Hoved Forhold Tom cruise

Tom cruise

Tom cruise DatingRangering 149 -33Alder 58 år Zodiac Kreft Forhold 18 totalt Barn 3 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Hayley Atwell og Tom CruiseDet ryktes at Hayley Atwell er sammen med Tom Cruise. se forholdet

Forhold

Tom Cruise var tidligere gift med Katie Holmes(2006 - 2012), Nicole Kidman(1990 - 2001)og Mimi Rogers(1987 - 1990).

Tom Cruise har vært i et forhold med Yolanda Pecoraro(2012), Cynthia Jorge(2012), Sofia Vergara(2005), Nazanin Boniadi(2004 - 2005), Penelope Cruz(2001 - 2004), Patti Scialfa(1985), Dyrt(1985 - 1986), Rebecca De Mornay(1982 - 1985), Heather Locklear(1982), Melissa Gilbert(1982), Diane Cox(1979 - 1981)og Paulina Mercado.



Tom Cruise ryktes å ha koblet seg til Laura Prepon(2013)og Olga Kurylenko(2013).

Om

Tom Cruise er en 58 år gammel amerikansk skuespiller. Født Thomas Cruise Mapother IV 3. juli 1962 i Syracuse, New York, USA, han er kjent for Risky Business, Top Gun, Rain Man, Mission Impossible i en karriere som spenner over 1980 – nåtid. Stjernetegnet hans er Kreft.

Tom Cruise har vært i 26 matchups på skjermen, inkludert Cameron Diaz i ridder og dag (2010), Elisabeth Shue i Cocktail (1988), Gal Gadot i ridder og dag (2010), Kathryn Morris i Minoritetsrapport (2002)og Kyra Sedgwick i Født den 4. juli (1989).



Tom Cruise er medlem av følgende lister: 1962 fødsler, skuespillere fra New York og amerikanske scientologer.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Tom Cruise! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift310 år, 7 måneder7 år, 4 måneder-
Dating1. 32 år, 7 måneder9 måneder, 28 dager1 måned, 1 dag
Ryktetto1 måned15 dager-
Total1810 år, 7 måneder1 år, 9 måneder1 måned

Detaljer

FornavnThomas
MellomnavnCruise
EtternavnMapother
Fullt navn ved fødselenThomas Cruise Mapother IV
Alder58 år
Fødselsdag3. juli 1962
FødestedSyracuse, New York, USA
Høyde5 '7' (170 cm)
Vekt76 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeGrønn
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonHans grønne øyne, Hans smil
StjernetegnKreft
SeksualitetRett
ReligionScientologi
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleGlen Ridge High School, Glen Ridge, New Jersey, USA
Yrke TekstSkuespiller, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseRisky Business, Top Gun, Rain Man, Mission Impossible
År (er) Aktiv1981 – nåtid, 1980 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Creative Artists Agency
Merke påtegning(2011-) TV-reklame: Kure 5-56 (Japan)
Offisielle nettstederwww.tomcruise.com, www.tomcruisefan.com, www.tomcruiseforever.com, www.tomcruisehq.com, http://www.tomcruise.com/, http://www.tomcruise.com, www.facebook.com / officialtomcruise, http://tomcruise.com
FarThomas Mapother III (elektroingeniør, f. 15. okt. 1934, d. Jan. 1984), Joseph South (stefar)
MorMary Lee Pfeiffer Sør
SøsterLee Anne DeVette (Cruises talsmann, f. 1959), Marian Mapother (lærer, f. 1961), Cass Mapother (restauratør, f. 1963)
FamiliemedlemSuri Cruise (datter), Isabella Cruise (datter), Connor Cruise (sønn)
VennDavid Miscavige, Will Smith, David Beckham, Jada Pinkett Smith, Victoria Beckham, Jim Carrey
KjæledyrHarvey (Cat)
FavorittfolkL. Ron Hubbard
FavorittfargerGrønn

Thomas Cruise (født Thomas Cruise Mapother IV; 3. juli 1962) er en amerikansk skuespiller og produsent. Han har mottatt flere utmerkelser for sitt arbeid, inkludert tre Golden Globe Awards og tre nominasjoner til Academy Awards. Med en nettoverdi på 570 millioner dollar per 2020 er han en av de best betalte skuespillerne i verden. I tillegg har filmene hans tjent over 4 milliarder dollar i Nord-Amerika og over 10,1 milliarder dollar over hele verden, noe som gjør ham til en av de mest inntektsbringende billettkontorstjernene gjennom tidene.



