Hoved Forhold Peyton Meyer

Peyton Meyer

Peyton MeyerRangering 1858 -420Alder 22 år Zodiac Skytten Forhold 4 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Peyton Meyer muligens singel.

Forhold

Peyton Meyer har vært i forhold til Angeline Appel(2018), Vanessa Rose Lowden(2017-2018), Paris Berelc(2017)og Rowan Blanchard(2015).



Om

Peyton Meyer er en 22 år gammel amerikansk skuespiller. Han ble født 24. november 1998 i Las Vegas, Nevada, og er kjent for Girl Meets World. Stjernetegnet hans er Skytten.

Peyton Meyer har vært i tre matchups på skjermen, inkludert Genevieve Hannelius i Hund med en blogg (2012), Sabrina Snekker i Jente møter verden (2014)og Rowan Blanchard i Jente møter verden (2014).

Peyton Meyer er medlem av følgende lister: 1998 fødsler, amerikansk TV-skuespiller, 1990-tallet fødselsstubber og amerikanske mannlige TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Peyton Meyer! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating44 år, 4 måneder2 år3 måneder, 1 dag
Total44 år, 4 måneder2 år3 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnPeyton
MellomnavnGraham
EtternavnMeyer
Alder22 år
Fødselsdag24. november 1998
FødestedThe Vegas, Nevada
Høyde5 '11' (180 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeGrønn
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespiller
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseJente møter verden
År aktiv2013 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Clear Talent Group (LA)
Merke påtegning(2012) Modellert med Lauren Dundee for 'Pepsi
Offisielle nettstedertwitter.com/peytonmeyer9, www.instagram.com/peytonmeyer/?hl=no, www.facebook.com/peytonmeyerofficialpage/
VennRowan Blanchard, Sabrina Carpenter, Teo Halm, Corey Fogelmanis, August Maturo
Associated PeopleRowan Blanchard, Ben Savage
FavorittfolkJohnny Depp, Selena Gomez (Celeb Crush), Rowan Blanchard
Favoritt TV-serierJente møter verden

Peyton Meyer (født 24. november 1998) er en amerikansk skuespiller. Han er kjent for sin rolle som Lucas Friar i Disney Channel-tv-serien Girl Meets World, og sin tidligere tilbakevendende rolle som Wes Manning på Disney Channel's Dog with a Blog.

Mer om Peyton Meyer Mindre om Peyton Meyer

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
4Angeline AppelForhold10. august 2018 -
3Vanessa Rose LowdenForholdMai 201720188 måneder
toParis BerelcUkjent R 20172017-
1Rowan BlanchardForholdSeptember 2015Desember 20153 måneder
Angeline Appel #4

Angeline Appel

2018

Peyton Meyer dater Angeline Appel ...[vis par] Vanessa Rose Lowden #3

Vanessa Rose Lowden

2017 - 2018

Vanessa Rose Lowden dater Peyton Meyer ...[vis par] Paris Berelc #toRykte

Paris Berelc

2017

Paris Berelc og Peyton Meyer er skilt ...[vis par] Rowan Blanchard #1

Rowan Blanchard

2015

Peyton Meyer og Rowan Blanchard er separate ...[vis par] #4

Angeline Appel

2018

Peyton Meyer og Angeline Appel har vært sammen siden 10. august 2018.



Forhold 2 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #3

Vanessa Rose Lowden

2017 - 2018

Vanessa Rose Lowden og Peyton Meyer har vært sammen siden mai 2017.

Forhold 8 måneder se forholdet #to

Paris Berelc

2017 (Ryktet)

Det ryktes at Paris Berelc hadde koblet seg til Peyton Meyer i 2017.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #1

Rowan Blanchard

2015

Peyton Meyer og Rowan Blanchard hadde et forhold fra september 2015 til desember 2015.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Peyton Meyer22 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Angeline Appel27 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Vanessa Rose Lowden-
Paris Berelc22 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Rowan Blanchard19 VektenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

Peyton Meyer og Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer og Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer og Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer og Vanessa Rose Lowden Peyton Meyer og Vanessa Rose Lowden Sesong 1 Sesong 1 Jente møter penger Corey Fogelmanis og Sabrina Carpenter Corey Fogelmanis og Sabrina Carpenter Corey Fogelmanis og Sabrina Carpenter Corey Fogelmanis og Sabrina Carpenter

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Wayne2019BradleyTV-show
Mot2017EthanTV-show
Gibby2016TommyFilm
Han er alt det2016Jordan Van DraanenFilm
Amerikansk husmor2016Tur WindsorTV-show
Beste venner når som helst2015Lucas FriarTV-show
Jente møter verden2014Lucas Friar, Merlin Scoggins, SelvTV-show
Hund med en blogg2012Wes ManningTV-show

Matchups på skjermen

  • Peyton Meyer og G. HanneliusGenevieve Hannelius
    • Hund med en blogg
      2012
    [vis matchup]
  • Peyton Meyer og Sabrina CarpenterSabrina Carpenter
    • Jente møter verden
      2014
    [vis matchup]
  • Rowan Blanchard og Peyton MeyerRowan Blanchard
    • Jente møter verden
      2014
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...