Hoved Forhold Odell Beckham, Jr.

Odell Beckham, Jr.

Odell Beckham, Jr. DatingRangering 629 90Alder 28 år Zodiac Skorpionen Forhold 7 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Odell Beckham, Jr. og Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) dater Odell Beckham, Jr. se forholdet

Forhold

Odell Beckham, Jr., har vært i forhold til Polyxeni Ferfeli(2018)og Amber Rose(2015 - 2017).

Odell Beckham, Jr., har hatt et møte med Khloé Kardashian(2016).



Det ryktes at Odell Beckham, Jr., har koblet seg til Bella Hadid(2016 - 2017)og Zendaya(2016).

Om

Odell Beckham, Jr. er en 28 år gammel amerikansk fotballspiller. Født Odell Cornelious Beckham Jr. 5. november 1992 i New Orleans, Louisiana, USA, han er kjent for bred mottaker for New York Giants. Stjernetegnet hans er Skorpionen.

Odell Beckham, Jr. er medlem av følgende lister: 1992 fødsler, National Conference Pro Bowl-spillere og New York Giants-spillere.



er sara bareilles i et forhold

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Odell Beckham, Jr.! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating33 år, 4 måneder2 år, 5 måneder1 år, 8 måneder
Støte på1---
Ryktetto5 år, 3 måneder2 år, 8 måneder2 måneder, 1 dag
Total65 år, 3 måneder2 år, 1 måned2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnOdell
MellomnavnCornelius
EtternavnBeckham
Fullt navn ved fødselenOdell Cornelious Beckham Jr.
Alder28 år
Fødselsdag5. november 1992
FødestedNew Orleans, Louisiana, USA
Høyde5 '11' (180 cm)
Vekt90 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeFarget blond
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleIsidore Newman School i New Orleans, Louisiana
universitetLsu
Yrke Tekstbred mottaker i NFL
YrkeAmerikansk fotball)
Amerikansk fotballposisjonBred mottaker
UtkastUtkastet av New York Giants i 1. runde (12. totalt) i 2014 NFL Draft.
Krav til berømmelsebred mottaker for New York Giants
Talent Agency (f.eks. Modellering)Elite Athlete Management, (Scottsdale, AZ)
Offisielle nettstederwww.nfl.com/player/odellbeckham/2543496/profile, www.odellbeckhamjr13.com/, www.facebook.com/odell.beckham, twitter.com/OBJ_3, instagram.com/iam_objxiii, www.pinterest.com/obj_xiii /

Odell Cornelious Beckham Jr. (født 5. november 1992), også kjent som OBJ, er en amerikansk fotballmottaker for Cleveland Browns i National Football League (NFL). Født i Baton Rouge, Louisiana, spilte Beckham collegefotball ved nærliggende Louisiana State University (LSU), og ble utarbeidet av New York Giants i den første runden av 2014 NFL Draft med den 12. totalvalg. Siden han kom inn i NFL, har Beckham vært en av de mest produktive og populære spillerne, men han har trukket mediegransking for sin oppførsel på og utenfor spillefeltet.

Mer om Odell Beckham, Jr. Mindre om Odell Beckham, Jr.

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)Forhold2019tilstede2 år
6Polyxeni FerfeliForholdJan 2018 -
5Bella HadidStøte på R Nov 2016Jan 20172 måneder
4Khloé KardashianStøte påMai 2016Mai 2016-
3ZendayaStøte på R Februar 2016Februar 2016-
toAmber RoseForholdAug 2015Apr 20171 år
1Slim FareUkjent -
Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) #7

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2019

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) dater Odell ...[vis par] Polyxeni Ferfeli #6

Polyxeni Ferfeli

2018

Polyxeni Ferfeli begynte å date Odell Beckham ...[vis par] Bella Hadid #5Rykte

Bella Hadid

2016 - 2017

Odell Beckham, Jr. og Bella Hadid var rykter ...[vis par] Khloé Kardashian #4

Khloé Kardashian

2016

Odell Beckham, Jr. og Khloé Kardashian er s ...[vis par] Zendaya #3Rykte

Zendaya

2016

Odell Beckham, Jr. og Zendaya er skilt ...[vis par] Amber Rose #to

Amber Rose

2015 - 2017

Odell Beckham, Jr. og Amber Rose skilt i ...[vis par] Slim Fare #1

Slim Fare

Slim Danger og Odell Beckham, Jr. var i en ...[vis par] #7

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2019

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) og Odell Beckham, Jr. har vært sammen siden 2019.



Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Alder98%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #6

Polyxeni Ferfeli

2018

Polyxeni Ferfeli og Odell Beckham, Jr. har vært sammen siden jan 2018.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Alder84%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #5

Bella Hadid

2016 - 2017 (rykter)

Det ryktes at Odell Beckham, Jr. har koblet seg til Bella Hadid i november 2016.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #4

Khloé Kardashian

2016

Odell Beckham, Jr. og Khloé Kardashian hadde et møte i mai 2016.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #3

Zendaya

2016 (Ryktet)

Det ryktes at Odell Beckham, Jr. har koblet seg til Zendaya i februar 2016.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #to

Amber Rose

2015 - 2017

Odell Beckham, Jr. og Amber Rose datert fra august 2015 til april 2017.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #1

Slim Fare

Slim Danger og Odell Beckham, Jr. hadde et forhold.

som er kjæresten til sergio garcia
se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Odell Beckham, Jr.28 SkorpionenAmerikansk fotball)
amerikansk
Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)28 fiskPersonlighet
amerikansk
Polyxeni Ferfeli27 Væren
gresk
Bella Hadid24 VektenModell
amerikansk
Khloé Kardashian36 KreftReality TV
amerikansk
Zendaya24 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Amber Rose37 VektenPersonlighet
amerikansk
Slim Fare-

Fotogalleri

Odell Beckham, Jr. - GQ Magazine Pictorial [United States] (august 2019) Odell Beckham, Jr. - GQ Magazine Pictorial [United States] (august 2019) Odell Beckham, Jr. - GQ Magazine Pictorial [United States] (august 2019) Odell Beckham, Jr. - GQ Magazine Pictorial [United States] (august 2019) Odell Beckham, Jr. - GQ Magazine Pictorial [United States] (august 2019) Amber Rose and The Migos på Coachella Valley Music And Arts Festival i Indio, California - 17. april 2017 Amber Rose and The Migos på Coachella Valley Music And Arts Festival i Indio, California - 17. april 2017 Amber Rose and The Migos på Coachella Valley Music And Arts Festival i Indio, California - 17. april 2017 Amber Rose og Odell Beckham Jr. delta på neonkarnevalet under Coachella Music Festival 2017 i Indio, California - 15. april 2017 Amber Rose og Odell Beckham Jr. delta på neonkarnevalet under Coachella Music Festival 2017 i Indio, California - 15. april 2017 Amber Rose og Odell Beckham Jr. delta på neonkarnevalet under Coachella Music Festival 2017 i Indio, California - 15. april 2017 Amber Rose og Odell Beckham Jr. delta på neonkarnevalet under Coachella Music Festival 2017 i Indio, California - 15. april 2017

Filmografi

FilmÅrKarakterType
ESPY Awards 20192019Selv - PresentatørTV-show
Double Dare2018SelvdeltakerTV-show
Butikken2018SelvTV-show
Slipp mikrofonen2017Han selvTV-show
Alt eller ingenting: En sesong med Los Angeles Rams2017Giants Wide Receiver # 13TV-show
Slå Shazam2017Selvspesial gjestestjerneTV-show
Ballers2015Odell Beckham Jr.TV-show
Kode svart2015Odell Beckham Jr. 1 episode, 2016TV-show
Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen2014Selvutkast til NFL-utkastTV-show
Ok! TV2013SelvTV-show
Mike og Mike2006Selv - New York JetsTV-show
NBC Sunday Night Football2006SelvTV-show
Rachael Ray2006SelvTV-show
NFL torsdag kveld fotball2006SelvTV-show
NFL på FOX1994Selv - New York Giants Wide ReceiverTV-show
NFL på CBS1956Selv - Cleveland Browns Wide ReceiverTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...