Hoved Forhold Dronning Latifah

Dronning Latifah

Dronning Latifah DatingRangering 1044 318Alder 51 år Zodiac fisk Forhold 3 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Dronning Latifah og Ebony NicholasEbony Nicholas begynte å date Queen Latifah jul 2010. se forholdet

Forhold

Dronning Latifah har vært i et forhold med Jeanette Jenkins(2002 - 2011)og Monifah(1997).

Om

Dronning Latifah er en 51 år gammel amerikansk rapper. Født Dana Elaine Owens 18. mars 1970 i East Orange, New Jersey, USA, er hun kjent for The Queen Latifah Show i en karriere som spenner over en musikalsk karriere og 1989 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Fiskene.



Dronning Latifah har deltatt i 7 matchups på skjermen, inkludert Henry Simmons i Drosje (2004), Kim Coles i Living Single (1993), Afemo Omilami i Stål Magnolias (2012), Djimon Hounsou inn Skjønnhets butikk (2005)og Michael Kenneth Williams i Født til å være blå (2015).

Queen Latifah er medlem av følgende lister: Skuespillere fra New Jersey, amerikanske dansemusikere og amerikanske singer-songwriters.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Queen Latifah! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating324 år, 4 måneder14 år, 6 måneder8 år, 5 måneder
Total324 år, 4 måneder14 år, 6 måneder8 år, 5 måneder

Detaljer

FornavnDager
MellomnavnElaine
EtternavnOwens
Fullt navn ved fødselenDana Elaine Owens
Alternativt navnDronning Latifah
Alder51 år
Fødselsdag18. mars 1970
FødestedEast Orange, New Jersey, USA
Høyde178 cm (5 '10')
ByggeStor
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Stjernetegnfisk
SeksualitetBiseksuell
ReligionBaptist
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleFrank H. Morrell High, Irvington, NJ
universitetBorough of Manhattan Community College
Yrke TekstRapper, sanger, låtskriver, skuespillerinne, stemmeskuespillerinne, modell, produsent, talkshowvert
YrkeRapper
Krav til berømmelseDronningen Latifah Show
Musiksjanger (tekst)R&B, Soul, Jazz, Hip Hop, Gospel, Dance
MusikksjangerHip Hop, Rap
År (er) Aktiv1988 – nåtid, Musikkarriere, 1989 – nåtid
MusikkstilPop-Rap, Alternativ Rap, Pop / Rock, Voksen Samtids, Hus, Samtids R&B, Elektronisk, R&B, Golden Age
Music MoodRebellious, Cerebral, Literate, Stylish, Aggressive, Confident, Witty, Brash, Street-Smart, Confrontational, Compromising, Lively, Warm, Swaggering, Plaintive, Earnest, intim, Producer
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal, piano
PlateselskapVerve, A & M / Interscope Records, Motown / PolyGram Records, Tommy Boy / Warner Bros. Records, Disney, A&M, Interscope, Motown, PolyGram, Tommy Boy, Warner Bros.
Tilknyttede handlingerAndrae Crouch and his Choir, L.A. Mass Choir, Lakim Shabazz, Apache, Chill Rob G, DJ Mark the 45 King, Native Tongues, De La Soul, Jungle Brothers, A Tribe Called Quest, Dolly Parton, MC Lyte, Naughty by Nature
Merke påtegningCoverGirl Exact Eyelights Mascara, CoverGirl, Queen av Quenn Latifah (parfyme), Curvation (Signature Series for å støtte brystkreft)
Offisielle nettstederhttp://www.queenlatifah.com, https://queenlatifah.com, https://queenlatifah.com https://www.wikidata.org/wiki/Q1112005#P856
VennJanet Jackson
Favoritt filmerBoomerang (1992), Forrest Gump (1994)

Dana Elaine Owens (født 18. mars 1970), kjent som Queen Latifah, er en amerikansk sanger, låtskriver, rapper, skuespillerinne og produsent. Født i Newark, New Jersey, signerte hun med Tommy Boy Records i 1989 og ga ut debutalbumet All Hail the Queen 28. november 1989 med hitsinglen 'Ladies First'. Nature of a Sista '(1991) var hennes andre og siste album med Tommy Boy Records.

Mer om Queen Latifah Mindre om dronning Latifah

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Ibenholt NicholasForholdJuli 2010tilstede10 år
toJeanette JenkinsForholdDesember 2002Mai 20118 år
1MonifahForholdJanuar 1997Oktober 20025 år
Ibenholt Nicholas #3

Ibenholt Nicholas

2010

Ebony Nicholas begynte å date Queen Latifah o ...[vis par] Jeanette Jenkins #to

Jeanette Jenkins

2002 - 2011

Jeanette Jenkins og Queen Latifah skilte seg ...[vis par] Monifah #1

Monifah

1997

Monifah og Queen Latifah er skilt ...[vis par] #3

Ibenholt Nicholas

2010

Ebony Nicholas og Queen Latifah har vært sammen siden juli 2010.

Forhold 10 år Barn 1 barn se forholdet #to

Jeanette Jenkins

2002 - 2011

Jeanette Jenkins og Queen Latifah datert fra desember 2002 til mai 2011.



