Hoved Forhold Taraji P. Henson

Taraji P. Henson

Taraji P. Henson EnkeltRangering 966 139Alder 50 år Zodiac Jomfruen Forhold 7 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Taraji P. Henson er for tiden singel.

Forhold

Taraji P. Henson har vært forlovet med Kelvin Hayden(2018 - 2016).



Taraji P. Henson har vært i forhold til Drake(2010), Lamar Odom(2008 - 2009), Felles(2005 - 2007), Hill Harper(2002 - 2005), Tyrese Gibson(1995 - 2002)og William Unknown Johnson(1987 - 1994).

hvem er mark sanchez dating

Om

Taraji P. Henson er en 50 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Taraji Penda Henson 11. september 1970 i Washington, District of Columbia, USA, er hun kjent for Hustle & Flow, Empire i en karriere som spenner over 1995 – nåtid og 1992 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Jomfruen.

Taraji P. Henson har deltatt i 6 matchups på skjermen, inkludert Brian White i I Can Do Bad All by Myself (2009), Derek Luke i Imperium (2015), Adam Rodriguez i Imperium (2015), Mahershala Ali i Skjulte figurer (2016)og Michael Jace inn Murder, She Wrote: The Last Free Man (2001).



Taraji P. Henson er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske kvinnelige sangere og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Taraji P. Henson! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert11 år--
Dating67 år, 10 måneder3 år, 6 måneder3 måneder, 2 dager
Total77 år, 10 måneder3 år, 2 måneder3 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnTaraji
MellomnavnPenda
EtternavnHenson
Fullt navn ved fødselenTaraji Penda Henson
Alternativt navnTaraji Henson, Taraji P. Henson
Alder50 år
Fødselsdag11. september 1970
FødestedWashington, District of Columbia, USA
Høyde5 '5' (165 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnJomfruen
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleOxon Hill videregående skole
universitetHoward University for en grad i teaterkunst, North Carolina Agricultural and Technical State University
Yrke TekstSkuespillerinne, Sanger
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseHustle & Flow, Empire
År (er) Aktiv1997 – nåtid, 1995 – nåtid, 1992 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Vincent Cirrincione Associates
Offisielle nettstedertwitter.com/TherealTaraji, https://www.facebook.com/TherealTaraji, https://twitter.com/TherealTaraji, http://instagram.com/tarajiphenson, www.nndb.com/people/608/000161125/
FarBoris Henson
MorBernice Gordon

Taraji Penda Henson (tə-RAH-jee; født 11. september 1970) er en amerikansk skuespillerinne og forfatter. Hun studerte skuespill ved Howard University og begynte sin Hollywood-karriere i gjestroller i flere TV-show før hun fikk sitt gjennombrudd i Baby Boy (2001). Hun mottok ros for sine opptredener som prostituert i Hustle & Flow (2005), som hun mottok en Screen Actors Guild Award for fremragende prestasjon av en rollebesetning i en film nominasjon; og som enslig mor til et funksjonshemmet barn i David Finchers The Curious Case of Benjamin Button (2008), som hun mottok Oscar-nominasjoner, SAG Award og Critics Choice Award-nominasjoner for beste kvinnelige birolle. I 2010 dukket hun opp i actionkomedien Date Night, og deltok med i nyinnspillingen av The Karate Kid.



Mer om Taraji P. Henson Mindre om Taraji P. Henson

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Kelvin HaydenForholdNov 2015Nov 20161 år
6DrakeForholdJuni 2010September 20103 måneder
5Lamar OdomForholdOktober 2008Juli 20099 måneder
4FellesForholdOkt 2005Februar 20071 år
3Hill HarperForholdApril 2002Okt 20053 år
toTyrese GibsonForholdJanuar 1995Nov 20027 år
1William Ukjent JohnsonForholdFebruar 198719947 år
Kelvin Hayden #7

Kelvin Hayden

2015 - 2016

Kelvin Hayden og Taraji P. Henson separerte ...[vis par] Drake #6

Drake

2010

Drake og Taraji P. Henson skilte seg i 2. september ...[vis par] Lamar Odom #5

Lamar Odom

2008 - 2009

Lamar Odom og Taraji P. Henson skilte seg i ...[vis par] Felles #4

Felles

2005 - 2007

Common og Taraji P. Henson skilte seg i februar ...[vis par] Hill Harper #3

Hill Harper

2002 - 2005

Hill Harper og Taraji P. Henson skilte seg i ...[vis par] Tyrese Gibson #to

Tyrese Gibson

1995 - 2002

Taraji P. Henson og Tyrese Gibson separerte ...[vis par] #1

William Ukjent Johnson

1987 - 1994

William Unknown Johnson og Taraji P. Henson ...[vis par] #7

Kelvin Hayden

2015 - 2016

Kelvin Hayden og Taraji P. Henson var forlovet i 1 år. De daterte i to år etter å ha blitt sammen i november 2015. De ble forlovet 14. mai 2018, men ble skilt senere 19. oktober 2020.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #6

Drake

2010

Drake og Taraji P. Henson datert fra juni til september 2010.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #5

Lamar Odom

2008 - 2009

Lamar Odom og Taraji P. Henson datert fra oktober 2008 til juli 2009.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #4

Felles

2005 - 2007

Common og Taraji P. Henson datert fra oktober 2005 til februar 2007.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #3

Hill Harper

2002 - 2005

Hill Harper og Taraji P. Henson datert fra april 2002 til oktober 2005.

hvem er jaimie alexander dating
Forhold 3 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #to

Tyrese Gibson

1995 - 2002

Taraji P. Henson og Tyrese Gibson datert fra januar 1995 til november 2002.

