Hoved Forhold Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus EnkeltRangering 9 -1Alder 28 år Zodiac Skytten Forhold 21 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Miley Cyrus er for tiden singel.

Forhold

Miley Cyrus var tidligere gift med Liam Hemsworth(2018-2020).



hvem er joan jett dating

Miley Cyrus har vært i forhold til Cody Simpson(2019-2020), Stella Maxwell(2015), Patrick Schwarzenegger(2014 - 2015), Justin Gaston(2008 - 2009), Thomas Sturges(2008), Nick Jonas(2006 - 2009), Dylan Sprouse(2006)og Tyler Posey(2001).

Miley Cyrus har hatt møter med Kaitlyn Carter(2019), Douglas Booth(2014), Brooke Candy(2014), Kellan Lutz(2013), Benji Madden(2013), Morgan O'Connor(2013), Cara Delevingne(2013 - 2015), Mike Will Made It(2013 - 2014), Avan Jogia(2010)og Adam Sevani(2010).

Det ryktes at Miley Cyrus har koblet seg til Jared Leto(2014)og Cheyne Thomas(2013 - 2015).



Om

Miley Cyrus er en 28 år gammel amerikansk sanger. Født Destiny Hope Cyrus 23. november 1992 i Franklin, Tennessee, USA og utdannet ved Options for Youth Charter Schools, hun er kjent for Hannah Montana i en karriere som strekker seg fra 2006 til nå og 2005 til nå. Stjernetegnet hennes er Skytten.

Miley Cyrus har vært i 12 matchups på skjermen, inkludert Corbin Bleu i Hannah Montana (2006), Drew Roy inn Hannah Montana (2006), Jesse McCartney i Hannah Montana (2006), Josh Bowman i Så Undercover (2012)og Angus T. Jones i To og en halv mann (2003).

Miley Cyrus er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske contraltos og amerikanske dansemusikere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Miley Cyrus! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift110 år, 7 måneder--
Dating83 år9 måneder, 6 dager3 måneder, 2 dager
Støte på102 år4 måneder, 4 dager28 dager
Ryktetto2 år1 år-
Totaltjueen10 år, 7 måneder1 år28 dager

