Hoved Forhold Peyton List

Peyton List

Peyton List EnkeltRangering 352 -114Alder 23 år Zodiac Væren Forhold 2 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Peyton List er for tiden singel.

Forhold

Peyton List har vært i et forhold med Cameron Monaghan(2017-2019)og Cameron Boyce(2012 - 2015).



Om

Peyton List er en 23 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Peyton Roi List 6. april 1998 i Florida, USA, hun er kjent for 27 kjoler, Jessie, Bunk'd. Stjernetegnet hennes er Væren.

hvem er jacob sartorius dating

Peyton List har vært i 11 matchups på skjermen, inkludert Austin North i Jeg gjorde det ikke (2014), Cameron Boyce i Jessie (2011), Dylan Boyack i Jessie (2011), Logan Paul inn Tynningen (2016)og Cameron Monaghan i Anthem of a Teenage Prophet (2018).

Peyton List er medlem av følgende lister: Skuespillere fra New York, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss å bygge vår profil for Peyton List! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingto2 år, 5 måneder2 år1 år, 8 måneder
Totalto2 år, 5 måneder2 år1 år, 8 måneder

Detaljer

FornavnPeyton
MellomnavnKonge
EtternavnListe
PikenavnListe
Fullt navn ved fødselenPeyton Roi List
Alternativt navnPeyton Roi List, Peyton List, Pey, Peyton R. List
Alder23 år
Fødselsdag6. april 1998
FødestedFlorida, USA
Høyde173 cm (5 '8')
Vekt117 kg (53 kg)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeGrønn
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonLangt blondt hår
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespillerinne, modell
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelse27 kjoler, Jessie, Bunk'd
År (er) Aktiv2002 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)United Talent Agency, Osbrink Talent Agency
Merke påtegningTV-reklame: Dannon Danimals
Byste (tommer)33
KoppstørrelseC
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)33
Klærstørrelseto
Skostørrelse39
Offisielle nettstedertwitter.com/PeytonList, instagram.com/peytonlist/, www.facebook.com/peyton.list
BrorSpencer List, Phoenix List
VennZachary Gordon, Debby Ryan, Skai Jackson, Karan Brar, Stefanie Scott, Bella Thorne
FavorittfargerLilla

Peyton Roi List (født 6. april 1998) er en amerikansk skuespillerinne og modell. List begynte sin karriere som barnemodell og modellerte for tidsskrifter og selskaper. Hun debuterte som skuespiller med filmen 27 Dresses (2008), og ble snart anerkjent for å ha spilt Holly Hills i Diary of a Wimpy Kid-filmserien.

gjorde kelly rowland date nelly
Mer om Peyton List Mindre om Peyton List

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toCameron MonaghanForholdMai 20172nd Jan 20191 år
1Cameron BoyceForholdNov 2012Apr 20152 år
Cameron Monaghan #to

Cameron Monaghan

2017 - 2019

Peyton List og Cameron Monaghan skiltes på ...[vis par] Cameron Boyce #1

Cameron Boyce

2012 - 2015

Cameron Boyce og Peyton List skilles fra hverandre ...[vis par] #to

Cameron Monaghan

2017 - 2019

Peyton List og Cameron Monaghan datert fra mai 2017 til 2. januar 2019.



Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 77% se forholdet #1

Cameron Boyce

2012 - 2015

Cameron Boyce og Peyton List datert fra 2. november 2012 til april 2015.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 39% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Peyton List2. 3 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Cameron Monaghan27 LeoSkuespiller
amerikansk
Cameron Boycetjue TvillingeneSkuespiller
amerikansk

Fotogalleri

Bunk'd Peyton R. Liste - Sosial pix Peyton R. Liste - Sosial pix Peyton R. Liste - Sosial pix Peyton R. Liste - Sosial pix Peyton R. Liste - Sosial pix Peyton R. Liste - Sosial pix Peyton R. Liste - Sosial pix Peyton R. Liste - Sosial pix Peyton R. Liste - Sosial pix Peyton R. Liste - Sosial pix Peyton R. Liste - Sosial pix

