Hoved Forhold Pat sajak

Pat sajak

Pat sajak GiftAlder 74 år Zodiac Skorpionen Forhold 2 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Pat Sajak og Lesly BrownPat Sajak og Lesly Brown har vært gift i 31 år siden 31. desember 1989. se forholdet

Forhold

Pat Sajak var tidligere gift med Sherrill Sajak(1979 - 1986).

Om

Pat Sajak er en 74 år gammel amerikansk TV-personlighet. Født Patrick Leonard Sajdak 26. oktober 1946 i Chicago, Illinois, USA, han er kjent for Wheel Of Fortune. i en karriere som spenner over 1968 – nåtid. Stjernetegnet hans er Skorpionen.



nina dobrev og chris wood

Pat Sajak er medlem av følgende lister: 1946 fødsler, republikanere i California og amerikanske TV-personligheter.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Pat Sajak! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

bilder av Carolyn Maxwell Bean

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto33 år, 4 måneder20 år, 8 måneder8 år
Totalto33 år, 4 måneder20 år, 8 måneder8 år

Detaljer

Fornavnklapp
EtternavnSajak
Fullt navn ved fødselenPatrick Leonard Sajdak
Alder74 år
Fødselsdag26. oktober 1946
FødestedChicago, Illinois, USA
Høyde178 cm (5 '10')
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleFarragut Career Academy High School, Chicago, Illinois, USA (1964)
universitetColumbia College Chicago, Chicago, Illinois, USA (1968)
Yrke TekstTV-personlighet, tidligere værmann, skuespiller og programleder.
YrkeTV-personlighet
Krav til berømmelseLykkehjul.
År aktiv1975 – nåtid, 1968 – nåtid

Pat Sajak (SAY-jak, født Patrick Leonard Sajdak; 26. oktober 1946) er en amerikansk TV-personlighet, tidligere værmann og talkshowvert, mest kjent som programleder for det amerikanske TV-showet Wheel of Fortune. For sitt arbeid på Wheel har Sajak mottatt 19 nominasjoner til Daytime Emmy Award for Outstanding Game Show Host, som vant tre ganger.



Mer om Pat Sajak Mindre om Pat Sajak

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toLesly BrownGift1988tilstede33 år
1Sherrill SajakGift197819868 år
Lesly Brown #to

Lesly Brown

1988

Pat Sajak og Lesly Brown har vært gift med ...[vis par] #1

Sherrill Sajak

1978 - 1986

Sherrill Sajak og Pat Sajak ble skilt i ...[vis par] #to

Lesly Brown

1988

Pat Sajak og Lesly Brown har vært gift i 31 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i 1988 og giftet seg 31. desember 1989.

Forhold 33 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 9% Barn 2 barn se forholdet #1

Sherrill Sajak

1978 - 1986

Sherrill Sajak og Pat Sajak var gift i 7 år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i 1978 og giftet seg i 1979. 7 år senere ble de skilt i 1986.

Forhold 8 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Pat sajak74 SkorpionenTV-personlighet
amerikansk
Lesly Brown56 VannmannenPersonlighet
Sherrill Sajak-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Patrick Michael JamesMann22. september 199030 år gammel Lesly Brown
Maggie MarieHunn5. januar 199526 år gammel Lesly Brown

Fotogalleri

Pat sajak Vanna White Pat Sajak og Lesly Brown Pat Sajak og Lesly Brown Pat Sajak og Lesly Brown Pat sajak Pat sajak Pat sajak Pat sajak Pat sajak Pat sajak Pat sajak

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Fersk av båten2015Pat sajakTV-show
Sullivan & Son2012Pat sajakTV-show
Kongen av dronningene1998Pat sajakTV-show
Bare skyte meg!1997Pat sajakTV-show
Larry Sanders Show1992Pat sajakTV-show
The Commish1991Dr. Brian BrandonTV-show
Rugrats1990Pat sajakTV-show
2271985Pat sajakTV-show
Washingtoon1985AnnonsørTV-show
Den hellige Barbara1984Pat sajakTV-show
A-laget1983Pat sajakTV-show
Fly II: oppfølgeren1982Buffalo AnchormanFilm
Gi meg en pause!nitten åtti enPat sajakTV-show
Days of Our Lives1965Kevin Hathaway (1983)TV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.