Hoved Forhold Nicole Kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman GiftRangering 365 -33Alder 53 år Zodiac Tvillingene Forhold 10 totalt Barn
4 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Keith Urban og Nicole KidmanKeith Urban og Nicole Kidman har vært gift i 14 år siden 25. juni 2006. se forholdet

Forhold

Nicole Kidman var tidligere gift med Tom Cruise(1990 - 2001).

Nicole Kidman har vært i forhold til Steve Bing(2004 - 2005), Robbie Williams(2004), Lenny Kravitz(2003 - 2004), Q-Tips(2003), Jude Law(2003), Marcus Graham(1987 - 1989)og Tom Burlinson(1986 - 1987).



Det ryktes at Nicole Kidman har koblet seg til Russell Crowe(2002).

Om

Nicole Kidman er en 53 år gammel australsk skuespillerinne. Født Nicole Mary Kidman 20. juni 1967 i Honolulu, Hawaii, hun er kjent for Days of Thunder, Eyes Wide Shut, Moulin Rouge i en karriere som spenner over 1981 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Gemini.

Nicole Kidman har vært i 41 matchups på skjermen, inkludert Aaron Eckhart i Kaninhull (2010), Clive Owen inn Hemingway & Gellhorn (2012), Colin Firth i Jernbanemannen (2013), Hugh Grant i Angre (2020)og Hugh Jackman i Australia (2008).



judith day morris day kone

Nicole Kidman er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmprodusenter og amerikanske kvinnelige sangere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Nicole Kidman! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto15 år, 10 måneder13 år, 3 måneder10 år, 7 måneder
Dating72 år7 måneder, 7 dager1 måned
Ryktet1---
Total1015 år, 10 måneder3 år1 måned

Detaljer

FornavnNicole
MellomnavnMary
EtternavnUrban
PikenavnKidman
Fullt navn ved fødselenNicole Mary Kidman
Alternativt navnNicole Urban, ingenting
Alder53 år
Fødselsdag20. juni 1967
FødestedHonolulu, Hawaii
Høyde5 '11' (180 cm)
Vekt58 kg (128 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeFarget blond
Karakteristisk funksjonNaturlig rødt krøllete hår, Lange ben, Blek hud
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
NasjonalitetAustralsk
Videregående skoleNorth Sydney Girls High School, Australia (droppet i 1982)
universitetPhilip Street Theatre, Australia (hovedfag i Voice, Production og Theatre History)
Yrke TekstSkuespillerinne, sanger og filmprodusent
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseDays of Thunder, Eyes Wide Shut, Moulin Rouge
År aktiv1983 – nåtid, 1981 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Cti, Executive Visions Inc, Models.com, Nopac Talent, Shanahan Management Pty Ltd. (Talent Management Company)
Merke påtegningWomens Cancer Research Fund [2003], Channel No 5 [2005], Omega Watches [2005], Nintendo [2006], Schweppes (2010)
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)36
Klærstørrelse6
Skostørrelse9
Offisielle nettstederwww.nkidman.com/, www.nicolekidmanunited.com/, www.facebook.com/NicoleKidmanOfficial, twitter.com/NicoleKidman, http://www.nicolekidmanofficial.com, http://nicolekidmanofficial.com
FarDr. Anthony David Kidman
MorJanelle Ann Glenny Kidman
SøsterAntonia kidman
FamiliemedlemConnor Cruise (sønn), Isabella Cruise (datter), Sunday Rose Urban (datter), Faith Margaret Urban (datter), Keith Urban (mann) (sanger), Tom Cruise (eksmann) (skuespiller)
VennNaomi Watts, Russell Crowe, Renée Zellweger, Jim Carrey, Keith Urban, Hugh Jackman, Ewan McGregor, Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker, Iain Glen, Lachlan Murdoch, Sarah O 'Hare, Adrien Brody, Deborra-Lee Furness, Jude Law, Ian Thorpe, Rupert Murdoch, Sydney Pollack, Robbie Williams, Mel Gibson, George Clooney, Anthony Minghella, Ed Harris, Sandra Bullock, Baz Luhrmann, Tobey Maguire, Jack Nicholson, Julianne Moore, Dylan Hartung, Gwen Stefani, Lars Von Trier, Delta Goodrem, Lauren Bacall, Cate Blanchett, John Leguizamo, Stephen Daldry, Meryl Streep, Shirley McLaine, Daniel Craig, Tim McGraw, Faith Hill, Kenny Chesney, Marlon Holden, Carrie Underwood, Ronnie Dunn, Catherine Martin (kallenavn - CM), Sean Penn, Simon Baker, Rebecca Rigg, Trace Adkins, Jerry Flowers, Chris McHugh, Dann Huff, Robin Wright-Penn, Justin Niebank, Jenny McCarthy, Brad Paisley, Kimberley Williams-Paisley, L'Wren Scott
Associated PeopleKevin Huvane (agent), Marc Epstein (manager), Catherine Olim (publicist), Carrie Gordon (publicist), Wendy Day (publicist)
KjæledyrSooky (Hund - Kelpie) [2007]
Favoritt filmerTrollmannen fra Oz [1939], borte med vinden
FavorittbandLenny Kravitz, Gorillaz
FavorittbøkerFredskrig, portrett av en dame
FavorittstederAustralia
FavorittmatSjokolade
FavorittfargerRosa, rød, grå, brun

