Hoved Forhold Paul Hogan

Paul Hogan

Paul Hogan EnkeltAlder 81 år Zodiac Vekten Forhold 2 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Paul Hogan er for tiden singel.

Forhold

Paul Hogan var tidligere gift med Linda Kozlowski(1990 - 2014)og Noelene Hogan(1958 - 1989).



Om

Paul Hogan er en 81 år gammel australsk skuespiller. Han ble født 8. oktober 1939 i Lightning Ridge, New South Wales, Australia, og er kjent for Crocodile Dundee. Stjernetegnet hans er Vekten.

Paul Hogan har vært i en matchup med Linda Kozlowski på skjermen i Crocodile Dundee (1986).

Paul Hogan er medlem av følgende lister: Beste musikalske eller komedieskuespiller Golden Globe (film) -vinnere, Folk fra California og australske romersk-katolikker.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Paul Hogan! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto32 år30 år, 2 måneder28 år, 5 måneder
Totalto32 år30 år, 2 måneder28 år, 5 måneder

Detaljer

FornavnPaul
EtternavnHogan
Fullt navn ved fødselenPaul Hogan
Alder81 år
Fødselsdag8. oktober 1939
FødestedLightning Ridge, New South Wales, Australia
Høyde175 cm (5 '9')
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
NasjonalitetAustralsk
Videregående skoleParramatta Marist High School
Yrke TekstSkuespiller, skribent, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseCrocodile Dundee
År aktiv1971 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Douglas Management Group, Inc, Special Artists Agency (Voice-Over)
Merke påtegning(1985) TV-reklame for Australian Tourism 'Shrimp on the Barbie' -serien, (1986) TV-reklame for Foster's Beer, (1995) TV-reklame for Subaru Outback-kjøretøy, (1995) Utskriftsannonser for Subaru's Outback-serie med firehjulsdrevne kjøretøy , Reklame og trykte annonser for Winfield-sigaretter (1970-tallet)
Offisielle nettstederwww.biography.com/people/paul-hogan-9341507, www.nndb.com/people/020/000023948/

Paul Hogan, AM (født 8. oktober 1939) er en australsk skuespiller, komiker, forfatter og TV-programleder. Han ble nominert til Oscar for beste originale manus og vant Golden Globe Award for beste skuespiller - filmmusikk eller komedie for sin opptreden som outback-eventyrer Michael 'Crocodile' Dundee i Crocodile Dundee (1986), den første i Crocodile Dundee filmserie. Han giftet seg med den amerikanske skuespilleren Linda Kozlowski, etter å ha møtt henne på settet til Crocodile Dundee.

Mer om Paul Hogan Mindre om Paul Hogan

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toLinda KozlowskiGiftFebruar 1986Juli 201428 år
1Noelene HoganGift1957198932 år
Linda Kozlowski #to

Linda Kozlowski

1986 - 2014

Paul Hogan og Linda Kozlowski ble skilt ...[vis par] #1

Noelene Hogan

1957 - 1989

Noelene Hogan og Paul Hogan ble skilt i ...[vis par] #to

Linda Kozlowski

1986 - 2014

Paul Hogan og Linda Kozlowski var gift i 24 år. De datet i 4 år etter å ha blitt sammen i februar 1986 og giftet seg 5. mai 1990. 24 år senere ble de skilt 23. juli 2014.



Forhold 28 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 42% Barn 1 barn se forholdet #1

Noelene Hogan

1957 - 1989

Noelene Hogan og Paul Hogan var gift i 31 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1957 og giftet seg i 1958. 31 år senere ble de skilt i 1989.

Forhold 32 år Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Paul Hogan81 VektenSkuespiller
Australsk
Linda Kozlowski63 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Noelene Hogan-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
BrettMann Noelene Hogan
SjanseMann Linda Kozlowski

Fotogalleri

Crocodile Dundee - Paul Hogan Paul Hogan og Linda Kozlowski - Cine Tele Revue Magazine Pictorial [Frankrike] (22. mars 1990) Paul Hogan og Linda Kozlowski Paul Hogan og Linda Kozlowski Paul Hogan og Linda Kozlowski Paul Hogan og Linda Kozlowski Paul Hogan og Linda Kozlowski Paul Hogan og Linda Kozlowski Paul Hogan og Linda Kozlowski Paul Hogan Paul Hogan Paul Hogan

Filmografi

FilmÅrKarakterType
The Very Excellent Mr. Dundee2020PaulFilm
Det er ikke hunden min!2018PaulFilm
Åpne Slather2015KardinalTV-show
Charlie & Boots2009Charlie McFarlandFilm
Merkelige sengevenner2004Vince HopgoodFilm
Crocodile Dundee i Los Angeles2001Mick DundeeFilm
Flyter bort1998ShaneTV-film
Flippernitten nittiseksPorter RicksFilm
Lyn Jack1994Lyn Jack KaneFilm
Nesten en engel1990Terry DeanFilm
Crocodile Dundee II1988Mick 'Crocodile' DundeeFilm
Crocodile Dundee1986Mick 'Crocodile' DundeeFilm
Anzacs1985Cpl. Pat Cleary, L, Pte. Pat ClearyTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Paul Hogan og Linda KozlowskiLinda Kozlowski
    • Crocodile Dundee
      1986
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.