Hoved Forhold Sarah Brightman

Sarah Brightman

Sarah Brightman EnkeltAlder 60 år Zodiac Leo Forhold 6 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Sarah Brightman er for tiden singel.

Forhold

Sarah Brightman var tidligere gift med Andrew Lloyd Webber(1984 - 1990)og Andrew Graham-Stewart(1979 - 1983).



har Wilson Bethel kjæreste

Sarah Brightman har vært i et forhold med Dezso Molnar(2010 - 2014), Louis Overlander(2005 - 2010)og Frank Peterson(1990 - 2000).

Sarah Brightman har hatt et møte med Mike Moran(1983).

Om

Sarah Brightman er en 60 år gammel britisk sanger. Hun ble født 14. august 1960 i Berkhamsted, Hertfordshire, England, Storbritannia og utdannet ved The Arts Educational School, Tring Park og West End teater. Hun er kjent for Christine Daaé i The Phantom of the Opera musical i en karriere som spenner over 1973 – nåtid. og 1978 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Leo.



Sarah Brightman er medlem av følgende lister: Kvinnelige rockesangere, spanskspråklige sangere og 1960-fødsler.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Sarah Brightman! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto6 år, 8 måneder5 år, 4 måneder-
Dating310 år6 år, 4 måneder4 år
Støte på1---
Total610 år4 år, 11 måneder4 år

Detaljer

FornavnSarah
EtternavnBrightman
Fullt navn ved fødselenSarah Brightman
Alternativt navnMusikkens engel
Alder60 år
Fødselsdag14. august 1960
FødestedBerkhamsted, Hertfordshire, England, Storbritannia
Høyde5 '5½' (166 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonVakker stemme, Big Blue Eyes
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
NasjonalitetBritisk
Videregående skoleElmhurst School for Dance, Camberley, Surrey, The Arts Educational School, Tring Park, West End teater
Yrke TekstSanger, skuespillerinne, låtskriver, danser
YrkeSanger
Krav til berømmelseChristine Daaé i musikalen The Phantom of the Opera
Musiksjanger (tekst)Klassisk crossover, operapop, verdensmusikk, Trip Hop, Ambient, barokkpop, arabisk pop, symfonisk rock, folkemusikk, pop, rock, Electronica, musikkteater, operapop (Popera), verden, opera
MusikksjangerVokal
År aktiv1972 – nåtid, 1973 – nåtid, 1978 – nåtid
MusikkstilShow Tunes, Cast Recordings, Stage & Screen, Pop / Rock, Contemporary Adult, Musicals
Music MoodStilig, Teatralsk, Gripende, Dramatisk, Elegant, Intim, Raffinert / Mannered, Sentimental, Ethereal, Skånsom, Søt, Forseggjort, Earnest, Lidenskapelig, Romantisk, Frodig, Lengsel, Sensuell
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal, piano, keyboard, marimba
PlateselskapA&M (1993), East West (1995–2001), Angel / EMI (1997–2007), Manhattan / EMI (2008–2010), Simha LLC (2012 – Present), Angel, EMI (1997–2007), Manhattan, EMI (2008–2010), Simha (2012 – nåtid)
Tilknyttede handlingerHot sladder, Cliff Richard, Andrea Bocelli
Talent Agency (f.eks. Modellering)Sunshine, Sachs & Associates, LLC, Creative Artists Agency - Nat Farnham (NYC), Celebrity Talent International
Byste (tommer)35
KoppstørrelseC
Midje (tommer)25
Hofter (tommer)35
Klærstørrelse5
Skostørrelse35
Offisielle nettstedertwitter.com/SarahBrightman, http://www.sarah-brightman.com/, http://www.sarahbrightman.com/, http://www.sarahbrightman.com, www.youtube.com/sarahbrightmanmusic, myspace. com / sarahbrightman, Officialarahbrightman.tumblr.com/, www.nndb.com/people/375/000109048/, www.instagram.com/sarahbrightmanmusic/
FarGrenville Geoffrey Brightman (1934–1992)
MorPaula hall
SøsterNicola, Claudia, Amelia (aka Violet)

Sarah Brightman (født 14. august 1960) er en britisk klassisk crossover-sopran, sanger, låtskriver, skuespillerinne, danser og musiker.



