Hoved Forhold Steve Martin

Steve Martin

Steve Martin GiftRangering 2701 -612Alder 75 år Zodiac Leo Forhold 10 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Steve Martin og Anne StringfieldAnne Stringfield og Steve Martin har vært gift i 13 år siden 28. juli 2007. se forholdet

Forhold

Steve Martin var tidligere gift med Victoria Tennant(1986 - 1994).

Steve Martin har vært i forhold til Anne Heche(1994 - 1997), Mary Tyler Moore(1982)Bernadette Peters(1977 - 1982), Karen Carpenter(1977), Eve Babitz(1972)og Linda Ronstadt(1972).



Steve Martin har hatt et møte med Maureen McCormick(1976).

Det ryktes at Steve Martin har koblet seg til Kristin Davis.

Om

Steve Martin er en 75 år gammel amerikansk skuespiller. Født Stephen Glenn Martin 14. august 1945 i Waco, Texas, USA og utdannet ved Garden Grove High School i 1963, og er kjent for The Jerk. Stjernetegnet hans er Leo.



Steve Martin har vært i 20 matchups på skjermen, inkludert Bernadette Peters i Pennies from Heaven (nitten åtti en), Bonnie Hunt i Billigere av Dozen (2003), Carol Kane inn Min blå himmel (1990), Claire Danes i Shopgirl (2005)og Daryl Hannah i Roxanne (1987).

Steve Martin er medlem av følgende lister: Mottakere av Oscar-ærespris, vinnere av Emmy-prisen og amerikanske filmskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Steve Martin! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto18 år, 6 måneder14 år, 3 måneder10 år
Dating64 år, 8 måneder1 år, 2 måneder2 måneder, 1 dag
Støte på1---
Ryktet1---
Total1018 år, 6 måneder3 år, 6 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnSteve
MellomnavnGlenn
EtternavnMartin
Fullt navn ved fødselenStephen Glenn Martin
Alternativt navnSteve, Stephen Glenn Martin, Steve Martin
Alder75 år
Fødselsdag14. august 1945
FødestedWaco, Texas, USA
Høyde183 cm
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeGrå
Karakteristisk funksjonFor tidlig hvitt hår
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
ReligionAgnostiker
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleRancho Alamitos High School (1963), Garden Grove High School i 1963
universitetCalifornia State University Long Beach (droppet ut)
Yrke TekstSkuespiller, komiker, skribent, dramatiker, produsent, musiker og komponist
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseThe Jerk
Musiksjanger (tekst)Surrealistisk humor, Musical Comedy, Physical Comedy, Sketch Comedy, Wit / word Play, Bluegrass, Folk Revival, Pop, Country, Word Play, Improvisational comedy, Satire
MusikksjangerKomedie / muntlig
År (er) Aktiv1967 – nåtid
MusikkdataSketch Comedy, Standup Comedy
MusikkstilKomedie, Musikkkomedie, Progressiv Bluegrass, Bluegrass, Tradisjonell Bluegrass
Music MoodSilly, Manic, Boisterous, Gleeful, Freewheeling, Literate, Outrageous, Energetic, Witty
InstrumentVokal, Banjo
Instrument (tekst)Banjo, vokal
PlateselskapRounder, Warner Bros.
Tilknyttede handlingerEdie Brickell, Earl Scruggs, Steep Canyon Rangers, Martin Short
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kjendis Talent International
Merke påtegningTV-reklame for Merrill Lynch (stemme)
Offisielle nettstederwww.stevemartin.com/, www.nndb.com/people/407/000022341/, http://stevemartin.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/steve_martin/, www.allmovie.com/artist/steve-martin -p101485

Stephen Glenn Martin (født 14. august 1945) er en amerikansk skuespiller, komiker, skribent og musiker. Martin ble offentlig kjent på 1960-tallet som forfatter for The Smothers Brothers Comedy Hour, og senere som hyppig gjest i The Tonight Show. På 1970-tallet utførte Martin sine offbeat, absurdistiske komedierutiner før de pakket hus på nasjonale turneer. Siden 1980-tallet, etter å ha forgrenet seg fra komedie, har Martin blitt en vellykket skuespiller, i tillegg til en forfatter, dramatiker, pianist og banjo-spiller, og til slutt tjent ham blant annet Emmy, Grammy og American Comedy-priser.

