Hoved Forhold Robert Downey jr.

Robert Downey jr.

Robert Downey jr. GiftRangering 420 -66Alder 56 år Zodiac Væren Forhold 7 totalt Barn 3 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Robert Downey, Jr. og Susan LevinSusan Downey og Robert Downey Jr. har vært gift i 15 år siden 27. august 2005. se forholdet

Forhold

Robert Downey Jr. var tidligere gift med Deborah Falconer(1992 - 2001).

Robert Downey Jr. har vært i et forhold med Calista Flockhart(2000), Marisa Tomei(1993)og Sarah Jessica Parker(1984 - 1991).



Robert Downey Jr. har hatt et møte med Jennifer Jason Leigh.

Det ryktes at Robert Downey Jr. har koblet seg til Winona Ryder(1991).

Om

Robert Downey Jr. er en 56 år gammel amerikansk skuespiller. Født Robert John Downey Jr. 4. april 1965 i New York City, New York, USA og utdannet ved Junior High School, er han kjent for Air America, Chaplin, Iron Man. Stjernetegnet hans er Væren.



Robert Downey Jr. har vært i 17 matchups på skjermen, inkludert Cybill Shepherd i Sjansen er (1989), Elisabeth Shue i Hjerte og sjeler (1993), Gwyneth Paltrow inn Iron Man 2 (2010), Heather Graham i To jenter og en fyr (1997)og Jami Gertz i Mindre enn null (1987).

Robert Downey Jr. er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmprodusenter og beste musikk- eller komedieskuespiller Golden Globe (film) -vinnere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Robert Downey Jr.! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto17 år, 9 måneder13 år, 3 måneder8 år, 9 måneder
Dating37 år, 3 måneder2 år, 6 måneder4 måneder, 2 dager
Støte på1---
Ryktet1---
Total717 år, 9 måneder4 år, 10 måneder4 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnRobert
MellomnavnJohn
EtternavnDowney
Fullt navn ved fødselenRobert John Downey Jr.
Alternativt navnRdj, Bob, Robert John Elias, Jr., Robert John Downey Jr., Robert Downey Jr.
Alder56 år
Fødselsdag4. april 1965
FødestedNew York City, New York, USA
Høyde174 cm (5 '8½)
Vekt78 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeHazel
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
Religionbuddhist
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleSanta Monica videregående skole, Santa Monica, California, USA (droppet ut i 1982), ungdomsskolen
Yrke TekstSkuespiller, produsent, manusforfatter, sanger-låtskriver, komiker.
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseAir America, Chaplin, Iron Man
År aktiv1970 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Creative Artists Agency
Merke påtegning(1988) TV-reklame for Rock The Vote med Sarah Jessica Parker, (november 2012) TV-reklame for Call of Duty: Black Ops 2, Magazine-reklame for Skechers Collection-fottøy (2002), Kraft Foods Planters ’Peanuts
Skostørrelse10
Offisielle nettstederdowneyunlimited.com, www.robertdowneyjrmusic.com, www.nndb.com/people/597/000022531/
FarRobert Downey, Sr.
MorElsie Downey
SøsterAllyson Downey
FamiliemedlemIndio Falconer Downey (sønn), Exton Elias Downey (sønn)
VennRichard Hall, Anthony Michael Hall, Ramon Estevez, Kiefer Sutherland, Jamie Foxx
Favoritt filmerIron Man, Tropic Thunder, Sherlock Holmes
FavorittfargerGrønn

Robert John Downey Jr. (født 4. april 1965) er en amerikansk skuespiller og produsent. Karrieren hans har vært preget av kritisk og populær suksess i sin ungdom, etterfulgt av en periode med rusmisbruk og juridiske problemer, før en gjenoppblomstring av kommersiell suksess i middelalderen. I 2008 ble Downey kåret av tidsskriftet Time blant de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden, og fra 2013 til 2015 ble han oppført av Forbes som Hollywoods best betalte skuespiller. Filmene hans har tjent over 14,4 milliarder dollar over hele verden, noe som gjør Downey til den sjette mest inntektsbringende billettstjerne gjennom tidene.

