Hoved Forhold Shaquille O'Neal

Shaquille O'Neal

Shaquille ORangering 528 152Alder 49 år Zodiac fisk Forhold 11 totalt Barn
5 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Shaquille O'Neal muligens singel.

Forhold

Shaquille O'Neal var tidligere gift med Shaunie O'Neal(2002 - 2010).



Shaquille O'Neal har vært forlovet med Laticia Rolle(2016).

Shaquille O'Neal har vært i forhold til Annie Ilonzeh(2019), Nicole Alexander(2010 - 2013), Laura Govan(2008 - 2009), Dominica Westling(2007 - 2010), Karrine Steffans(2004 - 2005), Arnetta Yardbourgh(1995 - 1996)og Ananda Lewis.

martina hingis mann radek stepanek

Shaquille O'Neal har hatt møter med Trina og Cindy Crawford(nitten nitti fem).



Om

Shaquille O'Neal er en 49 år gammel amerikansk basketballspiller. Født Shaquille Rashaun O'Neal 6. mars 1972 i Newark, New Jersey, og er kjent for Shaq Attack. Stjernetegnet hans er Fiskene.

Shaquille O'Neal er medlem av følgende lister: Skuespillere fra New Jersey, 1972 fødsler og Deltakere i amerikansk reality-tv-serie.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Shaquille O'Neal! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



hvem er mickey rourke dating

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift112 år, 10 måneder--
Engasjert17 år, 4 måneder--
Dating73 år1 år, 5 måneder9 dager
Støte påto26 år, 4 måneder13 år, 2 måneder-
Totalelleve26 år, 4 måneder5 år, 1 måned9 dager

Detaljer

FornavnShaquille
MellomnavnRashaun
EtternavnO'Neal
Fullt navn ved fødselenShaquille Rashaun O'Neal
Alternativt navnShaq-Fu, Shaq, Diesel, Superman, The Big Aristoteles, Master, The Big Agave
Alder49 år
Fødselsdag6. mars 1972
FødestedNewark, New Jersey
Høyde7 '1' (216 cm)
Vekt175 kg (385 kg)
ByggeStor
ØyenfargeSvart
HårfargeSnart
Karakteristisk funksjonTall Stature, skallet hode
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
ReligionMuslim
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleRobert G. Cole Junior-Senior High School, San Antonio, TX
universitetBA, Louisiana State University (2000), MBA, University of Phoenix (2005), Syracuse University (deltok, 2009), PhD Human Resource Development, Barry University (2012)
Yrke TekstPensjonert basketballspiller, forfatter, rapper, skuespiller
YrkeBasketball
BasketballposisjonSenter
NBA første spilldato6. november 1992
UtkastOrlando Magic, 1. runde (1. valg, 1. totalt), 1992 NBA Draft
Krav til berømmelseShaq Attack
MusikksjangerRap
MusikkstilKlubb / dans, Pop-Rap, elektronisk