Mer om Sarah Brightman Mindre om Sarah Brightman

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Dezso MolnarForhold201020144 år
5Louis OverlanderForhold200520105 år
4Frank PetersonForhold1990200010 år
3Andrew Lloyd WebberGiftMai 19833. januar 19906 år
toMike MoranStøte på19831983-
1Andrew Graham-StewartGift197919834 år
Dezso Molnar #6

Dezso Molnar

2010 - 2014

Dezso Molnar og Sarah Brightman skiltes i ...[vis par] Louis Overlander #5

Louis Overlander

2005 - 2010

Louis Overlander og Sarah Brightman skiller ...[vis par] Frank Peterson #4

Frank Peterson

1990 - 2000

Frank Peterson og Sarah Brightman separerte ...[vis par] Andrew Lloyd Webber #3

Andrew Lloyd Webber

1983 - 1990

Sarah Brightman og Andrew Lloyd Webber var ...[vis par] Mike Moran #to

Mike Moran

1983

Mike Moran og Sarah Brightman er skilt ...[vis par] Andrew Graham-Stewart #1

Andrew Graham-Stewart

1979 - 1983

Andrew Graham-Stewart og Sarah Brightman var ...[vis par] #6

Dezso Molnar

2010 - 2014

Dezso Molnar og Sarah Brightman datert fra 2010 til 2014.

Forhold 4 år se forholdet #5

Louis Overlander

2005 - 2010

Louis Overlander og Sarah Brightman daterte fra 2005 til 2010.

Forhold 5 år se forholdet #4

Frank Peterson

1990 - 2000

Frank Peterson og Sarah Brightman daterte fra 1990 til 2000.

Forhold 10 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Alder52%'> Kompatibilitet 58% se forholdet #3

Andrew Lloyd Webber

1983 - 1990

Sarah Brightman og Andrew Lloyd Webber var gift i 5 år. De datet i ti måneder etter å ha blitt sammen i mai 1983 og giftet seg 22. mars 1984. 5 år senere ble de skilt 3. januar 1990.

Forhold 6 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #to

Mike Moran

1983

Mike Moran og Sarah Brightman hadde et møte i 1983.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Alder44%'> Kompatibilitet 26% se forholdet #1

Andrew Graham-Stewart

1979 - 1983

Andrew Graham-Stewart og Sarah Brightman var gift i 4 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1979 og giftet seg i 1979. Fire år senere ble de skilt i 1983.

Forhold 4 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Sarah Brightman60 LeoSanger
Britisk
Dezso Molnar-
tysk
Louis Overlander-
Britisk
Frank Peterson57 SkyttenMusikkprodusent
tysk
Andrew Lloyd Webber73 VærenKomponist
Britisk
Mike Moran73 fisk
Britisk
Andrew Graham-Stewart-

Fotogalleri

Phantom Of The Opera 1986 1988 Thomas Z. Shepard Sarah Brightman - Bakgrunn The Phantom of the Opera (1988 Broadway) The Phantom of the Opera (1988 Broadway) The Phantom of the Opera (1988 Broadway) The Phantom of the Opera (1988 Broadway) The Phantom of the Opera (1988 Broadway) The Phantom of the Opera (1988 Broadway) The Phantom of the Opera (1988 Broadway) The Phantom of the Opera (1988 Broadway) The Phantom of the Opera (1988 Broadway)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Første natt2010CeliaFilm
Repo! Den genetiske operaen2008Blind MagFilm
Aspekter av kjærlighet2005Rose VibertFilm
Showpalast1999TV-show
Saturday Night Out1988TV-show
Sang og dans1983EmmaTV-film

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...