Hoved Forhold Te Leoni

Te Leoni

Te Leoni LangsiktigRangering 1898 -113Alder 55 år Zodiac fisk Forhold 7 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Te Leoni og Tim DalyTim Daly og Téa Leoni har vært i et langvarig forhold siden desember 2014. se forholdet

Forhold

Téa Leoni var tidligere gift med David Duchovny(1997 - 2014)og Neil Joseph Tardio(1991 - 1995).

Téa Leoni har vært i et forhold med Billy Bob Thornton(2008), Chris Thompson(1995 - 1996), Jim Fitzpatrick(1987)og Colin Irving.



Om

Téa Leoni er en 55 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Elizabeth Téa Pantaleoni den 25. februar 1966 i New York City, New York, USA, hun er kjent for The Naked Truth i en karriere som strekker seg fra 1988 til nåtid. Stjernetegnet hennes er Fiskene.

Téa Leoni har deltatt i 4 matchups på skjermen, inkludert Adam Sandler i Spanglish (2004), Jim Carrey inn Moro med Dick og Jane (2005), Nicolas Cage i Familien mannen (2000)og Tim Daly inn Fru sekretær (2014).

som er austin butler dating

Téa Leoni er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og People from Manhattan.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Téa Leoni! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto17 år, 5 måneder11 år, 7 måneder-
Dating56 år, 5 måneder1 år, 6 måneder1 år
Total717 år, 5 måneder4 år, 4 måneder1 år

Detaljer

Fornavnseg selv
EtternavnLøver
PikenavnPantaleoni
Fullt navn ved fødselenElizabeth Téa Pantaleoni
Alternativt navnElizabeth Téa Pantaleoni, Téa Leoni
Alder55 år
Fødselsdag25. februar 1966
FødestedNew York City, New York, USA
Høyde173 cm (5 '8')
Vekt55 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
Religionbuddhist
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skolePutney School, Putney, VT (1984)
universitetSarah Lawrence College (droppet)
Yrke TekstSkuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseDen nakne sannheten
År aktiv1989 – nåtid, 1988 – nåtid
Byste (tommer)33
KoppstørrelseTIL
Midje (tommer)22
Hofter (tommer)33
Klærstørrelse4
Skostørrelse9 (US), 41,5 (EU), 7,5 (UK), 260 (J)
FarAnthony Pantaleoni
MorEmily Patterson
Favoritt TV-serierDen nakne sannheten
FavorittbøkerEt tre vokser i Brooklyn
(Betty Smith), Lipshitz 6 eller Two Angry Blondes
(T. Cooper), A Yellow Raft in Blue Water (Michael Dorris), Unntaket (Christian Jungersen), American Dreamers: The Wallaces and Reader's Digest, an Insider's Story (Peter Canning)
FavorittstederNew York
FavorittmatFisk
FavorittfargerRød, blå, rosa

Téa Leoni (; født Elizabeth Téa Pantaleoni; 25. februar 1966) er en amerikansk skuespillerinne og produsent. I sin tidlige karriere spilte hun hovedrollene i TV-sitcoms Flying Blind (1992–93) og The Naked Truth (1995–98). Hennes gjennombruddsrolle var i actionkomediefilmen Bad Boys fra 1995. Senere år hadde Leoni hovedroller i filmer som Deep Impact (1998), The Family Man (2000), Jurassic Park III (2001), Spanglish (2004) og Fun with Dick and Jane (2005). I 2014 kom hun tilbake til TV i hovedrollen til CBS politiske dramaserie Madam Secretary, som gikk i seks sesonger.

Mer om Téa Leoni Mindre om Téa Leoni

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Tim DalyForholdDesember 2014Desember 2014-
6Billy Bob ThorntonForhold R 20082008-
5David duchovnyGiftJanuar 199714. juni 201417 år
4Chris ThompsonForholdnitten nitti femnitten nittiseks1 år
3Neil Joseph sentGift1990Oktober 19955 år
toJim FitzpatrickForhold19871987-
1Colin IrvingForhold -
Tim Daly #7

Tim Daly

2014

Tim Daly og Téa Leoni har vært i lang tid ...[vis par] Billy Bob Thornton #6Rykte

Billy Bob Thornton

2008

Téa Leoni og Billy Bob Thornton er separate ...[vis par] David duchovny #5

David duchovny

1997 - 2014

Téa Leoni og David Duchovny ble skilt den ...[vis par] Chris Thompson #4

Chris Thompson

1995 - 1996

Téa Leoni og Chris Thompson er skilt ...[vis par] #3

Neil Joseph sent

1990 - 1995

Téa Leoni og Neil Joseph Tardio ble skilt ...[vis par] Jim Fitzpatrick #to

Jim Fitzpatrick

1987

Jim Fitzpatrick og Téa Leoni er atskilt ...[vis par] #1

Colin Irving

Colin Irving og Téa Leoni er skilt ...[vis par] #7

Tim Daly

2014

Tim Daly og Téa Leoni hadde et forhold fra desember 2014 til desember 2014.



