Hoved Forhold Olivia Newton-John

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John GiftRangering 5330 -1574Alder 72 år Zodiac Vekten Forhold 6 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Olivia Newton-John og John EasterlingAmazon John Easterling og Olivia Newton-John har vært gift i 12 år siden 30. juni 2008. se forholdet

Forhold

Olivia Newton-John var tidligere gift med Matt Lattanzi(1984 - 1995).

Olivia Newton-John har vært i et forhold med Patrick McDermott(1996 - 2005), Lee Kramer(1974 - 1979), Bruce Welch(1968 - 1972)og Ian Turpie(1964 - 1965).



Om

Olivia Newton-John er en 72 år gammel australsk sanger. Født 26. september 1948 i Cambridge, Cambridgeshire, England, Storbritannia, hun er kjent for Grease, Xanadu .. Stjernetegnet hennes er Vekten.

Olivia Newton-John har vært i 5 matchups på skjermen, inkludert Lorenzo Lamas i Fett (1978), Gregory Harrison i En juleromantikk (1994), John Travolta i Fett (1978), Matt Lattanzi i Xanadu (1980)og Michael Beck inn Xanadu (1980).

Olivia Newton-John er medlem av følgende lister: Grammy Award-vinnere, MCA Records-artister og australske kvinnelige sangere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Olivia Newton-John! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto16 år15 år, 2 måneder14 år, 4 måneder
Dating49 år, 5 måneder4 år, 11 måneder1 år
Total616 år8 år, 4 måneder1 år

Detaljer

FornavnOlivia
EtternavnNewton-John
Fullt navn ved fødselenOlivia Newton-John
Alternativt navnGudinnen, Livvy, Olivia Neutron-Bomb
Alder72 år
Fødselsdag26. september 1948
FødestedCambridge, Cambridgeshire, England, Storbritannia
Høyde5 '6' (168 cm)
Vekt115 kg (52 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeGrå
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonStemme og smil
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
NasjonalitetAustralsk
Videregående skoleAustralia University High School (droppet ut)
Yrke TekstSanger-låtskriver, skuespillerinne
YrkeSanger
Krav til berømmelseFett, Xanadu.
Musiksjanger (tekst)Pop, Country, Soft Rock, Pop Rock, new-age, voksen samtidsdans, pop
MusikksjangerPop / Rock
År (er) Aktiv1963 – nåtid
MusikkstilCountry, Country-Pop, Contemporary for voksne, Soft Rock, Contemporary Pop / Rock, AM Pop
Music MoodAvslappet, sensuell, raffinert / manert, avslappet / mild, romantisk, elskverdig / godmodig, sentimental, glatt, drømmende, glatt, reflekterende, beroligende, elegant, intim, rolig / fredelig, søt, sukkerholdig
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal, gitar, piano
PlateselskapUNI, MCA, EMI, PYE, Festival
Tilknyttede handlingerCliff Richard, John Travolta, Electric Light Orchestra, John Farrar, Helen Reddy, Bruce Welch, John Farnham, Anthony Warlow
Talent Agency (f.eks. Modellering)Fitzgerald-Hartley Co.
Merke påtegningTV-reklame for veldedighetsforeningen Planet Ark (Australia, 2002), Utskriftsannonser for Kelloggs Smart Start-frokostblanding (2004), (2013) Vertinne for en informasjonsreklame for TriVitas 'Zamu Gold' velværedrink. Ektemannen, Amazon John Easterling, (2010) Viste seg også i en informasjonsannonser, arrangert av Chuck Norris, Gena O'Kelly, Christie Brinkley, for treningsprogrammet 'Total Gym'
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelse6
Skostørrelse9
Offisielle nettstederwww.facebook.com/olivianewtonjohn, twitter.com/olivianj, http://olivianewton-john.com, www.nndb.com/people/054/000022985/, www.biography.com/people/olivia-newton-john -201393
FarBrinley ('Bryn') Newton-John
MorIrene Helene (født Born)
BrorHugh Newton-John
SøsterRona Newton-John
VennJohn Travolta

Dame Olivia Newton-John AC DBE (født 26. september 1948) er en britisk-australsk sanger, låtskriver, skuespillerinne, gründer og aktivist. Hun er en fire ganger Grammy Award-vinner hvis kartkarriere inkluderer fem amerikanske nummer én og ytterligere ti topp ti på Billboards Hot 100, og to Billboard 200 nummer én album: If You Love Me, Let Me Know (1974) og Have You Never Been Mellow (1975). Elleve av singlene hennes (inkludert to Platinum) og 14 av hennes album (inkludert to Platinum og fire 2 × Platinum) er sertifisert gull av Recording Industry Association of America (RIAA). Hun har solgt anslagsvis 100 millioner plater over hele verden, noe som gjør henne til en av de mest solgte musikkartistene gjennom tidene.

