Hoved Forhold Steven Seagal

Steven Seagal

Steven Seagal GiftRangering 3694 -144Alder 69 år Zodiac Væren Forhold 6 totalt Barn
7 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Steven Seagal og Erdenetuya BatsukhErdenetuya Batsukh og Steven Seagal har vært gift i 12 år siden 2009. se forholdet

Forhold

Steven Seagal var tidligere gift med Kelly LeBrock(1987 - 1996), Adrienne Larussa(1984 - 1987)og Miyako Fujitani(1974 - 1987).

Steven Seagal har vært i forhold til Arissa Wolf(1994 - 1996)og Jami Gertz.



Om

Steven Seagal er en 69 år gammel amerikansk skuespiller. Født Steven Frederic Seagal 10. april 1952 i Lansing, Michigan, USA, er han kjent for Under Siege i en karriere som spenner over ca. 1988-nåtid og 1982 – nåtid. Stjernetegnet hans er Væren.

Steven Seagal har vært i to matchups på skjermen, inkludert Kelly LeBrock i Vanskelig å drepe (1990)og Sharon Stone i Over loven (1988).

Steven Seagal er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmregissører og amerikanske skuespiller-politikere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Steven Seagal! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift420 år, 4 måneder11 år, 10 måneder4 år
Datingto2 år1 år-
Total620 år, 4 måneder8 år, 3 måneder2 år

Detaljer

FornavnSteven
EtternavnSeagal
Fullt navn ved fødselenSteven Frederic Seagal
Alternativt navnDen store, Lord Stephen, mesteren av Aikido
Alder69 år
Fødselsdag10. april 1952
FødestedLansing, Michigan, USA
Høyde6 '4' (193 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
Religionbuddhist
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBuena Park videregående skole
universitetOrange Coast College, Fullerton College
Yrke TekstSkuespiller, filmprodusent, manusforfatter, filmregissør, kampsportartist, musiker og reserve-assisterende lensmann
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseUnder beleiring
År aktiv1987 – nåtid, c. 1988-nåtid, 1982 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Vedtak
Merke påtegning(2004) TV-reklame: Mountain Dew, (2006) Kino-reklame: Orange.
Offisielle nettstederwww.stevenseagal.com, twitter.com/sseagalofficial, www.facebook.com/sseagalofficial, http://stevenseagal.com/, http://stevenseagal.com
FavorittfolkVladimir Putin

Steven Frederic Seagal (; født 10. april 1952) er en amerikansk skuespiller, produsent, manusforfatter, kampsportartist og musiker som har amerikansk, serbisk og russisk statsborgerskap.

Mer om Steven Seagal Mindre om Steven Seagal

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Erdenetuya BatsukhGift2001tilstede20 år
5Arissa WolfForhold1994nitten nittiseks2 år
4Kelly LeBrockGiftSeptember 1986Nov 199610 år
3Adrienne LarussaGift198319874 år
toMiyako FujitaniGift1974198713 år
1Jami GertzForhold -
Erdenetuya Batsukh #6

Erdenetuya Batsukh

2001

Erdenetuya Batsukh og Steven Seagal har bi ...[vis par] Arissa Wolf #5

Arissa Wolf

1994 - 1996

Steven Seagal og Arissa Wolf skilte seg i 19 ...[vis par] Kelly LeBrock #4

Kelly LeBrock

1986 - 1996

Steven Seagal og Kelly LeBrock ble skilt ...[vis par] Adrienne Larussa #3

Adrienne Larussa

1983 - 1987

Adrienne Larussa og Steven Seagal var skilt ...[vis par] Miyako Fujitani #to

Miyako Fujitani

1974 - 1987

Steven Seagal og Miyako Fujitani var skilt ...[vis par] Jami Gertz #1

Jami Gertz

Jami Gertz og Steven Seagal er skilt ...[vis par] #6

Erdenetuya Batsukh

2001

Erdenetuya Batsukh og Steven Seagal har vært gift i 12 år.



Forhold 20 år Barn 1 barn se forholdet #5

Arissa Wolf

1994 - 1996

Steven Seagal og Arissa Wolf daterte fra 1995 til 1996.

Forhold 2 år Barn 1 barn se forholdet #4

Kelly LeBrock

1986 - 1996

Steven Seagal og Kelly LeBrock var gift i 9 år. De datet i 8 måneder etter å ha blitt sammen i september 1986 og giftet seg 5. september 1987. 9 år senere ble de skilt i november 1994.

Forhold 10 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 81% Barn 3 barn se forholdet #3

Adrienne Larussa

1983 - 1987

Adrienne Larussa og Steven Seagal er skilt etter et ekteskap på 3 år.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Alder33%'> Kompatibilitet 38% se forholdet #to

Miyako Fujitani

1974 - 1987

Steven Seagal og Miyako Fujitani er skilt etter et ekteskap på 12 år. De hadde 2 barn.

