Hoved Forhold Steve Young

Steve Young

Steve Young GiftAlder 59 år Zodiac Vekten Forhold 2 totalt Barn
4 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Steve Young og Barbara GrahamBarbara Graham og Steve Young har vært gift i 21 år siden 14. desember 1999. se forholdet

Forhold

Steve Young har vært i et forhold med Christy Fichtner.

hvem er jesse spencer dating

Om

Steve Young er en 59 år gammel amerikansk fotballspiller. Født Jon Steven Young 11. oktober 1961 i Salt Lake City, Utah USA, han er kjent for 3 × Super Bowl-mester (XXIII, XXIV, XXIX). Stjernetegnet hans er Vekten.



Steve Young er medlem av følgende lister: 1961 fødsler, amerikansk fotball quarterbacks og People from Greenwich, Connecticut.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Steve Young! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

som er jill wagner forlovet med

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift121 år, 2 måneder--
Dating1---
Totalto21 år, 2 måneder10 år, 7 måneder-

Detaljer

FornavnJon
MellomnavnSteven
EtternavnUng
Fullt navn ved fødselenJon Steven Young
Alternativt navnSteve Young, Jon Steven Young
Alder59 år
Fødselsdag11. oktober 1961
FødestedSalt Lake City, Utah USA
Høyde6 '2' (188 cm)
Vekt98 kg (215 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleGreenwich (CT)
universitetByu, Colorado
Yrke TekstFotballspiller
YrkeAmerikansk fotball)
Amerikansk fotballposisjonQuarterback
UtkastUtarbeidet av Tampa Bay Buccaneers i 1. runde (1. totalt) av 1984 NFL Supplemental Draft.
Hall of FameInnlemmet i Hall of Fame i 2005
Krav til berømmelse3 × Super Bowl-mester (XXIII, XXIV, XXIX)

Jon Steven Young (født 11. oktober 1961) er en tidligere profesjonell amerikansk fotball quarterback som spilte i National Football League (NFL) i 15 sesonger, primært med San Francisco 49ers. Han spilte også for NFL Tampa Bay Buccaneers og Los Angeles Express i United States Football League (USFL). Young spilte collegefotball for Brigham Young University (BYU), og satte skole- og NCAA-rekorder på vei til å bli nummer to for Heisman Trophy i 1983.



Mer om Steve Young Mindre om Steve Young

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toBarbara GrahamGift2000tilstede21 år
1Christy FichtnerForhold -
Barbara Graham #to

Barbara Graham

2000

Barbara Graham og Steve Young har vært gift ...[vis par] Christy Fichtner #1

Christy Fichtner

Steve Young og Christy Fichtner er separate ...[vis par] #to

Barbara Graham

2000

Barbara Graham og Steve Young har vært gift i 21 år.

Forhold 21 år Barn
4 barn
se forholdet #1

Christy Fichtner

Steve Young og Christy Fichtner hadde et forhold.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Steve Young59 VektenAmerikansk fotball)
amerikansk
Barbara Graham- Modell
amerikansk
Christy Fichtner58 SkorpionenModell
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
2. datterHunn Barbara Graham
Braden StevenMann8. desember 200020 år gammel Barbara Graham
Jackson GrahamMann2. mars 200318 år gammel Barbara Graham
SommerHunn17. mai 200615 år gammel Barbara Graham

Fotogalleri

Steve Young Steve Young Steve Young

Filmografi

FilmÅrKarakterType
National Football League Honours2012Han selvTV-show
Et fotballiv2011SelvTV-show
30 for 302009Selvkvarter, Los Angeles ExpressTV-show
2007 NFL-utkast2007Han selvTV-show
Super Bowl XL2006Han selvTV-show
Mike og Mike2006Selv - ESPN NFL-analytikerTV-show
Rachael Ray2006SelvTV-show
Danser med stjernene2005SelvTV-show
Den største taperen2004SelvTV-show
Singelavdelingen2002Bror NinerFilm
amerikansk Idol2002SelvTV-show
ESPN SportsCentury1999Selv (3 episoder, 2000-2006)TV-show
Fox og venner1998SelvTV-show
Dharma & Greg1997SelvTV-show
O'Reilly-faktorennitten nittiseksHan selvTV-show
Super Bowl XXIXnitten nitti femHan selvTV-show
Dennis Miller Live1994SelvTV-show
NFL på FOX1994Selv - San Francisco 49ers QuarterbackTV-show
Frasier1993BlakeTV-show
Sent på kvelden med Conan O'Brien1993Seg selv (2 episoder, 1995-1996)TV-show
Lois & Clark: The New Adventures of Superman1993Joe Malloy (1 episode, 1996)TV-show
Mandag kveld nedtelling1993Selvanalytiker på stedetTV-show
Tonight Show med Jay Leno1992Seg selv (3 episoder, 1997-2000)TV-show
Beverly Hills, 902101990Steve Young 1 episode, 1995TV-show
Vinger1990Steve YoungTV-show
Super Bowl XXIV1990Selv - San Francisco 49ers QuarterbackTV-show
TNT Sunday Night Football1990Himself - San Francisco 49ers Quarterback (1 episode, 1992)TV-show
Super Bowl XXIII1989Selv - San Francisco 49ers Reserve QuarterbackTV-show
ESPNs Sunday Night Football1987Himself - San Francisco 49ers Quarterback (9 episoder, 1987-1998)TV-show
1. og ti: mesterskapet1984Han selvTV-show
Frontlinje1983Selv - San Francisco 49ers, 1987-99TV-show
Sportssenter1979Selv - NFL-analytikerTV-show
NFL mandag kveld fotball1970Selv - San Francisco 49ers QuarterbackTV-show
60 minutter1968Selv - San Francisco 49ers Quarterback (segment 'The Mormons')TV-show
NFL på NBC1965Selv - San Francisco 49ers QuarterbackTV-show
NFL på CBS1956Selv - San Francisco 49ers QuarterbackTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler