Hoved Forhold Vanna White

Vanna White

Vanna White EnkeltRangering 3318 -273Alder 64 år Zodiac Vannmannen Forhold 11 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Vanna White er for tiden singel.

Forhold

Vanna White var tidligere gift med George Santo Pietro(1990 - 2002).



Vanna White har vært i forhold til Michael Kaye (forretningsmann)(2004 - 2006), Stephen Samuels(2003), Colby Donaldson(2002), John Corbett(2001 - 2002), Dana Strum(1988), Corbin Bernsen(1985), John Gibson(1982 - 1986)og Gordy Watson(1975 - 1979).

Vanna White har hatt møter med Sylvester Stallone(1988)og Garrion Davis.

Om

Vanna White er en 64 år gammel amerikansk Game Show-vert. Født Vanna Marie Rosich 18. februar 1957 i Conway nær North Myrtle Beach, South Carolina, USA, hun er kjent for Wheel of Fortune. Stjernetegnet hennes er Vannmannen.



Vanna White er medlem av følgende lister: Amerikanske TV-personligheter, 1957 fødsler og deltakere på amerikanske spillutstillinger.

som er austin butler dating

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Vanna White! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift112 år--
Dating84 år, 4 måneder1 år, 6 måneder2 måneder, 1 dag
Støte påto---
Totalelleve12 år2 år, 2 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnBad
MellomnavnMarie
EtternavnHvit
PikenavnRosich
Fullt navn ved fødselenVanna Marie Rosich
Alternativt navnVanna Marie Rosich, Vanna White
Alder64 år
Fødselsdag18. februar 1957
FødestedConway nær North Myrtle Beach, South Carolina, USA
Høyde5 '6' (168 cm)
Vekt115 kg (52 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonNydelig smil
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleNorth Myrtle Beach High School, North Myrtle Beach, SC
universitetAtlanta School of Fashion
Yrke TekstTV-personlighet, programleder, skuespillerinne
YrkeGame Show vert
Krav til berømmelseLykkehjul
År aktiv1980 – nåtid
Merke påtegningTalsmann for SpringAir-madrasser siden 1986., TV-reklame for Choice Hotels (1991), TV-reklame for Cybersonic2 power flosser (2003), TV-reklame for Stove Top Stuffing (1986), Har en serie godkjent håndverksgarn kalt 'Vanna's Choice' for strikkere (2007-08).
Byste (tommer)36
KoppstørrelseC
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)33
Klærstørrelseto
Skostørrelse9
Offisielle nettstederwww.nndb.com/people/380/000022314/, www.vannastyle.com/, www.biography.com/people/vanna-white-9542236, http://www.vannastyle.com, http: // www. vannawhite.com
FarHerbert Stackley White Jr. (stefar) (eiendomsmegler), Miguel Angel Rosich (biofar)
MorJoan Marie
FamiliemedlemGeorge Santo Pietro, barn 1, barn 2
VennPat sajak
Favoritt TV-serierLykkehjul

Vanna Marie White (født Rosich; født 18. februar 1957) er en amerikansk TV-personlighet og filmskuespillerinne kjent som vertinne for Wheel of Fortune siden 1982.



Mer om Vanna White Mindre om Vanna White

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
elleveMichael Kaye (forretningsmann)Forhold200420062 år
10Stephen SamuelsForholdApr 2003Oktober 20036 måneder
9Colby DonaldsonForholdAug 2002Oktober 20022 måneder
8John CorbettForhold200120021 år
7George Saint PeterGiftJanuar 1990200212 år
6Sylvester StalloneStøte påApr 1988Apr 1988-
5Dana StrumForhold19881988-
4Corbin BernsenForhold19851985-
3John GibsonForhold198217. mai 19864 år
toGordy WatsonForhold197519794 år
1Garrion DavisStøte på -
#elleve

Michael Kaye (forretningsmann)

