Hoved Forhold Steven Tyler

Steven Tyler

Steven Tyler LangsiktigRangering 2085 198Alder 73 år Zodiac Væren Forhold 17 totalt Barn
4 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Steven Tyler og Aimee PrestonAimee Preston og Steven Tyler har vært i et langvarig forhold siden 2014. se forholdet

Forhold

Steven Tyler var tidligere gift med Teresa Barrick(1988 - 2006)og Cyrinda Foxe(1978 - 1987).

laura prepon gift med chris masterson

Steven Tyler har vært forlovet med Erin Brady(2011 - 2013).



Steven Tyler har vært i forhold til Valeri Kendall(1977), Baby Buell(1976 - 1977), Julia Holcom(1974 - 1977), Carol Miller(1971 - 1974), Lynn Collins(1969 - 1971), Michele Overman(1968 - 1969)og Deborah Benson 2(1967).

Steven Tyler har hatt møter med Olga Gomonova(2005), Carly Simon(2005), Justina Crosslin(2002), Maxanne Sartori(1971)og Elizabeth Jagger.

Det ryktes at Steven Tyler har koblet seg til Leven Rambin(2013).



Om

Steven Tyler er en 73 år gammel amerikansk musiker. Født Steven Victor Tallarico 26. mars 1948 i Yonkers, New York, USA og utdannet ved Rosevelt High School, New York, USA (utvist på grunn av narkotikabruk), er han kjent for Aerosmith i en karriere som strekker seg fra 1970 til nå. Stjernetegnet hans er Væren.

Steven Tyler er medlem av følgende lister: Amerikanske rocksangere, amerikanske singer-songwriters og engelskspråklige sangere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Steven Tyler! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto23 år, 3 måneder16 år, 10 måneder-
Engasjert17 år--
Dating854 år, 5 måneder9 år9 måneder, 3 dager
Støte på550 år, 5 måneder10 år, 1 måned-
Ryktet1---
Total1754 år, 5 måneder9 år, 7 måneder9 måneder, 3 dager

Detaljer

FornavnSteven
MellomnavnVictor
EtternavnTallarico
Fullt navn ved fødselenSteven Victor Tallarico
Alternativt navnSteven Tyler, The Demon Of Screamin '
Alder73 år
Fødselsdag26. mars 1948
FødestedYonkers, New York, USA
Høyde178 cm (5 '10')
Vekt84 kg (185 kg)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonØrretpout lepper
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
ReligionEvangelisk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleLeonard Quintano For Young Professional School, New York, USA, Rosevelt High School, New York, USA (utvist på grunn av stoffbruken)
Yrke TekstSanger, låtskriver, komponist, skuespiller
YrkeMusiker
Krav til berømmelseAerosmith
Musiksjanger (tekst)Hardrock, Heavy Metal, Blues Rock, Country, Countryrock, glam metal
År aktiv1964 – nåtid, 1970 – nåtid
Instrument (tekst)Hoved: Vokal, munnspill. Noen ganger: piano, trommer, slagverk, maracas, gitar, bassgitar, mandolin, fiolin, fløyte, mellotron, hamret dulcimer, saksofon, vokal, keyboards, munnspill, gitarer
Tilknyttede handlingerAerosmith, Chain Reaction, Kings of Chaos
Klærstørrelse7
Skostørrelse10
Offisielle nettstederwww.aerosmith.com, http://www.steventyler.com, https://www.steventyler.com/ https://www.wikidata.org/wiki/Q194045#P856
FarVictor A. Tallarico (musiker)
MorSusan Blancha (sekretær)
FamiliemedlemLiv Tyler (datter) (skuespillerinne), Mia Tyler (datter), Chelsea Tallarico (datter), Taj Tallarico (sønn), Milo William Langdon (barnebarn)
Associated PeopleTom Hamilton, Joe Perry, Joey Kramer, Brad Whitford, Jimmy Crespo, Rick Dufay, Ray Tabano
FavorittbøkerOver Top Secret (Timothy Good) [1989]
FavorittstederIndia, Las Vegas, London, Los Angeles, Malibu, New York, på toppen av Mount Halliahkala i Maui, Yonkers, Bronx, San Francisco badehus
FavorittmatChicken Pot Pie, Weiners
FavorittfargerFiolett, blå, grønn, rød, sølv, hvit, gul, svart, puce, rosa
Favoritt tilbehørSolbriller, hatter, smykker, skjerf, vesker

Steven Victor Tallarico (født 26. mars 1948), kjent som Steven Tyler, er en amerikansk sanger, låtskriver, musiker, skuespiller og tidligere TV-personlighet. Han er best kjent som forsangeren til det Boston-baserte rockebandet Aerosmith, der han også spiller munnspill, piano og perkusjon. Han er kjent som 'Demon of Screamin' på grunn av sine høye skrik og sitt brede vokalområde. Han er også kjent for sin akrobatikk på scenen. Under forestillingen med høy energi kler Tyler seg vanligvis i lyse, fargerike antrekk med sine varemerke skjerf hengende fra mikrofonstativet.