Mer om Olivia Newton-John Mindre om Olivia Newton-John

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Amazon John EasterlingGift2007tilstede14 år
5Patrick McDermottForholdnitten nittiseksJuni 20059 år
4Matt LattanziGift1979nitten nitti fem16 år
3Lee KramerForhold197419795 år
toBruce WelchForhold1968Apr 19724 år
1Ian TurpieForhold196419651 år
Amazon John Easterling #6

Amazon John Easterling

2007

Amazon John Easterling og Olivia Newton-John ...[vis par] Patrick McDermott #5

Patrick McDermott

1996 - 2005

Patrick McDermott og Olivia Newton-John sepa ...[vis par] Matt Lattanzi #4

Matt Lattanzi

1979 - 1995

Olivia Newton-John og Matt Lattanzi var div ...[vis par] Lee Kramer #3

Lee Kramer

1974 - 1979

Lee Kramer og Olivia Newton-John er separert ...[vis par] Bruce Welch #to

Bruce Welch

1968 - 1972

Bruce Welch og Olivia Newton-John er separate ...[vis par] Ian Turpie #1

Ian Turpie

1964 - 1965

Olivia Newton-John og Ian Turpie er separert ...[vis par] #6

Amazon John Easterling

2007

Amazon John Easterling og Olivia Newton-John har vært gift i 12 år. De datet i 1 år etter å ha kommet sammen i 2007 og giftet seg 30. juni 2008.



maisie williams og caspar lee
Forhold 14 år se forholdet #5

Patrick McDermott

1996 - 2005

Patrick McDermott og Olivia Newton-John daterte fra 1996 til juni 2005.

Forhold 9 år se forholdet #4

Matt Lattanzi

1979 - 1995

Olivia Newton-John og Matt Lattanzi var gift i 10 år. De datet i fem år etter å ha blitt sammen i 1979 og giftet seg 15. desember 1984. 10 år senere ble de skilt i 1995.

Forhold 16 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 64% Barn 1 barn se forholdet #3

Lee Kramer

1974 - 1979

Lee Kramer og Olivia Newton-John hadde et forhold fra 1974 til 1979.

Forhold 5 år se forholdet #to

Bruce Welch

1968 - 1972

Bruce Welch og Olivia Newton-John daterte fra 1968 til april 1972.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets60%Alder69%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #1

Ian Turpie

1964 - 1965

Olivia Newton-John og Ian Turpie daterte i 1965.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 62% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Olivia Newton-John72 VektenSanger
Australsk
Amazon John Easterling- Produsent
amerikansk
Patrick McDermott- Personlighet
amerikansk
Matt Lattanzi62 VannmannenSkuespiller
amerikansk
Lee Kramer-
Bruce Welch79 SkorpionenGitarist
Britisk
Ian Turpie68 SkorpionenSkuespiller
Australsk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Chloe RoseHunn17. januar 198635 år gammel Matt Lattanzi

Fotogalleri

Olivia Newton-John og Matt Lattanzi En mamma til jul - Olivia Newton-John Olivia Newton-John Grease 1978 Filmfilm Musical med Olivia Newton-John og John Travolta i hovedrollene Grease 1978 Film Musical med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene Fett med Olivia Newton-John i hovedrollen 1978 Film Musical Olivia Newton-John - fett Fett Olivia Newton-John - Screen Magazine Pictorial [Japan] (juli 1981) Olivia Newton-John - Screen Magazine Pictorial [Japan] (april 1981) Olivia Newton-John - Screen Magazine Pictorial [Japan] (juni 1981) Fett - Olivia Newton-John

Filmografi

FilmÅrKarakterType
The Very Excellent Mr. Dundee2020Olivia (som Olivia Newton John)Film
Sharknado 5: Global sverming2017OrionTV-film
Noen få beste menn2011Barbara RammeFilm
Score: En hockeymusikal2010Håper GordonFilm
Sordid Lives: The Series2008Bitsy Mae HarlingTV-show
På kanten2003Koala (stemme)Kortfilm
Wilde Girls2001Jasmine WildeTV-film
Sordid Lives2000Bitsy Mae HarlingFilm
Bette2000Olivia Newton-JohnTV-show
Juleengelen: En historie på isen1998Kvinnelig historiefortellerTV-film
Det er min festnitten nittiseksLina BinghamFilm
Ned og Staceynitten nitti femOlivia Newton-JohnTV-show
En juleromantikk1994Julia StonecypherTV-film
Snowy River: The McGregor Saga1993Joanna WalkerTV-show
En mamma til jul1990Amy MillerTV-film
Hun har en baby1988Olivia Newton-John (ikke kreditert)Film
Murphy Brown1988Olivia Newton-JohnTV-show
To like1983DebbieFilm
Xanadu1980KiraFilm
Fett1978SandFilm
Høres ut som Les Dawson1974Olivia Newton-JohnTV-show
I morgen1970OliviaFilm
Morsomme ting skjer under1966Film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Lorenzo Lamas og Olivia Newton-JohnLorenzo Lamas plassholderbilde
    • Fett
      1978
    [vis matchup]
  • Olivia Newton-John og Gregory HarrisonGregory Harrison
    • En juleromantikk
      1994
    [vis matchup]
  • Olivia Newton-John og John TravoltaJohn Travolta
    • To like
      1983
    [+1 til]
  • Olivia Newton-John og Matt LattanziMatt Lattanzi
    • Xanadu
      1980
    [vis matchup]
  • Olivia Newton-John og Michael BeckMichael Beck
    • Xanadu
      1980
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.