Hoved Forhold Priscilla Presley

Priscilla Presley

Priscilla Presley EnkeltRangering 555 669Alder 76 år Zodiac Tvillingene Forhold 17 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Priscilla Presley er for tiden singel.

Forhold

Priscilla Presley var tidligere gift med Elvis Presley(1967 - 1973).



Priscilla Presley har vært i forhold til Barry Crocker(2011 - 2012), Richie Palmer(2010 - 2011), Nigel Lythgoe(2006 - 2009), Marco Garibaldi(1984 - 2006)Mike Edwards(1978 - 1984), Elie Ezerser(1977 - 1978)og Michael Stone(1972 - 1975).

Priscilla Presley har hatt møter med Toby Anstis(2012 - 2013)Richard Gere(1983), Julio Iglesias(nitten åtti en), Kirk Kerkorian(1977), Robert Kardashian(1976)og Terry O'Neill(1975).

Det ryktes at Priscilla Presley har koblet seg til Tom Jones(2017), Steve Peck(1968)og Currie Grant(1959).



Om

Priscilla Presley er en 75 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Priscilla Ann Wagner 24. mai 1945 i Brooklyn, New York City, New York, USA, hun er kjent for Wife of Elvis Presley, Jenna Wade on Dallas, Jane Spencer i Naked Gun-filmene. Stjernetegnet hennes er Gemini.

Priscilla Presley har vært i 5 matchups på skjermen, inkludert John Kassir i Tales from the Crypt (1989), Lou Diamond Phillips i Tales from the Crypt (1989), Louis van Amstel i Danser med stjernene (2005)Patrick Duffy i Dallas (1978)og Leslie Nielsen i The Naked Gun 2½: The Smell of Fear (1991).

Priscilla Presley er medlem av følgende lister: Elvis Presley, amerikanske scientologer og amerikanske filmskuespillere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Priscilla Presley! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

hvem er cameron monaghan dating for øyeblikket

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift114 år, 1 måned--
Dating721 år, 6 måneder5 år, 3 måneder1 år
Støte på61 år2 måneder, 1 dag-
Ryktet31 måned, 1 dag10 dager-
Total1721 år, 6 måneder3 år, 1 måned1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnPriscilla
MellomnavnAnn
EtternavnPresley
PikenavnWagner
Fullt navn ved fødselenPriscilla Ann Wagner
Alternativt navnSatnin, Cilla, Pris, Priscilla Ann Presley, Priscilla Ann Beaulieu, Priscilla Presley, Priscilla Wagner, Pricilla Presley, Priscilla Ann Wagner, Priscilla Beaulieu, Priscilla Beaulieu Presley
Alder76 år
Fødselsdag24. mai 1945
FødestedBrooklyn, New York City, New York, USA
Høyde5 '2' (157 cm)
Vekt123 kg (56 kg)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonHår, øyne
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
ReligionScientologi
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleImmaculate Conception Cathedral School
Yrke TekstSkuespillerinne, forretningskvinne, produsent
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseKone til Elvis Presley, Jenna Wade på Dallas, Jane Spencer i Naked Gun-filmene
Talent Agency (f.eks. Modellering)William Morris Endeavour Entertainment
Merke påtegningTV-reklame for Wella Balsam-sjampo
Byste (tommer)30
KoppstørrelseB
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)33
Klærstørrelse5
Skostørrelse9
Offisielle nettstederwww.facebook.com/ms.priscilla.presley, http://www.priscillapresley.com/, www.allmovie.com/artist/priscilla-presley-p57702, www.rottentomatoes.com/celebrity/priscilla_presley
FarJames Wagner (død), Paul Beaulieu (stefar)
MorAnna Iversen
BrorDon Wagner, Jeff Wagner, Tom Wagner, Tim Wagner
SøsterMichelle Wagner
FamiliemedlemLisa Marie Presley (datter), Navarone Garibaldi (sønn), Riley Keough (barnebarn), Benjamin Keough (barnebarn), Finley Lockwood (barnebarn), Harper Lockwood (barnebarn)
FavorittstederCalifornia, Memphis
FavorittfargerSvart, hvit, grønn, blå, grå, rosa, rød, gul, gylden, brun
Favoritt tilbehørSmykker

Priscilla Ann Presley (født Wagner, endret ved adopsjon til Beaulieu; født 24. mai 1945) er en amerikansk skuespillerinne og forretningsmagnat. Gift med Elvis Presley fra 1967 til 1973, hun fungerte som styreleder for Elvis Presley Enterprises (EPE), selskapet som gjorde Graceland, Elvis 'herregård, til en av de største turistattraksjonene i USA. I skuespillerkarrieren hadde Presley en hovedrolle som Jane Spencer i de tre vellykkede Naked Gun-filmene, der hun sammen med Leslie Nielsen spilte rollen som Jenna Wade i den langvarige TV-serien Dallas.

