Hoved Forhold Ryan Gosling

Ryan Gosling

Ryan Gosling EngasjertRangering 71 -7Alder 40 år Zodiac Skorpionen Forhold 10 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Ryan Gosling og Eva MendesRyan Gosling og Eva Mendes forlovet seg i oktober 2016. se forholdet

Forhold

Ryan Gosling har vært i et forhold med Christina Hendricks(2014), Kat Dennings(2009 - 2010), Rachel McAdams(2004 - 2008), Sandra Bullock(2001 - 2002)og Casey LaBow.

Ryan Gosling har hatt et møte med Blake Lively(2010).



Det ryktes at Ryan Gosling har koblet seg sammen med Olivia Wilde(2011), Jaime Murray(2009)og Famke Janssen(2004).

Om

Ryan Gosling er en 40 år gammel kanadisk skuespiller. Han ble født Ryan Thomas Gosling 12. november 1980 i Cornwall, Ontario, Canada og utdannet ved Cornwall Collegiate and Vocational School. Han er kjent for Murder by Numbers, The Notebook, Half Nelson i en karriere som strekker seg fra 2007 til nå. Stjernetegnet hans er Skorpionen.

Ryan Gosling har deltatt i 9 matchups på skjermen, inkludert Ana de Armas i Blade Runner 2049 (2017), Mackenzie Davis i Blade Runner 2049 (2017), Rachel McAdams i Notatboken (2004), Claire Foy i Første mann (2018)og Emma Stone i Forbryterbande (2013).



Ryan Gosling er medlem av følgende lister: Beste musikalske eller komedieskuespiller Golden Globe (film) -vinnere, engelskspråklige filmregissører og kanadiske filmskuespillere.

hvem er isabel may dating

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Ryan Gosling! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert19 år, 9 måneder--
Dating53 år, 11 måneder1 år, 2 måneder-
Støte på12 måneder, 1 dag--
Ryktet31 måned, 29 dager19 dager-
Total109 år, 9 måneder1 år, 7 måneder1 måned, 29 dager

Detaljer

FornavnRyan
MellomnavnThomas
EtternavnGosling
Fullt navn ved fødselenRyan Thomas Gosling
Alder40 år
Fødselsdag12. november 1980
FødestedCornwall, Ontario, Canada
Høyde6 '1' (185 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonBlont hår, babyblå øyne
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
NasjonalitetKanadisk
Videregående skoleLester B. Pearson High School, Burlington, Ontario, Canada, Cornwall Collegiate and Vocational School
Yrke TekstSkuespiller, regissør, skribent, produsent og musiker
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseMurder by Numbers, The Notebook, Half Nelson
Musiksjanger (tekst)Indierock, Folkrock
År (er) Aktiv1993 – nåtid, 2007 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, keyboard, gitar, bassgitar, cello
Tilknyttede handlingerDead Man's Bones, Dead Man's Bones
Talent Agency (f.eks. Modellering)LBI Entertainment
Offisielle nettstederryangoslingonline.com/, twitter.com/RyanGosling
FarThomas Gosling (papirfabrikkarbeider)
MorDonna Gosling (sekretær)
SøsterGosling bad
FamiliemedlemMary Yvette Brown (bestemor fra faren), Joseph Brown (oldefar fra faren), Mary Ann Bélaire Brown (oldemor fra faren), Frederick Brown (oldefar til farfar), Rose Anna Proulx (oldemor fra faren)
VennZach Shields (Dead Man's Bones Co-Founder) (Musiker)
KjæledyrGeorge (Hund - Ryan reddet ham fra et hundepund)
Favoritt filmerØst for Eden
FavorittbandChet Baker
FavorittmatCalamari dryppet med sitronsaft
FavorittfargerLilla

Ryan Thomas Gosling (født 12. november 1980) er en kanadisk skuespiller og musiker. Han begynte sin karriere som barnestjerne på Disney Channel's The Mickey Mouse Club (1993–1995), og fortsatte med å vises i andre familieunderholdningsprogrammer, inkludert Are You Scream of the Dark? (1995) og gåsehud (1996). Hans første hovedrolle i hovedrollen var som jødisk nynazist i The Believer (2001), og han spilte videre i flere uavhengige filmer, inkludert Murder by Numbers (2002), The Slaughter Rule (2002) og The United States of Leland (2003).



hvem er lucas jade zumann dating
Mer om Ryan Gosling Mindre om Ryan Gosling

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
10Christina HendricksUkjent R 20142014-
9Eva mendesForholdAugust 2011tilstede9 år
8Olivia WildeStøte på R Februar 2011Apr 20111 måned
7Blake LivelyStøte påOktober 2010Desember 20102 måneder
6Jaime MurrayStøte på R Desember 2009Desember 2009-
5Kat DenningsForhold R August 2009Januar 20105 måneder
4Rachel McAdamsForholdDesember 2004Nov 20083 år
3Famke JanssenStøte på R Nov 2004Nov 2004-
toSandra BullockForholdFebruar 2001Desember 20021 år
1Casey LaBowUkjent R -
Christina Hendricks #10Rykte