Mer om Tom Cruise Mindre om Tom Cruise

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
18Hayley AtwellForhold R 2020tilstede1 år
17Laura PreponStøte på R Nov 2013Desember 20131 måned
16Olga KurylenkoStøte på R 20132013-
femtenYolanda pecoraroForhold R Jul 2012Aug 20121 måned
14Cynthia jorgeUkjent20122012-
1. 3Katie HolmesGiftApril 20059th Jul 20127 år
12Sofia VergaraForholdJanuar 2005Februar 20051 måned
elleveNazanin BoniadiForholdNov 2004Januar 20052 måneder
10Penelope CruzForholdJuni 2001Januar 20042 år
9Nicole KidmanGift24. desember 19908. august 200110 år
8Mimi RogersGiftJanuar 1986Februar 19904 år
7Patti ScialfaForholdSep 1985Nov 19852 måneder
6DyrtForhold198519861 år
5Rebecca De MornayForholdAugust 1982Apr 19852 år
4Heather LocklearForholdFebruar 1982September 19826 måneder
3Melissa GilbertForhold19821982-
toDiane CoxForholdMai 1979Mai 19812 år
1Paulina MercadoForhold -
Hayley Atwell #18Rykte

Hayley Atwell

2020

Det ryktes at Hayley Atwell er sammen med Tom Cru ...[vis par] Laura Prepon #17Rykte

Laura Prepon

2013

Laura Prepon og Tom Cruise ble ryktet om å ...[vis par] Olga Kurylenko #16Rykte

Olga Kurylenko

2013

Olga Kurylenko og Tom Cruise er skilt ...[vis par] Yolanda pecoraro #femtenRykte

Yolanda pecoraro

2012

Yolanda Pecoraro og Tom Cruise er skilt ...[vis par] Cynthia jorge #14

Cynthia jorge

2012

Cynthia Jorge og Tom Cruise er skilt ...[vis par] Katie Holmes #1. 3

Katie Holmes

2005 - 2012

Katie Holmes og Tom Cruise ble skilt den ...[vis par] Sofia Vergara #12

Sofia Vergara

2005

Sofía Vergara og Tom Cruise skiltes i mars ...[vis par] Nazanin Boniadi #elleve

Nazanin Boniadi

2004 - 2005

Nazanin Boniadi og Tom Cruise skilte seg i J ...[vis par] Penelope Cruz #10

Penelope Cruz

2001 - 2004

Penélope Cruz og Tom Cruise skiltes i januar ...[vis par] Nicole Kidman #9

Nicole Kidman

1990 - 2001

Nicole Kidman og Tom Cruise ble skilt den ...[vis par] Mimi Rogers #8

Mimi Rogers

1986 - 1990

Mimi Rogers og Tom Cruise ble skilt på 4 ...[vis par] Patti Scialfa #7

Patti Scialfa

1985

Patti Scialfa og Tom Cruise separerte i 198 ...[vis par] Dyrt #6

Dyrt

1985 - 1986

Cher og Tom Cruise skilte seg i 1986 etter å ha ...[vis par] Rebecca De Mornay #5

Rebecca De Mornay

1982 - 1985

Rebecca De Mornay og Tom Cruise skiltes i ...[vis par] Heather Locklear #4

Heather Locklear

1982

Heather Locklear og Tom Cruise skiltes i ...[vis par] Melissa Gilbert #3

Melissa Gilbert

1982

Melissa Gilbert og Tom Cruise er skilt ...[vis par] Diane Cox #to

Diane Cox

1979 - 1981

Diane Cox og Tom Cruise skilte seg i 1981 etter ...[vis par] Paulina Mercado #1

Paulina Mercado

Paulina Mercado og Tom Cruise er skilt fra hverandre ...[vis par] #18

Hayley Atwell

2020 (Ryktet)

