Hoved Forhold Tiffany Pollard

Tiffany Pollard

Tiffany Pollard EngasjertRangering 3990 51Alder 39 år Zodiac Steinbukken Forhold 8 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Tiffany Pollard og er forlovet.

er brett eldredge i et forhold

Forhold

Tiffany Pollard har vært forlovet med Patrick Hunter(2007).



Tiffany Pollard har vært i forhold til George Weisgerber(2007 - 2008)Ahmad Givens(2007), Ezra Masters(2007), Kamal Givens(2007)og Flavour Flav(2005 - 2006).

Tiffany Pollard har hatt møter med David McIntosh(2016)og Scott Timlin(2016).

Om

Tiffany Pollard er en 39 år gammel amerikansk reality-tv-deltaker. Født 6. januar 1982 i Utica, New York, USA, er hun kjent for Flavor of Love, I Love New York. Stjernetegnet hennes er Steinbukken.



Tiffany Pollard har vært i 4 matchups på skjermen, inkludert David Otunga i Jeg elsker New York (2007), David Amerman i Jeg elsker New York (2007), Jason Rosell inn Jeg elsker New York (2007)og Joshua Gallander i Jeg elsker New York (2007).

Tiffany Pollard er medlem av følgende lister: Skuespillere fra New York, amerikanske filmskuespillere og deltakere i amerikansk reality-tv-serie.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Tiffany Pollard! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert13 måneder--
Dating51 år4 måneder, 8 dager9 måneder, 5 dager
Støte påto---
Total81 år3 måneder, 1 dag3 måneder

Detaljer

FornavnTiffany
EtternavnPollard
Fullt navn ved fødselenTiffany Pollard
Alternativt navnNew York
Alder39 år
Fødselsdag6. januar 1982
FødestedUtica, New York, USA
Høyde5 '6' (168 cm)
ByggeVellystig
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonStore lepper
StjernetegnSteinbukken
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleThomas R. Proctor videregående skole
Yrke TekstReality TV
YrkeReality TV
Krav til berømmelseFlavor of Love, I Love New York
År aktiv2006 – nåtid
Offisielle nettstedertwitter.com/tiffanypollard, www.instagram.com/tiffany_hbic_pollard/
FarAlex Pollard
MorMichelle Rothschild-Patterson
BrorDerek Pollard

Tiffany Pollard (født 6. januar 1982) er en amerikansk TV-personlighet og skuespillerinne. Hun oppnådde først offentlig anerkjennelse for sin deltakelse på VH1s Flavor of Love (2006–2007) og I Love New York (2007–2008).

Mer om Tiffany Pollard Mindre om Tiffany Pollard

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8David McIntoshStøte påNov 2016Nov 2016-
7Scott TimlinStøte påJan 2016Jan 2016-
6George WeisgerberForhold2007September 20089 måneder
5Patrick HunterForholdJanuar 2007Apr 20073 måneder
4Ezra MastersForhold20072007-
3Kamal GivensForhold20072007-
toAhmad GivensForhold20072007-
1Smak FlavForhold200520061 år
David McIntosh #8

David McIntosh

2016

David McIntosh og Tiffany Pollard er forskjellige ...[vis par] Scott Timlin #7

Scott Timlin

2016

Scott Timlin og Tiffany Pollard er separate ...[vis par] George Weisgerber #6

George Weisgerber

2007 - 2008

George Weisgerber og Tiffany Pollard separerer ...[vis par] Patrick Hunter #5

Patrick Hunter

2007

Patrick Hunter og Tiffany Pollard separerte ...[vis par] Ezra Masters #4

Ezra Masters

2007

Ezra Masters og Tiffany Pollard er separate ...[vis par] Kamal Givens #3

Kamal Givens

2007

Kamal Givens og Tiffany Pollard er separate ...[vis par] Ahmad Givens #to

Ahmad Givens

2007

Ahmad Givens og Tiffany Pollard er separate ...[vis par] Smak Flav #1

Smak Flav

2005 - 2006

Tiffany Pollard og Flavour Flav ble skilt i ...[vis par] #8

David McIntosh

2016

David McIntosh og Tiffany Pollard hadde et møte i november 2016.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Alder52%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet #7

Scott Timlin

2016

Scott Timlin og Tiffany Pollard hadde et møte i januar 2016.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #6

George Weisgerber

2007 - 2008

George Weisgerber og Tiffany Pollard datert fra desember 2007 til september 2008.

Forhold 9 måneder se forholdet #5

Patrick Hunter

2007

Patrick Hunter og Tiffany Pollard var forlovet i 2007, men separerte seg senere i april 2007 etter 3 måneder.

som er scott speedman dating
Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Alder84%'> Kompatibilitet 36% se forholdet #4

Ezra Masters

2007

Ezra Masters og Tiffany Pollard datert i 2007.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 84% se forholdet #3

Kamal Givens

2007

Kamal Givens og Tiffany Pollard datert i 2007.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #to

Ahmad Givens

2007

Ahmad Givens og Tiffany Pollard daterte i 2007.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #1

Smak Flav

2005 - 2006

Tiffany Pollard og Flavour Flav datert fra 2005 til 2006.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Tiffany Pollard39 SteinbukkenReality TV
amerikansk
David McIntosh35 SkyttenKroppsbygger
Brasiliansk
Scott Timlin33 TyrenReality TV
Britisk
George Weisgerber- Reality TV
amerikansk
Patrick Hunter41 LeoReality TV
amerikansk
Ezra Masters41 fiskSkuespiller
amerikansk
Kamal Givens39 TvillingeneReality TV
amerikansk
Ahmad Givens33 SteinbukkenReality TV
amerikansk
Smak Flav62 fiskRapper
amerikansk

Fotogalleri

Flavor of Love - Tiffany Pollard Smak Flav og Tiffany 'newyork' Patterson Tiffany Pollard og George Weisgerber Tiffany Pollard og George Weisgerber Tiffany Pollard og George Weisgerber Tiffany Pollard og George Weisgerber Tiffany Pollard og George Weisgerber Tiffany Pollard og George Weisgerber Tiffany Pollard og George Weisgerber Tiffany Pollard og George Weisgerber Tiffany Pollard og George Weisgerber Ezra Masters og Tiffany Pollard

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Sharknado 5: Global sverming2017VegaTV-film
Butikken2014KianaFilm
DTLA2012ReesieTV-show
Shadow Love2012Pastor MannTV-show
Drama: En komedipilot2011EngelKortfilm
Første søndag2008Omuniques klientFilm
The ShawJanetFilm

Matchups på skjermen

  • David Otunga og Tiffany PollardDavid Otunga
    • Jeg elsker New York
      2007
    [vis matchup]
  • David amerman
    • Jeg elsker New York
      2007
    [vis matchup]
  • Jason Rosell
    • Jeg elsker New York
      2007
    [vis matchup]
  • Joshua Gallander
    • Jeg elsker New York
      2007
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.