sommer Altice

2000

Summer Altice og Vin Diesel skilte seg i 200 ...[vis par] Carmen electra #9Rykte

Carmen electra

2000

Vin Diesel og Carmen Electra er skilt ...[vis par] Chanel Ryan #8

Chanel Ryan

2000

Chanel Ryan og Vin Diesel er skilt ...[vis par] Samantha Phillips #7

Samantha Phillips

1998 - 1999

Samantha Phillips og Vin Diesel skiltes i ...[vis par] Elisa jordana #6

Elisa jordana

Elisa Jordana og Vin Diesel er skilt ...[vis par] Myla Sinanaj #5Rykte

Myla Sinanaj

Myla Sinanaj og Vin Diesel er skilt ...[vis par] Layla Roberts #4

Layla Roberts

Layla Roberts og Vin Diesel er skilt ...[vis par] Mariah Carey #3

Mariah Carey

Vin Diesel og Mariah Carey var i en relasjon ...[vis par] Michelle Ruben #to

Michelle Ruben

Michelle Ruben og Vin Diesel er skilt ...[vis par] Kaya Jones #1

Kaya Jones

Kaya Jones og Vin Diesel var i et forhold ...[vis par] #16

Paloma Jimenez

2007

Paloma Jiménez og Vin Diesel hadde et forhold fra 2007 til 2007.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 57% Barn 3 barn se forholdet #femten

Maria menounos

2006 (Ryktet)

Det ryktes at Vin Diesel har koblet seg til Maria Menounos i 2006.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #14

Shannon Malone

2004

Shannon Malone og Vin Diesel daterte i 2004.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #1. 3

Asia Argento

2002

Asia Argento og Vin Diesel daterte i 2002.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 86% se forholdet #12

Karrine Steffans

2001 - 2002

Karrine Steffans og Vin Diesel daterte fra 2001 til 2002.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 79% se forholdet #elleve

Michelle Rodriguez

2001

Vin Diesel og Michelle Rodriguez daterte i 2001.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 74% se forholdet #10

Sommer Altice

2000

Sommeren Altice og Vin Diesel hadde et møte i mars 2000.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #9

Carmen electra

2000 (Ryktet)

Vin Diesel ryktes å ha koblet seg til Carmen Electra i 2000.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets60%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #8

Chanel Ryan

2000

Chanel Ryan og Vin Diesel hadde et møte i 2000.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #7

Samantha Phillips

1998 - 1999

Samantha Phillips og Vin Diesel datert fra 1998 til 1999.

Elizabeth "Buffy" gir harkness
Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 88% se forholdet #6

Elisa jordana

Elisa Jordana og Vin Diesel hadde et forhold.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #5

Myla Sinanaj

(Rykte)

Det ryktes at Myla Sinanaj har koblet seg til Vin Diesel.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #4

Layla Roberts

Layla Roberts og Vin Diesel hadde et forhold.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #3

Mariah Carey

Vin Diesel og Mariah Carey hadde et forhold.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #to

Michelle Ruben

Michelle Ruben og Vin Diesel hadde et forhold.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder84%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #1

Kaya Jones

Kaya Jones hadde et møte med Vin Diesel.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 57% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Vin Diesel53 KreftSkuespiller
amerikansk
Paloma Jimenez37 LeoModell
Meksikansk
Maria menounos42 TvillingeneTV-personlighet
amerikansk
Shannon Malone43 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Asia ArgentoFire fem JomfruenSkuespillerinne
Italiensk
Karrine Steffans42 JomfruenForfatter
amerikansk
Michelle Rodriguez42 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Sommer Altice41 SteinbukkenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Carmen electra49 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Chanel Ryan44 SkyttenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Samantha Phillips55 fiskModell (voksen / glamour)
amerikansk
Elisa jordana36 KreftMusiker
amerikansk
Myla Sinanaj3. 4 SteinbukkenModell
amerikansk
Layla Roberts46 VektenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Mariah Carey52 VærenSanger
amerikansk
Michelle Rubenfemti JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Kaya Jones36 JomfruenSanger
Kanadisk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Hania RileyHunn2. april 200813 år gammel Paloma Jimenez
VincentMannMars 201011 år gammel Paloma Jimenez
PaulineHunn16. mars 20156 år gammel Paloma Jimenez

