Hoved Forhold I følge James

I følge James

I følge James GiftRangering 618 -10Alder 36 år Zodiac Skytten Forhold 2 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Ruth Kearney og Theo JamesRuth Kearney og Theo James har vært gift i 1 år siden mars 2020. se forholdet

Forhold

Theo James har vært i et forhold med Shailene Woodley(2014).

Om

Theo James er en 36 år gammel britisk skuespiller. Født Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis 16. desember 1984 i Oxford, England, Storbritannia, han er kjent for Bedlam. Stjernetegnet hans er Skytten.



hvem er robin gir dating

Theo James har vært i 5 matchups på skjermen, inkludert Dakota Fanning i Gavneren (2015), Ruth Kearney inn Sanditon (2019), Shailene Woodley i Opprører (2015), Kat Graham i Hvordan det ender (2018)og Rose Williams i Sanditon (2019).

Theo James er medlem av følgende lister: Engelske filmskuespillere, engelske folk av skotsk avstamning og engelske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Theo James! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift112 år, 4 måneder--
Dating17 år, 1 måned--
Totalto12 år, 4 måneder9 år, 9 måneder7 år, 1 måned

Detaljer

FornavnIfølge
MellomnavnPeter James
EtternavnTaptiklis
Fullt navn ved fødselenTheodore Peter James Kinnaird Taptiklis
Alternativt navnI følge Taptiklis
Alder36 år
Fødselsdag16. desember 1984
FødestedOxford, England, Storbritannia
Høyde6 '1' (185 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
NasjonalitetBritisk
universitetBA filosofi, University of Nottingham, England, Bristol Old Vic Theatre School
Yrke TekstSkuespiller, musiker, sanger
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseBedlam
År (er) Aktiv2010 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Markham, Froggatt & Irwin (Talent Management Company) (London), William Morris Endeavour Entertainment (LA)
Offisielle nettstederwww.theojames.org/, www.facebook.com/TheoTaptiklis, www.nndb.com/people/383/000350330/
FarPhilip Taptiklis
MorJane taptiklis

Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis (født 16. desember 1984) er en engelsk skuespiller og produsent. Han er kjent for å portrettere Tobias 'Four' Eaton i The Divergent Series-filmtrilogien. Han har også spilt i krimdramaserien Golden Boy (2013), skrekkfilmene Underworld: Awakening (2012) og Underworld: Blood Wars (2016) og actionfilmen How It Ends (2018).

april bowlby og josh groban
Mer om Theo James Mindre om Theo James

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toShailene WoodleyForhold R Apr 2014 -
1Ruth KearneyGift2009tilstede12 år
Shailene Woodley #toRykte

Shailene Woodley

2014

Det ryktes at Theo James dater Shailene W ...[vis par] Ruth Kearney #1

Ruth Kearney

2009

Ruth Kearney og Theo James har vært gift ...[vis par] #to

Shailene Woodley

2014 (Ryktet)

Det ryktes at Theo James har koblet seg til Shailene Woodley i april 2014.

Forhold 7 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #1

Ruth Kearney

2009

Ruth Kearney og Theo James har vært gift i 1 år. De datet i 11 år etter å ha blitt sammen i 2009 og ble gift i mars 2020.



Forhold 12 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 56% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
I følge James36 SkyttenSkuespiller
Britisk
Shailene Woodley29 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Ruth Kearney31 SkorpionenSkuespillerinne
irsk

Fotogalleri

Theo James - Downton Abbey Theo James - Castlevania Theo James og Rose Williams Theo James og Rose Williams Theo James og Rose Williams Theo James og Rose Williams Theo James og Rose Williams Theo James og Rose Williams Theo James og Rose Williams Theo James og Rose Williams Theo James og Rose Williams Theo James og Rose Williams

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Arkiv2020George AlmoreFilm
The Witcher2019Unge VesemirTV-show
Ligger og stjeler2019Ivan WardingFilm
The Dark Crystal: Age of Resistance2019Rek'yrTV-show
Sanditon2019Sidney ParkerTV-show
Backstabbing for nybegynnere2018MichaelFilm
Zoe2018AskeFilm
Hvordan det ender2018Vil yngreFilm
The War of the Worlds: The Musical Drama2018PrestenFilm
London Fields2017Guy ClinchFilm
Krig mot alle2017Lord James ManganFilm
Castlevania2017HectorTV-show
Den hemmelige Skriften2016Far GauntFilm
Allegiant2016FireFilm
Underworld: Blood Wars2016DavidFilm
Opprører2015.FireFilm
Gavneren2015.LukeFilm
Avvikende2014FireFilm
Gullgutt2013Detektiv Walter ClarkTV-show
Underworld: Awakening2012DavidFilm
Domino-effekten2012MiddagsfestgjestFilm
Rom på toppen2012Jack WalesTV-show
Skift mellom store og små bokstaver2011Aidan HarperTV-show
Bedlam2011Jed HarperTV-show
The Inbetweeners Movie2011JamesFilm
Du vil møte en høy mørk fremmed2010StråleFilm
Downton Abbey2010Kemal PamukTV-show
En lidenskapelig kvinne2010ManiTV-show
Mr. Malcolms listeFilm
tidsfarerens koneHenryFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Dakota Fanning og Theo JamesDakota Fanning
    • Gavneren
      2015.
    [vis matchup]
  • Ruth Kearney og Theo JamesRuth Kearney
    • Sanditon
      2019
    [vis matchup]
  • Shailene Woodley og Theo JamesShailene Woodley
    • Allegiant
      2016
    [+2 til]
  • Theo James og Kat GrahamKat Graham
    • Hvordan det ender
      2018
    [vis matchup]
  • Theo James og Rose WilliamsRose Williams
    • Sanditon
      2019
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...