Hoved Forhold Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez DatingRangering 5 1Alder 28 år Zodiac Kreft Forhold 8 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Jimmy Butler og Selena GomezJimmy Butler begynte å date Selena Gomez oktober 2020. se forholdet

Forhold

Selena Gomez har vært i forhold til The Weeknd(2016 - 2017), Niall Horan(2015), Samuel Krost(2015 - 2016), Zedd (produsent)(2015), Justin Bieber(2010-2018), Taylor Lautner(2009)og Nick Jonas(2008 - 2010).

Om

Selena Gomez er en 28 år gammel amerikansk sanger. Født Selena Marie Gomez 22. juli 1992 i Grand Prairie, Texas, USA, er hun kjent for Wizards of Waverly Place i en karriere som spenner over 2002-nåværende og musikalsk karriere. Stjernetegnet hennes er kreft.



Selena Gomez har vært i 19 matchups på skjermen, inkludert Drew Seeley i Nok en Askepotthistorie (2008), Andrey Kupchenko i Selena Gomez: Tilbake til deg (2018), Andy Samberg i Hotel Transylvania 3: sommerferie (2018), Christopher Mason i Selena Gomez: Hands to Myself (2015)og Cole Sprouse i Suite-livet til Zack og Cody (2005).

Selena Gomez er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske dansemusikere og amerikanske kvinnelige sangere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Selena Gomez! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating87 år, 5 måneder1 år, 5 måneder1 måned
Total87 år, 5 måneder1 år, 5 måneder1 måned

Detaljer

FornavnSelena
MellomnavnMarie
EtternavnGomez
Fullt navn ved fødselenSelena Marie Gomez
Alternativt navnCell, Selly, Selena Marie Gomez, Selena Gomez
Alder28 år
Fødselsdag22. juli 1992
FødestedGrand Prairie, Texas, USA
Høyde5 '5 5' (166 cm)
Vekt54 kg (119 kg)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjon'Tiny Music Note' på siden av høyre håndledd, '' Love Yourself First 'i meksikansk rygg under høyre skulder.
StjernetegnKreft
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleHjemmeskolert
Yrke TekstSanger, låtskriver, skuespillerinne, produsent
YrkeSanger
Krav til berømmelseWizards of Waverly Place
Musiksjanger (tekst)Pop, Dance Pop, Electro Pop, Dance-pop, electropop
MusikksjangerPop
År (er) Aktiv2002 - nåtid, 2002 - nåtid, musikalsk karriere
Instrument (tekst)Vokal, piano
PlateselskapInterscope Records [2014 - nå], Hollywood Records [2008 - 2014], Hollywood, Interscope, Walt Disney
Tilknyttede handlingerSelena Gomez & The Scene, Julia Michaels, Rock Mafia, DJ Snake
Talent Agency (f.eks. Modellering)Creative Artists Agency
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelse8 (US)
Skostørrelse7 (US)
Offisielle nettstederhttp://selenagomez.com
FarRicardo Joel Gomez, Brian Teefey (stefar)
MorAmanda Dawn 'Mandy' Cornett Teefey
SøsterGracie Elliot Teefey (halv-søster fra mødre) (12. juni 2013), Victoria Gomez (far-halv-søster) (25. juni 2014), Scarlett Teefey (halv-søster) (død 16. desember 2011), Tori Gomez (halv -Søster)
FamiliemedlemPriscilla DeLeon (fetter), Ricardo Gomez Sr. (bestefar)
VennVanessa Hudgens, Drake Bell, Hilary Duff, Lindsay Lohan, Ashley Tisdale, Ashley Benson, Shia Labeouf, Taylor Swift, Lauren Conrad, Emma Watson, Justin Timberlake, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Sarah Hyland, Demi Lovato, Julia Roberts , Kirsten Dunst, Reese Witherspoon, Shay Mitchell, Cara Delevingne, Gigi Hadid, Hailee Steinfeld, Katy Perry, Meghan Trainor, Charlie Puth, Lily Aldridge, Nina Dobrev, Camila Cabello, David Henrie, Jake T. Austin, Bailee Madison, Ellie Goulding
Associated PeopleDemi Lovato, Miley Cyrus, Taylor Swift, Justin Bieber, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Victoria Justice, Lucy Hale, Ashley Benson, Sarah Hyland, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Jonas Brothers, Nick Jonas
KjæledyrWillie (Hund), Wallace (Hund), Mango (Hund), Fina (Hund), Chip (Hund), Chazz (Hund), Baylor (Hund)
Favoritt filmerTrollmannen fra Oz [1939]
FavorittsangerI Knew You Were Trouble (Taylor Swift) [2013]
Favorittbøker50 nyanser av grå
FavorittstederAustralia, Paris, Spania, Texas, Mexico, Italia
FavorittmatPizza, kylling, sjokolade, pølser, iskrem, sylteagurk, mango
FavorittfargerGrønn, Rosa, Gul, Brun, Rød, Blå, Oransje, Lilla
Favoritt tilbehørMarc Jacobs, D&G håndvesker, Chanel støvler, Øredobber, Gucci, Jeans, Rayban nyanser, hæler

