Hoved Forhold Troye sivan

Troye sivan

Troye sivanRangering 1668 -Fire femAlder 25 år Zodiac Tvillingene Forhold 2 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Troye Sivan muligens singel.

Forhold

Troye Sivan har vært i forhold til Jacob Bixenman(2016-2020)og Connor Franta(2014 - 2016).



Om

Troye Sivan er en 25 år gammel australsk skuespiller. Født Troye Sivan Mellet 5. juni 1995 i Johannesburg, Sør-Afrika, er han kjent for Spud i en karriere som spenner over musikalsk karriere og 2007 – nå. Stjernetegnet hans er Gemini.

Troye Sivan er medlem av følgende lister: jødiske skuespillere, australske barneskuespillere og LGBT-jøder.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Troye Sivan! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingto4 år, 6 måneder3 år, 3 måneder2 år
Totalto4 år, 6 måneder3 år, 3 måneder2 år

Detaljer

FornavnTroye
MellomnavnSivan
EtternavnVed siden av
Fullt navn ved fødselenTroye sivan mellet
Alternativt navnTroye sivan
Alder25 år
Fødselsdag5. juni 1995
FødestedJohannesburg, Sør-Afrika
Høyde174 cm (5 '8½)
Vekt59 kg
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeFarget blond
StjernetegnTvillingene
SeksualitetHomofile
Religionjødisk
EtnisitetHvit
NasjonalitetAustralsk
Yrke TekstSkuespiller, sanger, låtskriver, YouTube-personlighet
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseSpud
Musiksjanger (tekst)Pop, Indie Pop, Dance, Electronic, Dream pop, Synthpop, Edm, Electropop, synth-pop, dance-pop
År aktiv2006 – nåtid, Musikkarriere, 2007 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, piano, bassgitar
PlateselskapEMI Music Australia, EMI Australia, Capitol
Tilknyttede handlingerCharli XCX, Ariana Grande, Lauv, Martin Garrix, Allie X
Talent Agency (f.eks. Modellering)United Talent Agency
Offisielle nettstederhttp://www.troyesivan.com, troyesivan.tumblr.com/, www.youtube.com/user/TroyeSivan18, www.facebook.com/troyesivan, twitter.com/troyesivan, www.instagram.com/troyesivan, http : //www.troyesivan.com/, YouTube-informasjon, https://troyesivan.com
FarShaun Mellet
MorLaurelle mellet
BrorSteele, Tyde
SøsterSalvie
VennTyler Oakley, Bethany Mota, Caspar Lee, Connor Franta, Zoe Sugg
FavorittfolkNatalie Tran (YouTuber)
Favoritt filmerRed Mill! [2001]
FavorittbandAmy Winehouse, Broods, Tkay Maidza
FavorittsangerWake Up Alone av Amy Winehouse
FavorittmatMakaroni og ost
FavorittfargerBleknet gråblå

Troye Sivan Mellet (TROY sih-VAHN; født 5. juni 1995) er en sørafrikansk født australsk sanger-låtskriver, skuespiller og YouTuber. Etter å ha vunnet popularitet som sanger på YouTube og i australske talentkonkurranser, signerte Sivan med EMI Australia i 2013 og ga ut sitt tredje utvidede spill, TRXYE (2014), som nådde topp nummer fem på US Billboard 200. Dens ledende singel, 'Happy Little Pill 'nådde nummer ti på australske musikkart. I 2015 ga han ut sitt fjerde utvidede teaterstykke Wild etterfulgt av debutstudioalbumet Blue Neighborhood, hvis hovedsingle 'Youth' ble Sivans første singel som kom inn på topp 40 på Billboard Hot 100-lista, og toppet nummer 23. Hans andre studioalbum Bloom (2018) nådde nummer tre i Australia, og nummer fire på Billboard 200-diagrammet. Hovedsingelen, 'My My My!', Ble Sivans andre nummer én-singel på Billboard Dance Club Songs-diagrammet. 'Take Yourself Home' fungerte som den første singelen fra EP-en hans In a Dream (2020).

Mer om Troye Sivan Mindre om Troye Sivan

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toJacob BixenmanForhold2016Jul 20204 år
1Connor FrankrikeForhold R 201420162 år
Jacob Bixenman #to

Jacob Bixenman

2016 - 2020

Jacob Bixenman og Troye Sivan skiltes i J ...[vis par] Connor Frankrike #1Rykte

Connor Frankrike

2014 - 2016

Det ryktes at Connor Franta og Troye Sivan ...[vis par] #to

Jacob Bixenman

2016 - 2020

Jacob Bixenman og Troye Sivan datert fra 2016 til juli 2020.

Forhold 4 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde19%Alder98%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #1

Connor Frankrike

2014 - 2016 (Ryktet)

Det ryktes at Connor Franta hadde koblet seg til Troye Sivan i 2014.



Forhold 2 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder52%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Troye sivan25 TvillingeneSkuespiller
Australsk
Jacob Bixenman27 TvillingeneModell
amerikansk
Connor Frankrike28 JomfruenPersonlighet
amerikansk

Fotogalleri

W Magazine Korea mars 2019 Boy Erased (2018) Boy Erased (2018) Boy Erased (2018) Boy Erased (2018) Boy Erased (2018) Boy Erased (2018) Boy Erased (2018) Boy Erased (2018) Boy Erased (2018) Boy Erased (2018) Boy Erased (2018)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Lauv & Troye Sivan: I'm So Tired ...2019Troye sivanKortfilm
Gutt slettet2018GaryFilm
Spud 3: Lære å fly2014SpudFilm
Spud 2: Galskapen fortsetter2013SpudFilm
Spud2010John 'Spud' MiltonFilm
Betrand the Terrible2010EssKortfilm
X-Men Origins: Wolverine2009JamesFilm
Tre månederCalebFilm

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.