Mer om Robert Downey Jr. Mindre om Robert Downey Jr.

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Susan DowneyGift2003tilstede17 år
6Calista FlockhartForhold R 20002000-
5Marisa tomeiForholdAugust 1993Desember 19934 måneder
4Deborah FalconerGiftApril 199220018 år
3Winona RyderStøte på R 19911991-
toSarah Jessica ParkerForholdApr 1984Juli 19917 år
1Jennifer Jason LeighStøte på -
Susan Downey #7

Susan Downey

2003

Susan Downey og Robert Downey Jr. har vært ...[vis par] Calista Flockhart #6Rykte

Calista Flockhart

2000

Robert Downey Jr. og Calista Flockhart er ...[vis par] Marisa tomei #5

Marisa tomei

1993

Robert Downey Jr. og Marisa Tomei separerte ...[vis par] Deborah Falconer #4

Deborah Falconer

1992 - 2001

Robert Downey Jr. og Deborah Falconer ble d ...[vis par] Winona Ryder #3Rykte

Winona Ryder

1991

Winona Ryder og Robert Downey Jr. er separate ...[vis par] Sarah Jessica Parker #to

Sarah Jessica Parker

1984 - 1991

Sarah Jessica Parker og Robert Downey Jr. se ...[vis par] Jennifer Jason Leigh #1

Jennifer Jason Leigh

Robert Downey Jr. og Jennifer Jason Leigh er ...[vis par] #7

Susan Downey

2003

Susan Downey og Robert Downey Jr. har vært gift i 15 år. De datet i 3 måneder etter å ha blitt sammen i august 2003. Etter ett års forlovelse giftet de seg den 27. august 2005.

Forhold 17 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 66% Barn 2 barn se forholdet #6

Calista Flockhart

2000 (Ryktet)

Det ryktes at Robert Downey Jr. har koblet seg til Calista Flockhart i 2000.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #5

Marisa tomei

1993

Robert Downey Jr. og Marisa Tomei datert fra 1994 til desember 1993.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 83% se forholdet #4

Deborah Falconer

1992 - 2001

Robert Downey Jr. og Deborah Falconer var gift i 8 år. De daterte i en måned etter å ha blitt sammen i april 1992 og giftet seg 29. mai 1992. 8 år senere ble de skilt 26. april 2004.

Forhold 8 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 59% Barn 1 barn se forholdet #3

Winona Ryder

1991 (Ryktet)

Det ryktes at Winona Ryder hadde koblet seg til Robert Downey Jr. i 1991.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #to

Sarah Jessica Parker

1984 - 1991

Sarah Jessica Parker og Robert Downey Jr. datert fra 1984 til juli 1991.

Forhold 7 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #1

Jennifer Jason Leigh

Robert Downey Jr. hadde et møte med Jennifer Jason Leigh.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 52% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Robert Downey jr.56 VærenSkuespiller
amerikansk
Susan Downey47 SkorpionenFilm / TV-produsent
amerikansk
Calista Flockhart56 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Marisa tomei56 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Deborah Falconer55 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Winona Ryder49 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Sarah Jessica Parker56 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Jennifer Jason Leigh59 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
IndiskMann7. september 199327 år gammel Deborah Falconer
Exton EliasMann7. februar 20129 år gammel Susan Downey
Avri RoelHunn4. november 20146 år gammel Susan Downey