Mer om Steve Martin Mindre om Steve Martin

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
10Anne StringfieldGiftNov 2002tilstede18 år
9Anne HecheForholdOktober 1994Januar 19972 år
8Victoria TennantGift1984199410 år
7Mary Tyler MooreForhold19821982-
6Bernadette PetersForholdMai 1977Januar 19824 år
5Karen CarpenterForholdApr 1977Juni 19772 måneder
4Maureen McCormickStøte på19761976-
3Eve BabitzForhold19721972-
toLinda RonstadtForhold19721972-
1Kristin DavisStøte på R -
Anne Stringfield #10

Anne Stringfield

2002

Anne Stringfield og Steve Martin har vært ...[vis par] Anne Heche #9

Anne Heche

1994 - 1997

Steve Martin og Anne Heche skilte seg i januar ...[vis par] Victoria Tennant #8

Victoria Tennant

1984 - 1994

Victoria Tennant og Steve Martin ble skilt ...[vis par] Mary Tyler Moore #7

Mary Tyler Moore

1982

Steve Martin og Mary Tyler Moore er separert ...[vis par] Bernadette Peters #6

Bernadette Peters

1977 - 1982

Steve Martin og Bernadette Peters skilles ...[vis par] Karen Carpenter #5

Karen Carpenter

1977

Karen Carpenter og Steve Martin skiltes i ...[vis par] Maureen McCormick #4

Maureen McCormick

1976

Maureen McCormick og Steve Martin er separate ...[vis par] Eve Babitz #3

Eve Babitz

1972

Eve Babitz og Steve Martin er skilt ...[vis par] Linda Ronstadt #to

Linda Ronstadt

1972

Steve Martin og Linda Ronstadt er skilt ...[vis par] Kristin Davis #1Rykte

Kristin Davis

Steve Martin og Kristin Davis er skilt ...[vis par] #10

Anne Stringfield

2002

Anne Stringfield og Steve Martin har vært gift i 13 år. De datet i 4 år etter å ha blitt sammen i november 2002 og giftet seg 28. juli 2007.

Forhold 18 år MåleResultatKinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #9

Anne Heche

1994 - 1997

Steve Martin og Anne Heche daterte fra oktober 1994 til januar 1997.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 19% se forholdet #8

Victoria Tennant

1984 - 1994

Victoria Tennant og Steve Martin var gift i 7 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i 1984 og giftet seg 20. november 1986. 7 år senere ble de skilt i 1994.

Forhold 10 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 86% se forholdet #7

Mary Tyler Moore

1982

Steve Martin og Mary Tyler Moore hadde et forhold fra 1982 til 1982.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #6

Bernadette Peters

1977 - 1982

Steve Martin og Bernadette Peters daterte fra 1978 til januar 1982.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #5

Karen Carpenter

1977

Karen Carpenter og Steve Martin daterte fra 1977 til juni 1977.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #4

Maureen McCormick

1976

Maureen McCormick og Steve Martin fikk et møte i 1976.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #3

Eve Babitz

1972

Eve Babitz og Steve Martin daterte i 1972.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder52%'> Kompatibilitet 18% se forholdet #to

Linda Ronstadt

1972

Steve Martin og Linda Ronstadt daterte i 1972.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #1

Kristin Davis

(Rykte)

Det ryktes at Steve Martin har koblet seg til Kristin Davis.

er sabrina snekker og peyton meyer dating
MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 19% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Steve Martin75 LeoSkuespiller
amerikansk
Anne Stringfield49 Journalist
Anne Heche52 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Victoria Tennant70 VektenSkuespillerinne
Britisk
Mary Tyler Moore80 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Bernadette Peters73 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Karen Carpenter32 fiskSanger
amerikansk
Maureen McCormick64 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Eve Babitz78 TyrenForfatter
amerikansk
Linda Ronstadt74 KreftSanger
amerikansk
Kristin Davis56 fiskSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

