Hoved Forhold Monica

Monica

MonicaRangering 1589 503Alder 40 år Zodiac Skorpionen Forhold 9 totalt Barn 3 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre poster er Monica muligens singel.

Forhold

Monica var tidligere gift med Shannon Brown(2010-2019).



ritchie valens kjæreste donna ludwig

Monica har vært forlovet med Rodney 'Rocko' Hill Jr.(2005 - 2009).

Monica har vært i forhold til Trouble (rapper)(2019), Jarvis Weems(1998 - 2000), C-Murder(1997), Layzie Bone, Usher(nitten nitti fem)og Mystikal.

Monica har hatt et møte med Young Buck(2004).



Om

Monica er en 40 år gammel amerikansk musiker. Født Monica Denise Arnold 24. oktober 1980 i College Park, Georgia USA, hun er kjent for Miss Thang i en karriere som strekker seg fra 1995 til nå. Stjernetegnet hennes er Skorpionen.

Monica er medlem av følgende lister: Amerikanske contraltos, amerikanske popsangere og amerikanske singer-songwriters.

Bidra

Hjelp oss å bygge vår profil av Monica! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Meryl streep mann Robert Redford

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift19 år, 4 måneder--
Engasjert18 år, 11 måneder--
Dating624 år, 2 måneder4 år, 9 måneder8 måneder, 3 dager
Støte på1---
Total924 år, 2 måneder5 år, 2 måneder8 måneder, 3 dager

Detaljer

FornavnMonica
MellomnavnDenise
Etternavnbrun
PikenavnArnold
Fullt navn ved fødselenMonica Denise Arnold
Alternativt navnMonica, Monica Denise Brown, Monica Denise Arnold, Mo
Alder40 år
Fødselsdag24. oktober 1980
FødestedCollege Park, Georgia USA
Høyde173 cm (5 '8')
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleNorth Clayton High School, Atlanta, GA
Yrke TekstSanger, låtskriver, plateprodusent, skuespillerinne
YrkeMusiker
Krav til berømmelseFrøken Thang
Musiksjanger (tekst)R&B, Hip Hop Soul, Soul, Hip Hop
MusikksjangerR & B / Soul, R&B
År aktiv1993 – nåtid, 1995 – nåtid
MusikkstilUrban, Klubb / Dans, Elektronisk, Moderne R&B, Pop / Rock, Pop
Music MoodFest / feiring, elegant, stilig, teatralsk, sensuell, sentimental, sofistikert, sprudlende, selvsikker, boisterøs, reflekterende, energisk, lengsel, glatt
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapRCA, J, Arista, Rowdy, MonDeenise Music
Tilknyttede handlingerLudacris, Rocko, Brandy, Aaliyah, Shannon Brown, Brandy Norwood. Ludacris, Trina, Dallas Austin, Missy Elliott, Rico Love, Jermaine Dupri
Offisielle nettstederwww.monica.com/, http://www.monica.com/, http://monica.com, http://www.monica.com
FarM.C. 'Billy' Arnold Jr. (født 1948), Edward Best (stefar)
MorMarilyn Best (født 1952)
BrorJermond Grant Arnold (halv broder), Tron Best, Cypress Best, Montez (1984)
FamiliemedlemLudacris, Polow da Don, Laiyah Shannon Brown (datter), Rodney Ramone Hill III (sønn), Romelo Montez Hill (sønn)

Monica Denise Arnold (tidligere Brown; født 24. oktober 1980) er en amerikansk sanger, låtskriver, skuespillerinne og forretningskvinne. Hun ble født og oppvokst i College Park, Georgia, og begynte å opptre som barn og ble en del av et reisende gospelkor i en alder av ti år. Monica ble kjent etter at hun signerte med Rowdy Records i 1993 og ga ut debutalbumet Miss Thang to år senere. Hun fulgte den med en rekke vellykkede album, inkludert den globale bestselgeren The Boy Is Mine (1998), samt nummer én-albumene After the Storm (2003), The Makings of Me (2006) og Still Standing (2010). Gjennom hele karrieren ble flere av Monicas singler nummer én på hit- og R & B-platelistene, inkludert 'Before You Walk Out of My Life', 'Don't Take It Personal (Just One of Dem Days)', 'Like This and Like That ',' The Boy Is Mine ',' The First Night ',' Angel of Mine ',' So Gone 'og' Everything to Me '.