Detaljer

FornavnMiley
MellomnavnStråle
EtternavnHemsworth
PikenavnCyrus
Fullt navn ved fødselenDestiny Hope Cyrus
Alternativt navnMiley Ray, Miles, Smiley, Mile, Smiley Miley, MC, Miley Ray Hemsworth, Miley Hemsworth, Hannah Montana, Ashley O, Destiny Hope Cyrus
Alder28 år
Fødselsdag23. november 1992
FødestedFranklin, Tennessee, USA
Høyde5 '5' (165 cm)
Vekt115 kg (52 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeFarget blond
Karakteristisk funksjonHusky Voice, Twerking, Fet personlighet
StjernetegnSkytten
SeksualitetBiseksuell
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleHjemmeundervisning, muligheter for ungdoms charterskoler
Yrke TekstSanger-låtskriver, skuespillerinne, plate produsent
YrkeSanger
Krav til berømmelseHannah Montana
Musiksjanger (tekst)Pop, Country, Rock, Dance, Country Pop, Hip Hop
MusikksjangerPop, Pop / Rock
År (er) Aktiv2001 – nåtid, 2006 – nåtid, 2005 – nåtid
MusikkstilTeen Pop, Dance-Pop, Pop
Music MoodFest / feiring, bekymringsløs, vennlig / godlyst, munter, lykkelig, rousing, gledelig, morsom, lys, uskyldig, selvsikker, leken, sprudlende, uheldig, glitrende, sukkerholdig
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal, gitar, piano
PlateselskapWalt Disney, Hollywood, Smiley Miley Inc., Smiley Miley, RCA, Columbia
Tilknyttede handlingerBilly Ray Cyrus, The Flaming Lips, Jonas Brothers, Mike Will Made It, American Hi-Fi
Talent Agency (f.eks. Modellering)ReignDeer Entertainment, Creative Artists Agency, Celebrity Talent International
Merke påtegningTV-reklame: Daniamls, TV-reklame: Banquet Homestyle Bakes
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)32
Klærstørrelse2 (US)
Skostørrelse7 (US), 38,5 (EU), 5,5 (UK), 240 (J)
Offisielle nettstederwww.facebook.com/MileyCyrus, youtube.com/mileycyrus, instagram.com/mileycyrus, http://www.mileycyrus.com, www.youtube.com/user/MileyCyrusVEVO, twitter.com/MileyCyrus, http: // mileycyrus.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/miley_cyrus, www.allmovie.com/artist/miley-cyrus-p474330
FarBilly Ray Cyrus
MorLetitia Jean 'Tish' Finley Cyrus
BrorTrace Cyrus (eldre halvbror fra mors side), Braison Cyrus (yngre bror), Christopher Cody Cyrus (eldre halvbror fra fars side)
SøsterBrandi Cyrus (eldre halvsøster fra mors side), Noah Cyrus (yngre søster)
FamiliemedlemDolly Parton (gudmor), Maddie Cyrus (fetter), Kevin Lynn Cyrus (onkel), Angela Leigh Cyrus (tante), Leslie Dianne Cyrus (fetter), Ronald Ray Cyrus (farfar), Ruth Ann Casto (farfar)
VennGwen Stefani, Justin Bieber, Robin Thicke, Kelly Osbourne, Cheyne, Mike WiLL Made-It, Britney Spears, Cara Delevingne, Ariana Grande, Cheyanne Tozzi, Naomi Campbell, Nicole Trufio, Tyra Banks, Nicki Minaj, Lindsay Lohan, Madonna, Pharrell Williams, Kim Kardashian, Katy Perry, Beyoncé, Lady Gaga
Associated PeopleMike WiLL Made-It, Robin Thicke, Gwen Stefani, Madonna, Emily Osment, Selena Gomez, Demi Lovato, Pharrell Williams, Mandy Jiroux
KjæledyrSophie (hund), Mary-Jane (hund), Bean (hund - Chihuahua), Floyd (hund - Alaskan Klee Kai), Happy (hund - Beagle-blanding), Lila (hund - Yorkshire Terrier), Mate (hund), Ziggy (hund - Bulldog) gitt opp for adopsjon, Moonie (hund)
FavorittfolkBritney Spears, Robin Thicke, Madonna, Angelina Jolie, Jodie Foster, Jennifer Aniston, Meryl Streep
Favoritt filmerSex and the City, High School Musical, Steel Magnolias, Titanic, Cars
Favoritt TV-showSex and the City, Bad Sex
FavorittbandThe Killers, The Strokes, Radiohead
FavorittsangerAchy Breaky Heart - Billy Ray Cyrus, Over and Over - The Fabs, So Yesterday - Hilary Duff, With You - Chris Brown
FavorittbøkerDon't Die, My Love (Lurlene McDaniel), Girl Talk With God (Susie Shellenberger)
FavorittstederParis, Nashville, Hollywood, London, New York
FavorittmatSushi, kinesisk, pølser, biff, kylling, sur mat med mest mulig sukker, gummy ormer, ferskenringer
FavorittfargerNakenfarge, Limegrønn, Svart, Blå, Rød, Lilla
Favoritt tilbehørKorte korte bukser, solbriller, skumfinger, latex-bh, latexundertøy, Chanel-veske, armbånd, hjerteformet halskjede

Miley Ray Cyrus (MY-lee; født Destiny Hope Cyrus, 23. november 1992) er en amerikansk sanger, låtskriver og skuespillerinne. Merket for sin særegne raspe stemme, spenner musikken over en rekke stilarter, fra pop og countrypop til hiphop, eksperimentell og rock. Cyrus har oppnådd flest amerikanske Billboard 200 topp fem album i det 21. århundre av en kvinnelig artist, med totalt tretten bidrag. Hennes personlige liv, offentlige image og forestillinger har ofte utløst kontrovers og fått omfattende mediedekning.

