Hoved Forhold Rozonda 'Chilli' Thomas

Rozonda 'Chilli' Thomas

Rozonda EnkeltRangering 676 64Alder 50 år Zodiac fisk Forhold 12 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Rozonda 'Chilli' Thomas er for tiden singel.

Forhold

Rozonda 'Chilli' Thomas har vært i forhold til Nick Cannon(2016), Brad James(2015 - 2016), Wayne Brady(2013 - 2014), Tyrese Gibson(2011 - 2012), Floyd Mayweather Jr.(2008 - 2010), T.J. Holmes(2006 - 2007)Usher(2001 - 2003), Marlon Wayans og Dallas Austin(1990 - 1999).



Rozonda 'Chilli' Thomas har hatt møter med Larry Johnson (amerikansk fotball)(2008 - 2009)og Hill Harper(2006).

Det ryktes at Rozonda 'Chilli' Thomas har koblet seg til L.A. Reid(1994).

Om

Rozonda 'Chilli' Thomas er en 50 år gammel amerikansk sanger. Født Rozonda Ocielian Thomas 27. februar 1971 i Columbus, Georgia, USA, hun er kjent for R & B / hip-hop girl group TLC. i en karriere som spenner over 1991 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Fiskene.



Rozonda 'Chilli' Thomas er medlem av følgende lister: Epic Records-artister, amerikanske kvinnelige sangere og deltakere i amerikansk reality-tv-serie.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Rozonda 'Chilli' Thomas! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating99 år, 1 måned1 år, 9 måneder3 måneder
Støte påto5 måneder, 1 dag3 måneder, 16 dager2 måneder, 1 dag
Ryktet1---
Total129 år, 1 måned1 år, 4 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnRozonda
MellomnavnOcielian
EtternavnThomas
Fullt navn ved fødselenRozonda Ocielian Thomas
Alternativt navnRoz, Chilli, Rozonda Thomas, Rozonda Ocelean Thomas, Rozonda Ocielian Thomas
Alder50 år
Fødselsdag27. februar 1971
FødestedColumbus, Georgia, USA
Høyde152 cm
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBenjamin E. Mays videregående skole
Yrke TekstSanger-låtskriver, danser, skuespillerinne, TV-personlighet, modell
YrkeSanger
Krav til berømmelseR & B / hip-hop jentegruppe TLC.
Musiksjanger (tekst)Pop, R&B, Hip Hop, New Jack Swing, Funk, Hip Hop Soul
År aktiv1990 – nåtid, 1991 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapLaFace (1991-2001), Arista (2001-2005), Epic (2013-nå), Epic (2013), LaFace, Arista, Epic
Tilknyttede handlingerTLC, Tionne Watkins ,, Lisa Lopes, Tlc, Tionne 'T-Boz' Watkins, Lisa 'Left Eye' Lopes, Usher, Dallas Austin
Talent Agency (f.eks. Modellering)Richard De La Font Agency
Merke påtegning(2012) Infomercial: Vises i en infomercial for 'Brazilian Butt Lift' :.
Offisielle nettstedertwitter.com/officialchilli, fitchilli.com/, www.facebook.com/pages/Rozonda-Chilli-Thomas/263986910318438, myspace.com/officialchillimusic, http://fitchilli.com
FarAbdul Ali |
MorAva Thomas
VennTionne 'T-boz' Watkins ', Lisa' Lefteye 'Lopez

Rozonda Ocielian Thomas (født 27. februar 1971), bedre kjent med hennes scenenavn Chilli, er en amerikansk sanger-låtskriver, danser, skuespillerinne, TV-personlighet og modell som ble kjent til begynnelsen av 1990-tallet som medlem av gruppen TLC, en av de bestselgende jentegruppene på slutten av 1900-tallet.



Mer om Rozonda 'Chilli' Thomas Mindre om Rozonda 'Chilli' Thomas

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
12Nick CannonForholdJuni 2016Sep 20163 måneder
elleveBrad JamesForholdFebruar 2015Mai 20161 år
10Wayne BradyForhold R Desember 2013Februar 20143 måneder
9Tyrese GibsonForholdDesember 2011Februar 20123 måneder
8Larry Johnson (amerikansk fotball)Støte påDesember 2008Mai 20095 måneder
7Floyd Mayweather Jr.ForholdFebruar 2008September 20102 år
6T.J. HolmesForholdNov 2006Mai 20076 måneder
5Hill HarperStøte påMai 200620062 måneder
4UsherForholdDesember 200120032 år
3L.A. ReidStøte på R 19941994-
toMarlon WayansForholdJuli 1992September 19922 måneder
1Dallas AustinForholdJuli 1990Aug 19999 år
Nick Cannon #12

Nick Cannon

2016

Rozonda 'Chilli' Thomas og Nick Cannon skiller ...[vis par] Brad James #elleve

Brad James

2015 - 2016

Brad James og Rozonda 'Chilli' Thomas skiller ...[vis par] Wayne Brady #10Rykte

Wayne Brady

2013 - 2014

Rozonda 'Chilli' Thomas og Wayne Brady var ...[vis par] Tyrese Gibson #9

Tyrese Gibson

2011 - 2012

Rozonda 'Chilli' Thomas og Tyrese Gibson sep ...[vis par] Larry Johnson (amerikansk fotball) #8

Larry Johnson (amerikansk fotball)

2008 - 2009

Larry Johnson (amerikansk fotball) og Rozonda ...[vis par] Floyd Mayweather Jr. #7

Floyd Mayweather Jr.