Mer om Monica Mindre om Monica

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
9Trouble (rapper)ForholdOkt 2019Desember 20192 måneder
8Shannon BrownGiftJuni 2010Okt 20199 år
7Young BuckStøte på20042004-
6Rodney 'Rocko' Hill Jr.ForholdNov 2000Oktober 20098 år
5Jarvis WeemsForholdJuli 199818th Jul 20002 år
4C-MurderForholdApr 1997 -
3Layzie BoneForholdNov 1995Januar 19971 år
toUsherForholdJanuar 1995September 19958 måneder
1MystikalUkjent -
Trouble (rapper) #9

Trouble (rapper)

2019

Trouble (rapper) og Monica er atskilt ...[vis par] Shannon Brown #8

Shannon Brown

2010 - 2019

Shannon Brown og Monica ble skilt på 22n ...[vis par] Young Buck #7

Young Buck

2004

Monica og Young Buck er atskilt ...[vis par] Rodney #6

Rodney 'Rocko' Hill Jr.

2000 - 2009

Rodney 'Rocko' Hill Jr. og Monica separerte ...[vis par] Jarvis Weems #5

Jarvis Weems

1998 - 2000

Jarvis Weems og Monica datet i to år ...[vis par] C-Murder #4

C-Murder

1997

C-Murder begynte å date Monica februar 2020 ...[vis par] Layzie Bone #3

Layzie Bone

Layzie Bone og Monica er skilt ...[vis par] Usher #to

Usher

nitten nitti fem

Usher og Monica skilte seg i september 1995 etter ...[vis par] Mystikal #1

Mystikal

Mystikal og Monica var i et forhold ...[vis par] #9

Trouble (rapper)

2019

Trouble (rapper) og Monica datert fra oktober til desember, 2019.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #8

Shannon Brown

2010 - 2019

Shannon Brown og Monica var gift i 8 år. De daterte i 3 måneder etter å ha blitt sammen i juni 2010. Etter en måneds forlovelse giftet de seg den 22. november 2010. 8 år senere skilte de seg i mars 2019 og ble skilt 22. oktober 2019.

Forhold 9 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 62% Barn 1 barn se forholdet #7

Young Buck

2004

Monica og Young Buck fikk et møte i 2004.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #6

Rodney 'Rocko' Hill Jr.

2000 - 2009

Rodney 'Rocko' Hill Jr. og Monica var forlovet i 3 år. De datet i fem år etter å ha blitt sammen i november 2000. De var forlovet 24. desember 2005, men ble skilt senere 11. mars 2010.

Forhold 8 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 78% Barn 2 barn se forholdet #5

Jarvis Weems

1998 - 2000

Jarvis Weems og Monica var i et forhold i to år før Jarvis Weems døde i alderen 24.

Forhold 2 år MåleResultatKinesisk dyrekrets100%Alder72%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #4

C-Murder

1997

C-Murder og Monica har vært sammen siden april 1997.

Forhold 24 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #3

Layzie Bone

Layzie Bone og Monica hadde et forhold fra november 1995 til januar 1997.

hvem er tahiry dating nå
MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #to

Usher

nitten nitti fem

Usher og Monica datert fra januar til september 1995.

Forhold 8 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder84%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #1

Mystikal

Mystikal og Monica hadde et forhold.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Monica40 SkorpionenMusiker
amerikansk
Trouble (rapper)33 Skorpionen
Shannon Brown35 SkyttenBasketball
amerikansk
Young Buck40 fiskRapper
amerikansk
Rodney 'Rocko' Hill Jr.41 SteinbukkenRapper
amerikansk
Jarvis Weems24
amerikansk
C-Murderfemti fiskRapper
amerikansk
Layzie BoneFire fem JomfruenSanger
amerikansk
Usher42 VektenSanger
amerikansk
Mystikalfemti JomfruenRapper
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Rodney RamoneMann21. mai 200516 år gammel Rodney 'Rocko' Hill Jr.
Romello MontezMann8. januar 200813 år gammel Rodney 'Rocko' Hill Jr.
Laiyah ShannonHunn3. september 20137 år gammel Shannon Brown

Fotogalleri

Monica og C-Murder Monica og C-Murder Monica og C-Murder Monica og Usher Raymond Monica og Usher Raymond Monica og Usher Raymond Monica og Usher Raymond Monica og Usher Raymond Monica og Usher Raymond Monica og Usher Raymond Monica og Usher Raymond Lauren London

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Nesten jul2016Servitrisen (som Monica Brown)Film
Stjerne2016AnnonsørTV-show
Pastor Brown2009Lisa Cross (som Monica Arnold)Film
ATL2006Waffle House WaitressFilm
Amerikanske drømmer2002Mary WellsTV-show
Gutter og jenter2000Katie (som Monica Arnold)Film
Kjærlighetssang2000Camille Livingston (som Monica Arnold)TV-film
Felicity1998Sarah RobinsonTV-show
Living Single1993MarissaTV-show
Beverly Hills, 902101990MonicaTV-show

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...