Hoved Forhold Sam Elliott

Sam Elliott

Sam ElliottRangering 4037 -151Alder 76 år Zodiac Leo Forhold 2 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Sam Elliott muligens singel.

Forhold

Sam Elliott var tidligere gift med Katharine Ross(1984).



hvor gammel er Freddie Jackson

Sam Elliott har vært i et forhold med Barbra Streisand.

Om

Sam Elliott er en 76 år gammel amerikansk skuespiller. Født Samuel Pack Elliott 20. august 1944 i Sacramento, California, USA, han er kjent for Rush, The Hulk i en karriere som spenner over 1968 – nåtid og 1967 – nåtid og 1966 – nåtid. Stjernetegnet hans er Leo.

Sam Elliott har vært i 3 matchups på skjermen, inkludert Cher i Maske (1985), Farrah Fawcett i Mord i Texas (nitten åtti en)og Mary Steenburgen i Hørte du om morgendagene? (2009).



Sam Elliott er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske tv-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Sam Elliott! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift143 år, 4 måneder--
Dating1---
Totalto43 år, 4 måneder21 år, 8 måneder-

Detaljer

FornavnSam
MellomnavnPakke
EtternavnElliott
Fullt navn ved fødselenSamuel Pack Elliott
Alder76 år
Fødselsdag20th August, 1944
FødestedSacramento, California, USA
Høyde6 '2' (188 cm)
ByggeGjennomsnitt
HårfargeGrå
Karakteristisk funksjonDyp kommanderende stemme, grått hår og tykk bart
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleDavid Douglas videregående skole i Portland
universitetClark College, Vancouver, WA, University of Oregon
Yrke TekstSkuespiller, skribent, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseRush, The Hulk
År (er) Aktiv1968-nåtid, 1968 – nåtid, 1967 – nåtid, 1966 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Gersh Agency, Inc.
Merke påtegning1998: TV-reklame (voiceover) for Ford Trucks., 1999-: TV-reklame (voiceover) for US Beef Council., TV-reklame (voiceover) for Chevy-lastebiler., TV-reklame (voiceover) for Union Pacific Railroad., 2006: TV kommersiell (voiceover) for IBM, (6. juni 2008) Voiceover-arbeid for Coor's Beer på TV., (Aug 2008) Voiceover-arbeid-TV for SmokeyBear-annonse på TV, (juni 2009) Voiceover på TV for Coleman campingutstyr., (2010 ) TV-reklame (Voiceover) for Dodge Ram pickup trucks for 'Motor Trend Mag 2010 truck of the year'., (Februar 2012) TV-reklame for Dodge Ram Truck Month 2012 (voiceover).
Offisielle nettstederwww.nndb.com/people/607/000024535/

Samuel Pack Elliott (født 9. august 1944) er en amerikansk skuespiller. Han er mottaker av flere utmerkelser, inkludert en National Board of Review Award, og har blitt nominert til en Oscar, to Golden Globe Awards, to Primetime Emmy Awards og to Screen Actors Guild Awards.



Mer om Sam Elliott Mindre om Sam Elliott

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toKatharine RossGift1978 -
1Barbra StreisandUkjent -
Katharine Ross #to

Katharine Ross

1978

Sam Elliott og Katharine Ross har vært gift ...[vis par] Barbra Streisand #1

Barbra Streisand

Sam Elliott og Barbra Streisand var i en re ...[vis par] #to

Katharine Ross

1978

Sam Elliott og Katharine Ross har vært gift i 37 år. De datet i 6 år etter å ha blitt sammen i februar 1978 og giftet seg 1. mai 1984.

robert de niro og naomi campbell
Forhold 43 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 67% Barn 1 barn se forholdet #1

Barbra Streisand

Sam Elliott og Barbra Streisand hadde et forhold.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder52%'> Kompatibilitet 46% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Sam Elliott76 LeoSkuespiller
amerikansk
Katharine Ross81 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Barbra Streisand79 TyrenSanger
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Cleo RoseHunn17. september 198436 år gammel Katharine Ross