Mer om Miley Cyrus Mindre om Miley Cyrus

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
tjueenCody SimpsonForholdSep 2019August 202011 måneder
tjueKaitlyn CarterStøte påAugust 2019Sep 20191 måned
19Stella MaxwellForholdJuni 2015Oktober 20154 måneder
18Patrick SchwarzeneggerForholdNov 2014Apr 20155 måneder
17Douglas BoothStøte påAugust 2014August 2014-
16Jared LetoStøte på R Februar 2014Februar 2014-
femtenBrooke CandyStøte påFebruar 2014Februar 2014<1 month
14Kellan LutzStøte påNov 2013Desember 20131 måned
1. 3Benji MaddenStøte på31. oktober 201331. oktober 2013-
12Morgan o'connorStøte påOkt 2013Nov 20131 måned
elleveCheyne ThomasStøte på R 20132015.2 år
10Cara delevingneStøte på20132015.2 år
9Mike Will Made ItStøte på201320141 år
8Avan JogiaStøte påNov 2010Desember 20101 måned
7Adam sevaniStøte påAugust 2010August 2010-
6Liam HemsworthGiftJuni 2009Januar 202010 år
5Justin GastonForholdJuli 2008April 20099 måneder
4Thomas SturgesForholdJanuar 2008Mai 20084 måneder
3Nick JonasForhold11. juni 2006Juli 20093 år
toDylan SprouseForhold2006Juni 20063 måneder
1Tyler PoseyForhold20012001-
Cody Simpson #tjueen

Cody Simpson

2019-2020

Cody Simpson og Miley Cyrus skilte seg på 13t ...[vis par] Kaitlyn Carter #tjue

Kaitlyn Carter

2019

Kaitlyn Carter og Miley Cyrus skilles i S ...[vis par] Stella Maxwell #19

Stella Maxwell

2015.

Stella Maxwell og Miley Cyrus skilte seg i O ...[vis par] Patrick Schwarzenegger #18

Patrick Schwarzenegger

2014 - 2015

Patrick Schwarzenegger og Miley Cyrus separa ...[vis par] Douglas Booth #17

Douglas Booth

2014

Douglas Booth og Miley Cyrus er skilt ...[vis par] Jared Leto #16Rykte

Jared Leto

2014

Miley Cyrus og Jared Leto er skilt ...[vis par] Brooke Candy #femten

Brooke Candy

2014

Brooke Candy og Miley Cyrus ble skilt i 201 ...[vis par] Kellan Lutz #14

Kellan Lutz

2013

Miley Cyrus og Kellan Lutz skilte seg i desember ...[vis par] Benji Madden #1. 3

Benji Madden

2013

Miley Cyrus og Benji Madden er skilt ...[vis par] Morgan O #12

Morgan o'connor

2013

Morgan O'Connor og Miley Cyrus skilte seg i ...[vis par] Cheyne Thomas #elleveRykte

Cheyne Thomas

2013 - 2015

Ryktet om at Cheyne Thomas og Miley Cyrus skulle ...[vis par] Cara delevingne #10