Fotogalleri

F9 - Michelle Rodriguez, Vin Diesel Avengers: Endgame - Vin Diesel Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) Eve og Vin Diesel på 2002 MTV Movie Awards Eiza Gonzalez og Vin Diesel - Promo-bilder fra settet med Bloodshot (februar 2020) Eiza Gonzalez og Vin Diesel - The Late Late Show med James Corden i LA Eiza Gonzalez og Vin Diesel - The Late Late Show med James Corden i LA Eiza Gonzalez og Vin Diesel - The Late Late Show med James Corden i LA Premiere på 'Bloodshot' i Los Angeles (mars / 2020) Blodskudd Avengers: Endgame Saving Private Ryan - Vin Diesel

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Avatar 22022Film
Rask og rasende 102022Dominic TorettoFilm
Ark: The Animated Series2022Santiago (stemme)Film
F92021Dominic TorettoFilm
Blodskudd2020BlodskuddFilm
Avengers: Endgame2019Stor (stemme)Film
Fast & Furious Spy Racers2019Dom TorettoTV-show
Avengers: Infinity War2018Stor (stemme)Film
Ralph bryter Internett2018Baby Groot (stemme)Film
xXx: Return of Xander Cage2017Xander CageFilm
Guardians of the Galaxy Vol. 22017Baby Groot (stemme)Film
Den skjebnesvangre2017DømmekraftFilm
Billy Lynn's Long Halftime Walk2016ShroomFilm
Den siste heksejeger2015.KaulderFilm
Rasende 72015.Dominic TorettoFilm
D & Diesel2015.KaulderKortfilm
CelebriD & D.2015.KaulderTV-show
Galaksens voktere2014Stor (stemme)Film
Riddick2013RiddickFilm
Rasende 62013Dominic TorettoFilm
Riddick: Blindsided2013Riddick (stemme)Kortfilm
Kjappe fem2011Dominic TorettoFilm
Rask rasende2009Dominic TorettoFilm
Babylon A.D.2008TooropFilm
Finn meg skyldig2006Jackie DiNorscioFilm
The Fast and the Furious: Tokyo Drift2006Dominic Toretto (ikke kreditert)Film
Smokken2005Shane WolfeFilm
The Chronicles of Riddick2004RiddickFilm
GameStar: Redaksjonen2004Richard B. RiddickTV-show
En mann fra hverandre2003Sean VetterFilm
xXx2002Xander CageFilm
Knockaround Guys2001Taylor ReeseFilm
Den raske og rasende2001Dominic TorettoFilm
Fyrrom2000Chris VarickFilm
Bekmørk2000Richard B. RiddickFilm
Into Pitch Black2000Richard B. RiddickTV-film
Iron Giant1999Iron Giant (stemme)Film
Redd menig Ryan1998Privat CaparzoFilm
Strays1997RickFilm
Multi-Facialnitten nitti femMikeKortfilm
Oppvåkning1990Sykehus ordnet (ikke kreditert)Film
RaseriRiddickFilm
Guardians of the Galaxy Vol. 3Stor (stemme)Film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Lauren Graham og Vin DieselLauren Graham
    • Smokken
      2005
    [vis matchup]
  • Vin Diesel og Asia ArgentoAsia Argento
    • xXx
      2002
    [vis matchup]
  • Vin Diesel og Deepika PadukoneDeepika Padukone
    • xXx: Return of Xander Cage
      2017
    [vis matchup]
  • Vin Diesel og Michelle RodriguezMichelle Rodriguez
    • Rask rasende
      2009
    [+1 til]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.