Fotogalleri

Lady Gaga og Sam Elliott ved den 25. årlige Screen Actors Guild Awards (2019) Den 25. årlige Screen Actors Guild Awards (2019) Lady Gaga og Sam Elliott ved den 25. årlige Screen Actors Guild Awards (2019) Lady Gaga og Sam Elliott ved den 25. årlige Screen Actors Guild Awards (2019) Rock Dog (2016) Rock Dog (2016) Rock Dog (2016) Rock Dog (2016) Rock Dog (2016) Rock Dog (2016) I'll See You in My Dreams (2015) I'll See You in My Dreams (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Lady og Landstrykeren2019Pålitelig (stemme)Film
En stjerne er født2018BobbyFilm
Mannen som drepte Hitler og deretter Bigfoot2018Calvin BarrFilm
Helten2017Lee HaydenFilm
Rock Dog2016Fleetwood Yak (stemme)Film
Gettysburg-adressen2016Ward Hill Lamon (stemme)Film
The Ranch2016Beau BennettTV-show
Limbo2016Hunden (stemme)Kortfilm
Den gode dinosauren2015.Butch (stemme)Film
Vi sees i mine drømmer2015.RegningFilm
Graver etter brann2015.Pop PopFilm
Grace og Frankie2015.PhilTV-show
Bestemor2015.KarlFilm
Utkast til dag2014Trener MooreFilm
Kompaniet du har2012Mac McleodFilm
Cop Axis2012Ax Cops pappaTV-show
Marmaduke2010Chupadogra (stemme)Film
Begrunnet2010Avery MarkhamTV-show
Det store smellet2010Simon KestralFilm
November jul2010Jess SanfordTV-film
Opp i luften2009Maynard FinchFilm
Parker og rekreasjon2009Ron DunnTV-show
Hørte du om morgendagene?2009Clay WheelerFilm
Ghost Rider2007VaktmesterFilm
Det gyldne kompasset2007Lee ScoresbyFilm
Barnyard2006Ben the Cow (stemme)Film
Lies & Alibis2006MormonFilm
hevner2006Calvin DexterTV-film
Takk for at du røyker2005Lorne LutchFilm
Amerikansk far!2005Big John TannerTV-show
Robotkylling2005Sam Elliott, Skito, hvitvinsfortellerTV-show
Hulk2003RossFilm
Av kartet2003CharleyFilm
Vi var soldater2002Sgt. Maj. Basil PlumleyFilm
Pen når du gråter2001Krim Lukas BlackFilm
Contender2000Kermit NewmanFilm
Mislykket2000Kongressmedlem RaskobTV-film
Du vet navnet mitt1999Bill TilghmanTV-film
Familiemann1999Sam Elliott, Wild Wild WestTV-show
The Big Lebowski1998Den fremmedeFilm
Hi-Lo-landet1998Jim Ed LoveFilm
Texarkana1998TV-film
Grove ryttere1997Kaptein Bucky O'NeilTV-show
Den siste utgavennitten nittiseksJohn PierceFilm
Kvinne ugjortnitten nittiseksRoss BishopTV-film
Blue Rivernitten nitti femHenry HowlandTV-film
Buffalo Girlsnitten nitti femWild Bill HickokTV-show
The Ranger, the Cook and a Hole in the Skynitten nitti femBill BellTV-film
Gettysburg1993Brig. Gen. John BufordFilm
Gravstein1993Virgil EarpFilm
Fugitive Nights: Danger in the Desert1993Lyn CutterTV-film
Skynde1991DoddFilm
Conagher1991Conn ConagherTV-film
Søskenrivalisering1990Charles Turner Jr.Film
Prancer1989John RiggsFilm
Road House1989Wade GarrettFilm
Shakedown1988Richie MarksFilm
Fatal Beauty1987Mike MarshakFilm
De raske og de døde1987Med VallianTV-film
Houston: The Legend of Texas1986Sam HoustonTV-film
The Blue Lightning1986Harry WingateTV-film
Maske1985I det hele tattFilm
En død i California1985D. Jordan WilliamsTV-show
Travis McGee1983Travis McGeeTV-film
Den gule rosen1983Chance McKenzieTV-show
The Shadow Riders1982Fra TravenTV-film
Mord i Texasnitten åtti enDr. John HillTV-film
Wild Times1980Hugh CardiffTV-show
Sacketts1979Si fra til SackettTV-show
Aspen1977Tom drarTV-show
Livvakt1976RickFilm
En gang en ørn1976Sam DamonTV-show
Jeg vil kjempe ikke mer for alltid1975Kaptein WoodTV-film
Evel Knievel1974Evel KnievelTV-film
Politi kvinne1974Michael GregoryTV-show
Manhunter1974Will GantryTV-show
Den blå ridderen1973Detektiv Charlie BronskiTV-film
Hawkins1973Luther WilkesTV-show
Dok Elliot1973Lee BarrowsTV-show
Frosker1972Pickett SmithFilm
Molly og Lawless John1972Johnny LawlerFilm
The Streets of San Francisco1972Ken JohnsonTV-show
Angrep på Wayne1971Ensign William 'Bill' SandoverTV-film
Spillene1970Richie RobinsonFilm
Utfordringen1970BryantTV-film
Butch Cassidy og Sundance Kid1969Kortspiller nr. 2Film
Bracken's World1969Todd SkinnerTV-show
Hawaii Five-O1968Jack HoustonTV-show
Start1968Canopus McKillen, Cowboy, RensloTV-show
Land of the Giants1968Martin ReedTV-show
Mod-troppen1968Rick PriceTV-show
Veien vest1967Missouri Townsman (ikke kreditert)Film
Judd for forsvaret1967Dan KenyonTV-show
Mannix1967Bill SaundersTV-show
Felony Squad1966Jack, marineleder, stasjonsbetjentTV-show
Umulig oppdrag1966Doug RobertTV-show
F.B.I.1965SAC Kendall LisboaTV-show
Våpenrøyk1955Cory SoamesTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Cher og Sam ElliottDyrt
    • Maske
      1985
    [vis matchup]
  • Farrah Fawcett og Sam ElliottFarrah Fawcett
    • Mord i Texas
      nitten åtti en
    [vis matchup]
  • Mary Steenburgen og Sam ElliottMary Steenburgen
    • Hørte du om morgendagene?
      2009
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.