Mer om Priscilla Presley Mindre om Priscilla Presley

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
17Tom JonesStøte på R Jan 2017Jan 2017-
16Toby AnstisStøte på201220131 år
femtenBarry CrockerForholdAugust 2011Nov 20121 år
14Richie PalmerForhold201020111 år
1. 3Nigel LythgoeForhold200620093 år
12Marco GaribaldiForholdSeptember 1984200621 år
elleveRichard GereStøte på19831983-
10Julio IglesiasStøte pånitten åtti ennitten åtti en-
9Mike EdwardsForholdJun 1978Desember 19846 år
8Kirk KerkorianStøte på19771977-
7Elie EzerserForhold197719781 år
6Robert KardashianStøte på19761976-
5Terry O'NeillStøte på19751975-
4Michael StoneForhold197219753 år
3Steve PeckStøte på R Apr 1968Apr 1968-
toElvis PresleyGift13. september 19599. oktober 197314 år
1Currie GrantStøte på R Aug 1959Sep 19591 måned
Tom Jones #17Rykte

Tom Jones

2017

Tom Jones og Priscilla Presley er skilt fra hverandre ...[vis par] Toby Anstis #16

Toby Anstis

2012 - 2013

Toby Anstis og Priscilla Presley er separert ...[vis par] Barry Crocker #femten

Barry Crocker

2011 - 2012

Barry Crocker begynte å date Priscilla Presle ...[vis par] Richie Palmer #14

Richie Palmer

2010 - 2011

Richie Palmer og Priscilla Presley separerte ...[vis par] Nigel Lythgoe #1. 3

Nigel Lythgoe

2006 - 2009

Nigel Lythgoe og Priscilla Presley skilte seg ...[vis par] Marco Garibaldi #12

Marco Garibaldi

1984 - 2006

Marco Garibaldi og Priscilla Presley separerte ...[vis par] Richard Gere #elleve

Richard Gere

1983

Richard Gere og Priscilla Presley separerte ...[vis par] Julio Iglesias #10

Julio Iglesias

nitten åtti en

Julio Iglesias og Priscilla Presley skiller ...[vis par] Mike Edwards #9

Mike Edwards

1978 - 1984

Mike Edwards og Priscilla Presley skilles ...[vis par] Kirk Kerkorian #8

Kirk Kerkorian

1977

Kirk Kerkorian og Priscilla Presley er sepa ...[vis par] Elie Ezerser #7

Elie Ezerser

1977 - 1978

Elie Ezerser og Priscilla Presley er separate ...[vis par] Robert Kardashian #6

Robert Kardashian

1976

Robert Kardashian og Priscilla Presley er ...[vis par] Terry O'Neill #5

Terry O'Neill

1975

Terry O'Neill og Priscilla Presley er ...[vis par] Michael Stone #4

Michael Stone

1972 - 1975

Michael Stone og Priscilla Presley separerte ...[vis par] #3Rykte

Steve Peck

1968

Steve Peck og Priscilla Presley er separate ...[vis par] Elvis Presley #to

Elvis Presley

1959 - 1973

Priscilla Presley og Elvis Presley var divo ...[vis par] Currie Grant #1Rykte

Currie Grant

1959

Currie Grant og Priscilla Presley var rykter ...[vis par] #17

Tom Jones

2017 (Ryktet)

Det ryktes at Tom Jones hadde koblet seg til Priscilla Presley i januar 2017.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #16

Toby Anstis

2012 - 2013

Toby Anstis og Priscilla Presley hadde et møte i 2012.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder1%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #femten

Barry Crocker

2011 - 2012

Barry Crocker og Priscilla Presley har vært sammen siden august 2011.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #14

Richie Palmer

2010 - 2011

Richie Palmer og Priscilla Presley datert fra 2010 til 2011.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Alder1%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #1. 3

Nigel Lythgoe

2006 - 2009

Nigel Lythgoe og Priscilla Presley datert fra 2007 til 2009.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Alder33%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #12

Marco Garibaldi

1984 - 2006

Marco Garibaldi og Priscilla Presley datert fra oktober 1984 til mars 2006.

Forhold 21 år MåleResultatKinesisk dyrekretstjue%Alder1%'> Kompatibilitet 5% Barn 1 barn se forholdet #elleve

Richard Gere

1983

Richard Gere og Priscilla Presley hadde et møte i 1983.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #10

Julio Iglesias

nitten åtti en

Julio Iglesias og Priscilla Presley hadde et møte i 1981.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #9

Mike Edwards

1978 - 1984

Mike Edwards og Priscilla Presley daterte fra februar 1978 til desember 1984.