Selena Marie Gomez (sə-LEE-nə GOH-mez; født 22. juli 1992) er en amerikansk sanger, skuespillerinne og produsent. Født og oppvokst i Texas, begynte Gomez sin karriere med å vises i barne-tv-serien Barney & Friends (2002-2004). I tenårene ble hun kjent for sin rolle som Alex Russo i den Emmy-prisbelønte Disney Channel-TV-serien Wizards of Waverly Place (2007–2012).

Mer om Selena Gomez Mindre om Selena Gomez

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8Jimmy ButlerForholdOkt 2020tilstede7 måneder
7HelgenForholdDesember 2016Okt 201710 måneder
6Niall HoranForholdNov 2015Desember 20151 måned
5Samuel KrostForholdOktober 2015Februar 20164 måneder
4Zedd (produsent)ForholdJanuar 2015Apr 20153 måneder
3Justin BieberForholdOktober 2010Feb 20187 år
toTaylor LautnerForholdApril 2009Juli 20093 måneder
1Nick JonasForholdFebruar 2008Februar 20102 år
Jimmy Butler #8

Jimmy Butler

2020

Jimmy Butler begynte å date Selena Gomez på O ...[vis par] Helgen #7

Helgen

2016 - 2017

The Weeknd og Selena Gomez skiltes i oktober ...[vis par] Niall Horan #6

Niall Horan

2015.

Niall Horan og Selena Gomez skilles i desember ...[vis par] Samuel Krost #5

Samuel Krost

2015 - 2016

Samuel Krost og Selena Gomez skilte seg i Fe ...[vis par] Zedd (produsent) #4

Zedd (produsent)

2015.

Zedd (produsent) og Selena Gomez skilte seg i ...[vis par] Justin Bieber #3

Justin Bieber

2010 - 2018

Justin Bieber og Selena Gomez skilles i M ...[vis par] Taylor Lautner #to

Taylor Lautner

2009

Selena Gomez og Taylor Lautner skilte seg i ...[vis par] Nick Jonas #1

Nick Jonas

2008 - 2010

Selena Gomez og Nick Jonas skilles i mars ...[vis par] #8

Jimmy Butler

2020

Jimmy Butler og Selena Gomez har vært sammen siden oktober 2020.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 79% se forholdet #7

Helgen

2016 - 2017

The Weeknd og Selena Gomez datert fra desember 2016 til oktober 2017.



Forhold 10 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #6

Niall Horan

2015.

Niall Horan og Selena Gomez datert fra november til desember 2015.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #5

Samuel Krost

2015 - 2016

Samuel Krost og Selena Gomez datert fra november 2015 til februar 2016.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Alder98%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #4

Zedd (produsent)

2015.

Zedd (produsent) og Selena Gomez datert fra januar til april 2015.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 70% se forholdet #3

Justin Bieber

2010 - 2018

Justin Bieber og Selena Gomez daterte fra oktober 2010 til mars 2018.