Det ryktes at Hayley Atwell har koblet seg til Tom Cruise i 2020.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #17

Laura Prepon

2013 (Ryktet)

Det ryktes at Laura Prepon har koblet seg til Tom Cruise i november 2013.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 38% se forholdet #16

Olga Kurylenko

2013 (Ryktet)

Det ryktes at Olga Kurylenko har koblet seg til Tom Cruise i 2013.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde37%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #femten

Yolanda pecoraro

2012 (rykter)

Det ryktes at Yolanda Pecoraro har koblet seg til Tom Cruise i juli 2012.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #14

Cynthia jorge

2012

Cynthia Jorge og Tom Cruise hadde et forhold fra 2012 til 2012.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #1. 3

Katie Holmes

2005 - 2012

Katie Holmes og Tom Cruise var gift i 5 år. De datet i to måneder etter å ha blitt sammen i april 2005. Etter ett års forlovelse giftet de seg 18. november 2006. 5 år senere ble de skilt 9. juli 2012.

brian j. Smith kjæreste
Forhold 7 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 43% Barn 1 barn se forholdet #12

Sofia Vergara

2005

Sofía Vergara og Tom Cruise daterte fra januar til mars 2005.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #elleve

Nazanin Boniadi

2004 - 2005

Nazanin Boniadi og Tom Cruise daterte fra november 2004 til januar 2005.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 27% se forholdet #10

Penelope Cruz

2001 - 2004

Penélope Cruz og Tom Cruise daterte fra juni 2001 til januar 2004.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #9

Nicole Kidman

1990 - 2001

Nicole Kidman og Tom Cruise er skilt etter et ekteskap på 10 år. De hadde 2 barn.

Forhold 10 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 47% Barn 2 barn se forholdet #8

Mimi Rogers

1986 - 1990

Mimi Rogers og Tom Cruise var gift i 2 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i januar 1986 og giftet seg 9. mai 1987. To år senere ble de skilt 4. februar 1990.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #7

Patti Scialfa

1985

Patti Scialfa og Tom Cruise daterte fra 1985 til november 1985.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #6

Dyrt

1985 - 1986

Cher og Tom Cruise daterte fra 1985 til 1986.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #5

Rebecca De Mornay

1982 - 1985

Rebecca De Mornay og Tom Cruise daterte fra 1983 til mars 1985.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #4

Heather Locklear

1982

Heather Locklear og Tom Cruise daterte fra mars til september 1982.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #3

Melissa Gilbert

1982

Melissa Gilbert og Tom Cruise daterte i 1982.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 85% se forholdet #to

Diane Cox

1979 - 1981

Diane Cox og Tom Cruise daterte fra 1980 til mai 1981.

Forhold 2 år MåleResultatKinesisk dyrekretstjue%Alder52%'> Kompatibilitet 18% se forholdet #1

Paulina Mercado

Paulina Mercado og Tom Cruise hadde et forhold.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 62% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Tom cruise58 KreftSkuespiller
amerikansk
Hayley Atwell39 VærenSkuespillerinne
Britisk
Laura Prepon41 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Olga Kurylenko41 SkorpionenSkuespillerinne
fransk
Yolanda pecoraro36 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Cynthia jorge3. 4 SteinbukkenVirksomhet
amerikansk
Katie Holmes42 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Sofia Vergara48 KreftSkuespillerinne
Colombiansk
Nazanin Boniadi41 TvillingeneSkuespillerinne
Iransk
Penelope Cruz47 TyrenSkuespillerinne
Spansk
Nicole Kidman53 TvillingeneSkuespillerinne
Australsk
Mimi Rogers65 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Patti Scialfa67 LeoVokalist
amerikansk
Dyrt75 TyrenSanger
amerikansk
Rebecca De Mornay61 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Heather Locklear59 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Melissa Gilbert57 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Diane Cox60 Annen
amerikansk
Paulina Mercado49 KreftTV-personlighet
Meksikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Isabella JaneHunn22. desember 199228 år gammel Nicole Kidman
Conor AntonyMann17. januar 199526 år gammel Nicole Kidman
DødeHunn18. april 200615 år gammel Katie Holmes