Music MoodFest / feiring, bekymringsløs, leken
InstrumentVokal
Talent Agency (f.eks. Modellering)William Morris Endeavour Entertainment (LA), Celebrity Talent International
Merke påtegning(2000) TV-reklame: freeinternet.com, (1995) TV-reklame: Pepsi-Cola, (1997) TV-reklame: Taco Bell ('TNS'), (1997) TV-reklame: Pepsi-Cola (med Michael J. Fox) ., (2000-01) Trykkannonser: Digex, (2001) TV-reklame: Nestle's Crunch, (2002) TV-reklame: Burger King, (2002) TV-reklame: Radio Shack elektroniske butikker., (2001) Utskriftsannonse: Nestle's Crunch sjokoladebar, (1996) TV-reklame: Allsport drinks, (1992) TV-reklame: Reebok, (2003) TV-reklame: Icy-Hot smertestillende., (2003-04) Utskriftsannonser: Icy Hot smertelindring Back Patch, (2004 ) TV-reklame: Nestle's Crunch, (2002) Trykkannonse: Burger King, (2004-05) Trykkannonser: Chattem Inc. Icy-Hot Medicated Sleeve, (2006-08) Utskriftsannonser: Chattem Inc.'s Icy-Hot Pro -Therapy Support & Pain Relief System., (2007) Utskriftsannonser: Mighty Milk and Muscle Milk Nutritional supplement drinks, (April 2009) Public Service Announcement (PSA) TV-reklame for Childhelp, regissert av Casper Van Dien., (2009) TV kommersiell: Comcast Cable Internet, med Ben St. ein., (2012) TV-reklame: Buick Lacrosse automobile., (2013) TV-reklame: 'Gold Bond' herrelotion., (2013-14) Utskriftsannonser for Gold Bond Powder i ny 'No Mess Powder Spray' -form., (2013) TV-reklame, 'Shaq - 1, smerte - 0' for Icy Hot smertestillende., (Mai 2014) TV-reklame 'A Little Shake, A Little Tingle' for Gold Bond Medicated Powder., (Mai 2014) TV-reklame 'Turn On Smart Relief and Turn Off Pain' for den nye Smart Relief (elektronisk) Tens Therapy fra IcyHot., (2014) Monster Superstar Bluetooth-høyttaler.
Offisielle nettstedershaq.com/, www.nndb.com/people/236/000023167/, www.lsusports.net/ViewArticle.dbml?DB_OEM_ID=5200&ATCLID=174841, www.basketball-reference.com/players/o/onealsh01.html, www.biography.com/people/shaquille-oneal-9542515, twitter.com/SHAQ, www.facebook.com/Shaq, www.instagram.com/shaq/, www.linkedin.com/in/shaquilleoneal?authType=NAME_SEARCH&authToken = 6oSP & lokalitet = no & srchid = 4257243241459551736164 & srchindex = 1 & srchtotal = 4 & trk = vsrp_people_res_name & trkInfo = VSRPsearchId% 3A4257243241459551736164% 2CVSRPary% CantgetId% 2CVSRypeC% 2C54SANPANC 2CVSRPary% C54S54% 2CmptRype 2C54SRPARGETId% 2CmptRypeC1254% 2CmptId% 2CVSRPary% C54SANPANC % 2CVSRP128S54% 2CmptRypeCOMA% C54SPANCYRPARGETId

