Hoved Forhold Sheryl Crow

Sheryl Crow

Sheryl Crow EnkeltRangering 403 917Alder 58 år Zodiac Jomfruen Forhold 12 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Sheryl Crow er for tiden singel.

Forhold

Sheryl Crow har vært forlovet med Lance Armstrong(2005 - 2006).



som er elyes gabel gift med

Sheryl Crow har vært i forhold til Doyle Bramhall II(2011), John Cass(2008), Steve Bing(2007 - 2008), Hank Azaria(2006), Ryan Seacrest(2006), Josh Charles(2003), Owen Wilson(1999 - 2001), Eric clapton(1998 - 2000), Kevin Gilbert(1994 - 1995)og John O'Brien.

Sheryl Crow har hatt et møte med Kid Rock(2002).

Om

Sheryl Crow er en 58 år gammel amerikansk sanger. Født Sheryl Suzanne Crow 11. september 1962 i Kennett, Missouri, USA, er hun kjent for All I Wanna Do i en karriere som spenner over 1987 – nåtid og 1985 – nåtid og 1984 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Jomfruen.



Sheryl Crow er medlem av følgende lister: 1962 fødsler, amerikanske kvinnelige sangere og amerikanske popsangere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Sheryl Crow! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert13 år, 1 måned--
Dating102 år6 måneder, 26 dager1 måned, 1 dag
Støte på1---
Total123 år, 1 måned8 måneder, 26 dager1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnSheryl
MellomnavnSuzanne
PikenavnKråke
Fullt navn ved fødselenSheryl Suzanne Crow
Alder58 år
Fødselsdag11. september 1962
FødestedKennett, Missouri, USA
Høyde5 '3½' (161 cm)
Vekt117 kg (53 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonNedre leppe arr (blir bitt av en hund som barn)
StjernetegnJomfruen
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetUniversity of Missouri (1984)
Yrke TekstSanger, skuespillerinne, komponist
YrkeSanger
Krav til berømmelseAlt jeg vil gjøre
Musiksjanger (tekst)Pop, Rock, Country, Pop Rock, Folk Rock, Country Rock, Blues Rock, Roots Rock, Southern Rock, folk, blues, soul, Americana
MusikksjangerPop, Pop / Rock
År aktiv1986 – nåtid, 1987 – nåtid, 1985 – nåtid, 1984 – nåtid
MusikkstilSamtids pop / rock, voksen alternativ pop / rock, amerikansk trad rock, alternativ / indierock, samtids sanger / låtskriver, pop
Music MoodBekymringsløs, sommerlig, elskverdig / godmodig, avslappet / svak, søker, høstlig, selvsikker, leken, bittersøt, wistful, lengsel, lyse, krumme, melankolske, litterære, intime, jordiske, munter, rousing, rullende, frihjuling
InstrumentGitar, låtskriver, vokal
Instrument (tekst)Vokal, gitar, bass, keyboard, bassgitar, piano, munnspill, trekkspill
PlateselskapA&M, Old Green Barn, Warner Bros., Big Machine
Tilknyttede handlingerKid Rock, Scott Weiland, Willie Nelson, Stevie Nicks, Doyle Bramhall II, Todd Wolfe
Talent Agency (f.eks. Modellering)W Ledelse
Merke påtegning(1994) TV-reklame: VH-1 TV-nettverk, (2001) TV-reklame: GAP-klesbutikker, (2007) Trykkannonser: Revlons Colorist Hair-fargesystem i forbindelse med konsertturen 'Not Fade Away' (2007) : American Express Members Project, (2007) Utskriftsannonser: QVC og FFANY Shoes On Sale-arrangement for brystkreftforskning og utdanning, (2009) TV-reklame (PSA): RepowerAmerica.org, (2012) Utskriftsannonser for Bayer's One-A- Day multi-vitaminer., (2013) TV-reklame: Bayers 'One-a-Day' multi-vitaminer., (September 2013) TV-reklame som promoterer sesongpremieren på ABC TV-serien 'Nashville' (2012).
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)33
Offisielle nettstedertwitter.com/SherylCrow, www.sherylcrow.com/, instagram.com/SherylCrow#, www.youtube.com/user/Sherylcrow, www.facebook.com/sherylcrow, http://sherylcrow.com
FarWendell Crow (trompetist og advokat)
MorBernice Crow (pianolærer)
BrorSteven
SøsterKathy, Karen
VennKelly Lynch

