Hoved Forhold Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris GiftRangering 1324 -101Alder 47 år Zodiac Tvillingene Forhold 5 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Neil Harris og David BurtkaDavid Burtka og Neil Patrick Harris har vært gift i 6 år siden 6. september 2014. se forholdet

Forhold

Neil Patrick Harris har vært i et forhold med Carla Bianco(2000), Christine Taylor(1997 - 1998), Robyn Lively(1992 - 1993)og Max Von Essen.

Maria Fernanda Yepes og Matias Novoa

Om

Neil Patrick Harris er en 47 år gammel amerikansk skuespiller. Født 15. juni 1973 i Albuquerque, New Mexico, USA, er han kjent for Doogie Howser, M.D .. Stjernetegnet hans er Tvillingene.



Neil Patrick Harris har vært i 13 matchups på skjermen, inkludert Amanda Seyfried i En million måter å dø i Vesten (2014), Amy Acker i Hvordan jeg møtte din mor (2005), Cobie Smulders inn Hvordan jeg møtte din mor (2005), Nazanin Boniadi i Hvordan jeg møtte din mor (2005)og Britney Spears i Hvordan jeg møtte din mor (2005).

Neil Patrick Harris er medlem av følgende lister: Emmy Award-vinnere, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Neil Patrick Harris! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift117 år, 1 måned--
Dating41 år, 2 måneder6 måneder, 17 dager1 år
Total517 år, 1 måned3 år, 10 måneder1 år

Detaljer

FornavnNeil
MellomnavnPatrick
EtternavnHarris
Fullt navn ved fødselenNeil Patrick Harris
Alternativt navnNph
Alder47 år
Fødselsdag15. juni 1973
FødestedAlbuquerque, New Mexico, USA
Høyde183 cm
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonBlondt hår
StjernetegnTvillingene
SeksualitetHomofile
ReligionProtestantisk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleLa Cueva videregående skole i Albuquerque
Yrke TekstSkuespiller, sanger, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseDoogie Howser, M.D.
År (er) Aktiv1988 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Booh Schut Company
Merke påtegning(2008) TV-reklame: Old Spice, (2008) TV-reklame for Trident Xtra Care tyggegummi (voiceover)., (2011) TV-reklame: Comcasts 'Xfinity Voice', (2014) TV-reklame, 'Neil vs. the Director,' for Heineken lett øl.
Offisielle nettstedertwitter.com/ActuallyNPH, instagram.com/instagranph, nphbook.com/, www.nndb.com/people/602/000043473/, www.biography.com/people/neil-patrick-harris-224896
BrorEn bror
VennEd Alonzo, Amy Acker, Kelly Ripa, Alyson Hannigan, Lex Medlin, Becky Baeling, Craig Ferguson, Brandon Boyce
KjæledyrFred (hund), Watson (hund)
Favoritt filmerBakrute [1954]

Neil Patrick Harris (født 15. juni 1973) er en amerikansk skuespiller, sanger, komiker, forfatter og produsent. Han er først og fremst kjent for sine komedieroller på TV og for sine dramatiske og musikalske sceneroller. På TV er han kjent for å spille tittelfiguren på Doogie Howser, MD (1989–1993), Barney Stinson om How I Met Your Mother (2005–2014, som han ble nominert til fire Emmy-priser for), og Count Olaf i En serie med uheldige hendelser (2017–2019).

som er India arie mann
Mer om Neil Patrick Harris Mindre om Neil Patrick Harris

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5David burtkaGiftApril 2004tilstede17 år
4Carla WhiteForhold20002000-
3Christine TaylorForhold199719981 år
toRobyn LivelyForholdAugust 1992Oktober 19931 år
1Max Von EssenForhold -
David burtka #5

David burtka

2004

David Burtka og Neil Patrick Harris har biet ...[vis par] Carla White #4

Carla White

2000

Carla Bianco og Neil Patrick Harris er separate ...[vis par] Christine Taylor #3

Christine Taylor

1997 - 1998

Neil Patrick Harris og Christine Taylor sepa ...[vis par] Robyn Lively #to

Robyn Lively

1992 - 1993

Robyn Lively og Neil Patrick Harris skiller ...[vis par] Max Von Essen #1

Max Von Essen

Max Von Essen og Neil Patrick Harris er ...[vis par] #5

David burtka

2004

David Burtka og Neil Patrick Harris har vært gift i 6 år. De datet i 3 år etter å ha blitt sammen i april 2004. Etter 7 års forlovelse giftet de seg 6. september 2014.

