Hoved Forhold Rund rousey

Rund rousey

Rund rousey GiftRangering 5027 -1163Alder 34 år Zodiac Vannmannen Forhold 3 totalt Ronda Rousey er gravid!
Hun skal være oktober 2021.

Hvem dater hun akkurat nå?

Ronda Rousey og Travis BrowneTravis Browne og Ronda Rousey har vært gift i 3 år siden 27. august 2017. se forholdet

Forhold

Ronda Rousey har vært i et forhold med Brendan Schaub(2013 - 2014)og Timothy Digorrio(2012 - 2013).

som er st vincent dating

Om

Ronda Rousey er en 34 år gammel amerikansk kampsport. Født Ronda Jean Rousey 1. februar 1987 i Riverside County, California, er hun kjent for 1. kvinne som signerte med UFC i en karriere som spenner over 2010–2016 (MMA). Stjernetegnet hennes er Vannmannen.



Ronda Rousey er medlem av følgende lister: Folk fra Santa Monica, California, 1987 fødsler og amerikansk judoka.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Ronda Rousey! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift15 år, 7 måneder--
Datingto1 år, 6 måneder1 år, 3 måneder1 år
Total35 år, 7 måneder2 år, 8 måneder1 år

Detaljer

FornavnRund
MellomnavnJeans
EtternavnRousey
Fullt navn ved fødselenRonda Jean Rousey
Alternativt navnRowdy, The Rowdy One, Rowdy Ronda, The Arm Collector
Alder34 år
Fødselsdag1. februar 1987
FødestedRiverside County, California
Høyde5 '7' (170 cm)
Vekt61 kg (135 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonFøflekk under venstre øye
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstMMA Fighter, skuespillerinne, kampsportartist
YrkeKampsport
Krav til berømmelseFørste kvinne som signerer med UFC
År aktiv2011 - nåtid, 2010-2016 (MMA)
Talent Agency (f.eks. Modellering)William Morris Endeavour Talent Agency, Fight Tribe Management, LLC
Byste (tommer)35
KoppstørrelseB
Midje (tommer)25
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelse4
Skostørrelse9
Offisielle nettstederhttp://rondarousey.net, http://www.sherdog.com/fighter/73073 fra / wiki / Sherdog, instagram.com/rondarousey/, twitter.com/rondarousey, www.facebook.com/ronda.cips, www.biography.com/people/ronda-rousey-21319725, http://www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?fighterID=73073 fra / wiki / Sherdog, http://rondarousey.com/

Ronda Jean Rousey (; født 1. februar 1987) er en amerikansk profesjonell bryter, pensjonert blandet kampsportartist og judoka. Hun er mest kjent for sin tid i UFC og sin tid som en WWE-bryter. Hennes mangeårige kallenavn, 'Rowdy', ble arvet fra den avdøde profesjonelle bryteren Roddy Piper.



Mer om Ronda Rousey Mindre om Ronda Rousey

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Travis BrowneGiftOktober 2015tilstede5 år
toBrendan SchaubForhold2013Juli 20141 år
1Timothy DigorrioForhold201220131 år
Travis Browne #3

Travis Browne

2015

Travis Browne og Ronda Rousey har vært kjæreste ...[vis par] Brendan Schaub #to

Brendan Schaub

2013 - 2014

Ronda Rousey og Brendan Schaub er atskilt ...[vis par] Timothy Digorrio #1

Timothy Digorrio

2012 - 2013

Timothy Digorrio og Ronda Rousey er separert ...[vis par] #3

Travis Browne

2015

Travis Browne og Ronda Rousey har vært gift i 3 år. Etter 4 måneders forlovelse ble de gift 27. august 2017.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder72%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #to

Brendan Schaub

2013 - 2014

Ronda Rousey og Brendan Schaub hadde et forhold fra 2013 til juli 2014.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #1

Timothy Digorrio

2012 - 2013

Timothy Digorrio og Ronda Rousey hadde et forhold fra 2012 til 2013.



Forhold 1 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Rund rousey3. 4 VannmannenKampsport
amerikansk
Travis Browne38 KreftKampsport
amerikansk
Brendan Schaub38 fiskKomiker
amerikansk
Timothy Digorrio- Kampsport
amerikansk

Fotogalleri

Rund rousey Rund rousey Ronda Rousey - WWE’s 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE’s 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE’s 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE’s 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE’s 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE’s 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE’s 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE’s 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE’s 2019 Royal Rumble i Phoenix Ronda Rousey - WWE’s 2019 Royal Rumble i Phoenix

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Charlie's Angels2019Fight InstruktørFilm
WrestleMania 352019Rund rouseyTV-show
Wrestlemania2019Rund rouseyTV-show
WWE Royal Rumble2019Rund rouseyTV-show
Kilometer 222018Sam SnowFilm
WrestleMania2018Rund rouseyTV-show
9-1-12018Lena BoskoTV-show
WWE SummerSlam2018Rund rouseyTV-show
WWE Survivor-serien2018Rund rouseyTV-show
UFC 25 år kort2018TV-show
Entourage2015RundFilm
Rasende 72015KaraFilm
WrestleMania2015Rund rouseyTV-show
Blindflekk2015Devon PenberthyTV-show
The Expendables 32014MåneFilm
Beruset historie2013Gallus MagTV-show
Amerikansk Judoka2009Rund rouseyFilm
WWE Smackdown!1999Rund rouseyTV-show
WWE Raw1993Ronda Rouesy, Ronda RouseyTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...