Fotogalleri

Tom Cruise - Dakota Fanning Tom Cruise - William Mapother Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012) Jack Reacher (2012)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Mission: Impossible 82023Ethan HuntFilm
Mission: Impossible 72022Ethan HuntFilm
Toppkanon: Maverick2021MaverickFilm
Farvel, Chris Hemsworth2020TeammedlemKortfilm
Mission: Impossible - Fallout2018Ethan HuntFilm
Moren2017Nick MortonFilm
American Made2017Barry SealFilm
Jack Reacher: Gå aldri tilbake2016Jack ReacherFilm
Mission: Impossible - Rogue Nation2015.Ethan HuntFilm
Edge of Tomorrow2014BurFilm
Glemsel2013JackFilm
Jack Reacher2012ReacherFilm
Rock of Ages2012Stacee JaxxFilm
Mission: Impossible - Ghost Protocol2011Ethan HuntFilm
ridder og dag2010Roy MillerFilm
Untitled Moon Project2009Film
tropisk torden2008Les Grossman - Grossmans kontorFilm
Valkyrie2008Oberst Claus von StauffenbergFilm
Løver for lam2007Senator Jasper IrvingFilm
Mission: Impossible III2006Ethan HuntFilm
Verdens krig2005Ray FerrierFilm
Sikkerheter2004VincentFilm
Den siste samurai2003Nathan AlgrenFilm
Austin Powers i Goldmember2002Berømte Austin ('Austinpussy'), Tom CruiseFilm
Minoritetsrapport2002Sjef John AndertonFilm
Vanilje Sky2001David aamesFilm
Mission: Impossible II2000Ethan HuntFilm
Øyne vidde1999Dr. William HarfordFilm
Magnolia1999Frank T.J. MackeyFilm
Jerry Maguirenitten nittiseksJerry MaguireFilm
Umulig oppdragnitten nittiseksEthan HuntFilm
Intervju med Vampire: The Vampire Chronicles1994StatenFilm
Firmaet1993Mitch McDeereFilm
Noen få gode menn1992Lt. Daniel kaffeFilm
Langt unna1992Joseph DonnellyFilm
Days of Thunder1990Cole TrickleFilm
Født den 4. juli1989Ron KovicFilm
Cocktail1988Brian FlanaganFilm
Regn mann1988Charlie BabbittFilm
Fargen på penger1986VincentFilm
Top Gun1986MaverickFilm
Legende1985JackFilm
Alle de riktige bevegelsene1983Stefen DjordjevicFilm
Mister det1983WoodyFilm
Risikabel virksomhet1983JoelFilm
De utenforstående1983Steve RandleFilm
Uendelig kjærlighetnitten åtti enBillyFilm
Kranernitten åtti enDavid ShawnFilm
Edge of Tomorrow 2Bur (ryktet)Film
Uten tittel Tom Cruise / Space X ProjectFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Cameron Diaz og Tom CruiseCameron Diaz
    • ridder og dag
      2010
    [+1 til]
  • Elisabeth Shue og Tom CruiseElisabeth Shue
    • Cocktail
      1988
    [vis matchup]
  • Gal Gadot og Tom CruiseGal Gadot
    • ridder og dag
      2010
    [vis matchup]
  • Kathryn Morris og Tom CruiseKathryn Morris
    • Minoritetsrapport
      2002
    [vis matchup]
  • Kyra Sedgwick og Tom CruiseKyra Sedgwick
    • Født den 4. juli
      1989
    [vis matchup]
  • Malin Akerman og Tom CruiseMalin Akerman
    • Rock of Ages
      2012
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Tom CruiseNicole Kidman
    • Langt unna
      1992
    [+2 til]
  • Penelope Cruz og Tom CruisePenelope Cruz
    • Vanilje Sky
      2001
    [vis matchup]
  • Rebecca De Mornay og Tom CruiseRebecca De Mornay
    • Risikabel virksomhet
      1983
    [vis matchup]
  • Renee Zellweger og Tom CruiseRenée Zellweger
    • Jerry Maguire
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Carice Van HoutenCarice van Houten
    • Valkyrie
      2008
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Emily BluntEmily Blunt
    • Edge of Tomorrow
      2014
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Gina GershonGina Gershon
    • Cocktail
      1988
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Jeanne TripplehornJeanne Tripplehorn