Fotogalleri

Dolittle - Robert Downey Jr. Dolittle - Auditions - Robert Downey Jr. Mindre enn null - Robert Downey Jr. Mindre enn null - Robert Downey Jr. Mindre enn null - Robert Downey Jr, Andrew McCarthy Mindre enn null - Robert Downey Jr, Jami Gertz Robert Downey Jr. deltar på den 58. årlige Golden Globe Awards - Presserom (2001) Robert Downey Jr. deltar på den 58. årlige Golden Globe Awards - Presserom (2001) Robert Downey Jr. deltar på den 58. årlige Golden Globe Awards - Presserom (2001) Robert Downey Jr. deltar på den 58. årlige Golden Globe Awards - Presserom (2001) Robert Downey Jr. deltar på den 58. årlige Golden Globe Awards - Presserom (2001) Robert Downey Jr. deltar på den 58. årlige Golden Globe Awards - Presserom (2001)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Dolittle2020Dr. John DolittleFilm
All-Star Weekend2019Meksikansk fremmedFilm
Avengers: Endgame2019Iron Man, Tony StarkFilm
Dolittle - Auditions2019Robert Downey jr.Film
Avengers: Infinity War2018Iron Man, Tony StarkFilm
Spider-Man: Homecoming2017.Iron Man, Tony StarkFilm
Captain America: Civil War2016Iron Man, Tony StarkFilm
De hyggelige karene2016Sid Shattuck (ikke kreditert)Film
Avengers: Age of Ultron2015.Iron Man, Tony StarkFilm
Dommeren2014Hank PalmerFilm
Sherlock Holmes 32014Sherlock HolmesFilm
Sjef2014MarvinFilm
Iron Man Three2013Tony StarkFilm
Hevnerne2012Iron Man, Tony StarkFilm
Sherlock Holmes: A Game of Shadows2011Sherlock HolmesFilm
Tidsfrist2010Peter HighmanFilm
Iron Man 22010Tony StarkFilm
Sherlock Holmes2009Sherlock HolmesFilm
Solisten2009Steve LopezFilm
Jern mann2008Tony StarkFilm
Den utrolige Hulken2008Tony Stark (ikke kreditert)Film
tropisk torden2008Kirk Lazarus - Hot LZFilm
Charlie Bartlett2007Nathan GardnerFilm
Heldig du2007TelefonkontaktFilm
Zodiac2007Paul AveryFilm
En guide til å gjenkjenne dine hellige2006HerFilm
En skanner mørkt2006James BarrisFilm
Fur: ​​An Imaginary Portrait of Diane Arbus2006Lionel SweeneyFilm
Den Shaggy Dog2006Dr. KosakkFilm
Kamp 62005Steven SchwimmerFilm
God natt, og lykke til.2005Joe WershbaFilm
Kiss Kiss Bang Bang2005Harry LockhartFilm
Permisjon2004Nick Penrose (segment 'Equilibrium')Film
Ruten V502004Reisende (ikke kreditert)Kortfilm
Gothika2003Pete GrahamFilm
Sangdetektivet2003Dan DarkFilm
Uansett hva vi gjør2003BobbyKortfilm
Sløvhet2002DyrterapeutKortfilm
Wonder Boys2000Terry CrabtreeFilm
Auto Motiver2000RaneKortfilm
Svart hvit1999Terry DonagerFilm
Bowfinger1999Jerry RenfroFilm
Venner og elskere1999HansFilm
I drømmer1999Vivian ThompsonFilm
Familiemann1999Patrick PewterschmidtTV-show
Pepperkakemannen1998Clyde PellFilm
US Marshals1998RoyceFilm
Hugo Pool1997FranzFilm
Engangsligg1997CharlieFilm
To jenter og en fyr1997BlakeFilm
Ally McBeal1997Larry PaulTV-show
Faresonenitten nittiseksJim ScottFilm
Hjem for feriennitten nitti femTommy LarsonFilm
Restaureringnitten nitti femMerivelFilm
Richard IIInitten nitti femLord RiversFilm
Mr. Willowbys juletrenitten nitti femMR. WillowbyTV-film
Hils Caesar1994JerryFilm
Natural Born Killers1994Wayne GaleFilm
Bare deg1994Peter WrightFilm
