Hoved Forhold Romeo Miller

Romeo Miller

Romeo MillerRangering 1457 -272Alder 31 år Zodiac Leo Forhold 8 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Romeo Miller muligens singel.

Forhold

Romeo Miller har vært i et forhold med Serayah(2016), Toneata Morgan(2014 - 2016), Briona Mae(2013), Angela Simmons(2012), Chelsie Hightower(2010 - 2011), Kaitlin Najjar(2008 - 2010)og Khloé Kardashian(2007 - 2008).



Romeo Miller har hatt et møte med Francia Raisa(2010 - 2012).

Om

Romeo Miller er en 31 år gammel amerikansk rapper. Født Percy Romeo Miller, Jr. 19. august 1989 i New Orleans, Louisiana, USA, er han kjent for My Baby i en karriere som spenner over 1999 – nåtid og 2000 – nåtid. Stjernetegnet hans er Leo.

Romeo Miller er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske barneskuespillere og amerikanske stemmeskuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge vår profil av Romeo Miller! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

som er alison krauss gift med

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating71 år, 10 måneder8 måneder, 8 dager2 måneder, 2 dager
Støte på11 år, 11 måneder--
Total81 år, 11 måneder10 måneder, 4 dager2 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnRomeo
EtternavnMiller
Fullt navn ved fødselenPercy Romeo Miller, Jr.
Alternativt navnLil 'Romeo, Roma, Romeo, Maserati Roma
Alder31 år
Fødselsdag19. august 1989
FødestedNew Orleans, Louisiana, USA
Høyde5 '11' (180 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBeverly Hills videregående skole
universitetUniversitetet i Sør-California
Yrke TekstAmerikansk rapper, skuespiller og modell
YrkeRapper
Krav til berømmelseBabyen min
Musiksjanger (tekst)Hip Hop
MusikksjangerHip Hop, Rap
År (er) Aktiv2001 – nåtid, 1999 – nåtid, 2000 – nåtid
MusikkstilPop-Rap, Pop / Rock, Teen Pop, Dirty South
Music MoodBekymringsløs, Amiable / God-Natured, Brash, Fest / feiring, Leken, Moro, Munter, Ambisiøs
InstrumentVokal
PlateselskapNo Limit Forever (CEO) (2010 – present), The Next Generation (CEO) (2010 – present), No Limit Forever (current), No Limit, Priority, The New No Limit, Universal, E1 Music, Guttar Music, UrbanDigital , GoDigital, Take A Stand, The Next Generation, LPD (tidligere), No Limit, Soulja Music, Priority, The New No Limit, Universal, E1 Music, Guttar Music, UrbanDigital, GoDigital, Take A Stand, The Next Generation, LPD (tidligere), No Limit Forever, No Limit, Soulja Music, Priority, The New No Limit, Universal, E1, Guttar Music, UrbanDigital, GoDigital, Take A Stand, The Next Generation, LPD
Tilknyttede handlingerMaster P, Cymphonique Miller, Lil Zane, Nick Cannon, 1500 eller Nothin ', Angela Simmons
Talent Agency (f.eks. Modellering)Supreme Artists Entertainment
Offisielle nettstederromeoforever.com/, twitter.com/RomeoMiller, romeeverything.com/, web.stagram.com/n/romeomiller/, instagram.com/romeomiller/#, www.facebook.com/RomeoFrenchTeam, www.youtube.com/user / romomiller, http://maseratirome.com/
FarMaster P
MorSonya Miller
BrorVeno Miller
SøsterCymphonique Miller
VennChelsie Hightower

Percy Romeo Miller (født 19. august 1989), også kjent under scenenavnet Romeo (tidligere Lil 'Romeo), er en amerikansk rapper, skuespiller, gründer og modell. Miller fikk berømmelse som rapper på begynnelsen av 2000-tallet etter å ha signert med No Limit Records, som da eies av faren, Master P. Han ga snart ut sin debut-singel 'My Baby' i 2001. Senere samme år ga Miller ut debutalbumet Lil 'Romeo, som kartla US Billboard 200 på nummer seks og ble sertifisert gull, og solgte 500 000 eksemplarer.

