Hoved Forhold Milana Vayntrub

Milana Vayntrub

Milana Vayntrub EnkeltRangering 572 668Alder 34 år Zodiac fisk Forhold 1 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Milana Vayntrub er for tiden singel.

Forhold

Milana Vayntrub har vært i et forhold med John Mayer(2006 - 2007).



Om

Milana Vayntrub er en 34 år gammel usbekistansk skuespillerinne. Født Milana Aleksandrovna Vayntrub 8. mars 1987 i Tasjkent, usbekisk SSR, Sovjetunionen og utdannet ved GED Certificate, hun er kjent for '' Lily Adams '' karakter i en serie AT & T-TV-reklame. Stjernetegnet hennes er Fiskene.

Milana Vayntrub har vært i en matchup på skjermen med Justin Hartley i Dette er oss (2016).

Milana Vayntrub er medlem av følgende lister: Amerikanske jøder, 1987 fødsler og amerikansk filmskuespiller, 1980 fødselsstubber.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Milana Vayntrub! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating11 år--
Total11 år--

Detaljer

FornavnMilano
MellomnavnAleksandrovna
EtternavnVayntrub
Fullt navn ved fødselenMilana Aleksandrovna Vayntrub
Alternativt navnMilana Aleksandrovna Vayntrub, Milana Vayntrub, Milana
Alder34 år
Fødselsdag8. mars 1987
FødestedTasjkent, usbekisk SSR, Sovjetunionen
Høyde5 '3' (160 cm)
Vekt57 kg (126 kg)
ByggeVellystig
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonSjarmerende personlighet, vakkert smil
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
Religionjødisk
EtnisitetHvit
NasjonalitetUsbekistan
Videregående skoleBeverly Hills videregående skole (ett år), GED-sertifikat
universitetUniversity of California, San Diego
Yrke TekstSkuespillerinne, komiker, stemmeartist, sosialaktivist
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelse'' Lily Adams '' karakter i en serie TV-reklame fra AT&T
År (er) Aktiv1995 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)3 Arts Entertainment, Dave Becky, Manager 9460 Wilshire Blvd, 7. etasje Beverly Hills, ca 90212 USA, United Talent Agency
Merke påtegningAT&T reklame, AT&T (2014), Buffalo Wild Wings (2013)
Byste (tommer)35
KoppstørrelseC
Midje (tommer)25
Hofter (tommer)36
Klærstørrelse4
Skostørrelse7
Offisielle nettstederwww.milanavayntrub.com/, www.facebook.com/MilanaVayntrub, www.youtube.com/user/LivePrudeGirls/featured, www.instagram.com/mintmilana/, www.behindthevoiceactors.com/Milana-Vayntrub/

Milana Aleksandrovna Vayntrub (VYN-troob; ​​usbekisk kyrillisk: Милана Александровна Вайнтруб; født 8. mars 1987) er en sovjetisk født amerikansk skuespillerinne, komiker og aktivist. Datteren til jødiske flyktninger, hun startet sin karriere som barneskuespiller kort tid etter innvandringen til USA. Hun ble kjent for sine opptredener i AT&T TV-reklame som selger Lily Adams fra 2013 til 2016 og siden 2020. I tillegg til sine kommersielle opptredener var hun en serie regelmessig på Other Space (2015) og hadde en gjengangerende rolle i This Is Us (2016–2017). Vayntrub har også uttrykt Squirrel Girl i Marvel Rising-serien siden 2018 etter å ha blitt kastet som karakteren i den uberørte TV-piloten for New Warriors.

Mer om Milana Vayntrub Mindre om Milana Vayntrub

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1John MayerForhold200620071 år
John Mayer #1

John Mayer

2006 - 2007

Milana Vayntrub og John Mayer skiltes i 2 ...[vis par] #1

John Mayer

2006 - 2007

Milana Vayntrub og John Mayer datert fra 2006 til 2007.



Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 44% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Milana Vayntrub3. 4 fiskSkuespillerinne
Usbekistan
John Mayer43 VektenMusiker
amerikansk

Fotogalleri

The Shabbos Goy - Milana Vayntrub Annet rom - Milana Vayntrub Milana Vayntrub - Feirer Marvel's Stan Lee Event i New York Milana Vayntrub - Feirer Marvel's Stan Lee Event i New York Milana Vayntrub - Feirer Marvel's Stan Lee Event i New York Milana Vayntrub - Feirer Marvel's Stan Lee Event i New York Milana Vayntrub - Feirer Marvel's Stan Lee Event i New York Milana Vayntrub - ABC og Marvel Honor Stan Lee i NYC Milana Vayntrub - ABC og Marvel Honor Stan Lee i NYC Milana Vayntrub - ABC og Marvel Honor Stan Lee i NYC Milana Vayntrub - ‘Robot Chicken’ Panel - New York Comic Con 2019 Milana Vayntrub - 'Robot Chicken' Panel - New York Comic Con 2019

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Varulver innenfor2021Film
The Hart2020LeahTV-show
Marvel Rising: Heart of Iron2019Doreen Green (stemme), Squirrel GirlTV-show
Kingpin Katie2019NyhetssenderTV-show
Du er ikke et monster2019RingjenteTV-show
The Shabbos Goy2019Hannah LevyFilm
Marvel Rising: Playing with Fire2019Doreen Green (stemme), Squirrel GirlTV-film
Pappa2019Diane, DianebotTV-show
New Warriors (TV-serie)2018Doreen Green, ekornpikeTV-show
Marvel Rising: Secret Warriors2018Doreen Green, Squirrel Girl (stemme)TV-film
Dallas & Robbery2018EllieTV-show
Moving Brudd2018TaraKortfilm
Marvel Rising: Initiation2018Doreen Green, ekornpikeTV-show
Mors små hjelpere2018Lucy PrideFilm
Hele natten2017Terri SadlerFilm
Drive Share2017PassasjerTV-show
Tråder2017TV-show
Det øyeblikket da2017JillTV-show
Ghostbusters2016Subway Rat WomanFilm
Kjærlighet2016NatalieTV-show
Dette er oss2016Sloane SandburgTV-show
Uten tittel Laura Steinel Project2016AlexTV-film
Tight Spot2016DanielleKortfilm
Ensom og kåt2016ElanaTV-show
Annet rom2015.Tina ShukshinTV-show
Normale dører2015.RoryKortfilm
Silicon Valley2014TaraTV-show
Dette er grunnen til at du er singel2014Nye MariaTV-film
De gale2014Nitins GroupieFilm
Snikmordere løper2013Barnepike (ikke kreditert)Film
Pappa vet best2013NancyTV-show
Bitchy hvilende ansikt2013Tispe på svingKortfilm
La oss gjøre det2013Kortfilm
CosmoNots2013AnnieKortfilm
Klaus2013Girlie Girl's FriendTV-show
Romkamerater fiender2013DeniseTV-show
Sædbank2013Kortfilm
Skrot2012NatashaFilm
hus av løgner2012ChristyTV-show
Zach Stone kommer til å bli kjent2012FelciaTV-show
Key og Peele2012VampyrTV-show
The Clandestine2012AnnaTV-show
Gi opp spøkelsen2012MargotKortfilm
Og Dunno2012JaniceKortfilm
Over gjennomsnittlige gaver2012KjærestenTV-show
Livet skjer2011Jaydes venn TanyaFilm
6 kvinner2010Natalie StoneKortfilm
Ligaen2009Søt jente i barenTV-show
Innvandrere (L.A. Dolce Vita)2008Anya (engelsk versjon, stemme)Film
Californication2007Dårlig skuespillerinneTV-show
Jake og Amir2007JuliaTV-show
CollegeHumor Originals2006Nysgjerrig kvinne, Milana, MollyTV-show
Robotkylling2005Helen Henny, Natasha Fatale, Peppa PigTV-show
Lizzie McGuire2001Søt Burper, danser, Posse-medlem # 1TV-show
Divisjonen2001Katerina OminskyTV-show
ER1994TatianaTV-show
Days of Our Lives1965Unge KristenTV-show
Marvel Rising: Chasing GhostsDoreen Green (stemme), Squirrel GirlTV-film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Milana Vayntrub og Justin HartleyJustin Hartley
    • Dette er oss
      2016
    [vis matchup]

Interessante Artikler