Forhold 6 år se forholdet #8

Kirk Kerkorian

1977

Kirk Kerkorian og Priscilla Presley hadde et møte i 1977.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #7

Elie Ezerser

1977 - 1978

Elie Ezerser og Priscilla Presley daterte i 1978.

Forhold 1 år se forholdet #6

Robert Kardashian

1976

Robert Kardashian og Priscilla Presley hadde et møte i 1976.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #5

Terry O'Neill

1975

Terry O'Neill og Priscilla Presley hadde et møte i 1975.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #4

Michael Stone

1972 - 1975

Michael Stone og Priscilla Presley daterte fra 1972 til 1975.

Forhold 3 år MåleResultatKinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #3

Steve Peck

1968 (Ryktet)

Det ryktes at Steve Peck hadde koblet seg til Priscilla Presley i april 1968.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #to

Elvis Presley

1959 - 1973

Priscilla Presley og Elvis Presley var gift i 6 år. De datet i 7 år etter å ha blitt sammen 13. september 1959. Etter 4 måneders forlovelse giftet de seg 1. mai 1967. 6 år senere separerte de seg 18. september 1971 og ble skilt 9. oktober 1973.

Forhold 14 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 54% Barn 1 barn se forholdet #1

Currie Grant

1959 (rykter)

Det ryktes at Currie Grant hadde koblet seg til Priscilla Presley i august 1959.

Forhold 1 mnd se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Priscilla Presley76 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Tom Jones80 TvillingeneSanger
Britisk
Toby Anstis48 SkyttenRadiopersonlighet
Britisk
Barry Crocker85 SkorpionenMusiker
Australsk
Richie Palmer66 VektenVirksomhet
amerikansk
Nigel Lythgoe71 KreftFilm / TV-produsent
Britisk
Marco Garibaldi66 regissør
Brasiliansk
Richard Gere71 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Julio Iglesias77 JomfruenSanger
Spansk
Mike Edwards-
Kirk Kerkorian98 TvillingeneVirksomhet
amerikansk
Elie Ezerser-
Robert Kardashian59 fiskAdvokat
amerikansk
Terry O'Neill81 LeoFotograf
Britisk
Michael Stone78 Kampsport
amerikansk
Steve Peck76 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Elvis Presley42 SteinbukkenSanger
amerikansk
Currie Grant-
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Lisa MarieHunn1. februar 196853 år gammel Elvis Presley
Mann1. mars 198734 år gammel Marco Garibaldi

Fotogalleri

Priscilla Presley - bærer mørkeblått i Beverly Hills Priscilla Presley - bærer mørkeblått i Beverly Hills Priscilla Presley - bærer mørkeblått i Beverly Hills Priscilla Presley - bærer mørkeblått i Beverly Hills Priscilla Presley - bærer mørkeblått i Beverly Hills Priscilla Presley - bærer mørkeblått i Beverly Hills Priscilla Presley - bærer mørkeblått i Beverly Hills Priscilla Presley Robert Kardashian og Priscilla Presley Priscilla Presley Priscilla Presley Elvis Presley: The Searcher - Priscilla Presley

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Almythea Episode II: Rise of the Astra2019PeteliaFilm
Hayley Wagner, stjerne2000Sue WagnerTV-film
Frokost med Einstein1998jeg snakkerTV-film
Spin Citynitten nittiseksTante Marie Paterno, Marie PaternoTV-show
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult1994Jane SpencerFilm
Berørt av en engel1994Dr. Meg SalterTV-show
Melrose Place1992Sykepleier BensonTV-show
The Naked Gun 2½: The Smell of Fear1991Jane SpencerFilm
Eventyrene til Ford Fairlane1990Colleen SuttonFilm
Tales from the Crypt1989GinaTV-show
The Naked Gun: From the Files of Police Squad!1988Jane SpencerFilm
Kjærlighet er for alltid1983Sandy RedfordTV-film
Høstens fyrnitten åtti enSabrina CaldwellTV-show
Dallas1978Jenna Wade, Jenna Wade KrebbsTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • John Cashier
    • Tales from the Crypt
      1989
    [vis matchup]
  • Lou Diamond Phillips
    • Tales from the Crypt
      1989
    [vis matchup]
  • Louis van Amstel og Priscilla PresleyLouis van Amstel
    • Danser med stjernene
      2005
    [vis matchup]
  • Patrick Duffy og Priscilla PresleyPatrick Duffy
    • Dallas
      1978
    [vis matchup]
  • Priscilla Presley og Leslie NielsenLeslie Nielsen
    • The Naked Gun 2½: The Smell of Fear
      1991
    [+1 til]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.