Sheryl Suzanne Crow (født 11. februar 1962) er en amerikansk musiker, sanger, låtskriver og skuespillerinne. Musikken hennes inneholder elementer fra pop, rock, country, jazz og blues. Hun har gitt ut ti studioalbum, fire samlinger, to live-album, og har bidratt til en rekke filmlydspor. Hennes mest populære sanger inkluderer 'All I Wanna Do' (1993), 'Strong Enough' (1993) 'If It Makes You Happy' (1996), 'Everyday Is a Winding Road' (1996), 'Tomorrow Never Dies ( 1997) '(temasangen til James Bond-filmen med samme navn),' My Favorite Mistake '(1998) og' Soak Up the Sun '(2002). Hun har solgt mer enn 50 millioner album over hele verden. Crow har vunnet ni Grammy-priser (av 32 nominasjoner) fra National Academy of Recording Arts and Sciences.



Mer om Sheryl Crow Mindre om Sheryl Crow

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
12Doyle Bramhall IIForholdMai 2011Juni 20111 måned
elleveJohn CassForhold20082008-
10Steve BingForhold200720081 år
9Hank AzariaForhold20062006-
8Ryan SeacrestForhold20062006-
7Lance armstrongForhold200320063 år
6Josh CharlesForhold2003Apr 20033 måneder
5Kid RockStøte på20022002-
4Owen WilsonForholdSeptember 199920011 år
3Eric claptonForhold199820002 år
toKevin GilbertForhold1994nitten nitti fem1 år
1John o'brienUkjent R -
Doyle Bramhall II #12

Doyle Bramhall II

2011

Doyle Bramhall II og Sheryl Crow separerte i ...[vis par] John Cass #elleve

John Cass

2008

John Cassimus og Sheryl Crow er atskilt ...[vis par] Steve Bing #10

Steve Bing

2007 - 2008

Sheryl Crow og Steve Bing skiltes i 2008 ...[vis par] Hank Azaria #9

Hank Azaria

2006

Sheryl Crow og Hank Azaria er skilt ...[vis par] Ryan Seacrest #8

Ryan Seacrest

2006

Ryan Seacrest og Sheryl Crow er skilt ...[vis par] Lance armstrong #7

Lance armstrong

2003 - 2006

Lance Armstrong og Sheryl Crow skiltes i ...[vis par] Josh Charles #6

Josh Charles

2003

Josh Charles og Sheryl Crow skilte seg i april ...[vis par] Kid Rock #5

Kid Rock

2002

Sheryl Crow og Kid Rock er skilt fra hverandre ...[vis par] Owen Wilson #4

Owen Wilson

1999 - 2001

Sheryl Crow og Owen Wilson skilte seg i 2001 ...[vis par] Eric clapton #3

Eric clapton

1998 - 2000

Eric Clapton og Sheryl Crow skiltes i 200 ...[vis par] Kevin Gilbert #to

Kevin Gilbert

1994 - 1995

Kevin Gilbert og Sheryl Crow skilte seg i 19 ...[vis par] #1Rykte

John o'brien

Det var rykter om John O'Brien og Sheryl Crow ...[vis par] #12

Doyle Bramhall II

2011

Doyle Bramhall II og Sheryl Crow datert fra mai til juni 2011.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder1%'> Kompatibilitet 6% se forholdet #elleve

John Cass

2008

John Cassimus og Sheryl Crow daterte i 2008.

se forholdet #10

Steve Bing

2007 - 2008

Sheryl Crow og Steve Bing datert fra 2007 til 2008.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder52%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #9

Hank Azaria

2006

Sheryl Crow og Hank Azaria datert i 2006.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #8

Ryan Seacrest

2006

Ryan Seacrest og Sheryl Crow daterte i 2006.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 19% se forholdet #7

Lance armstrong

2003 - 2006

Lance Armstrong og Sheryl Crow var forlovet i 5 måneder. De datet i to år etter å ha blitt sammen i januar 2003. De var forlovet i september 2005, men separerte seg senere i februar 2006.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #6

Josh Charles

2003

Josh Charles og Sheryl Crow daterte fra januar til april 2003.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #5

Kid Rock

2002

Sheryl Crow og Kid Rock hadde et møte i 2002.

som har bruce jenner datert
MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #4

Owen Wilson

1999 - 2001

Sheryl Crow og Owen Wilson daterte fra 1999 til 2001.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #3

Eric clapton

1998 - 2000

Eric Clapton og Sheryl Crow daterte fra 1998 til 2000.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 42% se forholdet #to

Kevin Gilbert

1994 - 1995

Kevin Gilbert og Sheryl Crow daterte fra 1994 til 1995.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Alder33%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #1

John o'brien

(Rykte)