Forhold 13 år MåleResultatKinesisk dyrekrets1%Alder44%'> Kompatibilitet elleve% Barn 2 barn se forholdet #1

Jami Gertz

Jami Gertz og Steven Seagal hadde et forhold.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 54% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Steven Seagal69 VærenSkuespiller
amerikansk
Erdenetuya Batsukh- Ektefelle
Mongolsk
Arissa Wolf-
Kelly LeBrock61 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Adrienne Larussa73 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Miyako Fujitani58 Slektning
Japansk
Jami Gertz55 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
KentaroMann3. oktober 197545 år gammel Miyako Fujitani
AyakoHunn7. desember 197941 år gammel Miyako Fujitani
AnalysereHunn20. juni 198733 år gammel Kelly LeBrock
DominickMann21. juni 199030 år gammel Kelly LeBrock
ArissaHunn24. juli 199327 år gammel Kelly LeBrock
SavannahHunn9. september 199624 år gammel Arissa Wolf
KunzangMann17. september 200911 år gammel Erdenetuya Batsukh

Fotogalleri

Drivet to Kill Generalsjef - Steven Seagal Generalsjef - Steven Seagal Generalsjef - Steven Seagal Slitasje - Steven Seagal Slitasje - Steven Seagal Steven Seagal Steven Seagal - Caravan of Stories Magazine Pictorial [Russland] (juli 2012) Casey Ryback Casey Ryback Casey Ryback Casey Ryback

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Utover loven2019Augustine 'Firm' AdairFilm
Slitasje2018AkserFilm
Generalsjef2018Jake AlexanderFilm
Kina-selger2017.LauderFilm
End of a Gun2016DeckerFilm
Ærekodeks2016Oberst Robert SikesFilm
Karteller2016John HarrisonFilm
Det perfekte våpen2016DirektørenFilm
Sniper: Special Ops2016JakeFilm
Kontrakt for å drepe2016John HarmonFilm
Absolusjon2015.John AlexanderFilm
Gutshot Straight2014Paulie TrunksFilm
Force of Execution2013Alexander CoatesFilm
Maksimal overbevisning2012KryssFilm
Sauerpåvirkning2011Paul WielandKortfilm
Machete2010TorrezFilm
Ekte rettferdighet2010Elijah KaneTV-show
Født til å lage bråk2010Robert 'Bobby' SamuelsFilm
Målvakten2009Roland SallingerFilm
Løkfilmen2008Cock PuncherFilm
Inni sola2005Travis HunterFilm
Clementine2004Jack MillerFilm
Utlendingen2003Jonathan ColdFilm
Halv død2002Sasha PetrosevitchFilm
Utgangs sår2001Orin BoydFilm
Ticker2001Frank Glass (som Steven Segal, Steven Slowhand Segal)Film
Patrioten1998Dr. Wesley McClarenFilm
Brann ned nedenfor1997Jack TaggertFilm
Utøvende beslutningnitten nittiseksOberstløytnant Austin TravisFilm
The Glimmer Mannitten nittiseksLøytnant Jack ColeFilm
Under Siege 2: Dark Territorynitten nitti femCasey RybackFilm
På dødelig grunn1994Forrest TaftFilm
Under beleiring1992Casey RybackFilm
Ut for rettferdighet1991Det. Gino FelinoFilm
Vanskelig å drepe1990Mason StormFilm
Merket for døden1990John HatcherFilm
Over loven1988Nico ToscaniFilm
Roseanne1988Steven SeagalTV-show
Den meksikanske forbindelsenGan SirankiriFilm
Over loven 2Nico ToscaniFilm
Legenden om Johnny JonesDetektiv CutchinFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Kelly LeBrock og Steven SeagalKelly LeBrock
    • Vanskelig å drepe
      1990
    [vis matchup]
  • Sharon Stone og Steven SeagalSharon Stone
    • Over loven
      1988
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Daniel Filho og Marcia Couto
Daniel Filho og Marcia Couto
28. mai 2021 ... Daniel Filho og Marcia Couto bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf
28. mai 2021 ... Shia LaBeouf nyheter, sladder, bilder av Shia LaBeouf, biografi, Shia LaBeouf kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Shia LaBeouf forholdsliste. Shia LaBeouf dating historie, 2021, 2020, liste over Shia LaBeouf forhold.
Carla pereyra
Carla pereyra
28. mai 2021 ... Carla Pereyra nyheter, sladder, bilder av Carla Pereyra, biografi, Carla Pereyra kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste Carla Pereyra. Carla Pereyra dating historie, 2021, 2020, liste over Carla Pereyra forhold.
Lionel richie
Lionel richie
28. mai 2021 ... Lionel Richie nyheter, sladder, bilder av Lionel Richie, biografi, Lionel Richie kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Lionel Richie forholdsliste. Lionel Richie dating historie, 2021, 2020, liste over Lionel Richie forhold.
Nathan Kress
Nathan Kress
28. mai 2021 ... Nathan Kress nyheter, sladder, bilder av Nathan Kress, biografi, Nathan Kress kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Nathan Kress forholdsliste. Nathan Kress dating historie, 2021, 2020, liste over Nathan Kress forhold.
Ghilherme Lobo
Ghilherme Lobo
28. mai 2021 ... Ghilherme Lobo nyheter, sladder, bilder av Ghilherme Lobo, biografi, Ghilherme Lobo kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ghilherme Lobo forholdsliste. Ghilherme Lobo dating historie, 2021, 2020, liste over Ghilherme Lobo forhold.
Marianna Zydek
Marianna Zydek
28. mai 2021 ... Marianna Zydek nyheter, sladder, bilder av Marianna Zydek, biografi, Marianna Zydek kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Marianna Zydek forholdsliste. Marianna Zydek dating historie, 2021, 2020, liste over Marianna Zydek forhold.