Cara delevingne

2013 - 2015

Cara Delevingne og Miley Cyrus skilte seg i ...[vis par] Mike Will Made It #9

Mike Will Made It

2013 - 2014

Mike Will Made It og Miley Cyrus skilt i ...[vis par] Avan Jogia #8

Avan Jogia

2010

Avan Jogia og Miley Cyrus skilte seg i 2. desember ...[vis par] Adam sevani #7

Adam sevani

2010

Adam Sevani og Miley Cyrus er skilt ...[vis par] Liam Hemsworth #6

Liam Hemsworth

2009 - 2020

Liam Hemsworth og Miley Cyrus ble skilt ...[vis par] Justin Gaston #5

Justin Gaston

2008 - 2009

Justin Gaston og Miley Cyrus skilte seg i Ap ...[vis par] Thomas Sturges #4

Thomas Sturges

2008

Thomas Sturges og Miley Cyrus skilte seg i J ...[vis par] Nick Jonas #3

Nick Jonas

2006 - 2009

Miley Cyrus og Nick Jonas skilte seg i 2. juli ...[vis par] Dylan Sprouse #to

Dylan Sprouse

2006

Miley Cyrus og Dylan Sprouse skilte seg i Ju ...[vis par] Tyler Posey #1

Tyler Posey

2001

Tyler Posey og Miley Cyrus er atskilt ...[vis par] #tjueen

Cody Simpson

2019-2020

Cody Simpson og Miley Cyrus datert fra september 2019 til august 2020.

Forhold 11 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #tjue

Kaitlyn Carter

2019

Kaitlyn Carter og Miley Cyrus hadde et møte i august 2019.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #19

Stella Maxwell

2015.

Stella Maxwell og Miley Cyrus datert fra juni til oktober 2015.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder52%'> Kompatibilitet 37% se forholdet #18

Patrick Schwarzenegger

2014 - 2015

Patrick Schwarzenegger og Miley Cyrus datert fra november 2014 til april 2015.

carlie og steve bryter opp
Forhold 5 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #17

Douglas Booth

2014

Douglas Booth og Miley Cyrus hadde et møte i august 2014.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 58% se forholdet #16

Jared Leto

2014 (Ryktet)

Det ryktes at Miley Cyrus har koblet seg til Jared Leto i februar 2014.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 19% se forholdet #femten

Brooke Candy

2014

Brooke Candy og Miley Cyrus hadde et møte i februar 2014.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Alder52%'> Kompatibilitet 28% se forholdet #14

Kellan Lutz

2013

Miley Cyrus og Kellan Lutz hadde et møte i november 2013.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #1. 3

Benji Madden

2013

Miley Cyrus og Benji Madden hadde et møte 31. oktober 2013.

hvem er også michael bolton gift
MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #12

Morgan o'connor

2013

Morgan O'Connor og Miley Cyrus hadde et møte i oktober 2013.

Forhold 1 mnd se forholdet #elleve

Cheyne Thomas

2013 - 2015 (rykter)

Det ryktes at Cheyne Thomas har koblet seg til Miley Cyrus i 2013.

Forhold 2 år se forholdet #10

Cara delevingne

2013 - 2015

Cara Delevingne og Miley Cyrus hadde et møte i 2013.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #9

Mike Will Made It

2013 - 2014

Mike Will Made It og Miley Cyrus hadde et møte i 2013.

cynda williams og billy bob thornton
Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #8

Avan Jogia

2010

Avan Jogia og Miley Cyrus hadde et møte i november 2010.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 78% se forholdet #7

Adam sevani

2010

Adam Sevani og Miley Cyrus fikk et møte i august 2010.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #6

Liam Hemsworth

2009 - 2020

Liam Hemsworth og Miley Cyrus var gift i 1 år. De datet i 6 år etter å ha blitt sammen i juni 2009. Etter to års forlovelse giftet de seg 23. desember 2018. 1 år senere skilte de seg i august 2019 og ble skilt 28. januar 2020.

Forhold 10 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #5

Justin Gaston

2008 - 2009

Justin Gaston og Miley Cyrus datert fra juli 2008 til april 2009.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #4

Thomas Sturges

2008

Thomas Sturges og Miley Cyrus datert fra januar til mai 2008.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #3

Nick Jonas

2006 - 2009

Miley Cyrus og Nick Jonas daterte fra 11. juni 2006 til juli 2009.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #to

Dylan Sprouse

2006

Miley Cyrus og Dylan Sprouse datert fra mars til juni 2006.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #1

