Hoved Forhold Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens DatingRangering 28 5Alder 32 år Zodiac Skytten Forhold 5 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Cole Tucker og Vanessa HudgensCole Tucker begynte å date Vanessa Hudgens nov 2020. se forholdet

Forhold

Vanessa Hudgens har vært i et forhold med Austin Butler(2011-2019), Josh Hutcherson(2011)og Zac Efron(2005 - 2010).

Vanessa Hudgens har hatt et møte med Kyle Kuzma.



Eric Crewe sønn av Ricky Nelson

Om

Vanessa Hudgens er en 32 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Vanessa Anne Hudgens 14. desember 1988 i Salinas, California, USA, hun er kjent for Gabriella Montez i High School Musical filmserie (2006–2008) i en karriere som spenner fra 2002 – nåtid og 1998 – nåtid og musikalsk karriere. Stjernetegnet hennes er Skytten.

Vanessa Hudgens har vært i 13 matchups på skjermen, inkludert Drake Bell i Drake & Josh (2004), Nicholas Braun i Freaks of Nature (2015), Alex Pettyfer inn Beastly (2011), Brady Corbet i Thunderbirds (2004)og Carlos PenaVega i Fett Live! (2016).

Vanessa Hudgens er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, tidligere romersk-katolikker og skuespillere fra California.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Vanessa Hudgens! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating48 år, 4 måneder3 år, 4 måneder4 måneder, 2 dager
Støte på1---
Total58 år, 4 måneder2 år, 8 måneder4 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnVanessa
MellomnavnAnne
EtternavnHudgens
Fullt navn ved fødselenVanessa Anne Hudgens
Alternativt navnNessa, Baby V, V, Van, Vanney
Alder32 år
Fødselsdag14. desember 1988
FødestedSalinas, California, USA
Høyde5 '1' (155 cm)
Vekt50 kg
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleOrange County School of the Arts
universitetOrange County School of the Arts
Yrke TekstSkuespillerinne, Sanger, Model
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseGabriella Montez i High School Musical filmserie (2006–2008)
Musiksjanger (tekst)Pop, dans, R&B
MusikksjangerPop, Pop / Rock
År aktiv2002 - nåtid, 2002 – nåtid, 1998 – nåtid, musikalsk karriere
MusikkstilTeen Pop, Pop, Dance-Pop
Music MoodAmiable / Good-Natured, Refined / Mannered, Dreamy, Freewheeling, Reflective, Bright, Sentimental, Romantic, Moro, Glatt, Uskyldig, bekymringsfri, Stilig, Joyous, Søt, Munter, Lys
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapHollywood
Talent Agency (f.eks. Modellering)Creative Artists Agency, United Entertainment, William Morris Agency
Merke påtegningNeutrogena (talsperson i film- og trykte annonser siden 2007) [2007], Sears Arrive (talsperson i film- og trykte annonser siden 2007) [2007], Candies, Marc Ecko
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseTIL
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelseto
Skostørrelse7
Offisielle nettstedervanessahudgensofficial.com/, www.nndb.com/people/649/000129262/, www.vanessa-hudgens.com, twitter.com/VanessaHudgens, vanessahudgens.tumblr.com/, http://vanessahudgens.tumblr.com, www .instagram.com / vanessahudgens /? hl = no, www.facebook.com/VanessaHudgens/, pinterest.com/vanessahudgens/, youtube.com/vanessahudgens/
FarGregory Hudgens
MorGina Guangco Hudgens
SøsterStella Hudgens
VennAshley Tisdale, Laura New, Ashley Benson, Jessica Szohr, Selena Gomez, Kim Hidalgo
Associated PeopleZac Efron (datert i 5 år), Ashley Tisdale (beste venn)
KjæledyrShadow Hudgens (Hund), Cheetah
FavorittfolkCeline Dion (Fashion Idol), Natalie Wood (Fashion Idol)
Favoritt filmerMoulin Rouge (2001), Thirteen (2003), The Nightmare Before Christmas (1993), Lara Croft: Tomb Raider (2001)
Favoritt TV-serierDegrassi: The Next Generation '
FavorittbandAlicia Keys, Celine Dion
FavorittbøkerDe fire avtalene
FavorittmatSushi, sjokolade
FavorittfargerRød svart
Favoritt tilbehørLeopardtrykk, støvler, øreringer, håndvesker

Vanessa Anne Hudgens (født 14. desember 1988) er en amerikansk skuespillerinne og sanger. Etter å ha debutert på spillefilmen i Tretten (2003), steg Hudgens til berømmelse som portretterte Gabriella Montez i High School Musical-filmserien (2006–2008), noe som ga henne betydelig mainstream-suksess. Suksessen med den første filmen førte til at Hudgens kjøpte en platekontrakt med Hollywood Records, med hvem hun ga ut to studioalbum, V (2006) og Identified (2008).