hvem er bob saget dating
MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #6

Billy Bob Thornton

2008 (rykter)

Det ryktes at Téa Leoni hadde koblet seg til Billy Bob Thornton i 2008.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #5

David duchovny

1997 - 2014

Téa Leoni og David Duchovny var gift i 17 år. De datet i 4 måneder etter å ha blitt sammen i januar 1997 og giftet seg 6. mai 1997. 17 år senere ble de skilt 14. juni 2014.

Forhold 17 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 32% Barn 2 barn se forholdet #4

Chris Thompson

1995 - 1996

Téa Leoni og Chris Thompson daterte fra 1995 til 1996.

Forhold 1 år se forholdet #3

Neil Joseph sent

1990 - 1995

Téa Leoni og Neil Joseph Tardio var gift i 4 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1990 og giftet seg 8. juni 1991. Fire år senere ble de skilt 1. oktober 1995.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Alder84%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #to

Jim Fitzpatrick

1987

Jim Fitzpatrick og Téa Leoni daterte i 1987.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Alder44%'> Kompatibilitet 26% se forholdet #1

Colin Irving

Colin Irving og Téa Leoni hadde et forhold.

se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Te Leoni55 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Tim Daly65 fiskSkuespiller
amerikansk
Billy Bob Thornton65 LeoSkuespiller
amerikansk
David duchovny60 LeoSkuespiller
amerikansk
Chris Thompson- Forfatter
Neil Joseph sent56 Kreft
amerikansk
Jim Fitzpatrick68 Vekten
Britisk
Colin Irving-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Madelaine WestHunn24. april 199922 år gammel David duchovny
Kyd MillerMann15. juni 200218 år gammel David duchovny

Fotogalleri

Cast of Unaired Charlie's Angels Pilot, 1988: Sandra Canning, Tea Leoni, Claire Yarlett, Karen Kopins Te Leoni i svart bikini på stranden i Barbados Te Leoni i svart bikini på stranden i Barbados Te Leoni i svart bikini på stranden i Barbados Te Leoni i svart bikini på stranden i Barbados Te Leoni i svart bikini på stranden i Barbados Te Leoni i svart bikini på stranden i Barbados Te Leoni i svart bikini på stranden i Barbados Te Leoni i svart bikini på stranden i Barbados Te Leoni i svart bikini på stranden i Barbados Te Leoni i svart bikini på stranden i Barbados Te Leoni i bikini på ferie på Barbados

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Fru sekretær2014Elizabeth McCordTV-show
Tower Heist2011Spesialagent Claire DenhamFilm
Vår høst2011MargoTV-film
Lukten av suksess2009Rosemary RoseFilm
Spøkelsesby2008GwenFilm
Du dreper meg2007Laurel PearsonFilm
Moro med Dick og Jane2005Jane HarperFilm
House of D2004Katherine WarshawFilm
Spanglish2004Deborah ClaskyFilm
Hollywood Ending2002EllieFilm
Mennesker jeg kjenner2002Jilli HopperFilm
Jurassic Park III2001Amanda KirbyFilm
Familien mannen2000Kate ReynoldsFilm
Dyp innvirkning1998Jenny LernerFilm
Livet i Fast Lane1998LandeeneFilm
Flørting med katastrofenitten nittiseksTina KalbFilm
Bad Boysnitten nitti femJulie MottFilm
Den nakne sannhetennitten nitti femNora WildeTV-show
Wyatt Earp1994SallyFilm
Den falske Contessa1994Gina Leonard NardinoTV-film
Frasier1993SheilaTV-show
X-Files1993Dana Scully, Tea LeoniTV-show
En klasse for seg1992Racine 1B (som te Leoni)Film
Flying Blind1992AliciaTV-show
Bytte om1991Drømme jenteFilm
Den hellige Barbara1984Lisa DiNapoliTV-show
TruetFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Adam Sandler og Tea LeoniAdam Sandler
    • Spanglish
      2004
    [vis matchup]
  • Jim Carrey og Tea Leonijim Carrey
    • Moro med Dick og Jane
      2005
    [vis matchup]
  • Nicolas Cage og Tea LeoniNicolas bur
    • Familien mannen
      2000
    [vis matchup]
  • Te Leoni og Tim DalyTim Daly
    • Fru sekretær
      2014
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...