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Vi er vennene dine2021Karen BellsweggerFilm
Å, Mektig hav!2021Diane thomasFilm
Dal-jente2020CourtneyFilm
Hubie Halloween2020PeggyFilm
Svømming etter gull2020Claire CarpenterFilm
Jenta i skogen2020CarrieTV-show
Gotiske kilder2019BlairKortfilm
Så kom du2018AshleyFilm
Anthem of a Teenage Prophet2018TroFilm
Cobra Kai2018Tory, Tory NicholsTV-show
Thinning: New World Order2018Laina MichaelsFilm
Lykkelige sammen2018sagTV-show
Lett som en fjær2018Olivia RichmondTV-show
De utstøtte2017Mackenzie SmithFilm
Tynningen2016Laina MichaelsFilm
Bytte2016Ellie o'brienTV-film
K.C. Under dekke2015.Emma RossTV-show
Bunk'd2015.Emma RossTV-show
Den syvende dvergen2014Princess Rose (engelsk versjon, stemme)Film
Jeg gjorde det ikke2014SherriTV-show
Et søsters mareritt2013EmilyTV-film
Trøbbel med Cali2012Unge Cali BluejonesFilm
Ultimate Spider-Man2012Emma RossTV-show
Diary of a Wimpy Kid: Dog Days2012Holly HillsFilm
Hunden som reddet høytiden2012Eve (stemme)TV-film
Noe lånt2011Young Darcy (ikke kreditert)Film
Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules2011Holly HillsFilm
Austin & Ally2011Emma RossTV-show
Jessie2011Emma RossTV-show
Disney Monstober2011EmmaTV-show
Sorg2010Wendy MillerFilm
Trollmannens lærling2010Young Becky (som Peyton Roi List)Film
Husk meg2010Taunting Classmate (som Peyton Roi List)Film
3 Bakgårder2010EmilyFilm
Secrets in the Walls2010MollyTV-film
Miriams sang2010MiriamKortfilm
Bekjennelser fra en shopaholic2009Shoestore Girl (som Peyton Roi List)Film
27 kjoler2008Young Jane (som Peyton Roi List)Film
Cashmere Mafia2008Sasha byrdeTV-show
Husk tilbake, husk når2008MåneKortfilm
Sladderjente2007Liten jente # 1TV-show
Produktet fra 3c2007Unge WinnieKortfilm
Wonder Pets!2006Kylling # 1, Grisunge # 1TV-show
Robotkylling2005Sabrina SpellmanTV-show
Spider-Man 22004Liten jente som spiller på trinn (ikke kreditert)Film
Law & Order: Special Victims Unit1999Young Larissa WelshTV-show
Sent show med David Letterman1993Von Trapp Kid, ung turist på Paul Shaffer HotelTV-show
Saturday Night Live1975Jente (segment 'Angry Dog')TV-show
Alle barna mine1970BessTV-show
Som verden snur1956Little Girl in DinerTV-show
ShriverSophie FirestoneFilm
GlamorøsAlyssaSaysTV-film
Papir edderkopperLacyFilm
Amerikansk BoogeywomanFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Austin North og Peyton ListAustin Nord
    • Jeg gjorde det ikke
      2014
    [vis matchup]
  • Cameron Boyce og Peyton ListCameron Boyce
    • Jessie
      2011
    [vis matchup]
  • Dylan Boyack og Peyton ListDylan Boyack
    • Jessie
      2011
    [vis matchup]
  • Logan Paul og Peyton ListLogan Paul
    • Tynningen
      2016
    [vis matchup]
  • Peyton List og Cameron MonaghanCameron Monaghan
    • Anthem of a Teenage Prophet
      2018
    [vis matchup]
  • Garrett Backstrom
    • Jessie
      2011
    [vis matchup]
  • Joey Bragg
    • Jessie
      2011
    [vis matchup]
  • Peyton List og Kevin G. QuinnKevin G. Quinn
    • Bunk'd
      2015.
    [vis matchup]
  • Peyton List og Spencer BoldmanSpencer Boldman
    • Jessie
      2011
    [vis matchup]
  • Peyton List og Xolo MariduenaXolo Mariduena
    • Cobra Kai
      2018
    [vis matchup]
  • Peyton List og Zachary GordonZachary Gordon
    • Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules
      2011
    [+1 til]
Flere Peyton List Matchups på skjermen Mindre Peyton List Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.