Tyler Posey

2001

Tyler Posey og Miley Cyrus datert i 2001.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 83% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Miley Cyrus28 SkyttenSanger
amerikansk
Cody Simpson24 SteinbukkenSanger
Australsk
Kaitlyn Carter32 JomfruenPersonlighet
amerikansk
Stella Maxwell31 TyrenModell
Belgisk
Patrick Schwarzenegger27 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Douglas Booth28 KreftSkuespiller
Britisk
Jared Leto49 SteinbukkenMusiker
amerikansk
Brooke Candy31 KreftRapper
amerikansk
Kellan Lutz36 fiskSkuespiller
amerikansk
Benji Madden42 fiskGitarist
amerikansk
Morgan o'connor-
Cheyne Thomas-
amerikansk
Cara delevingne28 LeoModell
Britisk
Mike Will Made It32 VærenRapper
amerikansk
Avan Jogia29 VannmannenSkuespiller
Kanadisk
Adam sevani28 KreftSkuespiller
amerikansk
Liam Hemsworth31 SteinbukkenSkuespiller
Australsk
Justin Gaston32 LeoModell
amerikansk
Thomas Sturges36 Steinbukken
amerikansk
Nick Jonas28 JomfruenSanger
amerikansk
Dylan Sprouse28 LeoSkuespiller
amerikansk
Tyler Posey29 VektenSkuespiller
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York Miley Cyrus - Med moren Tish får morsdagen startet på ‘SNL’ etter fest i New York

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Krise på seks scener2016Lennie DaleTV-show
Natten før2015.Miley CyrusFilm
En veldig Murray-jul2015.Miley CyrusTV-show
Stone Quackers2014Skateboarding PigeonTV-show
LOL2012LolaFilm
Så Undercover2012Brook, MollyFilm
Borgore feat Miley Cyrus: Decisions2012PikeKortfilm
Svart speil2011Ashley OTV-show
Den siste sangen2010Ronnie MillerFilm
Sex and the City 22010Miley CyrusFilm
Hannah Montana: The Movie2009Hannah, MileyFilm
Bolt2008Penny (stemme)Film
Suite Life on Deck2008Hannah Montana, Miley StewartTV-show
High School Musical 22007Jente ved bassengetTV-film
Hannah Montana2006Hannah Montana, Luann Stewart, Miley StewartTV-show
Keiserens nye skole2006Mudka's Meat Hut WaitressTV-show
Erstatningene2006Kjendis StarrTV-show
Suite-livet til Zack og Cody2005Hannah MontanaTV-show
Stor fisk2003Ruthie - Alder 8 (som Destiny Cyrus)Film
To og en halv mann2003TapTV-show
Dok2001KylieTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Corbin Bleu og Miley CyrusCorbin Bleu
    • Hannah Montana
      2006
    [vis matchup]
  • Drew Roy og Miley CyrusDrew Roy
    • Hannah Montana
      2006
    [vis matchup]
  • Jesse McCartney og Miley CyrusJesse McCartney
    • Hannah Montana
      2006
    [vis matchup]
  • Josh Bowman og Miley CyrusJosh Bowman
    • Så Undercover
      2012
    [vis matchup]
  • Miley Cyrus og Angus T. JonesAngus T. Jones
    • To og en halv mann
      2003
    [vis matchup]
  • Miley Cyrus og Cody LinleyCody Linley
    • Hannah Montana
      2006
    [vis matchup]
  • Miley Cyrus og Douglas BoothDouglas Booth
    • LOL
      2012
    [vis matchup]
  • Miley Cyrus og Liam HemsworthLiam Hemsworth
    • Den siste sangen
      2010
    [vis matchup]
  • Miley Cyrus og Lucas TillLucas Till
    • Hannah Montana: The Movie
      2009
    [vis matchup]
  • Miley Cyrus og Mitchel MussoMitchel Musso
    • Hannah Montana: The Movie
      2009
    [+1 til]
  • Nicholas Jonas og Miley CyrusNick Jonas
    • Hannah Montana
      2006
    [vis matchup]
  • Tyler Posey og Miley CyrusTyler Posey
    • Dok
      2001
    [vis matchup]
Flere Miley Cyrus Matchups på skjermen Mindre Miley Cyrus Matchups på skjermen

Interessante Artikler