Mer om Steven Tyler Mindre om Steven Tyler

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
17Aimee PrestonForhold20142014-
16Life RambinStøte på R Februar 2013Februar 2013-
femtenErin BradyForhold2006Jan 20137 år
14Olga GomonovaStøte på20052005-
1. 3Carly SimonStøte påAug 2005Aug 2005-
12Justina crosslinStøte på20022002-
elleveTeresa BarrickGift1983April 200623 år
10Cyrinda FoxeGiftMai 1977Nov 198710 år
9Valeri kendallForholdJanuar 1977Oktober 19779 måneder
8Baby BuellForhold197619771 år
7Julia HolcomForhold197419773 år
6Carol MillerForhold197119743 år
5Maxanne sartoriStøte på19711971-
4Lynn CollinsForhold196919712 år
3Michele OvermanForhold196819691 år
toDeborah Benson 2Forhold19671967-
1Elizabeth jaggerStøte på -
Aimee Preston #17

Aimee Preston

2014

Aimee Preston og Steven Tyler har vært i en ...[vis par] Life Rambin #16Rykte

Life Rambin

2013

Steven Tyler og Leven Rambin er skilt ...[vis par] Erin Brady #femten

Erin Brady

2006 - 2013

Erin Brady og Steven Tyler skiltes i januar ...[vis par] Olga Gomonova #14

Olga Gomonova

2005

Olga Gomonova og Steven Tyler er skilt ...[vis par] Carly Simon #1. 3

Carly Simon

2005

Steven Tyler og Carly Simon er atskilt ...[vis par] Justina crosslin #12

Justina crosslin

2002

Justina Crosslin og Steven Tyler er separert ...[vis par] Teresa Barrick #elleve

Teresa Barrick

1983 - 2006

Teresa Barrick og Steven Tyler ble skilt ...[vis par] Cyrinda Foxe #10

Cyrinda Foxe

1977 - 1987

Steven Tyler og Cyrinda Foxe ble skilt i ...[vis par] Valeri kendall #9

Valeri kendall

1977

Valeri Kendall og Steven Tyler skilte seg i ...[vis par] Baby Buell #8

Baby Buell

1976 - 1977

Steven Tyler og Bebe Buell skilte seg i 1977 ...[vis par] Julia Holcom #7

Julia Holcom

1974 - 1977

Steven Tyler og Julia Holcom skilte seg i 19 ...[vis par] Carol Miller #6

Carol Miller

1971 - 1974

Carol Miller og Steven Tyler skilte seg i 19 ...[vis par] Maxanne sartori #5

Maxanne sartori

1971

Maxanne Sartori og Steven Tyler er separate ...[vis par] Lynn Collins #4

Lynn Collins

1969 - 1971

Lynn Collins og Steven Tyler skilte seg i 19 ...[vis par] Michele Overman #3

Michele Overman

1968 - 1969

Michele Overman og Steven Tyler er separate ...[vis par] Deborah Benson 2 #to

Deborah Benson 2

1967

Deborah Benson 2 og Steven Tyler er separert ...[vis par] Elizabeth jagger #1

Elizabeth jagger

Elizabeth Jagger og Steven Tyler er separert ...[vis par] #17

Aimee Preston

2014

Aimee Preston og Steven Tyler hadde et forhold fra 2014 til 2014.

MåleResultatZodiactjue%'> Kompatibilitet 5% se forholdet #16

Life Rambin

2013 (Ryktet)

Det ryktes at Steven Tyler har koblet seg til Leven Rambin i februar 2013.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet #femten

Erin Brady

2006 - 2013

Erin Brady og Steven Tyler var forlovet i ett år. De datet i 5 år etter å ha blitt sammen i 2006. De var forlovet 25. desember 2011, men ble skilt senere i januar 2013.

isabel preysler og mario vargas llosa
Forhold 7 år MåleResultatKinesisk dyrekretstjue%Alder1%'> Kompatibilitet 5% se forholdet #14

Olga Gomonova

2005

Olga Gomonova og Steven Tyler fikk et møte i september 2005.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #1. 3

Carly Simon

2005

Steven Tyler og Carly Simon hadde et møte i august 2005.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder52%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #12

Justina crosslin

2002

Justina Crosslin og Steven Tyler fikk et møte i 2002.

MåleResultatHøyde55%'> Kompatibilitet 14% se forholdet #elleve

Teresa Barrick

1983 - 2006

Teresa Barrick og Steven Tyler var gift i 17 år. De datet i 5 år etter å ha blitt sammen i 1983 og giftet seg 28. mai 1988. 17 år senere ble de skilt i januar 2006.