Det ryktes at John O'Brien har koblet seg til Sheryl Crow.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Alder72%'> Kompatibilitet 38% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Sheryl Crow58 JomfruenSanger
amerikansk
Doyle Bramhall II52 SteinbukkenMusiker
amerikansk
John Cass- Virksomhet
Steve Bing55 VærenVirksomhet
amerikansk
Hank Azaria57 TyrenSkuespiller
amerikansk
Ryan Seacrest46 SteinbukkenTalk show-vert
amerikansk
Lance armstrong49 JomfruenSykling
amerikansk
Josh Charles49 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Kid Rockfemti SteinbukkenMusiker
amerikansk
Owen Wilson52 SkorpionenSkuespiller
amerikansk
Eric clapton76 VærenMusiker
Britisk
Kevin Gilbert29 SkorpionenMusiker
amerikansk
John o'brien36 Skytten
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Reese Witherspoon, Sheryl Crow, Nicole Kidman - 53. årlige CMA-priser i Music City Center i Nashville Den 53. årlige CMA-prisen i Music City Center i Nashville Sheryl Crow - 13. årlige Stand Up For Heroes Benefit Concert i NYC Sheryl Crow - 13. årlige Stand Up For Heroes Benefit Concert i NYC Sheryl Crow - 13. årlige Stand Up For Heroes Benefit Concert i NYC Sheryl Crow - 13. årlige Stand Up For Heroes Benefit Concert i NYC Sheryl Crow - 13. årlige Stand Up For Heroes Benefit Concert i NYC Sheryl Crow - 13. årlige Stand Up For Heroes Benefit Concert i NYC Sheryl Crow - 13. årlige Stand Up For Heroes Benefit Concert i NYC Sheryl Crow - 13. årlige Stand Up For Heroes Benefit Concert i NYC Robert Plant opptrer på scenen under den tredje årlige Love Rocks NYC Benefit Concert for God's Love We Deliver 7. mars 2019 i New York City Robert Plant opptrer på scenen under den tredje årlige Love Rocks NYC Benefit Concert for God's Love We Deliver 7. mars 2019 i New York City

Filmografi

FilmÅrKarakterType
NCIS: New Orleans2014Sheryl CrowTV-show
Julius Jr.2013TV-show
Cougar Town2009SaraTV-show
Biler2006Elvis (stemme, ikke kreditert)Film
30 Rock2006Sheryl CrowTV-show
De-Lovely2004Musikalsk utøver - 'Begin the Beguine'Film
Minus-mannen1999CasperFilm
541998VIP-skytshelgenFilm
Fairway to Heavennitten nittiseksJournalistTV-film
Den nakne sannhetennitten nitti femSheryl CrowTV-show
Imot1994Sheryl CrowTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Daniel Filho og Marcia Couto
Daniel Filho og Marcia Couto
28. mai 2021 ... Daniel Filho og Marcia Couto bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf
28. mai 2021 ... Shia LaBeouf nyheter, sladder, bilder av Shia LaBeouf, biografi, Shia LaBeouf kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Shia LaBeouf forholdsliste. Shia LaBeouf dating historie, 2021, 2020, liste over Shia LaBeouf forhold.
Carla pereyra
Carla pereyra
28. mai 2021 ... Carla Pereyra nyheter, sladder, bilder av Carla Pereyra, biografi, Carla Pereyra kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste Carla Pereyra. Carla Pereyra dating historie, 2021, 2020, liste over Carla Pereyra forhold.
Lionel richie
Lionel richie
28. mai 2021 ... Lionel Richie nyheter, sladder, bilder av Lionel Richie, biografi, Lionel Richie kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Lionel Richie forholdsliste. Lionel Richie dating historie, 2021, 2020, liste over Lionel Richie forhold.
Nathan Kress
Nathan Kress
28. mai 2021 ... Nathan Kress nyheter, sladder, bilder av Nathan Kress, biografi, Nathan Kress kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Nathan Kress forholdsliste. Nathan Kress dating historie, 2021, 2020, liste over Nathan Kress forhold.
Ghilherme Lobo
Ghilherme Lobo
28. mai 2021 ... Ghilherme Lobo nyheter, sladder, bilder av Ghilherme Lobo, biografi, Ghilherme Lobo kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ghilherme Lobo forholdsliste. Ghilherme Lobo dating historie, 2021, 2020, liste over Ghilherme Lobo forhold.
Marianna Zydek
Marianna Zydek
28. mai 2021 ... Marianna Zydek nyheter, sladder, bilder av Marianna Zydek, biografi, Marianna Zydek kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Marianna Zydek forholdsliste. Marianna Zydek dating historie, 2021, 2020, liste over Marianna Zydek forhold.