Forhold 17 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 60% Barn 2 barn se forholdet #4

Carla White

2000

Carla Bianco og Neil Patrick Harris hadde et forhold fra 2000 til 2000.



se forholdet #3

Christine Taylor

1997 - 1998

Neil Patrick Harris og Christine Taylor daterte fra 1997 til 1998.

er Harry Wayne gift?
Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets60%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #to

Robyn Lively

1992 - 1993

Robyn Lively og Neil Patrick Harris daterte fra august 1992 til oktober 1993.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 83% se forholdet #1

Max Von Essen

Max Von Essen og Neil Patrick Harris hadde et forhold.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet 30% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Neil Patrick Harris47 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
David burtkaFire fem TvillingeneSjef
amerikansk
Carla White- Pianist
amerikansk
Christine Taylor49 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Robyn Lively49 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Max Von Essen47 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Gideon ScottMann12. oktober 201010 år gammel David burtka
Harper GraceHunn12. oktober 201010 år gammel David burtka

Fotogalleri

Starship Troopers - Neil Patrick Harris Starship Troopers - Neil Patrick Harris Starship Troopers - Neil Patrick Harris Sandra Bullock og Neil Patrick Harris - Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Sandra Bullock og Neil Patrick Harris - Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock og Neil Patrick Harris - Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock og Neil Patrick Harris - Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock og Neil Patrick Harris - Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock og Neil Patrick Harris - Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock og Neil Patrick Harris - Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock og Neil Patrick Harris - Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Valentinsdag