Nicole Mary Kidman AC (født 20. juni 1967) er en australsk skuespillerinne, sanger og produsent. Hun har mottatt en Oscar, to Primetime Emmy Awards og fem Golden Globe Awards. Hun ble rangert blant verdens best betalte skuespillerinner i 2006, 2018 og 2019. Time magazine kåret henne til en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden i 2004 og igjen i 2018. I 2020 rangerte The New York Times henne som den femte på sin liste over de største skuespillerne i det 21. århundre fram til det tidspunktet.



Mer om Nicole Kidman Mindre om Nicole Kidman

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
10Keith UrbanGift2005tilstede15 år
9Steve BingForholdNov 2004Juni 20057 måneder
8Robbie WilliamsForhold R 20042004-
7Lenny KravitzForhold2003Januar 20046 måneder
6Q-TipsForholdApr 2003Mai 20031 måned
5Jude LawForhold R 20032003-
4Russell CroweStøte på R 20022002-
3Tom cruiseGift24. desember 19908. august 200110 år
toMarcus grahamForhold198719892 år
1Tom burlinsonForhold198619871 år
Keith Urban #10

Keith Urban

2005

Keith Urban og Nicole Kidman har giftet seg ...[vis par] Steve Bing #9

Steve Bing

2004 - 2005

Steve Bing og Nicole Kidman skiltes i juni ...[vis par] Robbie Williams #8Rykte

Robbie Williams

2004

Robbie Williams og Nicole Kidman er separert ...[vis par] Lenny Kravitz #7

Lenny Kravitz

2003 - 2004

Lenny Kravitz og Nicole Kidman skilte seg i ...[vis par] Q-Tips #6

Q-Tips

2003

Q-Tip og Nicole Kidman skiltes i mai 2003 ...[vis par] Jude Law #5Rykte

Jude Law

2003

Jude Law og Nicole Kidman er skilt ...[vis par] Russell Crowe #4Rykte

Russell Crowe

2002

Russell Crowe og Nicole Kidman er skilt ...[vis par] Tom cruise #3

Tom cruise

1990 - 2001

Nicole Kidman og Tom Cruise ble skilt den ...[vis par] Marcus graham #to

Marcus graham

1987 - 1989

Marcus Graham og Nicole Kidman skiltes i ...[vis par] Tom burlinson #1

Tom burlinson

1986 - 1987

Tom Burlinson og Nicole Kidman skiltes i ...[vis par] #10

Keith Urban

2005

Keith Urban og Nicole Kidman har vært gift i 14 år. De datet i tre måneder etter å ha blitt sammen i juli 2005. Etter 7 måneders forlovelse giftet de seg den 25. juni 2006.

Forhold 15 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 64% Barn 2 barn se forholdet #9

Steve Bing

2004 - 2005

Steve Bing og Nicole Kidman daterte fra november 2004 til juni 2005.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #8

Robbie Williams

2004 (rykter)

Det ryktes at Robbie Williams hadde koblet seg til Nicole Kidman i 2004.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #7

Lenny Kravitz

2003 - 2004

Lenny Kravitz og Nicole Kidman daterte fra juli 2003 til januar 2004.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder84%'> Kompatibilitet 36% se forholdet #6

Q-Tips

2003

Q-Tip og Nicole Kidman daterte fra april til mai 2003.

hvem er Ronnie Radke dating
Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #5

Jude Law

2003 (Ryktet)

Det ryktes at Jude Law hadde koblet seg til Nicole Kidman i 2003.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets60%Høyde37%Alder33%'> Kompatibilitet 38% se forholdet #4

Russell Crowe

2002 (Ryktet)

Det ryktes at Russell Crowe hadde koblet seg til Nicole Kidman i 2002.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #3

Tom cruise

1990 - 2001

Nicole Kidman og Tom Cruise er skilt etter et ekteskap på 10 år. De hadde 2 barn.