2008 - 2010

Floyd Mayweather Jr. og Rozonda 'Chilli' Tho ...[vis par] T.J. Holmes #6

T.J. Holmes

2006 - 2007

T.J. Holmes og Rozonda 'Chilli' Thomas skiller ...[vis par] Hill Harper #5

Hill Harper

2006

Rozonda 'Chilli' Thomas og Hill Harper skiller ...[vis par] Usher #4

Usher

2001 - 2003

Usher og Rozonda 'Chilli' Thomas skilte seg i ...[vis par] L.A. Reid #3Rykte

L.A. Reid

1994

L.A. Reid og Rozonda 'Chilli' Thomas er sep ...[vis par] Marlon Wayans #to

Marlon Wayans

Rozonda 'Chilli' Thomas og Marlon Wayans sep ...[vis par] Dallas Austin #1

Dallas Austin

1990 - 1999

Dallas Austin og Rozonda 'Chilli' Thomas sep ...[vis par] #12

Nick Cannon

2016

Rozonda 'Chilli' Thomas og Nick Cannon datert fra mars til september 2016.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 33% se forholdet #elleve

Brad James

2015 - 2016

Brad James og Rozonda 'Chilli' Thomas datert fra mars 2015 til mai 2016.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #10

Wayne Brady

2013 - 2014 (rykter)

Det ryktes at Rozonda 'Chilli' Thomas hadde koblet seg til Wayne Brady i desember 2013.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #9

Tyrese Gibson

2011 - 2012

Rozonda 'Chilli' Thomas og Tyrese Gibson datert fra januar til mars 2012.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #8

Larry Johnson (amerikansk fotball)

2008 - 2009

Larry Johnson (amerikansk fotball) og Rozonda 'Chilli' Thomas hadde et møte i desember 2008.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #7

Floyd Mayweather Jr.

2008 - 2010

Floyd Mayweather Jr. og Rozonda 'Chilli' Thomas datert fra oktober 2009 til september 2010.

Forhold 2 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet #6

T.J. Holmes

2006 - 2007

T.J. Holmes og Rozonda 'Chilli' Thomas datert fra 2007 til mai 2007.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Alder1%'> Kompatibilitet 1% se forholdet #5

Hill Harper

2006

Rozonda 'Chilli' Thomas og Hill Harper fikk et møte i mai 2006.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #4

Usher

2001 - 2003

Usher og Rozonda 'Chilli' Thomas datert fra 2001 til desember 2003.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #3

L.A. Reid

1994 (Ryktet)

L.A. Reid ryktes å ha koblet seg til Rozonda 'Chilli' Thomas i 1994.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 18% se forholdet #to

Marlon Wayans

Rozonda 'Chilli' Thomas og Marlon Wayans datert fra juli til september 1992.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 92% se forholdet #1

Dallas Austin

1990 - 1999

Dallas Austin og Rozonda 'Chilli' Thomas datert fra juli 1990 til august 1999.

Forhold 9 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 68% Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Rozonda 'Chilli' Thomasfemti fiskSanger
amerikansk
Nick Cannon40 VektenRapper
amerikansk
Brad James39 KreftSkuespiller
amerikansk
Wayne Brady48 TvillingeneTalk show-vert
amerikansk
Tyrese Gibson42 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Larry Johnson (amerikansk fotball)41 SkorpionenAmerikansk fotball)
amerikansk
Floyd Mayweather Jr.44 fiskBoksing
amerikansk
T.J. Holmes43 LeoTV nyheter
amerikansk
Hill Harper55 TyrenSkuespiller
amerikansk
Usher42 VektenSanger
amerikansk
L.A. Reid64 TvillingeneMusikkprodusent
amerikansk
Marlon Wayans48 KreftSkuespiller
amerikansk
Dallas Austinfemti SteinbukkenSongwriter
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
TronMann2. juni 199723 år gammel Dallas Austin

Fotogalleri

Usher Raymond og Rozonda Chilli Thomas Usher Raymond og Rozonda Chilli Thomas Usher Raymond og Rozonda Chilli Thomas TLC ved 1995 MTV Movie Awards TLC ved 1995 MTV Movie Awards Marshall - Rozonda 'Chilli' Thomas Chili, T Boz og Left Eye Rozonda 'Chilli' Thomas Rozonda 'Chilli' Thomas Chilli Maxim Online Chilli Maxim Online Floyd Mayweather og Chili

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Marshall2017Zora Neale HurstonFilm
Single damer2011ChiliTV-show
TLC: Livet i 3D2002TV-film
Ticker2001Lilly (som Chili)Film
Snø dag2000Nona (som 'Chili')Film
A Diva's Christmas Carol2000Marli Jacob (som Chili)TV-film
Kjærlighetssang2000HusdirektørTV-film
Sterk medisin2000Amber SteeleTV-show
The Parkers1999KaiTV-show
Showet fra 70-tallet1998Hot sykepleierTV-show
Hav Plenty1997Kris (som Chili)Film
Husfest 31994Sex as a Weapon (som TLC)Film
CBS Schoolbreak Special19841. rapperTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...