Hoved Forhold Tyler skaperen

Tyler skaperen

Tyler skaperenRangering 592 -4Alder 30 år Zodiac fisk Forhold 1 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre opptegnelser er Tyler the Creator muligens singel.

Forhold

Tyler the Creator har vært i et forhold med Jaden Smith.



Om

Tyler the Creator er en 30 år gammel amerikansk rapper. Født Tyler Gregory Okonma 6. mars 1991 i Ladera Heights, California, USA, han er kjent for Odd Future. Stjernetegnet hans er Fiskene.

Tyler the Creator er medlem av følgende lister: Skuespillere fra California, amerikanske plateprodusenter og Columbia Records-artister.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Tyler the Creator! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating1---
Total1--

Detaljer

FornavnTyler
MellomnavnDe
EtternavnSkaper
Fullt navn ved fødselenTyler Gregory Okonma
Alternativt navnWolf Haley, Tyler Haley, DJ Stank Daddy, Ace, The Creator, Tyler Gregory Okonma, Ace, Gap Tooth T
Alder30 år
Fødselsdag6. mars 1991
FødestedLadera Heights, California, USA
Høyde6 '1' (185 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Stjernetegnfisk
ReligionAteist
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstRapper
YrkeRapper
Krav til berømmelseMerkelig fremtid
Musiksjanger (tekst)Hip Hop
År aktiv2007 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, piano, trommer, synthesizer, keyboard
PlateselskapOdd Future, Sony RED (nåværende) XL Recordings (tidligere), Sony, RED (current), XL Recordings (tidligere), Columbia, RED, XL
Tilknyttede handlingerEarlWolf, Odd Future, A $ AP Rocky, Kanye West, I Smell Panties, ASAP Rocky, Frank Ocean, Jaden Smith, Kali Uchis, Pharrell, Steve Lacy, Earl Sweatshirt, Playboi Carti
Offisielle nettstederhttp://oddfuture.com, http://golfwang.com
VennEarl Sweatshirt, Frank Ocean, Blake Anderson, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Pia Mia
FavorittstederEnglene

Tyler Gregory Okonma (født 6. mars 1991), bedre kjent som Tyler, the Creator, er en amerikansk rapper, sanger, låtskriver, plateprodusent og musikkvideo-regissør. Han ble kjent i begynnelsen av 2010-årene som medstifter og de facto-leder for den alternative hiphop-gruppen Odd Future, og har opptrådt på og produsert sanger for nesten alle Odd Future-utgivelser. Som soloartist har Tyler gitt ut en mixtape og fem studioalbum, som ofte håndterer mest eller all produksjon selv.

Mer om Tyler the Creator Mindre om Tyler the Creator

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Jaden smithForhold R -
Jaden smith #1Rykte

Jaden smith

Det var rykter om Tyler the Creator og Jaden Smith ...[vis par] #1

Jaden smith

(Rykte)

Det ryktes at Tyler the Creator har koblet seg til Jaden Smith.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde19%Alder1%'> Kompatibilitet 40% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Tyler skaperen30 fiskRapper
amerikansk
Jaden smith22 KreftSlektning
amerikansk

Fotogalleri

Glenn O'Brien Tyler the Creator og Jaden Smith

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Tuller2018CornellTV-show
The Adventures of Drunky2017Oscar (stemme)Film
Geléene!2017DiverseTV-show
Ulv2015Wolf, Tyler, Sam, Dr tc (som Tyler Okonma)Film
Geléene2015TV-show
Lucas Bros Moving Co.20131990-tallet Dudes, SpenderTV-show
Loiter-troppen2012Thurnis Haley, VariousTV-show
Mindy-prosjektet2012RapperTV-show
Cop Axis2012Politimester, Liborg, politimesterTV-show
Fastlane2012Carnival GoerKortfilm
Black Dynamite: The Animated Series2011SpireTV-show
Workaholics2011Student som ødelegger bilenTV-show
Thurnis på Yoga2011Thurnis HaleyKortfilm
Thurnis Haley: Golf Wang2011Thurnis HaleyFilm
Onkel bestefar2010Ekstra stemmerTV-show
Vanlig forestilling2009Store problemer, Blitz CometTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...