Shaquille Rashaun 'Shaq' O'Neal (shə-KEEL;
SHAK; født 6. mars 1972) er en amerikansk tidligere profesjonell basketballspiller som er sportsanalytiker i TV-programmet Inside NBA på TNT. Han er allment ansett som en av de største spillerne i National Basketball Association (NBA) historie. Han var 2,16 m høy og 147 kg og var en av de høyeste og tyngste spillerne noensinne. O'Neal spilte for seks lag i løpet av sin 19-årige karriere.

Mer om Shaquille O'Neal Mindre om Shaquille O'Neal

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
elleveAnnie IlonzehUkjent20192019-
10Laticia RolleForhold2014 -
9Nicole AlexanderForhold2010Jan 20133 år
8Laura govanForhold R 23. desember 2008Jan 2009<1 month
7TrinaStøte påAug 2007Nov 20073 måneder
6Dominica WestlingForholdJuli 2007Januar 20102 år
5Karrine SteffansForhold200420051 år
4Shaunie o'nealGift19989. november 201012 år
3Cindy CrawfordStøte pånitten nitti femnitten nitti fem-
toArnetta YardbourghForholdnitten nitti femnitten nittiseks1 år
1Ananda LewisUkjent -
Annie Ilonzeh #elleve

Annie Ilonzeh

2019

Annie Ilonzeh og Shaquille O'Neal var i en ...[vis par] Laticia Rolle #10

Laticia Rolle

2014

Laticia Rolle og Shaquille O'Neal ble engasjert ...[vis par] Nicole Alexander #9

Nicole Alexander

2010 - 2013

Nicole Alexander og Shaquille O'Neal separerer ...[vis par] Laura govan #8Rykte

Laura govan

2008 - 2009

Laura Govan og Shaquille O'Neal ble ryktet ...[vis par] Trina #7

Trina

Trina og Shaquille O'Neal er skilt ...[vis par] Dominica Westling #6

Dominica Westling

2007 - 2010

Dominica Westling og Shaquille O'Neal separa ...[vis par] Karrine Steffans #5

Karrine Steffans

2004 - 2005

Karrine Steffans og Shaquille O'Neal hver for seg ...[vis par] Shaunie O #4

Shaunie o'neal

1998 - 2010

Shaunie O'Neal og Shaquille O'Neal var divo ...[vis par] Cindy Crawford #3

Cindy Crawford

nitten nitti fem

Shaquille O'Neal og Cindy Crawford var i en ...[vis par] Arnetta Yardbourgh #to

Arnetta Yardbourgh

1995 - 1996

Arnetta Yardbourgh og Shaquille O'Neal skiller ...[vis par] Ananda Lewis #1

Ananda Lewis

Shaquille O'Neal og Ananda Lewis var i en ...[vis par] #elleve

Annie Ilonzeh

2019

Annie Ilonzeh og Shaquille O'Neal hadde et forhold fra 2019 til 2019.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #10

Laticia Rolle

2014

Laticia Rolle og Shaquille O'Neal har vært forlovet i 5 år siden de forlovet seg 30. mars 2016.

michael ian svart kone martha hagen
Forhold 7 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #9

Nicole Alexander

2010 - 2013

Nicole Alexander og Shaquille O'Neal datert fra 2010 til januar 2013.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 74% se forholdet #8

Laura govan

2008 - 2009 (Ryktet)

Det ryktes at Laura Govan har koblet seg til Shaquille O'Neal 23. desember 2008.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets60%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #7

Trina

Trina og Shaquille O'Neal hadde et møte i august 2007.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #6

Dominica Westling

2007 - 2010

Dominica Westling og Shaquille O'Neal datert fra 2007 til januar 2010.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #5

Karrine Steffans

2004 - 2005

Karrine Steffans og Shaquille O'Neal datert fra 2004 til 2005.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #4

Shaunie o'neal

1998 - 2010

Shaunie O'Neal og Shaquille O'Neal var gift i 7 år. De datet i 4 år etter å ha blitt sammen i 1998 og giftet seg 26. desember 2002. 7 år senere ble de skilt 9. november 2010.

Forhold 12 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 54% Barn
4 barn
se forholdet #3

Cindy Crawford

nitten nitti fem

Shaquille O'Neal og Cindy Crawford fikk et møte i 1995.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 28% se forholdet #to

Arnetta Yardbourgh

1995 - 1996

Arnetta Yardbourgh og Shaquille O'Neal datert fra 1995 til 1996.

Forhold 1 år Barn 1 barn se forholdet #1

Ananda Lewis

Shaquille O'Neal og Ananda Lewis hadde et forhold.

colin morgan og katie mcgrath giftet seg
MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 87% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Shaquille O'Neal49 fiskBasketball
amerikansk
Annie Ilonzeh37 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Laticia Rolle33 VannmannenModell
amerikansk
Nicole Alexander37 KreftReality TV
amerikansk
Laura govan41 JomfruenReality TV
amerikansk
Trina46 SkyttenRapper
amerikansk
Dominica Westling36 VektenModell (voksen / glamour)
svensk
Karrine Steffans42 JomfruenForfatter
amerikansk
Shaunie o'neal46 SkyttenTV-personlighet
amerikansk
Cindy Crawford55 fiskModell
amerikansk
Arnetta Yardbourgh- Slektning
amerikansk
Ananda Lewis48 VærenVideo Jockey
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
TaahirahHunn18. juli 199624 år gammel Arnetta Yardbourgh
Shareef RashaunMann11. januar 200021 år gammel Shaunie o'neal
Amirah SanaaHunn13. november 200119 år gammel Shaunie o'neal
Shaquir rashaunMann19. april 200318 år gammel Shaunie o'neal
Me'arah SanaaHunn1. mai 200615 år gammel Shaunie o'neal

