Hoved Forhold Vanessa Marcil

Vanessa Marcil

Vanessa Marcil EngasjertRangering 781 114Alder 52 år Zodiac Vekten Forhold 12 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Vanessa Marcil og MC (person)MC (person) og Vanessa Marcil forlovet seg i april 2015. se forholdet

Forhold

Vanessa Marcil var tidligere gift med Carmine Giovinazzo(2010 - 2013)og Corey Feldman(1989 - 1993).

hvem er dating ryan gosling

Vanessa Marcil har vært forlovet med Brian Austin Green(2001 - 2003)og Nathan Fillion(nitten nittiseks).



Vanessa Marcil har vært i et forhold med Ben Younger(2005), Jeremy Piven(2005), Tyler Christopher(1997 - 1999)og Antonio Sabato Jr.(1989).

Vanessa Marcil har hatt møter med Vince Neil(1992)og Rob Camilletti.

Det ryktes at Vanessa Marcil har koblet seg til 50 Cent.



Om

Vanessa Marcil er en 52 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Sally Vanessa Ortiz 15. oktober 1968 i Indio, California, USA, hun er kjent for Gina Kinkaid på Beverly Hills 90210. Stjernetegnet hennes er Vekten.

Vanessa Marcil har vært i 9 matchups på skjermen, inkludert Antonio Sabato Jr. i Sykehus (1963), Brian Austin Green i Beverly Hills, 90210 (1990), Casper Van Dien En varm sommer (2009), Ingo Rademacher i Sykehus (1963)og Jerry O'Connell inn Krysser Jordan (2001).

Vanessa Marcil er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske tv-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Vanessa Marcil! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto4 år, 2 måneder4 år, 1 måned4 år
Engasjert38 år4 år, 4 måneder1 år, 2 måneder
Dating42 år, 3 måneder7 måneder, 18 dager1 dag
Støte påto---
Ryktet1---
Total128 år1 år, 11 måneder1 dag

Detaljer

FornavnSally
MellomnavnVanessa
EtternavnMarcil
PikenavnOrtiz
Fullt navn ved fødselenSally Vanessa Ortiz
Alternativt navnSally Vanessa Ortiz, Vanessa Ortiz, Sally Ortiz, Vanessa Marcil
Alder52 år
Fødselsdag15. oktober 1968
FødestedIndio, California, USA
Høyde5 '4' (163 cm)
Vekt117 kg (53 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonØynene hennes., Det vakre ansiktet hennes., Den vakre kroppen hennes.
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
Religionjødisk
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleIndio videregående skole, Indio, California
universitetCollege of the Desert, Palm Desert, California
Yrke TekstSkuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseGina Kinkaid på Beverly Hills 90210
År (er) Aktiv1992 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Paradigm Talent Agency
Merke påtegning1999 - Utskriftsannonser for sjampo for hode og skuldre. (1999), TV-reklame for Head and Shoulders shampoo (1997), TV-reklame for California Tourism Commission (2007)
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)35
Offisielle nettstederwww.vanessamarcil-bb.com/, wikipedia.org, twitter.com/VanessaMarcilM
FarPete ortiz
MorPatricia marcil

Vanessa Marcil (mar-SEL; født Vanessa Sally Ortiz; 15. oktober 1968) er en amerikansk skuespillerinne. Hun er mest kjent for sine tv-roller som Brenda Barrett på General Hospital, Gina Kincaid på Beverly Hills, 90210, og Sam Marquez på Las Vegas.