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Det er en synd2021Henry ColtraneTV-show
Matrisen 42021Film
Den uutholdelige vekten av massivt talent2021Film
8 Bit jul2021Film
Fraggle Rock: Rock On!2020Neil Patrick HarrisTV-show
Hjemmefilm: The Princess Bride2020WestleyTV-show
Ghostwriter2019Den hvite kaninenTV-show
Nedbemanning2017Jeff LonowskiFilm
En serie med uheldige hendelser2017Grev OlafTV-show
Mystery Science Theatre 3000: The Return2017Neville LaRoyTV-show
Hjemme med Amy Sedaris2017Neil Patrick HarrisTV-show
En million måter å dø i Vesten2014FoyFilm
Borte jente2014Desi CollingsFilm
Attack of the 50 Ft Gummi Bear!2014Steve (stemme)Kortfilm
Spinning Gold2013Bill AucoinFilm
Det Regner Kjøttboller 22013Steve (stemme)Film
Smurfene 22013PatrickFilm
Ingenting slår en astronaut2013MannKortfilm
American Reunion2012Kjendis Dance-Off vertFilm
Robot Chicken: DC Comics Special2012Black Manta (stemme), Two-FaceTV-film
Neil's Puppet Dreams2012Neil Patrick HarrisTV-show
Smurfene2011Patrick WinslowFilm
Beastly2011VilFilm
Muppets2011Neil Patrick HarrisFilm
En veldig Harold & Kumar 3D-jul2011Neil Patrick HarrisFilm
American Horror Story2011Chester CrebTV-show
Uten tittel Anita Bryant Project2011TsjadTV-film
Selskap2011RobertFilm
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore2010Lou (stemme)Film
Det beste og det lyseste2010JeffFilm
Eventyrtid2010Ekstra stemmer, Prince GumballTV-show
Dracula's Daughters vs. the Space Brains2010OgKortfilm
Dragon Ball Z forkortet2010ÅndebombenTV-show
Det regner kjøttboller2009Steve (stemme)Film
Glede2009Bryan RyanTV-show
Ja, Virginia2009Dr. Philip O'Hanlon (stemme)TV-film
Utover alle grenser20091. løytnant David Hettema, Sgt. William Manchester (stemme)Kortfilm
Harold & Kumar Escape fra Guantanamo Bay2008Neil Patrick HarrisFilm
Madagaskars pingviner2008Dr. BlowholeTV-show
Batman: The Brave and the Bold2008MusikkmesterTV-show
Dr. Horrible's Sing-Together Blog2008Billy (Dr. Horrible)TV-show
Prop 8: The Musical2008En veldig smart stipendiatKortfilm
Meg, Eloise2006TV-show
Julevelsignelsen2005Nathan AndrewsTV-film
Hvordan jeg møtte din mor2005Barney StinsonTV-show
Numb3rs2005Ethan BurdickTV-show
Robotkylling2005Executive, mann, to-ansiktTV-show
Harold & Kumar Gå til White Castle2004Neil Patrick HarrisFilm
Jack & Bobby2004Prof. Preston PhelpsTV-show
Edderkopp mann2003Peter Parker, Spider-ManTV-show
Mesmeristen2002BenjaminFilm
Undercover Brother2002SpydFilm
Boomtown2002Peter CormanTV-show
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street in Concert2001Tobias RaggTV-film
Brudekjolen2001Travis ClevelandTV-film
Justice League2001Ray thompsonTV-show
Law & Order: Criminal Intent2001John TagmanTV-show
Legenden om Tarzan2001MoyoTV-show
Det neste beste2000DavidFilm
Som fortalt av Ginger2000NedTV-show
Ed2000Joe BaxterTV-show
Sønn av stranden2000LoverboyTV-show
Statisk sjokk2000Johnny Morrow, ReplayTV-show
Joan of Arc1999Kong Charles VII av Frankrike, DauphinTV-show
Familiemann1999Barney StinsonTV-show
Stark Raving Mad1999Henry McNeeleyTV-show
Proposisjonen1998Roger MartinFilm
Juleønsket1998Vil MartinTV-film
Will & Grace1998RegningTV-show
Starship Troopers1997Carl JenkinsFilm
Animal Roomnitten nitti femArnold MoskFilm
Legacy of Sin: The William Coit Storynitten nitti femWilliam CoitTV-film
Antonia minnitten nitti femJimmy BurdenTV-film
Ikke vår sønnnitten nitti femPaul Kenneth KellerTV-film
Mannen på loftetnitten nitti femEdward, Kristas kjæresteTV-film
De ytre grensenenitten nitti femHowie MorrisonTV-show
Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story1994Jim StolpaTV-film
Berørt av en engel1994JonasTV-show
En familie revet fra hverandre1993Brian HanniganTV-film
Drap: Livet på gaten1993Alan SchackTV-show
Capitol Critters1992MaksTV-show
Fremmed i familien1991Steve ThompsonTV-film
Earth Day Special1990Doogie Howser M.D.TV-show
Blomstre1990Den 'sjarmerende' Derek SladeTV-show
Kaptein Planet og planeterne1990Todd AndrewsTV-show
Carol & Company1990Hoogie DowserTV-show
Cold Sassy Tree1989Vil TweedyTV-film
Hjemmebranner1989Lonnie TibbettsTV-film
B.L. Stryker1989BuderTV-show
Doogie Howser, M.D.1989Dr. Doogie HowserTV-show
Hoppe1989Mike HammondTV-show
Simpsons1989Neil Patrick HarrisTV-show
Clara's Heart1988David HartFilm
Purple People Eater1988Billy JohnsonFilm
For godt til å være sant1988Danny HarlandTV-film
Roseanne1988Dr. Doogie HowserTV-show
Mord skrev hun1984Tommy RemsenTV-show
Sesame gate1969The Fairy ShoepersonTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Amanda Seyfried og Neil Patrick HarrisAmanda Seyfried
    • En million måter å dø i Vesten
      2014
    [vis matchup]
  • Amy Acker og Neil Patrick HarrisAmy Acker
    • Hvordan jeg møtte din mor
      2005
    [vis matchup]
  • Cobie Smulders og Neil HarrisCobie Smulders
    • Hvordan jeg møtte din mor
      2005
    [vis matchup]
  • Nazanin Boniadi og Neil Patrick HarrisNazanin Boniadi
    • Hvordan jeg møtte din mor
      2005
    [vis matchup]
  • Neil Patrick Harris og Britney SpearsBritney Spears
    • Hvordan jeg møtte din mor
      2005
    [vis matchup]
  • Neil Patrick Harris og Charlene AmoiaCharlene Amoia
    • Hvordan jeg møtte din mor
      2005
    [vis matchup]
  • Neil Patrick Harris og Dawn OlivieriDawn Olivieri
    • Hvordan jeg møtte din mor
      2005
    [vis matchup]
  • Neil Patrick Harris og Dorie BartonDorie Barton
    • Stark Raving Mad
      1999
    [vis matchup]
  • Neil Patrick Harris og Jayma MaysJayma Mays
    • Smurfene
      2011
    [+1 til]
  • Neil Patrick Harris og Katie WalderKatie Walder
    • Hvordan jeg møtte din mor
      2005
    [vis matchup]
  • Neil Patrick Harris og Katy PerryKaty Perry
    • Hvordan jeg møtte din mor
      2005
    [vis matchup]
  • Neil Patrick Harris og Kelli WilliamsKelli Williams
    • Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story
      1994
    [vis matchup]
  • Neil Patrick Harris og Lisa Dean RyanLisa Dean Ryan
    • Doogie Howser, M.D.
      1989
    [vis matchup]
Flere Neil Patrick Harris Matchups på skjermen Mindre Neil Patrick Harris Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.