Hoved Dating Sofia Shinas

Sofia Shinas

Sofia ShinasAlder 52 år Zodiac Tvillingene

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre poster er Sofia Shinas muligens singel.






Forhold

Vi har ingen oversikt over tidligere forhold for Sofia Shinas.



Om

Sofia Shinas er en 52 år gammel kanadisk skuespillerinne. Født 17. juni 1968 i Toronto, Ontario, hun er kjent for Shelly Webster i The Crow. Stjernetegnet hennes er Gemini.






hvem er brandon beemer gift med

Sofia Shinas har vært i en matchup på skjermen med Brandon Lee i Kråken (1994).



som er chad kroeger gift med

Sofia Shinas er medlem av følgende lister: Warner Records-artister, University of Southern California alumni og kanadiske filmskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Sofia Shinas! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Detaljer

FornavnSofia
EtternavnShinas
Fullt navn ved fødselenSofia Shinas
Alder52 år
Fødselsdag17. juni 1968
FødestedToronto, Ontario
Høyde175 cm (5 '9')
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeNett
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
NasjonalitetKanadisk
Yrke TekstSanger-låtskriver, skuespillerinne, regissør
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseShelly Webster i The Crow
Musiksjanger (tekst)Pop, dans
År (er) Aktiv1991 – nåtid
PlateselskapWarner (1992)
Offisielle nettstederwww.tvrage.com/person/id-47720/Sofia+Shinas

Sofia Shinas (født 17. januar 1968) er en gresk kanadisk sanger, låtskriver, skuespillerinne og regissør.

Mer om Sofia Shinas Mindre om Sofia Shinas

Fotogalleri

Sofia Shinas Sofia Shinas Brandon Lee og Sofia Shinas Brandon Lee og Sofia Shinas i The Crow (1994) Brandon Lee og Sofia Shinas i The Crow (1994) Sofia Shinas Sofia Shinas Sofia Shinas Sofia Shinas Sofia Shinas Sofia Shinas Sofia Shinas

Filmografi

FilmÅrKarakterType
DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse2016RosabelFilm
Pitts planet2004Fay Kennedy NBC News AnchorFilm
Dilemma1997Lydia CantrellFilm
Fiendtlig hensikt1997GinaFilm
Sulten1997ClaireTV-show
De ytre grensenenitten nitti femMary 25, ValerieTV-show
Ripper Mannitten nitti femGenaFilm
Terminalhastighet1994Broken Legs MaxFilm
Kråken1994ShellyFilm
Blå himmel1994GinaTV-show
Red Shoe Diaries1992Kvinne på togTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Brandon Lee og Sofia ShinasBrandon Lee
    • Kråken
      1994
    [vis matchup]

Diskusjoner






Interessante Artikler

Redaksjonens

Chiaki Takahashi
Chiaki Takahashi
28. mai 2021 ... Nyheter fra Chiaki Takahashi, sladder, bilder av Chiaki Takahashi, biografi, Chiaki Takahashi kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Chiaki Takahashi forholdsliste. Chiaki Takahashi dating historie, 2021, 2020, liste over Chiaki Takahashi forhold.
Lori Pfeiffer
Lori Pfeiffer
28. mai 2021 ... Lori Pfeiffer nyheter, sladder, bilder av Lori Pfeiffer, biografi, Lori Pfeiffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Lori Pfeiffer forholdsliste. Lori Pfeiffer dating historie, 2021, 2020, liste over Lori Pfeiffer forhold.
John Malkovich og Nicoletta Peyran
John Malkovich og Nicoletta Peyran
28. mai 2021 ... John Malkovich og Nicoletta Peyran bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
21 bilder av den unge Bruce Lee
21 bilder av den unge Bruce Lee
Denne lysbildefremvisningen inneholder bilder av en ung Bruce Lee. Lee ble født 27. november 1940 i Chinatown, San Francisco, av foreldre som ble født i Hong Kong. Han vokste opp ...
Christopher Poree
Christopher Poree
28. mai 2021 ... Christopher Poree nyheter, sladder, bilder av Christopher Poree, biografi, Christopher Poree kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Poree forholdsliste. Christopher Poree dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Poree forhold.
Anika Bormann
Anika Bormann
28. mai 2021 ... Anika Bormann nyheter, sladder, bilder av Anika Bormann, biografi, Anika Bormann kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Anika Bormann forholdsliste. Anika Bormann dating historie, 2021, 2020, liste over Anika Bormann forhold.
Kimberly Crew
Kimberly Crew
28. mai 2021 ... Kimberly Crew-nyheter, sladder, bilder av Kimberly Crew, biografi, Kimberly Crew-kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Kimberly Crew forholdsliste. Kimberly Crew dating historie, 2021, 2020, liste over forhold mellom Kimberly Crew.