Hoved Forhold Ross Lynch

Ross Lynch

Ross LynchRangering 794 32Alder 25 år Zodiac Steinbukken Forhold 6 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre opptegnelser er Ross Lynch muligens singel.

Forhold

Ross Lynch har vært i forhold til Jaz Sinclair(2018), Courtney Eaton(2015 - 2017), Morgan Larson(2012 - 2014), Cricket Wampler(2011), Carrie Wampler(2011)og Laura Marano(2010 - 2011).



Om

Ross Lynch er en 25 år gammel amerikansk sanger. Født Ross Shor Lynch 29. desember 1995 i Littleton, Colorado, USA, han er kjent for Austin & Ally. Stjernetegnet hans er Steinbukken.

Ross Lynch har deltatt i 9 matchups på skjermen, inkludert Carrie Wampler i Austin & Ally (2011), Kiernan Shipka i Chilling Adventures of Sabrina (2018), Laura Marano i Austin & Ally (2011), Maia Mitchell i Teen Beach 2 (2015)og Courtney Eaton i Statusoppdatering (2018).

Ross Lynch er medlem av følgende lister: Amerikanske singer-songwriters, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske barneskuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Ross Lynch! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating610 år, 4 måneder4 år, 10 måneder1 år
Total610 år, 4 måneder4 år, 10 måneder1 år

Detaljer

FornavnRoss
MellomnavnShor
EtternavnLynch
Fullt navn ved fødselenRoss Shor Lynch
Alternativt navnRossome, Rossy Jersey Shor, Ross Shor Lynch, Ross Lynch
Alder25 år
Fødselsdag29. desember 1995
FødestedLittleton, Colorado, USA
Høyde183 cm
Vekt75 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnSteinbukken
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSanger, danser, skuespiller
YrkeSanger
Krav til berømmelseAustin & Ally
Musiksjanger (tekst)Poprock, Power Pop, Pop
År aktiv2009 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, gitar, piano, trommer, bass, Ukuele
PlateselskapWalt Disney, Hollywood Records, Hollywood
Tilknyttede handlingerR5, førertiden
Talent Agency (f.eks. Modellering)Stjerne
Skostørrelse9
Offisielle nettstederr5rocks.com/, www.facebook.com/RossR5, twitter.com/rossr5, http://www.r5rocks.com, www.instagram.com/rossr5, http://r5rocks.com, http: // thedriverera .com
FarMark Lynch
MorStormie Lynch
BrorRiker Lynch, Rocky Lynch, Ryland Lynch
SøsterRydel Lynch
FamiliemedlemJulianne Hough (fetter), Derek Hough (fetter)
VennEllington Ratliff, Laura Marano, Raini Rodriguez, Calum Worthy
Kjæledyr2 kjæledyrskilpadder
Favoritt filmerRomeo & Juliet, Avatar, Notisboken, The Last Airbender
FavorittbandMcFly, The Script
FavorittsangerJeg vil ikke si at jeg er forelsket fra Hercules.
FavorittmatHawaiisk pizza, Gummy bjørner
FavorittfargerGul
Favoritt tilbehørR5 Halskjede for gitar

Ross Shor Lynch (født 29. desember 1995) er en amerikansk sanger, låtskriver, musiker og skuespiller. Han var hovedvokalist for poprockbandet R5 og er halvparten av bandet Driver Era, sammen med broren Rocky Lynch. Som skuespiller er han kjent for sin debutrolle som Austin Moon i Disney Channel originalserien Austin & Ally, og for sin rolle som Brady i Teen Beach Movie-serien.

Mer om Ross Lynch Mindre om Ross Lynch

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Jeg er SinclairForholdApr 2018 -
5Courtney EatonForholdFebruar 2015Sep 20172 år
4Morgan LarsonForhold R 201220142 år
3Cricket WamplerUkjent R 20112011-
toCarrie WamplerUkjent R 20112011-
1Laura MaranoForhold201020111 år
Jeg er Sinclair #6

Jeg er Sinclair

2018

Jaz Sinclair dater Ross Lynch ...[vis par] Courtney Eaton #5

Courtney Eaton

2015 - 2017

Courtney Eaton og Ross Lynch separerte seg i Se ...[vis par] Morgan Larson #4Rykte