Forhold 10 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 47% Barn 2 barn se forholdet #to

Marcus graham

1987 - 1989

Marcus Graham og Nicole Kidman daterte fra 1987 til 1989.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder72%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #1

Tom burlinson

1986 - 1987

Tom Burlinson og Nicole Kidman daterte fra 1986 til 1987.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet 41% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Nicole Kidman53 TvillingeneSkuespillerinne
Australsk
Keith Urban53 SkorpionenCountrymusiker
New Zealander
Steve Bing55 VærenVirksomhet
amerikansk
Robbie Williams47 VannmannenMusiker
Britisk
Lenny Kravitz57 TvillingeneSanger
amerikansk
Q-Tips51 VærenRapper
amerikansk
Jude Law48 SteinbukkenSkuespiller
Britisk
Russell Crowe57 VærenSkuespiller
New Zealander
Tom cruise58 KreftSkuespiller
amerikansk
Marcus graham57 VektenSkuespiller
Australsk
Tom burlinson65 VannmannenSkuespiller
Australsk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Isabella JaneHunn22. desember 199228 år gammel Tom cruise
Conor AntonyMann17. januar 199526 år gammel Tom cruise
Sunday RoseHunn7. juli 200812 år gammel Keith Urban
Faith Margaret (via surrogat)Hunn28. desember 201010 år gammel Keith Urban

Fotogalleri

Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach Nicole Kidman - filmer scener som Lucy for ‘Being the Ricardos’ i Long Beach