Mer om Vanessa Marcil Mindre om Vanessa Marcil

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
12MC (person)ForholdMai 2013tilstede8 år
elleveCarmine GiovinazzoGift2009Februar 20134 år
10Ben YoungerForhold200520053 måneder
9Jeremy PivenForhold12. februar 200513. februar 2005<1 month
8Brian Austin GreenForholdMai 1999Mars 20033 år
7Tyler ChristopherForhold1997Apr 19992 år
6Nathan FillionForholdMai 1995Juli 19961 år
5Vince NeilStøte på19921992-
4Corey FeldmanGiftJanuar 19891. januar 19934 år
3Antonio Sabato Jr.Forhold19891989-
toRob CamillettiStøte på -
150 centStøte på R -
#12

MC (person)

2013

MC (person) og Vanessa Marcil forlovet seg med ...[vis par] Carmine Giovinazzo #elleve

Carmine Giovinazzo

2009 - 2013

Carmine Giovinazzo og Vanessa Marcil var av ...[vis par] Ben Younger #10

Ben Younger

2005

Ben Younger og Vanessa Marcil skilles i D ...[vis par] Jeremy Piven #9

Jeremy Piven

2005

Vanessa Marcil og Jeremy Piven skiltes på ...[vis par] Brian Austin Green #8

Brian Austin Green

1999 - 2003

Vanessa Marcil og Brian Austin Green separerer ...[vis par] Tyler Christopher #7

Tyler Christopher

1997 - 1999

Vanessa Marcil og Tyler Christopher skiller ...[vis par] Nathan Fillion #6

Nathan Fillion

1995 - 1996

Vanessa Marcil og Nathan Fillion skilt i ...[vis par] Vince Neil #5

Vince Neil

1992

Vince Neil og Vanessa Marcil er skilt ...[vis par] Corey Feldman #4

Corey Feldman

1989 - 1993

Vanessa Marcil og Corey Feldman ble skilt ...[vis par] Antonio Sabato Jr. #3

Antonio Sabato Jr.

1989

Vanessa Marcil og Antonio Sabato Jr. er ...[vis par] Rob Camilletti #to

Rob Camilletti

Vanessa Marcil og Rob Camilletti var i en ...[vis par] 50 cent #1Rykte

50 cent

50 Cent og Vanessa Marcil er skilt ...[vis par] #12

MC (person)

2013

MC (person) og Vanessa Marcil har vært forlovet i 5 år. De begynte å date i mai 2013 og var etter 1 år forlovet i april 2015.

dan stevens og michelle dockery forhold
Forhold 8 år se forholdet #elleve

Carmine Giovinazzo

2009 - 2013

Carmine Giovinazzo og Vanessa Marcil var gift i 2 år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i 2009 og giftet seg 11. juli 2010. 2 år senere skilte de seg i mars 2013.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #10

Ben Younger

2005

Ben Younger og Vanessa Marcil daterte fra september til desember 2005.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Alder33%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #9

Jeremy Piven

2005

Vanessa Marcil og Jeremy Piven daterte fra 12. til 13. februar 2005.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 70% se forholdet #8

Brian Austin Green

1999 - 2003

Vanessa Marcil og Brian Austin Green var forlovet i to år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i mai 1999. De var forlovet i 2001, men separerte seg senere i mars 2003.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 57% Barn 1 barn se forholdet #7

Tyler Christopher

1997 - 1999

Vanessa Marcil og Tyler Christopher daterte fra 1997 til april 1999.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #6

Nathan Fillion

1995 - 1996

Vanessa Marcil og Nathan Fillion var forlovet i 6 måneder. De datet i 8 måneder etter å ha blitt sammen i mai 1995. De var forlovet i 1996, men separerte seg senere i juli 1996.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #5

Vince Neil

1992

Vince Neil og Vanessa Marcil hadde et møte i 1992.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #4

Corey Feldman

1989 - 1993

Vanessa Marcil og Corey Feldman var gift i 3 år. De datet i 7 måneder etter å ha blitt sammen i januar 1989 og giftet seg 6. august 1989. Tre år senere ble de skilt 1. januar 1993.

Forhold 4 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #3

Antonio Sabato Jr.