Hjerte og sjeler1993Thomas ReillyFilm
Snarveier1993Bill BushFilm
Chaplin1992Charles Spencer ChaplinFilm
Såpeskål1991David BarnesFilm
Air America1990BillyFilm
For mye sol1990Reed RichmondFilm
Sjansen er1989Alex FinchFilm
Det er tilstrekkelig1989Albert EinsteinFilm
Sann troende1989Roger baronFilm
19691988Ralph CarrFilm
Johnny Be Good1988Leo WigginsFilm
Leide lepper1988Wolf DanglerFilm
Mindre enn null1987JulianFilm
Pick-up Artisten1987Jack Jericho (som Robert Downey)Film
Amerika1986Paulie HackleyFilm
Tilbake til skolen1986Derek LutzFilm
Jenter vil bare ha det gøy1985Punk Party Crasher (ikke kreditert)Film
Tuff Turf1985Jimmy Parker (som Robert Downey)Film
Merkelig vitenskap1985Ian (som Robert Downey)Film
Deadwait1985Kortfilm
Mussolini: The Untold Story1985Bruno Mussolini (som Robert Downey)TV-show
Førstefødte1984leseFilm
Baby det er deg1983StewartFilm
Opp på akademiet1980Gutt på fotballag (ikke kreditert)Film
Saturday Night Live1975Jimmy Chance, Rudy Randolph III, VariousTV-show
Greaser's Palace1972Liten gutt i dekket vogn (ikke kreditert)Film
Pund1970Valp (som Bob Downey)Film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Cybill Shepherd og Robert Downey Jr.Cybill Shepherd
    • Sjansen er
      1989
    [vis matchup]
  • Elisabeth Shue og Robert Downey Jr.Elisabeth Shue
    • Hjerte og sjeler
      1993
    [vis matchup]
  • Gwyneth Paltrow og Robert Downey Jr.Gwyneth Paltrow
    • Iron Man 2
      2010
    [+2 til]
  • Heather Graham og Robert Downey Jr.Heather Graham
    • To jenter og en fyr
      1997
    [vis matchup]
  • Jami Gertz og Robert Downey Jr.Jami Gertz
    • Mindre enn null
      1987
    [vis matchup]
  • Marisa Tomei og Robert Downey Jr.Marisa tomei
    • Bare deg
      1994
    [vis matchup]
  • Mary Masterson og Robert Downey Jr.Mary Stuart Masterson
    • Sjansen er
      1989
    [vis matchup]
  • Meg Ryan og Robert Downey Jr.Meg Ryan
    • Restaurering
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Moira Kelly og Robert Downey Jr.Moira Kelly
    • Chaplin
      1992
    [vis matchup]
  • Molly Ringwald og Robert Downey Jr.Molly Ringwald
    • Pick-up Artisten
      1987
    [vis matchup]
  • Robert Downey, Jr. og Calista FlockhartCalista Flockhart
    • Ally McBeal
      1997
    [vis matchup]
  • Robert Downey Jr. og Diane LaneDiane Lane
    • Chaplin
      1992
    [vis matchup]
  • Robert Downey Jr. og Lili TaylorLili Taylor
    • Snarveier
      1993
    [vis matchup]
  • Robert Downey Jr. og Natasha Gregson WagnerNatasha Gregson Wagner
    • To jenter og en fyr
      1997
    [vis matchup]
  • Robert Downey Jr. og Nicole KidmanNicole Kidman
    • Fur: ​​An Imaginary Portrait of Diane Arbus
      2006
    [vis matchup]
  • Robert Downey Jr. og Rachel McAdamsRachel McAdams
    • Sherlock Holmes
      2009
    [vis matchup]
  • Robert Downey, Jr. og Sarah Jessica ParkerSarah Jessica Parker
    • Førstefødte
      1984
    [vis matchup]
Mer Robert Downey Jr. Matchups på skjermen Mindre Robert Downey Jr. Matchups på skjermen

Interessante Artikler