Hoved Forhold Tisha Campbell-Martin

Tisha Campbell-Martin

Tisha Campbell-MartinRangering 3448 femtiAlder 52 år Zodiac Vekten Forhold 3 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre poster er Tisha Campbell-Martin muligens singel.

som har johnny depp datert

Forhold

Tisha Campbell-Martin var tidligere gift med Duane Martin(1996 - 2020).



Tisha Campbell-Martin har vært i forhold til Christopher Reid og Lenny Kravitz.

Om

Tisha Campbell-Martin er en 52 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Tisha Michelle Campbell 13. oktober 1968 i Oklahoma City, Oklahoma, USA, hun er kjent for Rags to Riches, Martin, My Wife and Kids i en karriere som spenner over 1977 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Vekten.

hvem er kate walsh dating

Tisha Campbell-Martin har vært i en matchup med Martin Lawrence på skjermen Martin (1992).



Tisha Campbell-Martin er medlem av følgende lister: Skuespillere fra New Jersey, amerikanske kvinnelige sangere og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Tisha Campbell-Martin! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift128 år, 2 måneder--
Datingto---
Total328 år, 2 måneder9 år, 4 måneder-

Detaljer

FornavnTisha
MellomnavnMichelle
EtternavnMartin
PikenavnCampbell
Fullt navn ved fødselenTisha Michelle Campbell
Alternativt navnTisha Campbell, Tisha Michelle Campbell-Martin, Tisha Campbell-Martin
Alder52 år
Fødselsdag13. oktober 1968
FødestedOklahoma City, Oklahoma, USA
Høyde5 '4½' (164 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleNewark Arts High School i Newark, New Jersey
Yrke TekstSkuespillerinne, lydspor, regissør
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseRags to Riches, Martin, My Wife and Kids
Musiksjanger (tekst)R&B, Hip Hop, Contemporary R&B
År (er) Aktiv1974 – nåtid, 1977 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapCapitol Records, Capitol / EMI Records, Capitol, EMI
Tilknyttede handlingerTichina Arnold, Keith Washington
Offisielle nettstedertwitter.com/tishacampblmrtn, simplytisha.com/, www.youtube.com/simplytisha1, www.filmbug.com/db/73074, www.facebook.com/pages/SimplyTisha/179049582153137
FarClifton Campbell
MorMona Campbell
BrorJermaine Campbell

Tisha Michelle Campbell (født 13. oktober 1968) er en amerikansk skuespillerinne, komiker, sanger og danser. Født i Oklahoma City, Oklahoma og oppvokst i Newark, New Jersey, debuterte hun i 1986-musikalsk komediefilm Little Shop of Horrors, og spilte senere på den kortvarige NBC musikalske komedie-drama Rags to Riches (1987– 1988).



som er iggy azalea dating akkurat nå
Mer om Tisha Campbell-Martin Mindre om Tisha Campbell-Martin

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Duane MartinGiftOktober 1992Des 202028 år
toChristopher ReidUkjent -
1Lenny KravitzUkjent -
Duane Martin #3

Duane Martin

1992 - 2020

Tisha Campbell-Martin og Duane Martin ble d ...[vis par] Christopher Reid #to

Christopher Reid

Christopher Reid og Tisha Campbell-Martin vi ...[vis par] Lenny Kravitz #1

Lenny Kravitz

Tisha Campbell-Martin og Lenny Kravitz var ...[vis par] #3

Duane Martin

1992 - 2020

Tisha Campbell-Martin og Duane Martin var gift i 24 år. De daterte i tre år etter å ha blitt sammen i oktober 1992 og giftet seg 17. august 1996. 24 år senere ble de skilt 16. desember 2020.