1989

Vanessa Marcil og Antonio Sabato Jr. datert i 1989.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #to

Rob Camilletti

Vanessa Marcil hadde et møte med Rob Camilletti.

kathy “kat” perkoff
MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Alder72%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #1

50 cent

(Rykte)

Det ryktes at 50 Cent har koblet seg til Vanessa Marcil.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Vanessa Marcil52 VektenSkuespillerinne
amerikansk
MC (person)-
Carmine Giovinazzo47 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Ben Younger48 VektenManusforfatter
amerikansk
Jeremy Piven55 LeoSkuespiller
amerikansk
Brian Austin Green47 KreftSkuespiller
amerikansk
Tyler Christopher48 SkorpionenSkuespiller
amerikansk
Nathan Fillionfemti VærenSkuespiller
Kanadisk
Vince Neil60 VannmannenSanger
amerikansk
Corey Feldman49 KreftSkuespiller
amerikansk
Antonio Sabato Jr.49 fiskSkuespiller
amerikansk
Rob Camilletti56 LeoSkuespiller
amerikansk
50 centFire fem KreftRapper
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Kassius LijahMann30. mars 200219 år gammel Brian Austin Green

Fotogalleri

Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [USA] (mars 2007) Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [USA] (mars 2007) Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [USA] (mars 2007) Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [USA] (mars 2007) Vanessa Marcil for Soap Opera Digest 29. juni 2010 Vanessa Marcil for Soap Opera Digest 29. juni 2010 Magic Mike XXL (2015) Vanessa Marcil, Maurice Benard - ABC Soaps In Depth Magazine Pictorial [USA] (25. juli 2011) Vanessa Marcil - ABC Soaps In Depth Magazine Pictorial [USA] (3. september 2002) Brian Austin Green og Vanessa Marcil Brian Austin Green og Vanessa Marcil Vanessa Marcil

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Min stefars hemmelighet2019TinaFilm
Dårlig veileder2018KellyTV-film
Den gale moren2017KayleneFilm
Den praktiske brudgommen2016Kate LawrenceTV-film
Queens of Drama2015.TV-show
Lånte øyeblikk2014ChristineFilm
Strandet i paradis2014Tess NelsonTV-film
Amerikansk jente fanget på en Telenovela2013Sarah ForlenzaTV-show
Hawaii Five-02010Dr. Olivia VictorTV-show
The Bannen Way2010MadisonFilm
En varm sommer2009Margarita Silva SantosTV-film
Leppestiftjungel2008Josie ScottoTV-show
The Nanny Express2008Kate HewittTV-film
Las Vegas2003Sam marquezTV-show
Storm Watch2002Tess WoodwardFilm
Uten et spor2002Kim MarcusTV-show
Krysser Jordan2001Sam marquezTV-show
Hyggelige gutter sover alene1999ErinFilm
Dette rommet mellom oss1999Maggie HartyFilm
976-ØNSKER1997DanielleKortfilm
Steinennitten nittiseksCarla pestalozziFilm
Å elske, hedre og bedranitten nittiseksSydney CarpenterTV-film
Høy hendelsenitten nittiseksKerry AndrewsTV-show
Spin Citynitten nittiseksKaraTV-show
General Hospital: Twist of Fatenitten nittiseksBrenda BarrettTV-film
NYPD Blue1993Det. Carmen OliveraTV-show
Beverly Hills, 902101990Gina KincaidTV-show
Sykehus1963Brenda Barrett, Brenda Barrett CorinthosTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Antonio Sabato, Jr. og Vanessa MarcilAntonio Sabato Jr.
    • Sykehus
      1963
    [vis matchup]
  • Brian Austin Green og Vanessa MarcilBrian Austin Green
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vis matchup]
  • Casper Van Dien
    • En varm sommer
      2009
    [vis matchup]
  • Ingo Rademacher
    • Sykehus
      1963
    [vis matchup]
  • Jerry O'Connell
    • Krysser Jordan
      2001
    [vis matchup]
  • Luke Perry og Vanessa MarcilLuke Perry
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vis matchup]
  • Leland Orser
    • Å elske, hedre og bedra
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Vanessa Marcil og Steve BurtonSteve Burton
    • Sykehus
      1963
    [vis matchup]
  • Thomas Gibson
    • Å elske, hedre og bedra
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
Flere Vanessa Marcil Matchups på skjermen Mindre Vanessa Marcil Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...