    • Firmaet
      1993
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Kelly McGillisKelly McGillis
    • Top Gun
      1986
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Kelly PrestonKelly Preston
    • Jerry Maguire
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og KoyukiKoyuki
    • Den siste samurai
      2003
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Lea ThompsonLea Thompson
    • Alle de riktige bevegelsene
      1983
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Lisa BanesLisa Banes
    • Cocktail
      1988
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Mary Elizabeth MastrantonioMary Elizabeth Mastrantonio
    • Fargen på penger
      1986
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Mia SaraMin Sara
    • Legende
      1985
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Michelle MonaghanMichelle Monaghan
    • Mission: Impossible III
      2006
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Olga KurylenkoOlga Kurylenko
    • Glemsel
      2013
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Sarah WrightSarah Wright
    • American Made
      2017
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Thandie NewtonThandiwe Newton
    • Mission: Impossible II
      2000
    [vis matchup]
  • Tom Cruise og Valeria GolinoValeria Golino
    • Regn mann
      1988
    [vis matchup]
Flere Tom Cruise Matchups på skjermen Mindre Tom Cruise Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Juan Fernandez
Juan Fernandez
28. mai 2021 ... Juan Fernández nyheter, sladder, bilder av Juan Fernández, biografi, Juan Fernández kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juan Fernández forholdsliste. Juan Fernández dating historie, 2021, 2020, liste over Juan Fernández forhold.
Vasiliki Maliaros
Vasiliki Maliaros
28. mai 2021 ... Vasiliki Maliaros nyheter, sladder, bilder av Vasiliki Maliaros, biografi, Vasiliki Maliaros kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vasiliki Maliaros forholdsliste. Vasiliki Maliaros dating historie, 2021, 2020, liste over Vasiliki Maliaros forhold.
Dennis Rodman
Dennis Rodman
28. mai 2021 ... Dennis Rodman nyheter, sladder, bilder av Dennis Rodman, biografi, Dennis Rodman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dennis Rodman forholdsliste. Dennis Rodman dating historie, 2021, 2020, liste over Dennis Rodman forhold.
Debora Comba
Debora Comba
28. mai 2021 ... Debora Comba nyheter, sladder, bilder av Debora Comba, biografi, Debora Comba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Deborah Comba forholdsliste. Debora Comba dating historie, 2021, 2020, liste over Debora Comba forhold.
Carrie Eastman
Carrie Eastman
28. mai 2021 ... Carrie Eastman nyheter, sladder, bilder av Carrie Eastman, biografi, Carrie Eastman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carrie Eastman forholdsliste. Carrie Eastman dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Eastman forhold.
Diana prins
Diana prins
28. mai 2021 ... Diana Prince nyheter, sladder, bilder av Diana Prince, biografi, Diana Prince kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Prince forholdsliste. Diana Prince dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Prince forhold.
Rochelle Okoye
Rochelle Okoye
28. mai 2021 ... Rochelle Okoye nyheter, sladder, bilder av Rochelle Okoye, biografi, Rochelle Okoye kjærliste liste 2016. Forholdshistorie. Rochelle Okoye forholdsliste. Rochelle Okoye dating historie, 2021, 2020, liste over Rochelle Okoye forhold.