Forhold 7 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #1

William Ukjent Johnson

1987 - 1994

William Unknown Johnson og Taraji P. Henson datert fra februar 1987 til november 1994.

Forhold 7 år Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Taraji P. Hensonfemti JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Kelvin Hayden37 KreftAmerikansk fotball)
amerikansk
Drake3. 4 SkorpionenRapper
Kanadisk
Lamar Odom41 SkorpionenBasketball
amerikansk
Felles49 fiskRapper
amerikansk
Hill Harper55 TyrenSkuespiller
amerikansk
Tyrese Gibson42 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
William Ukjent Johnson-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
MarcellMann10. mai 199427 år gammel William Ukjent Johnson

Fotogalleri

Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood Taraji P. Henson - Oppdaget ankomst til middag på Catch LA i West Hollywood

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Minions: The Rise of Gru2022Belle Bottom (stemme)Film
Kaffe og Kareem2020Vanessa ManningFilm
Det beste av fiender2019Ann AtwaterFilm
Hva menn vil ha2019Ali DavisFilm
Tuca og Bertie2019TerryTV-show
Ralph bryter Internett2018Yesss (stemme)Film
Akrimony2018MelindaFilm
Stolte Mary2018MaryFilm
Proud Mary: If Looks Could Kill2018MaryKortfilm
Term Life2016Samantha ThurmanFilm
Skjulte figurer2016Katherine G. JohnsonFilm
Ice Age: The Great Egg-Scapade2016Ethel (stemme)TV-show
Imperium2015.Cookie LyonTV-show
Ingen god gjerning2014TerryFilm
Tenk som en mann også2014LaurenFilm
Topp fem2014Taraji P. HensonFilm
Seasons of Love2014JackieTV-film
From the Rough2013Catana StarksFilm
Tenk som en mann2012LaurenFilm
Den gode legen2011Sykepleier TheresaFilm
Larry Crowne2011GanskeFilm
Tatt fra meg: The Tiffany Rubin Story2011Tiffany RubinTV-film
Person av interesse2011Joss CarterTV-show
Peep World2010MaryFilm
Karate barnet2010Sherry ParkerFilm
Once Fallen2010PerleFilm
Stevnemøte kveld2010Detektiv ArroyoFilm
Ikke lett ødelagt2009Clarice ClarkFilm
Orkansesongen2009Dayna CollinsFilm
Cleveland Show2009ChanelTV-show
I Can Do Bad All by Myself2009aprilFilm
The Curious Case of Benjamin Button2008QueenieFilm
Familien som bytter2008PamFilm
Eli Stone2008Angela ScottTV-show
Snakk med meg2007Vernell WatsonFilm
Rykende ess2006Sharice Watters (som Taraji Henson)Film
Noe nytt2006NedraFilm
Fire brødre2005Camille MercerFilm
Hustle & Flow2005ShugFilm
Hårshow2004Tiffany (som Taraji Henson)Film
Boston Legal2004Whitney RomaTV-show
House M.D.2004MoiraTV-show
Alle oss2003KimTV-show
Book of Love: The Definitive Reason Why Men Are Dogs2002Film
Halv halv2002GabrielleTV-show
Holla2002GjestTV-show
Guttebarn2001YvetteFilm
Murder, She Wrote: The Last Free Man2001Bess PinckneyTV-film
Divisjonen2001Inspektør Raina WashingtonTV-show
The Adventures of Rocky & Bullwinkle2000Venstrefløystudent (som Taraji Henson)Film
Satans skole for jenter2000PaigeTV-film
CSI: Crime Scene Investigation2000ChristinaTV-show
Sterk medisin2000KrystallTV-show
Streetwise1998TammyFilm
Felicity1998Kunststudent, R.A. # 2TV-show
Smart fyr1997Leslie, MoniqueTV-show
Pacific Bluenitten nittiseksRhondaTV-show
Foreldrenes hettenitten nitti femAidaTV-show
ER1994Elan, Patrice RobbinsTV-show
Søster, søster1994BrianaTV-show
Lagret av Bell: The New Class1993Jente # 3TV-show
Simpsons1989PralineTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Brian White og Taraji HensonBrian White
    • I Can Do Bad All by Myself
      2009
    [vis matchup]
  • Derek Luke og Taraji P. HensonDerek Luke
    • Imperium
      2015.
    [vis matchup]
  • Taraji P. Henson og Adam RodriguezAdam Rodriguez
    • Imperium
      2015.
    [vis matchup]
  • Taraji P. Henson og Mahershala AliMahershala Ali
    • Skjulte figurer
      2016
    [+1 til]
  • Michael Jace
    • Murder, She Wrote: The Last Free Man
      2001
    [vis matchup]
  • Terrence Howard og Taraji P. HensonTerrence Howard
    • Imperium
      2015.
    [+1 til]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.