Mer om Romeo Miller Mindre om Romeo Miller

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8SerayahForhold20162016-
7Toneata MorganForholdDesember 2014Jan 20161 år
6Briona MaeForholdFebruar 2013August 20135 måneder
5Angela SimmonsForholdApr 2012Jul 20123 måneder
4Chelsie HightowerForholdDesember 2010Februar 20112 måneder
3Frankrike RaisaStøte påSeptember 2010Aug 20121 år
toKaitlin NajjarForholdNov 2008September 20101 år
1Khloé KardashianForholdFebruar 2007Februar 20081 år
Serayah #8

Serayah

2016

Serayah og Romeo Miller er skilt ...[vis par] Toneata Morgan #7

Toneata Morgan

2014 - 2016

Toneata Morgan og Romeo Miller skiltes i ...[vis par] Briona Mae #6

Briona Mae

2013

Briona Mae og Romeo Miller skilte seg i august ...[vis par] Angela Simmons #5

Angela Simmons

2012

Angela Simmons og Romeo Miller skilte seg i ...[vis par] Chelsie Hightower #4

Chelsie Hightower

2010 - 2011

Chelsie Hightower og Romeo Miller separerte ...[vis par] Frankrike Raisa #3

Frankrike Raisa

2010 - 2012

Francia Raisa og Romeo Miller skiltes i A ...[vis par] Kaitlin Najjar #to

Kaitlin Najjar

2008 - 2010

Kaitlin Najjar og Romeo Miller skilte seg på ...[vis par] Khloé Kardashian #1

Khloé Kardashian

2007 - 2008

Khloé Kardashian og Romeo Miller separerte i ...[vis par] #8

Serayah

2016

Serayah og Romeo Miller hadde et forhold fra 2016 til 2016.



MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 36% se forholdet #7

Toneata Morgan

2014 - 2016

Toneata Morgan og Romeo Miller daterte fra desember 2014 til januar 2016.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #6

Briona Mae

2013

Briona Mae og Romeo Miller daterte fra mars til august 2013.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #5

Angela Simmons

2012

Angela Simmons og Romeo Miller daterte fra februar til juli 2012.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #4

Chelsie Hightower

2010 - 2011

Chelsie Hightower og Romeo Miller datert fra desember 2010 til februar 2011.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #3

Frankrike Raisa

2010 - 2012

Francia Raisa og Romeo Miller hadde et møte i september 2010.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #to

Kaitlin Najjar

2008 - 2010

Kaitlin Najjar og Romeo Miller daterte fra 24. januar til september 2010.

som er konjakk norwood gift med
Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Alder1%'> Kompatibilitet 26% se forholdet #1

Khloé Kardashian

2007 - 2008

Khloé Kardashian og Romeo Miller daterte fra mars 2007 til mars 2008.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 47% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Romeo Miller31 LeoRapper
amerikansk
Serayah25 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Toneata Morgan25 VærenModell
amerikansk
Briona Mae28 SkorpionenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Angela Simmons33 JomfruenSosialitet
amerikansk
Chelsie Hightower31 LeoDanser
amerikansk
Frankrike Raisa32 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Kaitlin NajjarN TvillingeneSosialitet
amerikansk
Khloé Kardashian36 KreftReality TV
amerikansk

Fotogalleri

Angela Simmons og Romeo Angela Simmons og Romeo Angela Simmons og Romeo Romeo og Francia Raisa Romeo og Francia Raisa Romeo og Francia Raisa Romeo og Francia Raisa Romeo og Francia Raisa Romeo og Francia Raisa Cymphonique Miller Cymphonique Miller Selena Gomez og Romeo Miller