Forhold 8 år se forholdet #1

Monifah

1997

Monifah og Queen Latifah hadde et forhold fra januar 1997 til oktober 2002.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Alder84%'> Kompatibilitet 56% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Dronning Latifah51 fiskRapper
amerikansk
Ibenholt Nicholas-
Jeanette Jenkins- Treningsguru
amerikansk
Monifah49 VannmannenSanger
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
OpprørerMann Ibenholt Nicholas

Fotogalleri

The Queen Latifah Show - Queen Latifah Skjønnhets butikk Will Smith, Halle Berry og Queen Latifah på MTV Movie Awards 2016 Will Smith, Halle Berry og Queen Latifah på MTV Movie Awards 2016 Will Smith, Halle Berry og Queen Latifah på MTV Movie Awards 2016 Halle Berry og Queen Latifah på MTV Movie Awards 2016 Halle Berry og Queen Latifah på MTV Movie Awards 2016 Halle Berry og Queen Latifah på MTV Movie Awards 2016 Halle Berry og Queen Latifah på MTV Movie Awards 2016 Halle Berry og Queen Latifah på MTV Movie Awards 2016 9. årlige Screen Actors Guild Awards - Presserom - Queen Latifah (2003) 9. årlige Screen Actors Guild Awards - Queen Latifah (2003)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Equalizer2021Robyn McCallTV-show
Når gatelysene tennes2020Fat DetectiveTV-show
Hollywood2020Hattie McDanielTV-show
Fellen2019Dr. ObayuwanaFilm
The Little Mermaid Live!2019UrsulaTV-film
Jentetur2017Sasha FranklinFilm
Flint2017Iza BanksTV-film
Istid: kollisjonskurs2016Ellie (stemme)Film
Mirakler fra himmelen2016AngelaFilm
Stjerne2016Carlotta BrownTV-show
Ice Age: The Great Egg-Scapade2016Ellie (stemme)TV-show
Imperium2015.Carlotta BrownTV-show
Bessie2015.BessieTV-film
Wiz Live!2015.WizTV-film
House of Bodies2014NicoleFilm
22 Jump Street2014Mrs. Dickson (ikke kreditert)Film
Ice Age: Continental Drift2012Ellie (stemme)Film
Gledelig støy2012Vi Rose HillFilm
9mm2012Løytnant Amanda Shipley (ryktet)Film
Stål Magnolias2012M'LynnTV-film
Dilemmaet2011Susan WarnerFilm
Single damer2011Sharon LoveTV-show
La oss holde sammen2011BobbieTV-show
Tiger Rising2011Willie MayFilm
Ice Age: A Mammoth Christmas2011Ellie (stemme)TV-show
Valentinsdag2010Paula thomasFilm
Bare Wright2010Leslie WrightFilm
Varmt i Cleveland2010Tante Esther Jean JohnsonTV-show
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs2009Ellie (stemme)Film
Galne penger2008Nina BrewsterFilm
Bienes hemmelige liv2008August BoatwrightFilm
Hva skjer i Vegas2008Dr. TwitchellFilm
Sweet Blackberry Presents2008FortellerTV-show
Hår spray2007Motormouth MaybelleFilm
Den perfekte ferien2007Fru julFilm
Livsstøtte2007AnaTV-film
Ice Age: The Meltdown2006Ellie (stemme)Film
Siste ferie2006Georgia ByrdFilm
Merkeligere enn fiksjon2006Penny EscherFilm
30 Rock2006Regina BookmanTV-show
Skjønnhets butikk2005Gina NorrisFilm
The Muppets 'Wizard of Oz2005Tante EmTV-film
Barbershop 2: Back in Business2004GinaFilm
Drosje2004Isabelle 'Belle' WilliamsFilm
The Cookout2004SikkerhetsvaktFilm
Entourage2004Dana Elaine OwensTV-show
Å bringe huset ned2003Charlene MortonFilm
Skummel film 32003Tante ShaNeequaFilm
Eva2003SimoneTV-show
Jimmy Kimmel Live!2003Søt brunTV-show
Kung Faux2003Ulike, Voice OverTV-show
Brunt sukker2002FrancineFilm
Chicago2002Matron Mama MortonFilm
Pinocchio2002Dove (engelsk versjon, stemme)Film
The Country Bears2002Cha Cha dansFilm
Å leve med de døde2002Midge HarmonTV-film
De ganske odde foreldrene2001Pam DromedaTV-show
Å bringe ut de døde1999Dispatcher Love (stemme)Film
Bein samleren1999ThelmaFilm
Å leve høyt1998Liz BaileyFilm
Sfære1998FletcherFilm
Mamma Floras familie1998DianaTV-show
Hoodlum1997SulieFilm
Sett den avnitten nittiseksCleoFilm
Spin Citynitten nittiseksRobin JonesTV-show
The Twisted Tales of Felix the Catnitten nitti femStemmerTV-show
Imot1994Dronning LatifahTV-show
Kritikeren1994Dronning LatifahTV-show
Mitt liv1993Det er enFilm
Living Single1993Khadijah James |TV-show
Juice1992Ruffhouse M.C.Film
Hang sammen med Mr. Cooper1992Dronning LatifahTV-show
Husfest 21991ZoraFilm
Jungel feber1991LashawnFilm
Den nye prinsen av Bel-Air1990Dee Dee, Marissa RedmanTV-show
Saturday Night Live1975Gwen IfillTV-show
Paper ChaseFilm
MasFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Henry Simmons
    • Drosje
      2004
    [vis matchup]
  • Kim Coles og Queen LatifahKim coles
    • Living Single
      1993
    [vis matchup]
  • Dronning Latifah og Afemo OmilamiAfemo Omilami
    • Stål Magnolias
      2012
    [vis matchup]
  • Dronning Latifah og Djimon HounsouDjimon Hounsou
    • Skjønnhets butikk
      2005
    [vis matchup]
  • Dronning Latifah og Michael Kenneth WilliamsMichael Kenneth Williams
    • Bessie
      2015.
    [+1 til]
  • Dronning Latifah og Tyrese GibsonTyrese Gibson
    • Stjerne
      2016
    [vis matchup]
  • Ray Romano og dronning LatifahRay Romano
    • Ice Age: The Meltdown
      2006
    [+3 til]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.