Christina Hendricks

2014

Christina Hendricks og Ryan Gosling var rom ...[vis par] Eva mendes #9

Eva mendes

2011

Ryan Gosling og Eva Mendes forlovet seg med Oc ...[vis par] Olivia Wilde #8Rykte

Olivia Wilde

2011

Det ble ryktet at Olivia Wilde og Ryan Gosling ...[vis par] Blake Lively #7

Blake Lively

2010

Ryan Gosling og Blake Lively skilt i De ...[vis par] Jaime Murray #6Rykte

Jaime Murray

2009

Jaime Murray og Ryan Gosling er atskilt ...[vis par] Kat Dennings #5Rykte

Kat Dennings

2009 - 2010

Kat Dennings og Ryan Gosling ble ryktet å ...[vis par] Rachel McAdams #4

Rachel McAdams

2004 - 2008

Ryan Gosling og Rachel McAdams skilt i ...[vis par] Famke Janssen #3Rykte

Famke Janssen

2004

Ryan Gosling og Famke Janssen er skilt ...[vis par] Sandra Bullock #to

Sandra Bullock

2001 - 2002

Sandra Bullock og Ryan Gosling skilte seg i ...[vis par] Casey LaBow #1Rykte

Casey LaBow

Det ble ryktet at Casey LaBow og Ryan Gosling ...[vis par] #10

Christina Hendricks

2014 (Ryktet)

Det ryktes at Christina Hendricks har koblet seg til Ryan Gosling i 2014.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #9

Eva mendes

2011

Ryan Gosling og Eva Mendes har vært forlovet i 4 år. De begynte å date i august 2011 og etter 5 år var de forlovet i oktober 2016.

Forhold 9 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 44% Barn 2 barn se forholdet #8

Olivia Wilde

2011 (Ryktet)

Det ryktes at Olivia Wilde hadde koblet seg til Ryan Gosling i februar 2011.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #7

Blake Lively

2010

Ryan Gosling og Blake Lively hadde et møte i oktober 2010.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #6

Jaime Murray

2009 (Ryktet)

Det ryktes at det er Jaime Murray som har koblet seg til Ryan Gosling i desember 2009.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #5

Kat Dennings

2009 - 2010 (Ryktet)

Det ryktes at Kat Dennings har koblet seg til Ryan Gosling i august 2009.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #4

Rachel McAdams

2004 - 2008

Ryan Gosling og Rachel McAdams daterte fra desember 2004 til november 2008.

bruno mars kjæreste chanel malvar
Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #3

Famke Janssen

2004 (rykter)

Det ryktes at Ryan Gosling har koblet seg til Famke Janssen i november 2004.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #to

Sandra Bullock

2001 - 2002

Sandra Bullock og Ryan Gosling daterte fra mars 2001 til desember 2002.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #1

Casey LaBow

(Rykte)

Det ryktes at Casey LaBow har koblet seg til Ryan Gosling.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 36% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ryan Gosling40 SkorpionenSkuespiller
Kanadisk
Christina Hendricks46 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Eva mendes47 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Olivia Wilde37 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Blake Lively33 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Jaime Murray44 KreftSkuespillerinne
Britisk
Kat Dennings3. 4 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Rachel McAdams42 SkorpionenSkuespillerinne
Kanadisk
Famke Janssen55 SkorpionenSkuespillerinne
nederlandsk
Sandra Bullock56 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Casey LaBow3. 4 LeoSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Esmeralda Amada GoslingHunn12. september 20146 år gammel Eva mendes
Kjære Lee GoslingHunn29. april 20165 år gammel Eva mendes

Fotogalleri

Ryan Gosling og Christina Hendricks Ryan Gosling og Christina Hendricks Ryan Gosling og Christina Hendricks Blade Runner 2049 (2017) Ryan Gosling - Levi's Magazine Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - John Legend La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Mine favorittformer av Julio Torres2019Blue Penguin (stemme)TV-film
Første mann2018Neil ArmstrongFilm
Blade Runner 20492017'TIL'Film
Sang til sang2017BVFilm
The Nice Guys: Day of Day2017Holland marsKortfilm
La La Land2016SebastianFilm
De hyggelige karene2016Holland marsFilm
Den store korte2015.Jared VennettFilm
Bare Gud tilgir2013JulianFilm
Forbryterbande2013Sgt. Jerry WootersFilm
Den grå mannen2012Court GentryFilm
Stedet utover furutrærne2012LukeFilm
Kjøre2011SjåførFilm
Ides of March2011Stephen MeyersFilm
Gal dum kjærlighet2011JakobFilm
Touch of Evil2011Den usynlige mannenKortfilm
Drunk History Christmas2011Vi vilKortfilm
Alle gode ting2010David MarksFilm
Blå Valentin2010DekanusFilm
Brudd2007Willy BeachumFilm
Lars og den virkelige jenta2007Lars LindstromFilm
Beruset historie2007PappaTV-show
Halv Nelson2006Dan DunneFilm
Oppholde seg2005Henry LethamFilm
Jeg er fortsatt her: Ekte dagbøker om unge mennesker som levde under holocaust2005Ilya Gerber (stemme)TV-film
Notatboken2004NoahFilm
De forente stater i Leland2003Leland P. FitzgeraldFilm
Murder by Numbers2002Richard HaywoodFilm
Slakteregelen2002Roy ChutneyFilm
Den troende2001Danny BalintFilm
Remember the Titans2000Alan BosleyFilm
The Unbelievables1999JoshTV-film
Ingenting for bra for en cowboy1998TommyTV-film
Unge Hercules1998HerculesTV-show
Breaker High1997Sean HanlonTV-show
Frankenstein og megnitten nittiseksKennyFilm
Spol fremovernitten nittiseksScott StuckeyTV-show
PSI Factor: Chronicles of the Paranormalnitten nittiseksAdamTV-show
The Adventures of Shirley Holmesnitten nittiseksSeanTV-show
Gåsehudnitten nitti femGreg BanksTV-show
Hercules: The Legendary Journeysnitten nitti femZylusTV-show
Kung Fu: Legenden fortsetter1993KevinTV-show
Klar eller ikke1993Matt KalinskyTV-show
Er du redd for mørket?1990Jamie LearyTV-show
Avonlea1990Bret McNultyTV-show
Prosjekt Hail MaryFilm
WolfmanFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Ana de Armas og Ryan GoslingAna de Armas
    • Blade Runner 2049
      2017
    [vis matchup]
  • Mackenzie Davis og Ryan GoslingMackenzie Davis
    • Blade Runner 2049
      2017
    [vis matchup]
  • Rachel McAdams og Ryan GoslingRachel McAdams
    • Notatboken
      2004
    [vis matchup]
  • Ryan Gosling og Claire FoyClaire Foy
    • Første mann
      2018
    [vis matchup]
  • Ryan Gosling og Emma StoneEmma Stone
    • La La Land
      2016
    [+2 til]
  • Ryan Gosling og Eva MendesEva mendes
    • Stedet utover furutrærne
      2012
    [vis matchup]
  • Ryan Gosling og Kirsten DunstKirsten Dunst
    • Alle gode ting
      2010
    [vis matchup]
  • Ryan Gosling og Michelle WilliamsMichelle Williams
    • Blå Valentin
      2010
    [vis matchup]
  • Ryan Gosling og Sandra BullockSandra Bullock
    • Murder by Numbers
      2002
    [vis matchup]
Flere Ryan Gosling Matchups på skjermen Mindre Ryan Gosling Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Daniel Filho og Marcia Couto
Daniel Filho og Marcia Couto
28. mai 2021 ... Daniel Filho og Marcia Couto bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf
28. mai 2021 ... Shia LaBeouf nyheter, sladder, bilder av Shia LaBeouf, biografi, Shia LaBeouf kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Shia LaBeouf forholdsliste. Shia LaBeouf dating historie, 2021, 2020, liste over Shia LaBeouf forhold.
Carla pereyra
Carla pereyra
28. mai 2021 ... Carla Pereyra nyheter, sladder, bilder av Carla Pereyra, biografi, Carla Pereyra kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste Carla Pereyra. Carla Pereyra dating historie, 2021, 2020, liste over Carla Pereyra forhold.
Lionel richie
Lionel richie
28. mai 2021 ... Lionel Richie nyheter, sladder, bilder av Lionel Richie, biografi, Lionel Richie kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Lionel Richie forholdsliste. Lionel Richie dating historie, 2021, 2020, liste over Lionel Richie forhold.
Nathan Kress
Nathan Kress
28. mai 2021 ... Nathan Kress nyheter, sladder, bilder av Nathan Kress, biografi, Nathan Kress kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Nathan Kress forholdsliste. Nathan Kress dating historie, 2021, 2020, liste over Nathan Kress forhold.
Ghilherme Lobo
Ghilherme Lobo
28. mai 2021 ... Ghilherme Lobo nyheter, sladder, bilder av Ghilherme Lobo, biografi, Ghilherme Lobo kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ghilherme Lobo forholdsliste. Ghilherme Lobo dating historie, 2021, 2020, liste over Ghilherme Lobo forhold.
Marianna Zydek
Marianna Zydek
28. mai 2021 ... Marianna Zydek nyheter, sladder, bilder av Marianna Zydek, biografi, Marianna Zydek kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Marianna Zydek forholdsliste. Marianna Zydek dating historie, 2021, 2020, liste over Marianna Zydek forhold.