Morgan Larson

2012 - 2014

Morgan Larson og Ross Lynch ble ryktet å ...[vis par] Cricket Wampler #3Rykte

Cricket Wampler

2011

Cricket Wampler og Ross Lynch ble ryktet om ...[vis par] Carrie Wampler #toRykte

Carrie Wampler

2011

Det ble ryktet at Carrie Wampler og Ross Lynch ...[vis par] Laura Marano #1

Laura Marano

2010 - 2011

Ross Lynch og Laura Marano er skilt fra hverandre ...[vis par] #6

Jeg er Sinclair

2018

Jaz Sinclair og Ross Lynch har vært sammen siden april 2018.



Forhold 3 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 83% se forholdet #5

Courtney Eaton

2015 - 2017

Courtney Eaton og Ross Lynch daterte fra mars 2015 til september 2017.

Forhold 2 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #4

Morgan Larson

2012 - 2014 (rykter)

Det ryktes at Morgan Larson har koblet seg til Ross Lynch i 2012.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Alder1%'> Kompatibilitet elleve% se forholdet #3

Cricket Wampler

2011 (Ryktet)

Det ryktes at Cricket Wampler hadde koblet seg til Ross Lynch i 2011.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #to

Carrie Wampler

2011 (Ryktet)

Det ryktes at Carrie Wampler hadde koblet seg til Ross Lynch i 2011.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 78% se forholdet #1

Laura Marano

2010 - 2011

Ross Lynch og Laura Marano daterte i 2011.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 58% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ross Lynch25 SteinbukkenSanger
amerikansk
Jeg er Sinclair26 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Courtney Eaton25 SteinbukkenSkuespillerinne
Australsk
Morgan Larson32 VannmannenDanser
amerikansk
Cricket Wamplertjue VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Carrie Wampler24 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Laura Marano25 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

Austin & Ally Austin & Ally Austin & Ally Austin & Ally Austin & Ally Austin & Ally Austin & Ally Ross Lynch Ross Lynch Kapittel ett: oktoberland Kapittel ett: oktoberland Kapittel ett: oktoberland

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Chilling Adventures of Sabrina: Pt 2 - Under Kiernan Shipka's Spell2019HarveyKortfilm
Statusoppdatering2018Kyle MooreFilm
Chilling Adventures of Sabrina2018Harvey KinkleTV-show
Min venn Dahmer2017Jeff DahmerFilm
Teen Beach 22015BradyTV-film
Snøtid!2015Brygger (stemme)Film
Muppets Most Wanted2014Ung blomsterhandlerFilm
Jente møter verden2014Austin MoonTV-show
Teen Beach-film2013BradyTV-film
Danimals2013Kortfilm
Danimals Burstified2013Kortfilm
Danimals Crunchers: Bella & Ross2013Kortfilm
Ultimate Spider-Man2012Jack Russell, Werewolf by NightTV-show
Disney Game On2012BradyTV-show
Austin & Ally2011Austin MoonTV-show
Jessie2011Austin MoonTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Carrie Wampler og Ross LynchCarrie Wampler
    • Austin & Ally
      2011
    [vis matchup]
  • Kiernan Shipka og Ross LynchKiernan Shipka
    • Chilling Adventures of Sabrina
      2018
    [vis matchup]
  • Laura Marano og Ross LynchLaura Marano
    • Austin & Ally
      2011
    [vis matchup]
  • Maia Mitchell og Ross LynchMaia Mitchell
    • Teen Beach-film
      2013
    [+1 til]
  • Ross Lynch og Courtney EatonCourtney Eaton
    • Statusoppdatering
      2018
    [vis matchup]
  • Ross Lynch og Hayley ErinHayley Erin
    • Austin & Ally
      2011
    [vis matchup]
  • Ross Lynch og Kiersey ClemonsKiersey Clemons
    • Austin & Ally
      2011
    [vis matchup]
  • Ross Lynch og Olivia HoltOlivia holt
    • Statusoppdatering
      2018
    [vis matchup]
  • Sydney Jane Meyer og Ross LynchSydney Jane Meyer
    • Min venn Dahmer
      2017
    [vis matchup]
Flere Ross Lynch Matchups på skjermen Mindre Ross Lynch Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...