Forhold 23 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 52% Barn 2 barn se forholdet #10

Cyrinda Foxe

1977 - 1987

Steven Tyler og Cyrinda Foxe var gift i 9 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i mai 1977 og giftet seg 1. september 1978. 9 år senere ble de skilt i november 1987.

sharon case og jimmy wayne
Forhold 10 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 67% Barn 1 barn se forholdet #9

Valeri kendall

1977

Valeri Kendall og Steven Tyler daterte fra januar til oktober 1977.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #8

Baby Buell

1976 - 1977

Steven Tyler og Bebe Buell daterte fra 1976 til 1977.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 52% Barn 1 barn se forholdet #7

Julia Holcom

1974 - 1977

Steven Tyler og Julia Holcom daterte fra 1974 til 1977.

hvem er david duchovny dating
Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #6

Carol Miller

1971 - 1974

Carol Miller og Steven Tyler daterte fra 1971 til 1974.

Forhold 3 år MåleResultatKinesisk dyrekrets80%Alder84%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #5

Maxanne sartori

1971

Maxanne Sartori og Steven Tyler fikk et møte i 1971.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Alder98%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #4

Lynn Collins

1969 - 1971

Lynn Collins og Steven Tyler daterte fra 1969 til 1971.

Forhold 2 år se forholdet #3

Michele Overman

1968 - 1969

Michele Overman og Steven Tyler hadde et forhold fra 1968 til 1969.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Alder84%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #to

Deborah Benson 2

1967

Deborah Benson 2 og Steven Tyler hadde et forhold fra 1967 til 1967.

se forholdet #1

Elizabeth jagger

Elizabeth Jagger hadde et møte med Steven Tyler.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet 30% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Steven Tyler73 VærenMusiker
amerikansk
Aimee Preston- Kreft
Life Rambin31 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Erin Brady48 Personlighet
amerikansk
Olga Gomonova35 SkorpionenModell
Russisk
Carly Simon75 KreftSanger
amerikansk
Justina crosslin- Modell
Teresa Barrick64 SkorpionenMotedesigner
amerikansk
Cyrinda Foxefemti fiskSkuespillerinne
amerikansk
Valeri kendall59 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Baby Buell67 KreftSanger
amerikansk
Julia Holcom63 Leo
Carol Miller70 Radiopersonlighet
amerikansk
Maxanne sartori72 SkorpionenRadiopersonlighet
Lynn Collins- Sosialitet
amerikansk
Michele Overman70 VannmannenModell
amerikansk
Deborah Benson 2- Annen
amerikansk
Elizabeth jagger37 fiskModell
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
LivHunn1. juli 197743 år gammel Baby Buell
Mia AbagaleHunn22. desember 197842 år gammel Cyrinda Foxe
Chelsea AnnaHunn6. mars 198932 år gammel Teresa Barrick
Den MonroeMann31. januar 199130 år gammel Teresa Barrick

Fotogalleri

Tyler i 1996 Tyler opptrådte med Aerosmith i juli 2012 Steven Tyler (til venstre) og Joe Perry (til høyre) opptrer på Nassau Coliseum 1. juli 2012 Stephen Pearcy m / Steven Tyler Aerosmith på Westfalenhalle 1, Dortmund, Tyskland, 18. juni 2014 Aerosmith på Westfalenhalle 1, Dortmund, Tyskland, 18. juni 2014 Aerosmith på Westfalenhalle 1, Dortmund, Tyskland, 18. juni 2014 Aerosmith på Westfalenhalle 1, Dortmund, Tyskland, 18. juni 2014 Aerosmith på Westfalenhalle 1, Dortmund, Tyskland, 18. juni 2014 Aerosmith på Westfalenhalle 1, Dortmund, Tyskland, 18. juni 2014 Aerosmith på Westfalenhalle 1, Dortmund, Tyskland, 18. juni 2014 Aerosmith på Westfalenhalle 1, Dortmund, Tyskland, 18. juni 2014

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Gratulerer med dagen2016Kasape likerFilm
Episk2013Nim Galuu (stemme)Film
Nashville2012Steven TylerTV-show
Episk skolekamp2012Kortfilm
Varmt i Cleveland2010Steven TylerTV-show
Wonder Pets!2006The Mad HatterTV-show
Vær kul2005Steven TylerFilm
Howard Stern on Demand2005TV-show
Stablet2005Steven TylerTV-show
God natt, Joseph Parker2004SammyFilm
Polarekspressen2004Elf Lieutenant, Elf Singer (voice)Film
To og en halv mann2003Steven TylerTV-show
Clubland1999David FosterFilm
Wayne's World 21993Steven Tyler - Aerosmith SingerFilm
Simpsons1989Steven TylerTV-show
Saturday Night Live1975Steven Tyler - AerosmithTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.