Filmografi

FilmÅrKarakterType
I Got the Hook Up 22019Johnny MillerFilm
Ungdomsår2018KeithFilm
Aldri hørt2018JalenFilm
Romeo Miller: Må få det2018Romeo MillerKortfilm
Romeo Miller ft. Decarlo & Ace B: Shoulder2018Romeo MillerKortfilm
Spill dag2017LukeFilm
Kjent i kjærlighet2017Pablo $$TV-show
Sydens konge2017Film
Dead Trigger2017Gerald 'G-Dog' JeffersonFilm
Destruksjon Los Angeles2017Marcus Taylor-JonesTV-film
Slik2017RytterTV-show
Little Dead Rotting Hood2016DannyFilm
Roma: Spør om meg2016RomaKortfilm
Imperium2015.GramTV-show
Broderlig kjærlighet2015.SeanFilm
En jente som nåde2015.JasonFilm
Jeg tror barnevakten min er en fremmed2015.Agent DavidFilm
Royal Family Christmas2015.TV-film
Royal Family Thanksgiving2015.TV-film
Survivor's anger2014Jay HolbrookTV-show
Kan dette være kjærlighet2014DamonFilm
Shaker Pointe2014Oliver KingFilm
Frat Brothers2013Derrick Shaw (som Romeo)Film
Kjærlighetsbrevet2013AaronTV-film
Frog Kingdom2013Foofie (stemme)Film
Hvordan rocke2012Trey GrantTV-show
Madeas vitnebeskyttelse2012JakeFilm
Romeo & RESQ3: Bare en2012Romeo MillerKortfilm
Romeo Miller Ft. Valentino & Kyros: Hug Me Forever2012RomeoKortfilm
Single damer2011ScottyTV-show
Kappen2011Lil 'ZTV-show
Jumping the Broom2011SebastianFilm
Reed Between the Lines2011DariusTV-show
Ett hjerte2011Skygge (som Romeo)Film
Charlie's Angels2011Mark BakaleTV-show
AY ft Lamyia & Romeo: Snakk med Ya Body2011RomeoKortfilm
Romeo ft. Black Don & Young V: Hvordan vi gjør2011RomeoKortfilm
Romeo: Planlagt avtale2011RomeoKortfilm
Ned og avstand2010Darren Sheehan (som Romeo)Film
Forsvarerne2010Killa sierTV-show
College Boyys ft. Black Don, D'Anna: Hold Me Down2010Kortfilm
Grisefolket2009TJ (som Romeo)Film
Miller Boyz ft. Young-V: I'm So Fly2008Romeo MillerKortfilm
Onkel P2007Corey Miller (som Romeo)Film
Romeo: Glans2006RomeoKortfilm
Rich Boyz & Romeo Miller: Cutt2005Romeo MillerKortfilm
Nick tar over Super Bowl2004TV-film
Honning2003Benny (som Lil 'Romeo)Film
Alt vokst opp!2003Li'l QTV-show
Romeo!2003Romeo MillerTV-show
Lil Romeo & Solange Knowles: True Love2002Lil RomeoKortfilm
Lil 'Corey ft Lil' Romeo & Lil 'Reema: Hush Lil' Lady2002Lil 'RomeoKortfilm
Max Keebles store trekk2001Lil Romeo (som Romeo)Film
En mot en2001Eric KerrTV-show
Oppdra far2001MarvinTV-show
Lil 'Romeo, Nick Cannon & 3LW: Foreldre forstår bare ikke2001Lil RomeoKortfilm
Brødrene Garcia2000TV-show
Skrekk FestrikFilm
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Sarah Drew og Peter Lanfer
Sarah Drew og Peter Lanfer
28. mai 2021 ... Sarah Drew og Peter Lanfer bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Carla perez
Carla perez
28. mai 2021 ... Carla Perez nyheter, sladder, bilder av Carla Perez, biografi, Carla Perez kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carla Perez forholdsliste. Carla Perez dating historie, 2021, 2020, liste over Carla Perez forhold.
Gabriela Kownacka
Gabriela Kownacka
28. mai 2021 ... Gabriela Kownacka nyheter, sladder, bilder av Gabriela Kownacka, biografi, Gabriela Kownacka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Gabriela Kownacka forholdsliste. Gabriela Kownacka dating historie, 2021, 2020, liste over Gabriela Kownacka forhold.
Perez hilton
Perez hilton
28. mai 2021 ... Perez Hilton nyheter, sladder, bilder av Perez Hilton, biografi, Perez Hilton kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Perez Hilton forholdsliste. Perez Hilton dating historie, 2021, 2020, liste over Perez Hilton forhold.
Susi Kentikian
Susi Kentikian
28. mai 2021 ... Susi Kentikian nyheter, sladder, bilder av Susi Kentikian, biografi, Susi Kentikian kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Susi Kentikian forholdsliste. Susi Kentikian dating historie, 2021, 2020, liste over Susi Kentikian forhold.
Dany Brillant
Dany Brillant
28. mai 2021 ... Dany Brillant nyheter, sladder, bilder av Dany Brillant, biografi, Dany Brillant kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dany Brillant forholdsliste. Dany Brillant dating historie, 2021, 2020, liste over Dany Brillant forhold.
Sami Miro
Sami Miro
28. mai 2021 ... Sami Miro nyheter, sladder, bilder av Sami Miro, biografi, Sami Miro kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Sami Miro forholdsliste. Sami Miro dating historie, 2021, 2020, liste over Sami Miro forhold.