Forhold 7 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #to

Taylor Lautner

2009

Selena Gomez og Taylor Lautner daterte fra april til juli 2009.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #1

Nick Jonas

2008 - 2010

Selena Gomez og Nick Jonas daterte fra mars 2008 til mars 2010.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Selena Gomez28 KreftSanger
amerikansk
Jimmy Butler31 JomfruenBasketball
amerikansk
Helgen31 VannmannenSanger
Kanadisk
Niall Horan27 JomfruenSanger
irsk
Samuel Krost28 VannmannenVirksomhet
amerikansk
Zedd (produsent)31 JomfruenDisc Jockey
tysk
Justin Bieber27 fiskSanger
Kanadisk
Taylor Lautner29 VannmannenSkuespiller
amerikansk
Nick Jonas28 JomfruenSanger
amerikansk

Fotogalleri

Dolittle - Selena Gomez Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium Selena Gomez - Global Citizen Vax Live: Konserten for å gjenforene verden på SoFi Stadium

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Hotell Transylvania: Transformania2021Mavis (stemme)Film
Bare mord i bygningen2021MabelTV-show
I skyggen av fjellet2021Film
Dolittle2020Betsy (stemme)Film
Iskrem2020Kortfilm
En regnfull dag i New York2019ChanFilm
De døde dør ikke2019ZoeFilm
Pantene: Selena Gomez2019Kortfilm
Hotel Transylvania 3: sommerferie2018Mavis (stemme)Film
En kjærlighetshistorie2018Kortfilm
Valp !: A Hotel Transylvania Short '2017Mavis (stemme)Kortfilm
Grunnleggende om omsorg2016PunktumFilm
I tvilsom kamp2016LisaFilm
Naboer 2: Sorority Rising2016Phi Lambda-presidentFilm
Den store korte2015.Selena Gomez (ikke kreditert)Film
Hotell Transylvania 22015.Mavis (stemme)Film
Rorfritt2014KateFilm
Oppføre seg dårlig2014Nina PenningtonFilm
Kom deg bort2013BarnetFilm
The Wizards Return: Alex vs. Alex2013Alex Russo, onde AlexTV-film
Inne i Amy Schumer2013SelenaTV-show
Søker2013FiolettKortfilm
Transylvania hotell2012Mavis (stemme)Film
Aftershock2012V.I.P. PikeFilm
Spring Breakers2012TroFilm
Monte Carlo2011Cordelia Winthrop Scott, GraceFilm
Muppets2011Selena GomezFilm
MTV HD Kjendisdiagrammer2011TV-show
Arthur 3: krigen i to verdener2010Selenia (stemme)Film
Ramona og Beezus2010Beezus QuimbyFilm
Arthur and the Revenge of Maltazard2009Selenia (stemme)Film
Princess Protection Program2009CarterTV-film
Wizards of Waverly Place: The Movie2009Alex RussoTV-film
Horton Hears a Who!2008Helga (voice)Film
Suite Life on Deck2008Alex RussoTV-show
Hva tenker Stevie?2007Stevie SanchezTV-film
Arwin!2007AlexaTV-film
Wizards of Waverly Place2007Alex RussoTV-show
Brain Zapped2006Emily Grace GarciaTV-show
Hannah Montana2006MikaylaTV-show
Hus ødelagt2006AlexaTV-film
Walker, Texas Ranger: Trial by Fire2005JulieTV-film
Suite-livet til Zack og Cody2005GwenTV-show
Spy Kids 3-D: Game Over2003Waterpark GirlFilm
Barney & Friends1992GiannaTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Andrew Seeley og Selena GomezDrew Seeley
    • Nok en Askepotthistorie
      2008
    [vis matchup]
  • Andrey Kupchenko og Selena GomezAndrey Kupchenko
    • Selena Gomez: Tilbake til deg
      2018
    [vis matchup]
  • Andy Samberg og Selena GomezAndy Samberg
    • Hotel Transylvania 3: sommerferie
      2018
    [+3 til]
  • Christopher Mason og Selena GomezChristopher Mason
    • Selena Gomez: Hands to Myself
      2015.
    [vis matchup]
  • Cole Sprouse og Selena GomezCole Sprouse
    • Suite-livet til Zack og Cody
      2005
    [vis matchup]
  • Hutch Dano og Selena GomezHutch Dano
    • Ramona og Beezus
      2010
    [vis matchup]
  • James Franco og Selena GomezJames franco
    • Spring Breakers
      2012
    [+1 til]
  • Nat Wolff og Selena GomezNat Wolff
    • Veiledning fra foreldre
      2012
    [+2 til]
  • Selena Gomez og Cody LinleyCody Linley
    • Hannah Montana
      2006
    [vis matchup]
  • Selena Gomez og Craig RobertsCraig Roberts
    • Grunnleggende om omsorg
      2016
    [+1 til]
  • Selena Gomez og Daniel SamonasDaniel Samonas
    • Beverly Hills Chihuahua
      2008
    [+1 til]
  • Selena Gomez og David HenrieDavid Henrie
    • Wizards of Waverly Place: The Movie
      2009
    [+1 til]
  • Selena Gomez og Freddie HighmoreFreddie Highmore
    • Arthur 3: krigen i to verdener
      2010
    [+1 til]
  • Selena Gomez og Grant GustinGrant Gustin
    • Monte Carlo
      2011
    [vis matchup]
  • Selena Gomez og Gregg SulkinGregg Sulkin
    • Wizards of Waverly Place
      2007
    [+1 til]
  • Selena Gomez og Pierre BoulangerPierre Boulanger
    • Monte Carlo
      2011
    [vis matchup]
  • Selena Gomez og Robert AdamsonRobert Adamson
    • Princess Protection Program
      2009
    [vis matchup]
  • Shiloh Fernandez og Selena GomezShiloh Fernandez
    • Selena Gomez: Hjertet vil hva det vil
      2014
    [+1 til]
  • Timothée Chalamet og Selena GomezTimothée Chalamet
    • En regnfull dag i New York
      2019
    [vis matchup]
Flere Selena Gomez Matchups på skjermen Mindre Selena Gomez Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