Fotogalleri

Metin Fertile og Shaquille O'Neal Onkel Drew (2018) Onkel Drew (2018) Onkel Drew (2018) Onkel Drew (2018) Onkel Drew (2018) Onkel Drew (2018) Onkel Drew (2018) Onkel Drew (2018) Onkel Drew (2018) Onkel Drew (2018) Onkel Drew (2018)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Hubie Halloween2020DJ AuroraFilm
Hjemmefilm: The Princess Bride2020FezzikTV-show
Hva menn vil ha2019Shaquille O'NealFilm
All Elite Wrestling: Dynamite2019ShaqTV-show
Vis hunder2018Karma (stemme)Film
Onkel tegnet2018Big FellaFilm
Shaq Talk2018Film
Jimmy Kimmel er The Terrific Ten2017SpireKortfilm
Pickle and Peanut2015.90-tallet Adventure Bear, 90-tallet Adventure BeatTV-show
Blandet2014DougFilm
Lego-filmen2014Shaq (stemme)Film
Smurfene 22013Glatt smurf (stemme)Film
Voksne 22013Offiser FluzooFilm
Ekte ektemenn i Hollywood2013Shaquille O'NealTV-show
Thunderstruck2012Shaquille O'NealFilm
Jack og Jill2011Shaquille O'NealFilm
NBA Hardwood Classics2011TV-show
Southland2009Detektiv Earl DaytonTV-show
Huskaninen2008Shaquille O'NealFilm
Skummel film 42006ShaqFilm
Etter solnedgangen2004Shaquille O'NealFilm
Tracy Morgan Show2003Shaquille O'NealTV-show
Freddy fikk finger2001ShaquilleFilm
The Wash2001NormanFilm
Bernie Mac Show2001Shaquille O'NealTV-show
Begrens din entusiasme2000Shaquille O'NealTV-show
styreleder1998Museumsvakt (som Shaquille)Film
Pepsi: Shaq1998Kortfilm
God burger1997Shaquille O'NealFilm
Stål1997John Henry Irons, stålFilm
Kazaamnitten nittiseksKazaamFilm
Arli $$nitten nittiseksShaquille O'NealTV-show
Blue Chips1994NeonFilm
Simpsons1989Shaquille O'NealTV-show
Uten tittel Baron Davis ProjectShaq (2018)TV-show
HighstonShaqTV-show
Shaqs garasjeBig Diesel (stemme)Film
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Barbara Bermudo og Mario Andres Moreno
Barbara Bermudo og Mario Andres Moreno
28. mai 2021 ... Barbara Bermudo og Mario Andres Moreno bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rossella Flamingo
Rossella Flamingo
28. mai 2021 ... Rossella Flamingo nyheter, sladder, bilder av Rossella Flamingo, biografi, Rossella Flamingo kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rossella Flamingo forholdsliste. Rossella Flamingo dating historie, 2021, 2020, liste over Rossella Flamingo forhold.
Levena Holmes
Levena Holmes
28. mai 2021 ... Levena Holmes nyheter, sladder, bilder av Levena Holmes, biografi, Levena Holmes kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Levena Holmes forholdsliste. Levena Holmes dating historie, 2021, 2020, liste over Levena Holmes forhold.
K.C. Armstrong
K.C. Armstrong
28. mai 2021 ... K.C. Armstrong nyheter, sladder, bilder av K.C. Armstrong, biografi, K.C. Armstrong kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. K.C. Armstrong forholdsliste. K.C. Armstrong dating historie, 2021, 2020, liste over K.C. Armstrong relasjoner.
Egeisk opprinnelse
Egeisk opprinnelse
28. mai 2021 ... Ege Kökenli nyheter, sladder, bilder av Ege Kökenli, biografi, Ege Kökenli kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ege Kökenli forholdsliste. Ege Kökenli dating historie, 2021, 2020, liste over Ege Kökenli forhold.
Zach Condon
Zach Condon
28. mai 2021 ... Zach Condon nyheter, sladder, bilder av Zach Condon, biografi, Zach Condon kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zach Condon forholdsliste. Zach Condon dating historie, 2021, 2020, liste over Zach Condon forhold.
Erkan Bektas
Erkan Bektas
28. mai 2021 ... Erkan Bektas nyheter, sladder, bilder av Erkan Bektas, biografi, Erkan Bektas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Erkan Bektas forholdsliste. Erkan Bektas dating historie, 2021, 2020, liste over Erkan Bektas forhold.