Hoved Forhold Shawn Mendes

Shawn Mendes

Shawn Mendes DatingRangering 329 -femtiAlder 22 år Zodiac Leo Forhold 3 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Shawn Mendes og Camila CabelloCamila Cabello begynte å date Shawn Mendes juni 2019. se forholdet

Forhold

Shawn Mendes har vært i et forhold med Hailey Bieber(2017-2018)og Billie Eilish O'Connell.

Om

Shawn Mendes er en 22 år gammel kanadisk sanger. Født Shawn Peter Raul Mendes 8. august 1998 i Toronto, Ontario, Canada, han er kjent for Stitches. Stjernetegnet hans er Leo.



Shawn Mendes er medlem av følgende lister: Kanadiske popsangere, Juno Award-vinnere og Kanadiske mannlige sangere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Shawn Mendes! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating31 år, 11 måneder10 måneder, 5 dager7 måneder, 2 dager
Total31 år, 11 måneder10 måneder, 5 dager7 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnShawn
MellomnavnPeter Raul
EtternavnMendes
Fullt navn ved fødselenShawn Peter Raul Mendes
Alternativt navnShawn Peter Raul Mendes, Shawn Mendes
Alder22 år
Fødselsdag8th August, 1998
FødestedToronto, Ontario, Canada
Høyde6 '2' (188 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonSmil, rotete hår, kjeve, høye, muskler
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
NasjonalitetKanadisk
Yrke TekstMusikalsk kunstner
YrkeSanger
Krav til berømmelseSting
Musiksjanger (tekst)Pop, Folk Pop, Pop Rock, folk-pop
År (er) Aktiv2013 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, gitar, piano
PlateselskapIsland, Republic, Universal Music Canada
Tilknyttede handlingerTeddy Geiger, Camila Cabello
Offisielle nettstederhttp://shawnmendesofficial.com

Shawn Peter Raul Mendes (; født 8. august 1998) er en kanadisk sanger og låtskriver. Han fikk en følge i 2013, og la ut sangdeksler på videodelingsapplikasjonen Vine. Året etter fanget han oppmerksomheten til kunstneransvarlig Andrew Gertler og Island Records A&R Ziggy Chareton, som førte til at han signerte en avtale med plateselskapet. Mendes selvtitulerte debut-EP ble utgitt i 2014, etterfulgt av debutstudioalbumet Håndskrevet i 2015. Håndskrevet debuterte på toppen av US Billboard 200, noe som gjorde Mendes til en av fem artister som noensinne har debutert på nummer én før fylte 18. Singelen ' Stitches nådde nummer én i Storbritannia og topp 10 i USA og Canada.



Mer om Shawn Mendes Mindre om Shawn Mendes

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Camila CabelloForholdJuni 2019tilstede1 år
toHailey BieberForholdOkt 2017Mai 20187 måneder
1Billie Eilish O'ConnellForhold20162016-
Camila Cabello #3

Camila Cabello

2019

Camila Cabello begynte å date Shawn Mendes på ...[vis par] Hailey Bieber #to

Hailey Bieber

2017 - 2018

Shawn Mendes og Hailey Bieber skilles i M ...[vis par] Billie Eilish O'Connell #1

Billie Eilish O'Connell

Billie Eilish O'Connell og Shawn Mendes ...[vis par] #3

Camila Cabello

2019

Camila Cabello og Shawn Mendes har vært sammen siden juni 2019.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #to

Hailey Bieber

2017 - 2018

Shawn Mendes og Hailey Bieber datert fra oktober 2017 til mai 2018.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #1

Billie Eilish O'Connell

Billie Eilish O'Connell og Shawn Mendes hadde et forhold fra 2016 til 2016.



MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Shawn Mendes22 LeoSanger
Kanadisk
Camila Cabello24 fiskSanger
Kubansk
Hailey Bieber24 SkorpionenModell
amerikansk
Billie Eilish O'Connell19 SkyttenSanger
amerikansk

Fotogalleri

Shawn Mendes Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin Camila Cabello - Med Shawn Mendes ute i West Hollywood med hunden sin

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Fox presenterer iHeart Living Room Concert for America2020SelvutøvendeTV-show
One World: Together at Home2020SelvTV-show
Shawn Mendes: I Wonder2020SelvFilm
American Music Awards 20202020SelvutøvendeTV-show
Elvis All-Star Tribute2019Han selvTV-film
Den 61. årlige Grammy-prisen2019Selv - utøver og nominertTV-show
Teen Choice Awards 20192019SelvvinnerTV-show
2019 MTV Video Music Awards2019Selvutøvende og vinnerTV-show
American Music Awards 20192019Selvutøvende og vinnerTV-show
2018 Billboard Music Awards2018Han selvTV-show
2018 MTV Video Music Awards2018Selv - utøverTV-show
American Music Awards 20182018SelvutøvendeTV-show
Slipp mikrofonen2017Han selvTV-show
2017 MTV Video Music Awards2017Selv - Nominert og utøverTV-show
American Music Awards 20172017Selv - utøverTV-show
2017 MTV Europe Music Awards2017Selv - utøverTV-show
Dick Clarks nyttårs Rockin 'Eve med Ryan Seacrest 20182017Selv - utøverTV-show
Den 42. årlige People's Choice Awards2016Selv - utøverTV-show
2016 Billboard Music Awards2016SelvutøvendeTV-show
Daglig2016SelvTV-show
Dick Clarks New Years Rockin 'Eve med Ryan Seacrest 20172016Han selvTV-show
The Late Late Show med James Corden2015.Selvmusikal GjestTV-show
Nickelodeon Kids 'Choice Awards 20152015.Han selvTV-show
jeg ville2015.Shawn MendesTV-show
IHeartRadio Music Awards2015.Han selvTV-show
Radio Disney Music Awards2015.Han selvTV-show
Backstage Diaries2015.Himself - Guest (1 episode, 2015)TV-show
2015 MTV Video Music Awards2015.Han selvTV-show
2015 MTV Video Music Awards med People Magazine2015.Han selvTV-show
Kjendis P.O.V.2015.Himself - Performer 1 episode, 2015TV-show
Hot Ones2015.SelvgjestTV-show
De 1002014MacallanTV-show
Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen2014Selvmusikal GjestTV-show
Underdogs2013Unge JakeFilm
Ok! TV2013SelvTV-show
Larry King nå2012SelvgjestTV-show
Tysklands stemme2011SelvrådgiverTV-show
Samtalen2010Selvmusikal GjestTV-show
Ikke berør TV-en min!2010SelvTV-show
Alan Carr: Chatty Man2009Han selvTV-show
C til deg2009SelvTV-show
Graham Norton Show2007Selvmusikal GjestTV-show
The One Show2006SelvutøvendeTV-show
Underholdning i kveld Canada2005Han selvTV-show
X-faktoren2005Selv - utøverTV-show
X-faktoren2004Selv - utøverTV-show
Ellen DeGeneres Show2003Selvmusikal GjestTV-show
Jimmy Kimmel Live!2003Selvmusikalsk gjestTV-show
Det beste hit USA2003SelvTV-show
CMT Crossroads2002TV-show
Hucks gryte2000SelvTV-show
Fox Files1998Selvmusikal GjestTV-show
Få tilgang til Hollywoodnitten nittiseksHan selvTV-show
E! Live from the Red Carpetnitten nitti femHan selvTV-show
Ekstra med Billy Bush1994SelvTV-show
Bor sammen med Kelly og Ryan1988Selvmusikal GjestTV-show
Rock i Rio1985Selv - utøverTV-show
Underholdning i kveldnitten åtti enSelvTV-show
God morgen Amerika1975Selvmusikal GjestTV-show
Saturday Night Live1975Selvmusikal GjestTV-show
Fantastisk1973Han selvTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.