Hoved Forhold Paul Walker

Paul Walker

Paul Walker 1973 - 2013Rangering 292 170Alder 40 ved død Zodiac Jomfruen Forhold 8 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Hvil i fred.

Forhold

Paul Walker var forlovet med Jasmine Pilchard-Gosnell(2008 - 2013).



Paul Walker var i forhold til Amanda Paige(2004 - 2005), Aubrianna Atwell(2003), Christina Milian(1999 - 2000), Bliss Ellis(1999 - 2003), Rebecca McBrain(1998 - 1999)og Denise Richards(1993).

Det ryktes at Paul Walker har koblet seg til Izabel Goulart(2013).

Om

Den amerikanske skuespilleren Paul Walker ble født Paul William Walker IV den 12. september 1973 i Glendale, California, USA og døde 30. november 2013 Valencia, Santa Clarita, California, USA i alderen 40 år. Han er mest husket for Fast and Furious. Stjernetegnet hans er Jomfruen.



Paul Walker var i 9 matchups på skjermen, inkludert Ali Larter i Varsity Blues (1999), Eva Mendes i 2 Rask 2 Rasende (2003), Leelee Sobieski i Joy Ride (2001), Denise Richards i Tammy og T-Rex (1994)og Genesis Rodriguez i Timer (2013).

Paul Walker er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske barneskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Paul Walker! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating64 år1 år2 måneder, 1 dag
Engasjert17 år, 4 måneder--
Ryktet1---
Total87 år, 4 måneder1 år, 8 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnPaul
MellomnavnWilliam
EtternavnWalker
Fullt navn ved fødselenPaul William Walker IV
Alder40 (alder ved død) år
Fødselsdag12. september 1973
FødestedGlendale, California, USA
Døde30. november 2013
DødsstedValencia, Santa Clarita, California, USA
DødsårsakBilulykke
BegravetForest Lawn Memorial ParkHollywood Hills, Los Angeles, California
Høyde6 '2' (188 cm)
Vekt86 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonHans nydelige smil, Deep Blue Eyes, Blond-hair
StjernetegnJomfruen
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleSun Valley's Village Christian School i 1991
universitetCommunity College for Marine Biology
Yrke TekstSkuespiller og produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseRask og rasende
År (er) Aktiv1986–2013, 1984–2013, 1975–2013, 1985–2013
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kunstnerpartnerskapet
Merke påtegningDavidOff Cool Water Fragrance F / W 2011, DavidOff Cool Water Fragrance F / W 2012, DavidOff Cool Water Fragrance S / S 2013, TV-reklame for Pampers Diapers [1975]
Offisielle nettstederwww.facebook.com/PaulWalker, models.com/people/paul-walker, http://www.paulwalker.com/, twitter.com/RealPaulWalker, www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page = gr & GRid = 121014953, www.findadeath.com/Deceased/w/paul_walker/paul_walker_death.htm, www.nndb.com/people/200/000029113/
FarPaul Walker III
MorCheryl Crabtree Walker
BrorCaleb Walker, Cody Walker
SøsterAmie Lee Walker (29.08.1986), Ashlie J.Walker (15.06.1976)
FamiliemedlemMeadow Walker (datter), Paul William Walker II (bestefar)
VennTyrese Gibson (skuespiller), Vin Diesel (skuespiller), Rodger Rodas, Kylie Tyndall, Keaton Tyndall, Oakley Lehman, Jesse Brisendine
FavorittfolkPaul Newman (favoritt skuespiller), Sophie Marceau (favoritt skuespillerinne)
Favoritt filmerStore blå
Favoritt TV-showFamiliemann
FavorittsangerAdvarselsskilt, Coldplay
FavorittbøkerTjue tusen ligaer under havet, (science fiction roman)
FavorittstederHavet, India, Borneo, Brunei, Sarawak, Costa Rica, Fiji, Huntington Beach
Favorittfargeroransje

Paul William Walker IV (12. september 1973 - 30. november 2013) var en amerikansk skuespiller. Han er mest kjent for sin rolle som Brian O'Conner i Fast & Furious-serien.

Mer om Paul Walker Mindre om Paul Walker

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8Izabel GoulartStøte på R Februar 2013Februar 2013-
7Jasmine Pilchard-GosnellForhold2006Nov 20137 år
6Amanda PaigeForhold R 200420051 år
5Aubrianna AtwellForhold20032003-
4Christina MilianForholdNov 199920002 måneder
3Bliss EllisForhold199920034 år
toRebecca McBrainForholdJanuar 1998Januar 19991 år
1Denise RichardsForhold19931993-
Izabel Goulart #8Rykte

Izabel Goulart

2013

Ryktet om at Izabel Goulart og Paul Walker ...[vis par] Jasmine Pilchard-Gosnell #7

Jasmine Pilchard-Gosnell

2006 - 2013

Jasmine Pilchard-Gosnell og Paul Walker var ...[vis par] Amanda Paige #6Rykte

Amanda Paige

2004 - 2005

Amanda Paige og Paul Walker ble ryktet å ...[vis par] Aubrianna Atwell #5

Aubrianna Atwell

2003

Aubrianna Atwell og Paul Walker er adskilte ...[vis par] Christina Milian #4

Christina Milian

1999 - 2000

Paul Walker og Christina Milian er separate ...[vis par] Bliss Ellis #3

Bliss Ellis

1999 - 2003

Bliss Ellis og Paul Walker skilte seg i 2003 ...[vis par] Rebecca McBrain #to

Rebecca McBrain

1998 - 1999

Rebecca McBrain og Paul Walker skilte seg i ...[vis par] Denise Richards #1

Denise Richards

1993

Paul Walker og Denise Richards er atskilt ...[vis par] #8

Izabel Goulart

2013 (Ryktet)

Det ryktes at Izabel Goulart hadde koblet seg til Paul Walker i mars 2013.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #7

Jasmine Pilchard-Gosnell

2006 - 2013

Jasmine Pilchard-Gosnell og Paul Walker var forlovet i 4 år før Paul Walker døde og etterlot seg partneren.

