Hoved Forhold Sharon Case

Sharon Case

Sharon Case DatingRangering 2432 -338Alder 50 år Zodiac Vannmannen Forhold 3 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Sharon Case og Mark GrossmanMark Grossman begynte å date Sharon Case september 2019. se forholdet

Forhold

Sharon Case var tidligere gift med Sandy Corzine(2007 - 2009).

Sharon Case har vært i forhold til Jimmy Wayne(2009 - 2018).



Om

Sharon Case er en 50 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født 9. februar 1971 i Detroit, Michigan, USA, er hun kjent for Sharon Newman på The Young and the Restless. Stjernetegnet hennes er Vannmannen.

prins royce kjærester heter 2016

Sharon Case har vært i 14 matchups på skjermen, inkludert Billy Miller i De unge og de rastløse (1973), Daniel Brunnemer Hall i De unge og de rastløse (1973), Don Diamont i De unge og de rastløse (1973), Eric Braeden i De unge og de rastløse (1973)og Jordi Vilasuso i De unge og de rastløse (1973).

Sharon Case er medlem av følgende lister: Amerikanske scientologer, amerikanske TV-skuespillere og fødsler fra 1971.



ben barnes og anna popplewell

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Sharon Case! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift13 år, 10 måneder--
Datingto8 år, 3 måneder4 år, 12 måneder1 år, 9 måneder
Total38 år, 3 måneder4 år, 7 måneder1 år, 9 måneder

Detaljer

FornavnSharon
EtternavnSak
Fullt navn ved fødselenSharon Case
Alder50 år
Fødselsdag9. februar 1971
FødestedDetroit, Michigan, USA
Høyde5 '7' (170 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
ReligionScientologi
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseSharon Newman på The Young and the Restless
År aktiv1989 – nåtid
Offisielle nettstederhttp://www.sharoncasejewelry.com

Sharon Case (født 9. februar 1971) er en amerikansk skuespillerinne og tidligere modell. I en alder av 17 begynte Case å jobbe som modell, og flyttet kort til Japan før han fulgte en skuespillerkarriere. Hun er mest kjent for sine roller på tv-såpeserier på dagtid, og har scoret deler av seriene General Hospital og As the World Turns i de tidlige stadiene av karrieren. I 1994 gikk hun inn i rollen som Sharon Newman i CBS såpeserie The Young and the Restless på dagtid, som hun fremdeles spiller. Case, som regnes som en ledende skuespillerinne i serien, vant 1999 Daytime Emmy Award for enestående birolle i en dramaserie for sin opptreden.

Mer om Sharon Case Mindre om Sharon Case

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Mark GrossmanForholdSep 2019tilstede1 år
toJimmy WayneForholdOktober 200920188 år
1Sandy CorzineGift2006Nov 20093 år
Mark Grossman #3

Mark Grossman

2019

Mark Grossman begynte å date Sharon Case på S ...[vis par] Jimmy Wayne #to

Jimmy Wayne

2009 - 2018

Jimmy Wayne og Sharon Case skilles i 2018 ...[vis par] Sandy Corzine #1

Sandy Corzine

2006 - 2009

Sandy Corzine og Sharon Case ble skilt i ...[vis par] #3

Mark Grossman

2019

Mark Grossman og Sharon Case har vært sammen siden september 2019.



hvem er chili dating 2015
Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #to

Jimmy Wayne

2009 - 2018

Jimmy Wayne og Sharon Case datert fra oktober 2009 til 2018.

Forhold 8 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Alder98%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #1

Sandy Corzine

2006 - 2009

Sandy Corzine og Sharon Case var gift i to år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 2006 og giftet seg 30. april 2007. 2 år senere ble de skilt i november 2009.

Forhold 3 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Sharon Casefemti VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Mark Grossman3. 4 VannmannenSkuespiller
Jimmy Wayne48 Skorpionen
Sandy Corzine-

Fotogalleri

Sharon Case og Steve Burton Peter Bergman og Sharon Case Peter Bergman og Sharon Case Sharon Case - Television Academy Dayme Peer Group Emmy Celebration i LA Sharon Case - Television Academy Dayme Peer Group Emmy Celebration i LA Sharon Case - Television Academy Dayme Peer Group Emmy Celebration i LA Sharon Case - Television Academy Daytime Peer Group Emmy Celebration i LA Sharon Case - Television Academy Dayme Peer Group Emmy Celebration i LA Sharon Case - Television Academy Dayme Peer Group Emmy Celebration i LA Sharon Case - Television Academy Dayme Peer Group Emmy Celebration i LA Sharon Case - Television Academy Dayme Peer Group Emmy Celebration i LA Sharon Case - Television Academy Dayme Peer Group Emmy Celebration i LA

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Pappas hjem2010Frøken Hope JensenTV-film
Stakkars Paul2008LisaTV-show
Undertrykkelser2007JanieKortfilm
Carpool Guy2005DaynaFilm
Wentworth2005Emily & Dream EmilyKortfilm
Tid av livet ditt1999Det er enTV-show
Bryst menn1997Sykepleier i omløpTV-film
Doll of the Dolls1994Anne WellesTV-show
Diplomatisk immunitet1991Ellen Hickel (som Sharon L. Case)Film
Silk Stalkings1991Bonnie Abagail WestTV-show
Beverly Hills, 902101990Darla Diller, Darla DillonTV-show
Parker Lewis kan ikke miste1990Donna Sue Horton, JoanneTV-show
Doogie Howser, M.D.1989Blond # 2TV-show
Jubel1982BrudTV-show
De unge og de rastløse1973Sharon Collins, Sharon Collins Abbott, Sharon Collins NewmanTV-show
Sykehus1963Dawn Winthrop # 2 (1989-1990)TV-show
Som verden snur1956Debbie SimonTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Billy Miller
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Daniel Brunnemer Hall og Sharon CaseDaniel Brunnemer Hall
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Don Diamont og Sharon CaseDon Diamont
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Eric Braeden og Sharon CaseEric Braeden
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Jordi Vilasuso og Sharon CaseJordi Vilasuso
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Linden Ashby og Sharon CaseLinden Ashby
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Peter Bergman og Sharon CasePeter Bergman
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Rick Hearst
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Sean Patrick Flanery og Sharon CaseSean Patrick Flanery
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Greg Vaughan
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Sharon Case og Joshua MorrowJoshua Morrow
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Kurt McKinney
    • Sykehus
      1963
    [vis matchup]
  • Sharon Case og Michael MuhneyMichael Muhney
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Sharon Case og Steve BurtonSteve Burton
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
Flere Sharon Case Matchups på skjermen Mindre Sharon Case Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...