Mer om Vanessa Hudgens Mindre om Vanessa Hudgens

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Cole TuckerForholdNov 2020tilstede6 måneder
4Kyle KuzmaStøte påDesember 2019Feb 20202 måneder
3Austin ButlerForholdAugust 2011Desember 20198 år
toJosh HutchersonForholdFebruar 2011Juli 20114 måneder
1Zac EfronForhold2005Februar 20104 år
Cole Tucker #5

Cole Tucker

2020

Cole Tucker begynte å date Vanessa Hudgens den ...[vis par] Kyle Kuzma #4

Kyle Kuzma

Kyle Kuzma og Vanessa Hudgens er skilt ...[vis par] Austin Butler #3

Austin Butler

2011 - 2019

Austin Butler og Vanessa Hudgens separerte i ...[vis par] Josh Hutcherson #to

Josh Hutcherson

2011

Josh Hutcherson og Vanessa Hudgens separerte ...[vis par] Zac Efron #1

Zac Efron

2005 - 2010

Vanessa Hudgens og Zac Efron skilte seg i Fe ...[vis par] #5

Cole Tucker

2020

Cole Tucker og Vanessa Hudgens har vært sammen siden nov 2020.



Forhold 6 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #4

Kyle Kuzma

Kyle Kuzma og Vanessa Hudgens hadde et møte i desember 2019.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #3

Austin Butler

2011 - 2019

Austin Butler og Vanessa Hudgens datert fra august 2011 til desember 2019.

Forhold 8 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder52%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #to

Josh Hutcherson

2011

Josh Hutcherson og Vanessa Hudgens daterte fra mars til juli 2011.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #1

Zac Efron

2005 - 2010

Vanessa Hudgens og Zac Efron datert fra september 2005 til februar 2010.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Vanessa Hudgens32 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Cole Tucker24 KreftBaseball
amerikansk
Kyle Kuzma25 LeoBasketball
amerikansk
Austin Butler29 LeoSkuespiller
amerikansk
Josh Hutcherson28 VektenSkuespiller
amerikansk
Zac Efron33 VektenSkuespiller
amerikansk

Fotogalleri

Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles Vanessa Hudgens - Med GG Magree som slår opp Dogpound-treningsstudioet i Los Angeles