Forhold 7 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #6

Amanda Paige

2004 - 2005 (Ryktet)

Det ryktes at Amanda Paige hadde koblet seg til Paul Walker i 2004.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #5

Aubrianna Atwell

2003

Aubrianna Atwell og Paul Walker daterte i 2003.

se forholdet #4

Christina Milian

1999 - 2000

Paul Walker og Christina Milian hadde et forhold fra november 1999 til 2000.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 75% se forholdet #3

Bliss Ellis

1999 - 2003

Bliss Ellis og Paul Walker daterte fra 1999 til 2003.

Forhold 4 år se forholdet #to

Rebecca McBrain

1998 - 1999

Rebecca McBrain og Paul Walker daterte fra 1998 til januar 1999.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 63% Barn 1 barn se forholdet #1

Denise Richards

1993

Paul Walker og Denise Richards daterte i 1993.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets60%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 56% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Paul Walker40 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Izabel Goulart36 SkorpionenModell
Brasiliansk
Jasmine Pilchard-Gosnell31 VektenStudent
amerikansk
Amanda Paige36 SkorpionenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Aubrianna Atwell- Modell
Christina Milian39 VektenSanger
amerikansk
Bliss Ellis-
amerikansk
Rebecca McBrain47 fiskLærer
amerikansk
Denise Richardsfemti VannmannenSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
EngHunn4. november 199822 år gammel Rebecca McBrain

Fotogalleri

Paul Walker og Denise Richards Furious 7 (2015) Furious 7 (2015) Furious 7 (2015) Furious 7 (2015) Furious 7 (2015) Furious 7 (2015) Furious 7 (2015) Furious 7 (2015) Furious 7 (2015) Furious 7 (2015) Furious 7 (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Rasende 72015.Brian O'ConnerFilm
Brick Mansions2014Damien CollierFilm
Pawn Shop Chronicles2013RåhundFilm
kjøretøy 192013Michael WoodsFilm
Rasende 62013Brian O'ConnerFilm
Timer2013Nolan HayesFilm
Kjappe fem2011Brian O'ConnerFilm
Takers2010John RahwayFilm
Conan2010Brian O'ConnerTV-show
Rask rasende2009Brian O'ConnerFilm
Lazarus-prosjektet2008Ben GarveyFilm
Døden og livet til Bobby Z2007Tim KearneyFilm
Historier USA2007Mikey (segment 'Life Makes Sense If You're Famous')Film
Åtte under2006Jerry ShepardFilm
Flaggene til våre fedre2006Hank HansenFilm
Løper redd2006Joey GazelleFilm
Ut i det blå2005JaredFilm
Noel2004Mike RileyFilm
2 Rask 2 Rasende2003Brian O'ConnerFilm
Tidslinje2003Chris JohnstonFilm
Livet gir mening hvis du er kjent2002MikeyKortfilm
Joy Ride2001LewisFilm
Den raske og rasende2001Brian O'ConnerFilm
Skallene2000Caleb MandrakeFilm
Brokedown Palace1999Jason (ikke kreditert)Film
Hun er alt det1999Dean SampsonFilm
Varsity Blues1999Lance HarbourFilm
Møt Deedles1998Phil DeedleFilm
Pleasantville1998Hopp overFilm
Tammy og T-Rex1994MichaelFilm
Berørt av en engel1994JonathanTV-show
Guttene er tilbake1994Jesse HansenTV-show
For en dummy1990RickTV-show
Programmert til å drepe1987Jason (som Paul W. Walker)Film
Monster i skapet1986'Professor' BennettFilm
Banke1986Jeremy BeattyTV-show
CBS Schoolbreak Special1984DillTV-show
Charles in Charge1984Russell DavisTV-show
Highway to Heaven1984Eric Travers, Todd BryantTV-show
Hvem er sjefen?1984Michael HaynesTV-show
De unge og de rastløse1973Brandon CollinsTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Ali Larter og Paul WalkerAli Larter
    • Varsity Blues
      1999
    [vis matchup]
  • Eva Mendes og Paul WalkerEva mendes
    • 2 Rask 2 Rasende
      2003
    [vis matchup]
  • Leelee Sobieski og Paul WalkerLeelee Sobieski
    • Joy Ride
      2001
    [vis matchup]
  • Paul Walker og Denise RichardsDenise Richards
    • Tammy og T-Rex
      1994
    [vis matchup]
  • Paul Walker og Genesis RodriguezGenesis Rodriguez
    • Timer
      2013
    [vis matchup]
  • Paul Walker og Jessica AlbaJessica Alba
    • Ut i det blå
      2005
    [vis matchup]
  • Paul Walker og Jordana BrewsterJordana Brewster
    • Den raske og rasende
      2001
    [+1 til]
  • Penelope Cruz og Paul WalkerPenelope Cruz
    • Noel
      2004
    [vis matchup]
  • Vera Farmiga og Paul WalkerVera Farmiga
    • Løper redd
      2006
    [vis matchup]
Flere Paul Walker Matchups på skjermen Mindre Paul Walker Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.