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Angre2020Grace FraserTV-show
The Prom2020Angie DickinsonFilm
Gullfinken2019Fru BarbourFilm
Bombe2019Gretchen CarlsonFilm
Aquaman2018AtlannaFilm
ødelegger2018Erin BellFilm
Gutt slettet2018Nancy EamonsFilm
Oppsiden2017Yvonne PendletonFilm
Hvordan snakke med jenter på fester2017BoadiceaFilm
Store små løgner2017Celeste WrightTV-show
Den forførte2017Frøken MarthaFilm
The Killing of a Sacred Deer2017Anna MurphyFilm
Geni2016Aline BernsteinFilm
Løve2016Sue BrierleyFilm
The Guardian Brothers2016Luli (engelsk versjon, stemme)Film
Hemmelig i øynene2015Claire SloaneFilm
Queen of the Desert2015Gertrude BellFilm
The Family Fang2015Annie FangFilm
Strangerland2015CatherineFilm
Paddington2014MillicentFilm
Før jeg sovner2014ChristineFilm
Grace of Monaco2014NådeFilm
Stoker2013Evelyn StokerFilm
Jernbanemannen2013PattiFilm
Toppen av innsjøen2013JuliaTV-show
Hemingway & Gellhorn2012Martha GellhornTV-film
Avisgutten2012Charlotte BlessFilm
Bare gå med det2011Devlin AdamsFilm
Inntrenging2011Sarah MillerFilm
Kaninhull2010BeccaFilm
Ni2009ClaudiaFilm
Australia2008Lady Sarah AshleyFilm
Margot i bryllupet2007MargotFilm
Det gyldne kompasset2007Fru CoulterFilm
Invasjonen2007Carol BennellFilm
Fur: ​​An Imaginary Portrait of Diane Arbus2006Diane ArbusFilm
Happy Feet2006Norma Jean (stemme)Film
Forhekset2005Isabel Bigelow, SamanthaFilm
Tolken2005Silvia BroomeFilm
Fødsel2004AnnaFilm
The Stepford Wives2004Joanna EberhartFilm
Chanel N ° 5: Filmen2004KvinneKortfilm
Cold Mountain2003Det er MonroeFilm
Dogville2003Grace Margaret MulliganFilm
Den menneskelige flekken2003Faunia FarleyFilm
Panikkrom2002Stephen's Girlfriend on the Phone (stemme, ikke kreditert)Film
Timene2002Virginia WoolfFilm
Bursdagsjente2001Sophia, aka NadiaFilm
Red Mill!2001SatineFilm
De andre2001NådeFilm
Øyne vidde1999Alice HarfordFilm
Praktisk magi1998Gillian OwensFilm
Fredsskaperen1997Dr. Julia KellyFilm
Den ledende mannennitten nittiseksOscar-presentatørFilm
Portrettet av en damenitten nittiseksIsabel ArcherFilm
Batman Forevernitten nitti femDr. Chase MeridianFilm
Til å dø fornitten nitti femSuzanne StoneFilm
Ondskapsfullhet1993TracyFilm
Mitt liv1993Gail JonesFilm
Langt unna1992Shannon ChristieFilm
Billy Bathgate1991Drew PrestonFilm
Flørting1991NicolaFilm
Days of Thunder1990Dr. Claire LewickiFilm
Død ro1989Rae IngramFilm
Bangkok Hilton1989Katrina StantonTV-show
Nightmaster1988Amy GabrielTV-film
Bit-delen1987Mary McAllisterFilm
En 'australier til Roma1987JillTV-film
Rom å bevege seg1987Carol TrigTV-film
Vietnam1987Megan GoddardTV-show
Windrider1986JadeFilm
Wills & Burke1985Julia MatthewsFilm
Bueskytter1985CatherineTV-film
Vinnere1985Carol TrigTV-show
Matteus og sønn1984Bridget ElliotTV-film
BMX banditter1983JudyFilm
Bush jul1983HelenFilm
Chase Through the Night1983PetraTV-film
Hud dyp1983Sheena HendersonTV-film
Five Mile Creek1983AnnieTV-show
En landspraksisnitten åtti enSimone JenkinsTV-show
Ni perfekte fremmedeMashaFilm
The NorthmanDronning GudrunFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Aaron Eckhart og Nicole KidmanAaron Eckhart
    • Kaninhull
      2010
    [vis matchup]
  • Clive Owen og Nicole KidmanClive Owen
    • Hemingway & Gellhorn
      2012
    [vis matchup]
  • Colin Firth og Nicole KidmanColin Firth
    • Jernbanemannen
      2013
    [+1 til]
  • Hugh Grant og Nicole KidmanHugh Grant
    • Angre
      2020
    [vis matchup]
  • Hugh Jackman og Nicole KidmanHugh Jackman
    • Australia
      2008
    [+1 til]
  • Jude Law og Nicole KidmanJude Law
    • Cold Mountain
      2003
    [+1 til]
  • Nicolas Cage og Nicole KidmanNicolas bur
    • Inntrenging
      2011
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Alec BaldwinAlec Baldwin
    • Ondskapsfullhet
      1993
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Alexander SkarsgårdAlexander Skarsgard
    • Store små løgner
      2017
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Anthony HopkinsAnthony Hopkins
    • Den menneskelige flekken
      2003
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Ben ChaplinBen Chaplin
    • Bursdagsjente
      2001
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Bill PullmanBill Pullman
    • Ondskapsfullhet
      1993
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Billy ZaneBilly Zane
    • Død ro
      1989
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Christopher EcclestonChristopher Eccleston
    • De andre
      2001
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Damian LewisDamian Lewis
    • Queen of the Desert
      2015
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Daniel CraigDaniel Craig
    • Invasjonen
      2007
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Ed HarrisEd Harris
    • Den menneskelige flekken
      2003
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Ewan McGregorEwan McGregor
    • Red Mill!
      2001
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og George ClooneyGeorge Clooney
    • Fredsskaperen
      1997
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Goran VisnjicGoran Visnjic
    • Praktisk magi
      1998
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og James FrancoJames franco
    • Queen of the Desert
      2015
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Joaquin PhoenixJoaquin Phoenix
    • Til å dø for
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og John MalkovichJohn Malkovich
    • Portrettet av en dame
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Joseph FiennesJoseph Fiennes
    • Strangerland
      2015
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Loren DeanLoren Dean
    • Billy Bathgate
      1991
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Martin DonovanMartin Donovan
    • Portrettet av en dame
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Matt DillonMatt Dillon
    • Til å dø for
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Matthew BroderickMatthew Broderick
    • The Stepford Wives
      2004
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Matthew GoodeMatthew Goode
    • Stoker
      2013
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Michael KeatonMichael Keaton
    • Mitt liv
      1993
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Sam NeillSam Neill
    • Død ro
      1989
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Sean PennSean Penn
    • Tolken
      2005
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Stephen DillaneStephen Dillane
    • Timene
      2002
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Tom BurlinsonTom burlinson
    • Windrider
      1986
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Tom CruiseTom cruise
    • Langt unna
      1992
    [+2 til]
  • Nicole Kidman og Ty BurrellTy Burrell
    • Fur: ​​An Imaginary Portrait of Diane Arbus
      2006
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Val KilmerVal Kilmer
    • Batman Forever
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Nicole Kidman og Will FerrellVil Ferrell
    • Forhekset
      2005
    [vis matchup]
  • Paul Bettany og Nicole KidmanPaul Bettany
    • Dogville
      2003
    [vis matchup]
  • Robert Downey Jr. og Nicole KidmanRobert Downey jr.
    • Fur: ​​An Imaginary Portrait of Diane Arbus
      2006
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Nicole KidmanZac Efron
    • Avisgutten
      2012
    [vis matchup]
Flere Nicole Kidman Matchups på skjermen Mindre Nicole Kidman Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...