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Bad Boys for Life2020KellyFilm
The Princess Switch: Switched Again2020Fiona, Margaret, StacyFilm
Polar2019CamilleFilm
Leie: Live2019Maureen JohnsonTV-film
Ridderen før jul2019BrookeFilm
Andre lov2018ZoeFilm
Hundedager2018TaraFilm
Prinsessebryteren2018Lady Margaret, Stacy De NovoFilm
Phantoms & Vanessa Hudgens: Lay with Me2018Vanessa HudgensKortfilm
Maktesløs2017Emily LockeTV-show
Fett Live!2016Betty RizzoTV-film
Freaks of Nature2015LoreleiFilm
Gi meg ly2013Agnes 'Apple' BaileyFilm
Den frosne bakken2013Cindy PaulsonFilm
Machete dreper2013kirsebærFilm
Beruset historie2013Joan of Arc, Marge Callaghan, Mata HariTV-show
Velger deg2013Kortfilm
Reise 2: Den mystiske øya2012KailaniFilm
Spring Breakers2012SukkertøyFilm
Beastly2011LindyFilm
Sucker Punch2011BlondieFilm
Kohl's: Vanessa Hudgens Candies Commercial2011Kortfilm
Kohls: Vanessa Hudgens Candies-ism Commercial2011Kortfilm
Bandslam2009Sa5mFilm
Neutrogena Wave Duo: Vanessa Hudgens Commercial2009Vanessa HudgensKortfilm
Sears: Whistory - Vanessa Hudgens Commercial2009Vanessa HudgensKortfilm
High School Musical 32008Gabriella MontezFilm
Sears: Don't Just Go Back, Arrive - Vanessa Hudgens Commercial2008Kortfilm
Neutrogena: Vanessa Hudgens Commercial2008Vanessa HudgensKortfilm
Neutrogena Wave: Vanessa Hudgens Commercial v12008Vanessa HudgensKortfilm
Rød av Marc Ecko: Vanessa Hudgens Commercial2008Vanessa HudgensKortfilm
Rød av Marc Ecko: Vanessa Hudgens Commercial v22008Vanessa HudgensKortfilm
High School Musical 22007Gabriella MontezTV-film
Disney's Grab a Book: Zac Efron og Vanessa Hudgens Commercial2007VanessaKortfilm
Echo Red: Vanessa Hudgens Sneaker Night Commercial2007Vanessa HudgensKortfilm
High School Musical2006Gabriella Montez (som Vanessa Anne Hudgens)TV-film
Old Navy: Vanessa Hudgens Badetøy Kommersiell2006Kortfilm
Keke & Jamal2005Camille (som Vanessa Anne Hudgens)TV-film
Robotkylling2005Butterbear, Erin Esurance, Lara Lor-VanTV-show
Suite-livet til Zack og Cody2005CorrieTV-show
Thunderbirds2004TintinFilm
Drake & Josh2004RebeccaTV-show
Quintuplets2004CarmenTV-show
Tretten2003Noel (som Vanessa Anne Hudgens)Film
Reese's Puffs Cereal: 2003 Kommersiell2003Kortfilm
Ransdrapsdivisjon2002NicoleTV-show
Står fortsatt2002TiffanyTV-show
Brødrene Garcia2000LindseyTV-show
Tick, Tick ... BoomKaressaFilm
Army of the Dead: Lost Vegas (TV-serie)TV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Drake Bell og Vanessa HudgensDrake Bell
    • Drake & Josh
      2004
    [vis matchup]
  • Nicholas Braun og Vanessa HudgensNicholas Brown
    • Freaks of Nature
      2015
    [vis matchup]
  • Vanessa Hudgens og Alex PettyferAlex Pettyfer
    • Beastly
      2011
    [vis matchup]
  • Vanessa Hudgens og Brady CorbetBrady Corbet
    • Thunderbirds
      2004
    [vis matchup]
  • Vanessa Hudgens og Carlos PenaVegaCarlos PenaVega
    • Fett Live!
      2016
    [vis matchup]
  • Vanessa Hudgens og Gaelan ConnellGaelan Connell
    • Bandslam
      2009
    [vis matchup]
  • Vanessa Hudgens og Jon BassJon Bass
    • Hundedager
      2018
    [vis matchup]
  • Vanessa Hudgens og Josh HutchersonJosh Hutcherson
    • Reise 2: Den mystiske øya
      2012
    [vis matchup]
  • Vanessa Hudgens og Josh WhitehouseJosh Whitehouse
    • Ridderen før jul
      2019
    [vis matchup]
  • Vanessa Hudgens og Kiersey ClemonsKiersey Clemons
    • Leie: Live
      2019
    [vis matchup]
  • Vanessa Hudgens og Nick SagarNick Sagar
    • Prinsessebryteren
      2018
    [+1 til]
  • Vanessa Hudgens og Sam PalladioSam Palladio
    • Prinsessebryteren
      2018
    [+1 til]
  • Zac Efron og Vanessa Anne HudgensZac Efron
    • High School Musical 2
      2007
    [+3 til]
Flere Vanessa Hudgens Matchups på skjermen Mindre Vanessa Hudgens Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Daniel Filho og Marcia Couto
Daniel Filho og Marcia Couto
28. mai 2021 ... Daniel Filho og Marcia Couto bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf
28. mai 2021 ... Shia LaBeouf nyheter, sladder, bilder av Shia LaBeouf, biografi, Shia LaBeouf kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Shia LaBeouf forholdsliste. Shia LaBeouf dating historie, 2021, 2020, liste over Shia LaBeouf forhold.
Carla pereyra
Carla pereyra
28. mai 2021 ... Carla Pereyra nyheter, sladder, bilder av Carla Pereyra, biografi, Carla Pereyra kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste Carla Pereyra. Carla Pereyra dating historie, 2021, 2020, liste over Carla Pereyra forhold.
Lionel richie
Lionel richie
28. mai 2021 ... Lionel Richie nyheter, sladder, bilder av Lionel Richie, biografi, Lionel Richie kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Lionel Richie forholdsliste. Lionel Richie dating historie, 2021, 2020, liste over Lionel Richie forhold.
Nathan Kress
Nathan Kress
28. mai 2021 ... Nathan Kress nyheter, sladder, bilder av Nathan Kress, biografi, Nathan Kress kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Nathan Kress forholdsliste. Nathan Kress dating historie, 2021, 2020, liste over Nathan Kress forhold.
Ghilherme Lobo
Ghilherme Lobo
28. mai 2021 ... Ghilherme Lobo nyheter, sladder, bilder av Ghilherme Lobo, biografi, Ghilherme Lobo kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ghilherme Lobo forholdsliste. Ghilherme Lobo dating historie, 2021, 2020, liste over Ghilherme Lobo forhold.
Marianna Zydek
Marianna Zydek
28. mai 2021 ... Marianna Zydek nyheter, sladder, bilder av Marianna Zydek, biografi, Marianna Zydek kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Marianna Zydek forholdsliste. Marianna Zydek dating historie, 2021, 2020, liste over Marianna Zydek forhold.