May Warden
May Warden
28. mai 2021 ... May Warden nyheter, sladder, bilder av May Warden, biografi, May Warden kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. May Warden forholdsliste. May Warden dating historie, 2021, 2020, liste over May Warden forhold.
Idina Menzel
Idina Menzel
28. mai 2021 ... Idina Menzel nyheter, sladder, bilder av Idina Menzel, biografi, Idina Menzel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Idina Menzel forholdsliste. Idina Menzel dating historie, 2021, 2020, liste over Idina Menzel forhold.
Janni Spies-Kjær
Janni Spies-Kjær
28 May 2021... Janni Spies-Kjær news, gossip, photos of Janni Spies-Kjær, biography, Janni Spies-Kjær boyfriend list 2016. Relationship history. Janni Spies-Kjær relationship list. Janni Spies-Kjær dating history, 2021, 2020, list of Janni Spies-Kjær relationships.
Jelisaveta Orasanin
Jelisaveta Orasanin
28. mai 2021 ... Jelisaveta Orasanin nyheter, sladder, bilder av Jelisaveta Orasanin, biografi, Jelisaveta Orasanin kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jelisaveta Orasanin forholdsliste. Jelisaveta Orasanin dating historie, 2021, 2020, liste over Jelisaveta Orasanin relasjoner.
Slobodan Zivojinovic
Slobodan Zivojinovic
28. mai 2021 ... Slobodan Živojinović nyheter, sladder, bilder av Slobodan Živojinović, biografi, Slobodan Živojinović kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Slobodan Zivojinovic forholdsliste. Slobodan Zivojinovic dating historie, 2021, 2020, liste over Slobodan Zivojinovic forhold.
Calvin Klein og Kelly Rector
Calvin Klein og Kelly Rector
28. mai 2021 ... Calvin Klein og Kelly Rector-bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Peter Karyd
Peter Karyd
28. mai 2021 ... Peter Karyd-nyheter, sladder, bilder av Peter Karyd, biografi, Peter Karyd kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Peter Karyd forholdsliste. Peter Karyd dating historie, 2021, 2020, liste over Peter Karyd forhold.