SuperHeavy feirer utgivelsen av deres nye CD - 21. september 2011 Jean Pigozzi Little Shop of Horrors - Bill Murray Little Shop of Horrors - Ellen Greene Mick Jagger og L'Wren Scott ankommer Vanity Fair Oscar-festen som Graydon Carter arrangerte på Sunset Tower 27. februar 2011 i West Hollywood, California Mick Jagger og L'Wren Scott ankommer Vanity Fair Oscar-festen som Graydon Carter arrangerte på Sunset Tower 27. februar 2011 i West Hollywood, California LITTLE SHOP OF HORRORS 1986 Film Musical LITTLE SHOP OF HORRORS 1986 Film Musical Hjem (2015) Hjem (2015) Hjem (2015) Love the Coopers (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Bare mord i bygningen2021CharlesTV-show
Grusomme sko2020FortellerKortfilm
Brudens far del 3 (ish)2020George BanksKortfilm
Billy Lynn's Long Halftime Walk2016NormFilm
Hjem2015.Kaptein Smek (stemme)Film
Elsker Coopers2015.Filler (stemme)Film
Nesten hjemme2014Kaptein Smek (stemme)Kortfilm
Det store året2011Stu PreisslerFilm
The Pink Panther 22009ClouseauFilm
Det er komplisert2009Adam SchafferFilm
baby mamma2008BarryFilm
Den rosa panteren2006ClouseauFilm
30 Rock2006Gavin VolureTV-show
Billigere av Dozen 22005Tom BakerFilm
Shopgirl2005Ray PorterFilm
Jiminy Glick i Lalawood2004Steve MartinFilm
Å bringe huset ned2003Peter SandersonFilm
Billigere av Dozen2003Tom BakerFilm
Looney Tunes: Back in Action2003Herr styrelederFilm
The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch2002Steve Martin - intervjuobjektTV-film
Novocaine2001Frank SangsterFilm
Joe Gould's Secret2000Charlie-duellFilm
Bowfinger1999BowfingerFilm
The Out-of-Towners1999Henry ClarkFilm
Prinsen av Egypt1998Hotep (stemme)Film
Den spanske fangen1997Jimmy DellFilm
Sgt. Bilkonitten nittiseksSersjant Ernest G. BilkoFilm
Brudens far del IInitten nitti femGeorge BanksFilm
En enkel vri på skjebnen1994Michael McCannFilm
Nøtteblanding1994PhilipFilm
Og bandet spilte videre1993BrorenTV-film
Hus passer1992DavisFilm
Troens sprang1992JonasFilm
Brudens far1991George BanksFilm
Grand Canyon1991DavisFilm
L.A.-historien1991Harris K. TelemacherFilm
Min blå himmel1990Vincent 'Vinnie' AntonelliFilm
Foreldreskap1989GilFilm
Simpsons1989Ray PattersonTV-show
Dirty Rotten Scoundrels1988Freddy BensonFilm
Fly, tog og biler1987Neal PageFilm
Roxanne1987C. D. ballerFilm
Tracey Ullman Show1987Rusty DeClureTV-show
Tre Amigos!1986Lucky DayFilm
Little Horrors Shop1986Orin Scrivello D.D.S.Film
Movers & Shakers1985Fabian LongioFilm
Hele meg1984Roger cobbFilm
Den ensomme fyren1984LarryFilm
Mannen med to hjerner1983Dr. Michael HfuhruhurrFilm
Døde menn bruker ikke rutete1982Rigby ReardonFilm
Twilight Theatre1982Ulike tegnTV-film
Twilight Theatre II1982DiverseTV-film
Pennies from Heavennitten åtti enArthurFilm
The Jerk1979Cat Juggler (som Pig Eye Jackson også), NavinFilm
Muppet-filmen1979Frekk servitørFilm
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band1978Dr. Maxwell EdisonFilm
Den fraværende sinneren1977StevenKortfilm
Saturday Night Live1975Guy, Roger Stone, VariousTV-show
Dok1975Brian BogertTV-show
Ken Berry 'Wow' Show1972Regular (1972)TV-show
Nok en fin rot1972HippieFilm
Sonny and Cher Comedy Hour1971Ulike tegnTV-show
Av for å se veiviseren1967Simon PiemanTV-show
Carol Burnett Show1967KelnerTV-show
The Smothers Brothers Comedy Hour1967Middelalderens kongeTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Bernadette Peters og Steve MartinBernadette Peters
    • Pennies from Heaven
      nitten åtti en
    [+1 til]
  • Bonnie Hunt og Steve MartinBonnie Hunt
    • Billigere av Dozen 2
      2005
    [+1 til]
  • Carol Kane og Steve MartinCarol Kane
    • Min blå himmel
      1990
    [vis matchup]
  • Claire Danes og Steve MartinClaire Danes
    • Shopgirl
      2005
    [vis matchup]
  • Daryl Hannah og Steve MartinDaryl Hannah
    • Roxanne
      1987
    [vis matchup]
  • Deborah Rush
    • Min blå himmel
      1990
    [vis matchup]
  • Diane Keaton og Steve MartinDiane keaton
    • Brudens far
      1991
    [+1 til]
  • Madolyn Smith-Osborne og Steve MartinMadolyn Smith Osborne
    • Hele meg
      1984
    [vis matchup]
  • Rachel Ward og Steve MartinRachel Ward
    • Døde menn bærer ikke rutete
      1982
    [vis matchup]
  • Sarah Parker og Steve MartinSarah Jessica Parker
    • L.A.-historien
      1991
    [vis matchup]
  • Steve Martin og Carol BurnettCarol Burnett
    • Carol Burnett Show
      1967
    [vis matchup]
  • Steve Martin og Goldie HawnGoldie Hawn
    • Hus passer
      1992
    [+1 til]
  • Joely Fisher
    • Nøtteblanding
      1994
    [vis matchup]
  • Steve Martin og Judith IveyJudith Ivey
    • Den ensomme fyren
      1984
    [vis matchup]
  • Steve Martin og Kathleen TurnerKathleen Turner
    • Mannen med to hjerner
      1983
    [vis matchup]
  • Steve Martin og Mary SteenburgenMary Steenburgen
    • Foreldreskap
      1989
    [vis matchup]
  • Melanie Mayron
    • Min blå himmel
      1990
    [vis matchup]
  • Steve Martin og Rita WilsonRita Wilson
    • Nøtteblanding
      1994
    [vis matchup]
  • Robyn Douglass
    • Den ensomme fyren
      1984
    [vis matchup]
  • Steve Martin og Victoria TennantVictoria Tennant
    • Hele meg
      1984
    [vis matchup]
Flere Steve Martin Matchups på skjermen Mindre Steve Martin Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...