2004 - 2006

Michael Kaye (forretningsmann) og Vanna White se ...[vis par] #10

Stephen Samuels

2003

Stephen Samuels og Vanna White skilte seg i ...[vis par] Colby Donaldson #9

Colby Donaldson

2002

Vanna White og Colby Donaldson skiltes i ...[vis par] John Corbett #8

John Corbett

2001 - 2002

Vanna White og John Corbett skiltes i 200 ...[vis par] George Saint Peter #7

George Saint Peter

1990 - 2002

George Santo Pietro og Vanna White var divo ...[vis par] Sylvester Stallone #6

Sylvester Stallone

1988

Vanna White og Sylvester Stallone er separate ...[vis par] Dana Strum #5

Dana Strum

1988

Dana Strum og Vanna White er atskilt ...[vis par] Corbin Bernsen #4

Corbin Bernsen

1985

Vanna White og Corbin Bernsen er skilt ...[vis par] John Gibson #3

John Gibson

1982 - 1986

...[vis par] #to

Gordy Watson

1975 - 1979

Gordy Watson og Vanna White er skilt fra hverandre ...[vis par] Garrion Davis #1

Garrion Davis

Garrion Davis og Vanna White var i en relatert ...[vis par] #elleve

Michael Kaye (forretningsmann)

2004 - 2006

Michael Kaye (forretningsmann) og Vanna White daterte fra 2004 til 2006.

Forhold 2 år se forholdet #10

Stephen Samuels

2003

Stephen Samuels og Vanna White daterte fra april til oktober 2003.

Forhold 6 måneder se forholdet #9

Colby Donaldson

2002

Vanna White og Colby Donaldson daterte fra august til oktober 2002.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #8

John Corbett

2001 - 2002

Vanna White og John Corbett daterte fra 2001 til 2002.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder33%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #7

George Saint Peter

1990 - 2002

George Santo Pietro og Vanna White var gift i 11 år. De datet i 11 måneder etter å ha blitt sammen i januar 1990 og giftet seg i desember 1990. 11 år senere ble de skilt i november 2002.

Forhold 12 år Barn 2 barn se forholdet #6

Sylvester Stallone

1988

Vanna White og Sylvester Stallone hadde et møte i april 1988.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #5

Dana Strum

1988

Dana Strum og Vanna White daterte i 1988.

sanaa lathan og shemar moore
MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #4

Corbin Bernsen

1985

Vanna White og Corbin Bernsen daterte i 1985.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #3

John Gibson

1982 - 1986

Forhold 4 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #to

Gordy Watson

1975 - 1979

Gordy Watson og Vanna White hadde et forhold fra 1975 til 1979.

Forhold 4 år se forholdet #1

Garrion Davis

Garrion Davis hadde et møte med Vanna White.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Vanna White64 VannmannenGame Show vert
amerikansk
Michael Kaye (forretningsmann)-
Stephen Samuels-
Colby Donaldson47 VærenPersonlighet
amerikansk
John Corbett59 TyrenSkuespiller
amerikansk
George Saint Peter-
Sylvester Stallone74 KreftSkuespiller
amerikansk
Dana Strum62 SkyttenMusiker
amerikansk
Corbin Bernsen66 JomfruenSkuespiller
amerikansk
John Gibson37 KreftSkuespiller
amerikansk
Gordy Watson-
Garrion Davis66 SteinbukkenKomiker
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
NicholasMann George Saint Peter
GiovannaHunn George Saint Peter

Fotogalleri

Stil og substans Style & Substance - Jean Smart Wheel of Fortune - Vanna White Vanna White Vanna White Sylvester Stallone og Vanna White Sylvester Stallone og Vanna White Sylvester Stallone og Vanna White Vanna White Vanna White Vanna White Vanna White

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Fersk av båten2015Vanna WhiteTV-show
Kongen av dronningene1998Vanna WhiteTV-show
Bare skyte meg!1997Vanna WhiteTV-show
Dobbel drage1994Vanna WhiteFilm
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult1994Vanna WhiteFilm
Kaptein Planet og planeterne1990Laurie SaundersTV-show
Super Mario Bros. Super Show!1989RoxanneTV-show
Gudinne av kjærlighet1988VenusTV-film
Gift med barn1987Coco, Helen GranowinnerTV-show
2271985Vanna WhiteTV-show
Den hellige Barbara1984Vanna WhiteTV-show
A-laget1983Vanna WhiteTV-show
Familiestjerne1982TV-show
Avgangsdagnitten åtti enDorisFilm
Ser utnitten åtti enReston GirlFilm
Midnattsoffernitten åtti enDevonaTV-film
Gi meg en pause!nitten åtti enVanna WhiteTV-show
Simon og Simonnitten åtti enVanna WhiteTV-show
Gypsy Angels1980MickeyFilm
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.