Forhold 28 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 74% Barn 2 barn se forholdet #to

Christopher Reid

Christopher Reid og Tisha Campbell-Martin hadde et forhold.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #1

Lenny Kravitz

Tisha Campbell-Martin og Lenny Kravitz hadde et forhold.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 77% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Tisha Campbell-Martin52 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Duane Martin55 LeoSkuespiller
amerikansk
Christopher Reid57 VærenSkuespiller
amerikansk
Lenny Kravitz57 TvillingeneSanger
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
XenMann8th August, 200119 år gammel Duane Martin
Esekiel CzarMann8. september 200911 år gammel Duane Martin

Fotogalleri

Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin Tisha Campbell-Martin

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Vær noen2021Tanika WilliamsTV-show
Uovertruffen2020RitaTV-show
harley Quinn2019Tawny, Tawny YoungTV-show
Blindspotting2018Mamma lizFilm
The Simone Biles Story: Courage to Soar2018Nellie BilesTV-film
Uten tittel Holmes Sisters Project2018AnisTV-film
Craig of the Creek2018Kim, ShatanyaTV-show
Legends of Chamberlain Heights2016TV-show
Dr. Ken2015.DamonaTV-show
Imperium2015.BrookeTV-show
Malibu Country2012SvovelTV-show
The Paul Reiser Show2011MaggieTV-show
Lemonade Mouth2011Frøken ReznickTV-film
Last Man Standing2011Carol, Carol LarabeeTV-show
Beskytteren2011Michelle DulcettTV-show
Wright vs Wrong2010TV-film
Pastor Brown2009Amanda Carlton (som Tisha Campbell)Film
Zack og Miri lager en porno2008Delaneys koneFilm
Rita Rocks2008Patti, Patty, Patty MannixTV-show
Privat praksis2007Pam ReiterTV-show
Alle hater Chris2005FerskenerTV-show
Greys anatomi2005Lilas mammaTV-show
Robotkylling2005Beyoncé KnowlesTV-show
Alle oss2003Carmen jamesTV-show
Det siste stedet på jorden2002Ann FieldFilm
Jordnær2001Kvinne i publikum (ikke kreditert)Film
Min kone og barn2001Janet 'Jay' KyleTV-show
Den stolte familien2001ReneTV-show
Ødemark1999OliviaTV-show
Den søteste gaven1998Ruby Wilson (som Tisha Campbell)TV-film
Fetter Skeeter1998NicoleTV-show
Blir personlig1998Michelle, SandyTV-show
Linc's1998Rosalee Lincoln (som Tisha Campbell)TV-show
Hoppe1997Brandy (som Tisha Campbell)Film
Mellom brødrene1997TusenfrydTV-show
Homeward Bound II: Lost in San Francisconitten nittiseksSledge (stemme, som Tisha Campbell)Film
Snitchnitten nittiseksSteimer (som Tisha Campbell)Film
Sabrina, Teenage Witchnitten nittiseksJoyceTV-show
Happily Ever After: Eventyr for hvert barnnitten nitti femGoldie, RapunzelTV-show
Husfest 31994Sydney (som Tisha Campbell)Film
Duckman: Privat pikk / familiemann1994Ebony SableTV-show
Boomerang1992Yvonne (som Tisha Campbell)Film
Martin1992Gina Waters, Gina Waters-PayneTV-show
Husfest 21991Sidney (som Tisha Campbell)Film
Roc1991Angela KimbroTV-show
Ytterligere 48 timer1990Amy Smith (som Tisha Campbell)Film
Husfest1990Sidney (som Tisha Campbell)Film
Blomstre1990ToniTV-show
Shannon's Deal1990AnnetteTV-show
Den nye prinsen av Bel-Air1990KathleenTV-show
Moe's World1990Jiwanda (som Tisha Campbell)TV-film
Hustak1989Amber (som Tisha Campbell)Film
Skole Daze1988Jane Toussaint (som Tisha Campbell)Film
Hjerte og sjel1988Jamie Sinclair (som Tisha Campbell)TV-film
En annen verden1987Josie WebbTV-show
Filler til rikdom1987Marva FoleyTV-show
The Bold and the Beautiful1987Dr. DavisTV-show
Little Horrors Shop1986Chiffon (som Tisha Campbell)Film
The Me Nobody Knows1980Lillie-Mae (som Tisha Campbell)TV-film
The Magnificent Major1977Daisy Bunsen (som Tisha Campbell)Kortfilm
J-lagetFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Martin Lawrence og Tisha Campbell-MartinMartin Lawrence
    • Martin
      1992
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.